GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

tyler durden
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la tyler durden » 11 jul 2013, 12:55

Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.
Koji posao bokte. 8-) :shock: Momak ima vise godina nego nastupa.

Lik je odigrao koliko 14 utakmica za Dinamo?

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 11 jul 2013, 12:58

tyler durden je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.

a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao bokte :roll:
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 13:36

Razbojnik je napisao/la:Citam da ce Mamic nakon Rima produziti do Genove i prodati Vrsaljka.
Dogovor je da Genoa kupi Vrsaljka, a ako on odigra dobru sezonu, onda ce ga Inter otkupiti sljedece sezone.
To je bilo za očekivati.
Doveden je Pinto i Vrsaljko je morao biti prodan. Genoa je klub po mjeri.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 11 jul 2013, 13:44

Damian je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:

a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao bokte :roll:
Bilo je takvih potencijala koliko hoces pa ih sad nigdje, igraju po ruskim I ukrajinskim ligama. I naravno da je to odlican posao, 5 miliona za dijete jbt. :roll:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 13:50

Ne radi se o 5 mil. i 20% nego ipak 6 mil. i 25%, barem po zadnjim informacijama.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 11 jul 2013, 13:53

Damian je napisao/la: a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao bokte :roll:

Garancija? da ce on vrijedit vise sljedece godine?
Lik ima 14 nastupa za Dinamo, prodan za 6 milja i 25% od sljedeceg transfera. Naklon.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 14:03

Znači Dinamo u sljedećoj sezoni:

..............................Migliore.........................

......Pinto..........Addy.............Šimunić...........Ibanez..

.....................Ademi.............Pranjić?..................

...........Soudani..........Sammir..............Fernandes....

................................Čop..............................

rezerve:

Mikulić
Pivarić
Šimunović
Antolić
Husejinović
Pamić
Leko
Halilović
Brozović
Sare
Kramarić
Beqiraj
Rukavina
Krstanović
Kolar
Brodić

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 jul 2013, 14:45

Pun racku nekih juznoamerikanaca...Ja sam uvijek prije za domace igrace i pokoji kvalitetan stranac!

Klubovi sa nasih prostora su uvijek bili najjaci kada su igrali sa domacim snagama, prvenstveno sa igracima iz omladinske skole... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 11 jul 2013, 14:53

Problem je narkoman Mamić, Dinamo da je zadržao ekipu od prije 2,3 sezone mogao bi puno više Europi, a i ne bi se gadio ovoliko ljudima...

............................ ........... Kelava.........................

......................Vrsaljko Vida Šimunić(Jedvaj) Danijel Pranjić...........

............... ..........................Badelj Ademi...................

................................. Halilović Sammir Kovacic..........................

......................................... Kramarić ...................

Još je tu recimo bio i Morales kojeg su braca Mamic upropastili, kazu ne valja nije dovoljno dobar za Dinamo. Ok, zato je dovoljno dobar za Malagu ...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 jul 2013, 15:19

Ma znam, ali koliko god cudno zvucalo, Mamic je car za ove sta rade u Srbiji! On proda igraca za 10 mil i barem nesto ulozi u klub, a ovi nista, samo trpaju u svoje dzepove...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 jul 2013, 15:21

Bertone7 je napisao/la:Znači Dinamo u sljedećoj sezoni:

..............................Migliore.........................

......Pinto..........Addy.............Šimunić...........Ibanez..

.....................Ademi.............Pranjić?..................

...........Soudani..........Sammir..............Fernandes....

................................Čop..............................

rezerve:

Mikulić
Pivarić
Šimunović
Antolić
Husejinović
Pamić
Leko
Halilović
Brozović
Sare
Kramarić
Beqiraj
Rukavina
Krstanović
Kolar
Brodić
Da je nekog boljeg napadaca i bila ni stvarno ekstra ekipa!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jul 2013, 16:33

Neutral je napisao/la:I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.
Čuj njega sad bi cifre htio.Kako te nije sramota,đubre ono ono ono pokvareno,rušitelju Dinama,katoličke crkve i svega hrvatskog.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 16:34

Čop je vrlo dobar napadač... Pravo osvježenje nakon par sezona s raznoraznim polovnjacima.
+ Kramarić i Beqiraj.
Krstanovića i Rukavine se treba riješiti i praviti polako mjesta za Kolara i Brodića.

