NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adnan24
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la adnan24 » 12 apr 2011, 00:57

BIHfan je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Evo imate do petnestog free league pass ;)
Masala. :D

Odlicno...jos kad bi nam u play offu pustili sta djabaka :mrgreen:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 01:08

Perverzija !

Dajte nesto i kad playoff dodje !

P.S

Eo bas gledam Hawks - Heat, ludo im je u Atlanti, imaju onu ziku na primjer "campioniii del mondooo" cak i desetine navijaca koji pjevaju istu i skacu kao da je nogometna utakmica. Dobru sam utakmicu izabr'o za svoju prvu preko ovog Nba league pass-a :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 apr 2011, 01:47

Boston odmara Garneta,Alena,Ronda a izgleda i Piercea...cak i imaju +4 kod Washingtona nakon 1/4 ali ocigledno da je i njima mnogo vaznije uci spreman u play off nego imati prednost domaceg terena uz dodatno potrosenu energiju :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2011, 01:55

Titova-Juga je napisao/la:Perverzija !

Dajte nesto i kad playoff dodje !

P.S

Eo bas gledam Hawks - Heat, ludo im je u Atlanti, imaju onu ziku na primjer "campioniii del mondooo" cak i desetine navijaca koji pjevaju istu i skacu kao da je nogometna utakmica. Dobru sam utakmicu izabr'o za svoju prvu preko ovog Nba league pass-a :D
jest merak braco. samo drag utakmicu koju hoces i odmah ide. :) slika mlijeko, hem nema onih ebenih reklama svakih pola minute. :)

da je ovo imat citavu godinu.
Postovanje treba zaraditi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 01:58

kad_kako je napisao/la:
jest merak braco. samo drag utakmicu koju hoces i odmah ide. :) slika mlijeko, hem nema onih ebenih reklama svakih pola minute. :)

Jašta jebote, pa ja ne bih spavo nikako ahaha...
Jao, ko ce se poslje 15-og naviknut na one streamove nakon ovoga hah :? :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2011, 01:59

Titova-Juga je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

Jašta jebote, pa ja ne bih spavo nikako ahaha...
Jao, ko ce se poslje 15-og naviknut na one streamove nakon ovoga hah :? :roll:
huh, nemoj mi spominjat ba, pusti da uzivam do 15og. :D

Koji si nick tamo? ja ugrabio "BosnianBull" 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 02:02

kad_kako je napisao/la:

Haha, usr'o sam se i sebi i tebi u ćejf s onim upisom, jbg, već razmišljam o tome, znaš ono kako kažu, uživaj u lijepim momentima... hah, ja uživam misleći o tome kako će loše poslje 15-og bit osim ako ne dadnu koju besplatnu nakon toga u play-offu. Ma sličan ovome ja svugdje gledam da isti koristim da ne bih zaboravio, kokad me svukud' ima. Titoslavija :- ). Je li sutra igramo u 1 ili opet u 2 ?

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2011, 02:07

kad_kako je napisao/la:

Haha, usr'o sam se i sebi i tebi u ćejf s onim upisom, jbg, već razmišljam o tome, znaš ono kako kažu, uživaj u lijepim momentima... hah, ja uživam misleći o tome kako će loše poslje 15-og bit osim ako ne dadnu koju besplatnu nakon toga u play-offu. Ma sličan ovome ja svugdje gledam da isti koristim da ne bih zaboravio, kokad me svukud' ima. Titoslavija :- ). Je li sutra igramo u 1 ili opet u 2 ?
Sutra smo u 02:00h.

Nadam se da ce biti koja djabali preko nba.com. Ma kad je stream u pitanju, uvijek sam zadovoljan kad naletim na "ZoneIn" stream. Rijetko kad stopa, a slika uvijek bude solidna, nikad uzasna. Ali kad naletim na "Meevos" ili "CAst Amp" to je zesce njesra, koje se nemoze gledati.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 apr 2011, 02:09

u januaru su pustili free preko 10 dana :)

ja i rodjak smo kontali uzet paket za sljedecu sezonu, abd. prosle sezone je npr. bilo fora jer je vise ljudi moglo gledati sa jednog akaunta, tako da mi je ovaj jedan iz imotskog dao sifru i neko vrijeme sam koristio LP. nazalost nema toga ove godine.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 02:10

kad_kako je napisao/la:

Nadam se da ce biti koja djabali preko nba.com. Ma kad je stream u pitanju, uvijek sam zadovoljan kad naletim na "ZoneIn" stream. Rijetko kad stopa, a slika uvijek bude solidna, nikad uzasna. Ali kad naletim na "Meevos" ili "CAst Amp" to je zesce njesra, koje se nemoze gledati.

Eh 'bem'ti dvojku !

Ma i ja sam to skont'o, ali recimo onaj veetle je extra slika uvijek samo previse stopa.
Da je uhvatit neki preko sopcasta bilo bi mocno. Inace ih mnogo stopa kada gledam preko MyP2P.eu,
a na atdhe.fm rijetko kad, iako ovaj prvi ima mnogo vise izbora. Ma sra*nje pored ovoga nba passa,
samo kliknes koju zelis utakmicu i za sekundu se kontektujes na istu :D.
Nema mi spavanja do ovog vikenda sigurno!
Koju ti sad gledas ?

