Abd da tako ce i bitiNumber1 je napisao/la:spojit ga sa lulicem u lazio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Abd da tako ce i bitiNumber1 je napisao/la:spojit ga sa lulicem u lazio
To jest istina, ali ja sam gotovo siguran da Lazio neće platit Ibiševića da sjedi na klupi, nije to klub koji se moze rasipat novcem poput Intera ili Milana, Rocchi je nevjerovatno trom i spor i 34-ta mu je godina, Floccari će uskoro napunit tridesetu, a ništa nije bolji od Vede. Ako bi otišao u Lazio ja sam siguran da bi uglavnom igrao dole.BH Patriot je napisao/la:Da jeste samo Zárate bolji, ali sjeti se da uvijek Talijani imaju prednost u svojim klubovima i tu mislim na kapitena Rocchia i Floccaria. Osim toga tu je i stari lisac Klose koji je doveden kao veliko pojačanje i zasigurno će Reja njega najviše i forsirati.
Jeli Vedo spreman za PLBH Patriot je napisao/la:Aston Villa je i pokazala interes za Vedada, jer kako čitam Young odlazi u United dok im napadač Agbonlahor nije odavno postigao pogodak. Zajedno sa Bentom bi zasigurno funkcionirao i još bi uz to naša repka imala Premierligaški napad.![]()
btw. Ja bih u ovome trenutku otpisao Besiktas i Trabzonspor, jer Vedo treba da igra u timu iz Lige 5 !
bio bi to zestok Lazio.......Klose, Lulic, Ibisevic......Number1 je napisao/la:spojit ga sa lulicem u lazio
Probudio nam se @Principatus. Naravno. Samo jos Vedini avatari danas prodju.Principatus je napisao/la: Vidim nesto Vedo-avatari postali omiljeni. Samo moj avatar nedirajte.
Nije to bilo klasično buđenje, nego povratak iz komeyup je napisao/la:Probudio nam se @Principatus. Naravno. Samo jos Vedini avatari danas prodju.Principatus je napisao/la: Vidim nesto Vedo-avatari postali omiljeni. Samo moj avatar nedirajte.