NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2015, 18:50

cokara je napisao/la:Ovaj P0sk0k123 danas izgleda čitav dan bio na suncu :crazy: Nisi ti dobar druže :wave: :wave: :wave:
Nijesam ti ja drug,,,nedaj bože,,ja se sa takvim ne vozim ni u autobusu,,, :lol: probaj neki novi nik da bi bio zanimljiv,,,ovako si ofiran,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 18:55

GracanicaAA je napisao/la:
cokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igrač :roll: Tako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda :puke:
Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise para ;)
Damir je otišo jer se na njegovo mjesto dovelo dva igrača a bio najbolji u jesenjem djelu sezone.Linge doveden da igra a oni forsiraju Miloša koji je za sezonu dao 2.gola a Linge klupa,pa bolje igrat u Malešićima nego sjedit na klupi u Bratstvu.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2015, 19:08

cokara je napisao/la:
cokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igrač :roll: Tako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda :puke:
Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise para ;)
Damir je otišo jer se na njegovo mjesto dovelo dva igrača a bio najbolji u jesenjem djelu sezone.Linge doveden da igra a oni forsiraju Miloša koji je za sezonu dao 2.gola a Linge klupa,pa bolje igrat u Malešićima nego sjedit na klupi u Bratstvu.

Vidiš da ne znaš Šako je imo tešku povredu poslije koje se nije mogo vratit,,,nije za tebe nogomet ili ti fudbal,,drzi se ti glume,, :lol: :lol:

Damir je otišo djelimično nezadovoljan što nije dovoljno cijenjen a djelimično što polako preuzima firmu od starog,,, ;) čovjek jednostavno gleda od čega se živi,,,

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 19:17

Bgm P0sk0k 1234567890 posve hasta.Nek ti dragi ALLAH olakša.

Hendzi
Kontakt:

Post Postao/la Hendzi » 02 jun 2015, 19:38

cokara je napisao/la:Skupština Nk Bratstva 31.06.3015. BKC, 19h. pozvani su svi navijači,simpatizeri,kritičari da se izjasne jesu li zadovoljni sezonom,predlože upravi svoje stavove,izkažu sugestije,planove i očekivanja za slijedeću sezonu,izaberu igrača sezone koji je najzaslužniji za uspjeh( 6.mjesto) i nagrade odličjem statue "EKREM GEC" :bow: :bow: :bow:
5. jula (prvi radni ponedeljak nakon kraja mjeseca juna) ce biti na radio Gracanici u emisiji "dobro jutro brkati gade", izdato saopstenje da pomenuta javna skupstina kluba Nusret Helic Bratstvo, nije odrzana zbog tehnickih problema. A kao razlog tehnickih problema biti ce navedeno da 31. juni jednostavno nije moguce pronaci na kalendaru.
Isto tako ocekuje se da se pomenuta skupstina pomjeri za 30. februar 2016. Hidzretske godine.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 02 jun 2015, 21:29

cokara je napisao/la:
damir je sam tražio da napusti klub zbog problema u firmi,a momak se dogovorio da se vrati za sljedeću sezonu,čak kad ima vremena trenira sa ekipom,al se sigurno priključuje na pripreme za sljedeću sezonu

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 21:43

Ma kakvi crni problemi u firmi :lol: to je spika ba ;) Čuj Damir će riješit probleme :tokralju: radi kane fala bogu već samo kuka hebem ga malehna,on je ko šiptar ;) Pitaj mu babu što ne trenira i on će ti sve reć jer nema dlake na jeziku.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jun 2015, 22:30

Ovako ja vidim za dalje :D
Brzi ide u PL (mozda se vrati u Slobodu), Riki ostaje,Kadric,Salem,Mujkic, Prodanovic ostat ce garant.Za malo jace, npr. ista prica o PL ja gledam da cemo dovesti napadaca iz PL ;)....
Dalje Smajlovica pozdravit i nek ide dalje tako isto i sa Delicem.Od juniora koji su i koji ce biti bivsi da stalno budu tu negdje na klupi, da se igra malo sa slabijim timovima.Sisic,Mrkovic,Šoka, Karika dati malo vise priliku ovom mladom stoperu, nek igra umjesto Kadica i njegovo je vrijeme doslo ja mislim da ce on jos ovu sezonu i fajront...
Za us***og trenera nek bude ko hoce, samo da imamo svoje klince da igraju i da ih ne odbacuju tako lahko.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jun 2015, 09:31

Posaljite nam Delica i Smajlovica, nama su odlicni :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jun 2015, 09:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:Posaljite nam Delica i Smajlovica, nama su odlicni :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Muju sumnjam da cete dobit ali Smaju vjerovatno hocete :D
www.nkbratstvogracanica.com

