Koji posao bokte.Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.

Lik je odigrao koliko 14 utakmica za Dinamo?
Koji posao bokte.Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.
a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao boktetyler durden je napisao/la:Koji posao bokte.Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.![]()
Momak ima vise godina nego nastupa.
To je bilo za očekivati.Razbojnik je napisao/la:Citam da ce Mamic nakon Rima produziti do Genove i prodati Vrsaljka.
Dogovor je da Genoa kupi Vrsaljka, a ako on odigra dobru sezonu, onda ce ga Inter otkupiti sljedece sezone.
Bilo je takvih potencijala koliko hoces pa ih sad nigdje, igraju po ruskim I ukrajinskim ligama. I naravno da je to odlican posao, 5 miliona za dijete jbt.Damian je napisao/la:a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao boktetyler durden je napisao/la:Koji posao bokte.Bertone7 je napisao/la:Jedvaj na lječničkom pregledu u Rimu i potpisuje za Romu.
Odšteta pet milijuna eura + 20% od sljedećeg transfera.![]()
Momak ima vise godina nego nastupa.
Damian je napisao/la: a neko drugi isto ne bi mogao odradit..pa jedvaj je ogroman potencijal i sigurno da za godinu, dvije moze vrijedit duplo vise, sta onda? jel i tada to bio posao bokte
Da je nekog boljeg napadaca i bila ni stvarno ekstra ekipa!Bertone7 je napisao/la:Znači Dinamo u sljedećoj sezoni:
..............................Migliore.........................
......Pinto..........Addy.............Šimunić...........Ibanez..
.....................Ademi.............Pranjić?..................
...........Soudani..........Sammir..............Fernandes....
................................Čop..............................
rezerve:
Mikulić
Pivarić
Šimunović
Antolić
Husejinović
Pamić
Leko
Halilović
Brozović
Sare
Kramarić
Beqiraj
Rukavina
Krstanović
Kolar
Brodić
Čuj njega sad bi cifre htio.Kako te nije sramota,đubre ono ono ono pokvareno,rušitelju Dinama,katoličke crkve i svega hrvatskog.Neutral je napisao/la:I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.
SiamoNoi je napisao/la:Čuj njega sad bi cifre htio.Kako te nije sramota,đubre ono ono ono pokvareno,rušitelju Dinama,katoličke crkve i svega hrvatskog.Neutral je napisao/la:I ja bi volio da vidim te cifre, baš me zanima.
U kojem si ti filmu?Mene bi bilo sram ovako nešto napisat.Eno svi trpaju,neka i on trpa.Otkud vam takvo razmišljanje?marconato je napisao/la:Ma znam, ali koliko god cudno zvucalo, Mamic je car za ove sta rade u Srbiji! On proda igraca za 10 mil i barem nesto ulozi u klub, a ovi nista, samo trpaju u svoje dzepove...
Klasičan primjer čovjeka koji nije upoznat sa situacijom.Jer da jesi nebi napisao to što si napisao u zadnjem odlomku.A toliko se puta ovdje o tome pisalo,izgleda da ćemo morat ponovno,a stvarno mi se neda.Molio bi te da proučiš ovo http://www.zajednozadinamo.com/onama.php prije nego opet ovako nešto napišeš.marconato je napisao/la:Ja ni u jednom trenutku nisam napisao da podrzavam to sto Mamic radi, nego samo kazem da ima i gorih od njega...![]()
Dinamo je opet koliko toliko finansijski stabilan klub, dok je Partizan u poslednjih par god prodao igrace u vrijednosti od cirka 50-100 mil evra, a pitanje je da li su i na pozitivnoj nuli...![]()
Zvezda 2006 prodala cijelu prvu postavu i umjesto da bude u plusu 30-40 mil, klub u minusu 40-50 mil....![]()
Tako da, niko vam ne garantuje da bi bila bolja situacija da nema Mamica, jer ocigledni primjeri vam pokazuju da ima dosta gorih primjera, jer vama je jedan "vlasnik" - jedan lesinar, kod nas se ne zna ni ko je vlasnik, a ni koliko lesinara u klubovima...
Tvoj je život stvarno dosadan.SiamoNoi je napisao/la:Ne,nećemo mislit o njemu i ignorirat ćemo ga.Stvarno smo svi idioti koji ga napadamo i tražimo da se poštuju zakoni.Previše smo nezahvalni.Sram nas bilo.Najbolji smo klub bivše juge,8 naslova,LP bum cile bum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.