Nijesam ti ja drug,,,nedaj bože,,ja se sa takvim ne vozim ni u autobusu,,,cokara je napisao/la:Ovaj P0sk0k123 danas izgleda čitav dan bio na suncuNisi ti dobar druže
![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Nijesam ti ja drug,,,nedaj bože,,ja se sa takvim ne vozim ni u autobusu,,,cokara je napisao/la:Ovaj P0sk0k123 danas izgleda čitav dan bio na suncuNisi ti dobar druže
![]()
![]()
Damir je otišo jer se na njegovo mjesto dovelo dva igrača a bio najbolji u jesenjem djelu sezone.Linge doveden da igra a oni forsiraju Miloša koji je za sezonu dao 2.gola a Linge klupa,pa bolje igrat u Malešićima nego sjedit na klupi u Bratstvu.GracanicaAA je napisao/la:Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise paracokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igračTako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda
cokara je napisao/la:Damir je otišo jer se na njegovo mjesto dovelo dva igrača a bio najbolji u jesenjem djelu sezone.Linge doveden da igra a oni forsiraju Miloša koji je za sezonu dao 2.gola a Linge klupa,pa bolje igrat u Malešićima nego sjedit na klupi u Bratstvu.GracanicaAA je napisao/la:Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise paracokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igračTako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda
5. jula (prvi radni ponedeljak nakon kraja mjeseca juna) ce biti na radio Gracanici u emisiji "dobro jutro brkati gade", izdato saopstenje da pomenuta javna skupstina kluba Nusret Helic Bratstvo, nije odrzana zbog tehnickih problema. A kao razlog tehnickih problema biti ce navedeno da 31. juni jednostavno nije moguce pronaci na kalendaru.cokara je napisao/la:Skupština Nk Bratstva 31.06.3015. BKC, 19h. pozvani su svi navijači,simpatizeri,kritičari da se izjasne jesu li zadovoljni sezonom,predlože upravi svoje stavove,izkažu sugestije,planove i očekivanja za slijedeću sezonu,izaberu igrača sezone koji je najzaslužniji za uspjeh( 6.mjesto) i nagrade odličjem statue "EKREM GEC"![]()
![]()
damir je sam tražio da napusti klub zbog problema u firmi,a momak se dogovorio da se vrati za sljedeću sezonu,čak kad ima vremena trenira sa ekipom,al se sigurno priključuje na pripreme za sljedeću sezonucokara je napisao/la:Damir je otišo jer se na njegovo mjesto dovelo dva igrača a bio najbolji u jesenjem djelu sezone.Linge doveden da igra a oni forsiraju Miloša koji je za sezonu dao 2.gola a Linge klupa,pa bolje igrat u Malešićima nego sjedit na klupi u Bratstvu.GracanicaAA je napisao/la:Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise paracokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igračTako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda
Muju sumnjam da cete dobit ali Smaju vjerovatno hoceteBenjo_AFC86 je napisao/la:Posaljite nam Delica i Smajlovica, nama su odlicni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dobro red bi bio da se vrate nasi momci i da igraju u svome klubu odakle su i otisli...Eh sad je problem do Dase i ovih ostalih koji su zaduzeni za dovodenje igraca hocel ih vracat.jasminka je napisao/la:Samo da se keno moj vrati ,ovo bretstvo bi bilo top, nacelnik ga napao bezeveveze u jajcu, znam ja
da sam i ja pogrijesio sto sam onako sa nacelnikom postupio i napravio sam mu probleme, al nema dana da me dusa ne zaboli sto sam to napravio i nadam se da ce moj keno igtari kod kuce a ne ponekakvim jajcima i metalcima,ipak je on iz ovoga grada red bibio da ovde igra a ne tamo daleko negdje od kuce dok se ovde placaju stranci
Ma drug prosle godine na pocetku sezone se spominjo neko iz Italije da bih mogao ulagat u Bratstvo i nistaDiablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO
Sve su to pichke brate,niko dasi nesmije prdnut na stadionu a kamoli nešto dobacit ili napisati neki transparent ili poruku.Diablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO
Pa reci mu ti, dobri ste.cokara je napisao/la:Sve su to pichke brate,niko dasi nesmije prdnut na stadionu a kamoli nešto dobacit ili napisati neki transparent ili poruku.Diablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO
Dobar sam sa FaketomHendzi je napisao/la:Pa reci mu ti, dobri ste.cokara je napisao/la:Sve su to pichke brate,niko dasi nesmije prdnut na stadionu a kamoli nešto dobacit ili napisati neki transparent ili poruku.Diablo55 je napisao/la:Da hoće se pojavit neko, ko će pokrenut mini revoluciju na stadionu i u plavo-žutoj kućici. Da soDa vidi da nije sam u Gračanici, da ipak Bratstvo ima ljudi koji ga vole kao što otali navijači žive za svoje klubove. Iz mog posta u Božije uši...GRADIMO EVROPSKO BRATSTVO
Jasmine ba stipu kraju ovoga da molis nekog poput Dase i da se takvima spustas na njihov nivo i da mu dizes ego.jasminka je napisao/la:Svako mora da zna da je nesto najteze kada svoje dijete vodis redovno na treninge,ulazes novac u njega, nadas se najboljemu da pomiogne svome gradu a ne moze da igra zbog nekoh mucki i kojekakvih radnji najteze za roditelja, pa tako i meni, .,ovo je vec krajnja molba , nemam vise snage da se borim kao don kihot a zao mi sto djete igra daleko od kuce a moze mnogo da doprinese svome gradu i treba da doprinese ipak je iovde odrasto , a isto tako je tesko ides svakji vikend na luke da gledas utakmicu a tvoje dijete igra za neki drugi klub , a ne onde gdje si se borio za njega , tesko brate ,tuzno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.