Jedina pozicija gdje je Dinamo slab (za svoje uvjete) je pozicija lijevog beka.
Zadnja izmjena: Bertone7, dana/u 11 jul 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 jul 2013, 16:37

SiamoNoi je napisao/la:
Neutral je napisao/la:I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.
Čuj njega sad bi cifre htio.Kako te nije sramota,đubre ono ono ono pokvareno,rušitelju Dinama,katoličke crkve i svega hrvatskog.

:lol:

Opet Dinamo ima odličan tim koji će izboriti aBd izboriti LP-a. I treča sezona u najelitinijem takmičenju je uspjeh, s tim da se nadam da će ove sezone uzeti i poneke bodove (više od jednog).

I da, da vidim kako se uspješno radi :mrgreen:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 11 jul 2013, 16:44

DINAMO u petak otvara HNL protiv Osijeka, a Krunoslav Jurčić ne krije oduševljenje što napokon počinje prvenstvo.

"Drago mi je da počinje prvenstvo. Lijepo je raditi na pripremama, ali nema ništa ljepše nego kada počnu utakmice i natjecanja. Što se tiče povreda, definitivno za utakmicu ne konkurira Halilović koji ima manjih problema s tetivom i listom kao niti Beqiraj koji zbog povrede zgloba trenira smanjenim intenzitetom. Svi ostali, uključujući Pinta i Sarea, su na dispoziciji s time da je Sare u dosta boljem stanju jer je odradio kompletne pripreme s Clujom i igrao utakmice dok je Pinto imao dosta dugačku pauzu i njega od prvog dana pripremamo za ono što nas čeka jer nam je izuzetno bitan igrač", rekao je Jurčić i najavio utakmicu s Osijekom.

"Dolazi nam Osijek koji je uvijek zatvoren na Maksimiru i u zadnje vrijeme ih dosta teško "otvaramo". Osijek je i ove godine bio prvak u juniorskoj konkurenciji otkuda su i popunili ekipu pa tako iako dobro poznajem našu nogometnu scenu u Osijeku ima dosta mladih igrača koji mi nisu poznati odnosno koje ću u petak upoznati."

Tin Jedvaj je otišao u Romu, a Šime Vrsaljko je pred potpisom za Genou.

"Što se tiče Tina tu je priča između klubova riješena, a Vrsaljko je dobio slobodno kako bi riješio svoj status i vidjet ćemo što će od svega biti jer jučer su neki dečki "bili u Tottenhamu" tako da treba biti oprezan. Drago mi je što se radi o dečkima za koje sam jako vezan; posebno s Vrsaljkom kojeg sam gledao još u Lokomotivi i sjećam se kada smo ga Miljenko Rak i ja gledali i kada sam rekao "ovog dečka ćemo dovesti u Dinamo". Prolazio sam s njim sve faze odrastanja, od "momčića" do pravog čovjeka što je Šime danas. Kada smo kod Tina, u siječnju su mi govorili da će on ići na posudbu u Radnik i čak su rekli da nije niti za to spreman, a na prijedlog Tome Rukavine i Zvonka Komesa koji su radili šest mjeseci u juniorima smo ga poveli na pripreme. Nakon dvije utakmice sam rekao da će on igrati, a šest mjeseci kasnije je otišao u Romu i ja mu želim puno sreće. Naravno, Tin mora proći proces sazrijevanja i sigurno će imati pogrešaka kao protiv Hajduka, ali uopće ne dvojim da je pred njime velika nogometna karijera."

"Uvijek su u ovakvoj situaciji dvojaki osjećaji jer mi je s jedne strane drago što su ti momci napravili veliki iskorak i riješili egzistenciju te sam ponosan, ali mi je žao što odlaze jer su dio ekipe i automatizama na kojima smo radili. Kažem, želim im obojici puno sreće."

Najavio je i kupovinu stopera.