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 03 jun 2015, 14:14

Samo da se keno moj vrati ,ovo bretstvo bi bilo top, nacelnik ga napao bezeveveze u jajcu, znam ja
da sam i ja pogrijesio sto sam onako sa nacelnikom postupio i napravio sam mu probleme, al nema dana da me dusa ne zaboli sto sam to napravio i nadam se da ce moj keno igtari kod kuce a ne ponekakvim jajcima i metalcima,ipak je on iz ovoga grada red bibio da ovde igra a ne tamo daleko negdje od kuce dok se ovde placaju stranci

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jun 2015, 14:38

jasminka je napisao/la:Samo da se keno moj vrati ,ovo bretstvo bi bilo top, nacelnik ga napao bezeveveze u jajcu, znam ja
da sam i ja pogrijesio sto sam onako sa nacelnikom postupio i napravio sam mu probleme, al nema dana da me dusa ne zaboli sto sam to napravio i nadam se da ce moj keno igtari kod kuce a ne ponekakvim jajcima i metalcima,ipak je on iz ovoga grada red bibio da ovde igra a ne tamo daleko negdje od kuce dok se ovde placaju stranci
Pa dobro red bi bio da se vrate nasi momci i da igraju u svome klubu odakle su i otisli...Eh sad je problem do Dase i ovih ostalih koji su zaduzeni za dovodenje igraca hocel ih vracat.

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 03 jun 2015, 14:40

Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO :P

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jun 2015, 14:44

Diablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO :P
Ma drug prosle godine na pocetku sezone se spominjo neko iz Italije da bih mogao ulagat u Bratstvo i nista :)
Isto tako govorili su da ce se raditi nesto oko stadiona ofo ono, ali nista...Ista prica ti dodje i sa PL "Svake godine ista prica" - Daso :cool:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 jun 2015, 15:38

Diablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO :P
Sve su to pichke brate,niko dasi nesmije prdnut na stadionu a kamoli nešto dobacit ili napisati neki transparent ili poruku.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 jun 2015, 15:48

Kao i sto sam rekao ili Cesc sto je rekao raspad sistema...Riki odlazi jbg hvala mu idemo dalje !!!

Hendzi
Kontakt:

Post Postao/la Hendzi » 03 jun 2015, 18:08

cokara je napisao/la:
Sve su to pichke brate,niko dasi nesmije prdnut na stadionu a kamoli nešto dobacit ili napisati neki transparent ili poruku.
Pa reci mu ti, dobri ste. ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 03 jun 2015, 18:16

Hendzi je napisao/la:
cokara je napisao/la:
Pa reci mu ti, dobri ste. ;)
Dobar sam sa Faketom :guz:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 03 jun 2015, 22:03

Svako mora da zna da je nesto najteze kada svoje dijete vodis redovno na treninge,ulazes novac u njega, nadas se najboljemu da pomiogne svome gradu a ne moze da igra zbog nekoh mucki i kojekakvih radnji najteze za roditelja, pa tako i meni, .,ovo je vec krajnja molba , nemam vise snage da se borim kao don kihot a zao mi sto djete igra daleko od kuce a moze mnogo da doprinese svome gradu i treba da doprinese ipak je iovde odrasto , a isto tako je tesko ides svakji vikend na luke da gledas utakmicu a tvoje dijete igra za neki drugi klub , a ne onde gdje si se borio za njega , tesko brate ,tuzno

Hendzi
Kontakt:

Post Postao/la Hendzi » 03 jun 2015, 22:16

jasminka je napisao/la:Svako mora da zna da je nesto najteze kada svoje dijete vodis redovno na treninge,ulazes novac u njega, nadas se najboljemu da pomiogne svome gradu a ne moze da igra zbog nekoh mucki i kojekakvih radnji najteze za roditelja, pa tako i meni, .,ovo je vec krajnja molba , nemam vise snage da se borim kao don kihot a zao mi sto djete igra daleko od kuce a moze mnogo da doprinese svome gradu i treba da doprinese ipak je iovde odrasto , a isto tako je tesko ides svakji vikend na luke da gledas utakmicu a tvoje dijete igra za neki drugi klub , a ne onde gdje si se borio za njega , tesko brate ,tuzno
Jasmine ba stipu kraju ovoga da molis nekog poput Dase i da se takvima spustas na njihov nivo i da mu dizes ego.
Ti kao roditelj moras samo da podrzis svoje dijete i da ga guras naprijed, a ne nazad. Ne razumijem tvoju zelju da ti sin igra u klubu koji je smijesan, pored kluba (Metalleghe) gdje zaradjuje novac cisto posteno i gdje mu se pruza prilika da igra? Pusti svoje zelje, to je jedno, stvarnost je nesto drugo.
Tebi kao roditelju bi trebala da bude zelja da ti dijete ide dalje iz ove Bosne, a ne da se zadrzava u nekakvim tamo anonimus klubovima tipa Bratstva.
Zadnja izmjena: Hendzi, dana/u 03 jun 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.