"da se ponašamo kao ozbiljan klub jer smo ostali na tri stopera: Šimuniću, Addyju i Šimunoviću. Gledamo što ima na tržištu i što nam se nudi jer je upražnjeno mjesto jednog stopera", izjavio je Jurčić i pohvalio rad Alena Halilovića.

"Jako sam zadovoljan kako je radio na pripremama i kako prima sugestije te se izgrađuje u kompletnog igrača. Alenu nikada ne smijemo "ubiti" ono jako puno što mu je Bog dao nego mu samo moramo izgraditi kapacitete da bi mogao egzistirati u vrhunskom nogometu. Oko njega se događa jako puno toga i neminovno je da na tako mladom dečku ostane utisak, no na njemu ne vidim apsolutno nikakve promjene i jako sam zadovoljan s njim."
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jul 2013, 17:16

marconato je napisao/la:Ma znam, ali koliko god cudno zvucalo, Mamic je car za ove sta rade u Srbiji! On proda igraca za 10 mil i barem nesto ulozi u klub, a ovi nista, samo trpaju u svoje dzepove...
U kojem si ti filmu?Mene bi bilo sram ovako nešto napisat.Eno svi trpaju,neka i on trpa.Otkud vam takvo razmišljanje?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 jul 2013, 17:33

Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da podrzavam to sto Mamic radi, nego samo kazem da ima i gorih od njega... ;)

Dinamo je opet koliko toliko finansijski stabilan klub, dok je Partizan u poslednjih par god prodao igrace u vrijednosti od cirka 50-100 mil evra, a pitanje je da li su i na pozitivnoj nuli... :roll:

Zvezda 2006 prodala cijelu prvu postavu i umjesto da bude u plusu 30-40 mil, klub u minusu 40-50 mil.... :roll:

Tako da, niko vam ne garantuje da bi bila bolja situacija da nema Mamica, jer ocigledni primjeri vam pokazuju da ima dosta gorih primjera, jer vama je jedan "vlasnik" - jedan lesinar, kod nas se ne zna ni ko je vlasnik, a ni koliko lesinara u klubovima... ;)

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 17:34

Manje mislite o Mamiću, lakše će vam biti u životu. Nekima život i počinje i završava s njim.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 jul 2013, 17:43

Ne,nećemo mislit o njemu i ignorirat ćemo ga.Stvarno smo svi idioti koji ga napadamo i tražimo da se poštuju zakoni.Previše smo nezahvalni.Sram nas bilo.Najbolji smo klub bivše juge,8 naslova,LP bum cile bum.
marconato je napisao/la:Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da podrzavam to sto Mamic radi, nego samo kazem da ima i gorih od njega... ;)

Dinamo je opet koliko toliko finansijski stabilan klub, dok je Partizan u poslednjih par god prodao igrace u vrijednosti od cirka 50-100 mil evra, a pitanje je da li su i na pozitivnoj nuli... :roll:

Zvezda 2006 prodala cijelu prvu postavu i umjesto da bude u plusu 30-40 mil, klub u minusu 40-50 mil.... :roll:

Tako da, niko vam ne garantuje da bi bila bolja situacija da nema Mamica, jer ocigledni primjeri vam pokazuju da ima dosta gorih primjera, jer vama je jedan "vlasnik" - jedan lesinar, kod nas se ne zna ni ko je vlasnik, a ni koliko lesinara u klubovima... ;)
Klasičan primjer čovjeka koji nije upoznat sa situacijom.Jer da jesi nebi napisao to što si napisao u zadnjem odlomku.A toliko se puta ovdje o tome pisalo,izgleda da ćemo morat ponovno,a stvarno mi se neda.Molio bi te da proučiš ovo http://www.zajednozadinamo.com/onama.php prije nego opet ovako nešto napišeš.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 11 jul 2013, 17:49

SiamoNoi je napisao/la:Ne,nećemo mislit o njemu i ignorirat ćemo ga.Stvarno smo svi idioti koji ga napadamo i tražimo da se poštuju zakoni.Previše smo nezahvalni.Sram nas bilo.Najbolji smo klub bivše juge,8 naslova,LP bum cile bum.
Tvoj je život stvarno dosadan.
Ali ne moraš i drugima dosađivati onda.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.