Smrt nacionalizmu !!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2011, 02:18

kad_kako je napisao/la:

Eh 'bem'ti dvojku !

Ma i ja sam to skont'o, ali recimo onaj veetle je extra slika uvijek samo previse stopa.
Da je uhvatit neki preko sopcasta bilo bi mocno. Inace ih mnogo stopa kada gledam preko MyP2P.eu,
a na atdhe.fm rijetko kad, iako ovaj prvi ima mnogo vise izbora. Ma sra*nje pored ovoga nba passa,
samo kliknes koju zelis utakmicu i za sekundu se kontektujes na istu :D.
Nema mi spavanja do ovog vikenda sigurno!
Koju ti sad gledas ?
Ma nemoze se stream ni jedan ni blizu poredid da ovim rahatlukom. :cry:

Gledao malo Was - Bos, pa presao na Phi - Orl. Ova druga dobra tekma. Orl. vodio 43:31, da bi ih stigla Phi. na 43:43, poluvrijeme zavrsi 47:49.

edit: sad gledam reprizu nase jucerasnje tekme protiv Orlanda. :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 02:26

kad_kako je napisao/la: Ma nemoze se stream ni jedan ni blizu poredid da ovim rahatlukom. :cry:

Gledao malo Was - Bos, pa presao na Phi - Orl. Ova druga dobra tekma. Orl. vodio 43:31, da bi ih stigla Phi. na 43:43, poluvrijeme zavrsi 47:49.

edit: sad gledam reprizu nase jucerasnje tekme protiv Orlanda. :)

Jašta već ne može, ovo je ljepota stvarno.

Evo ja isto baš pogledao kratki izvještaj iz naše tekme s Magicom jer je poluvrijeme Heat-Hawks.
Atlanta strašno lošse odbranu igra, James već 19 poena, a Wade 17.

Smrt nacionalizmu !!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 apr 2011, 02:35

THE ULTIMATES 2000.-20009.

PETORKA

PG STEVE NASH (14.5 poena u karijeri)

Mislim da nema čovjeka koji stvarno prati NBA kojemu treba nešto dodatno objašnjavati. Znamo sve, i kako je promijenio percepciju košarke i vratio vjeru u NBA običnim ljudima, i kako je jedan od najčistijih šutera u povijesti igre (ako ne i najbolji, s – skoro - suludih 50-90-40 u karijeri), i kako je nesebičan, i kako lebdi terenom, i kako igra glavom, i kako je veće fizičko čudo nego sve nabildane atlete zajedno, i kako je zaslužio i tri MVP naslova a ne dva (iako bi mu neki i ta dva uzeli jer nije dobar obrambeni igrač – a zamisli da je uz sve još i Rondo u obrani, pričali bi o najboljem igraču u povijesti).

Dodali bi samo kako, dok razni Jamesi, Wadeovi i Bryanti doslovno ucjenjuju vlastite klubove svojim ostancima ili odlascima ako ne dovedu pojačanja (kao da svi GM-ovi, treneri i skauti rade protiv interesa kluba, pa će namjerno slagati loše rostere), Steve bez pompe produžuje vjernost sa svojim nesavršenim klubom jer je svjestan da se svijet ne vrti oko njega.

Ni u jednom trenutku karijere nije tražio trade, pričao o nekim drugim opcijama ili bilo čemu osim o Phoenixu (ili nekada Dallasu). To čak nije ni odanost klubu, to je jednostavno karakter. I taj karakter je glavni razlog zašto je uz Timmya naj igrač desetljeća i naš zamjenik kapetana. Stevan je pozitivan na jedan toliko veći način od same košarke. Čovjek snima reklame, filmove, gostuje u ''Entourage'', navija za Tottenham, igra nogomet u slobodno vrijeme, bavi se raznim dobrotvornim i humanitarnim akcijama (uostalom, sjetite se kako je 2002. na all-staru nosio anti-ratnu majicu – niti godinu nakon tornjeva, dok je većina strahovala imati drugačije mišljenje – da bi se danas s takvim stavovima ponosili čak i hollywoodski obiteljski blockbusteri, bilo pametni poput Avatara, bilo glupi poput 2012.)

Oko košarke mu se vrti cijeli život, ali ona nije život – Steve ne dopušta da ga glad za uspjehom i pobjedama pretvori u asertivnu karikaturu, kako to danas obično biva s NBA košarkašima (jer kako MJ jednom reče ''Republicans buy sneakers too''), koji van parketa jedino brinu o tome na koje sve unovčiti svoj brand. Steve itekako zna uživati u životu, što mu je jednako velik plus, kao i ljubav za asistiranjem. Jer iako miljama udaljen od običnog čovjeka, Steve jeste jedan od nas.

THE MOMENT – Od svih velikih serija koje je odigrao u dresu Sunsa, ludilo koje je prezentirao u prvom playoffu nakon povratka u Phoenix iz Dallasa, i to baš protiv svojih dojučerašnjih suigrača, nezaboravno je. Serija je krenula u Phoenixu, gdje je Nash prvu tekmu proveo razigravajući suigrače. U drugoj se ozljedio Joe Johnson, što je Dallas iskoristio i iznenadio Phoenix. Treća se igrala u Dallasu i plan Dona Nelsona bio je jednostavan – bez Johnsona, Phoenix je oslabljen u vanjskoj liniji, stoga zatvorimo prilaze košu i pustimo Nasha da nas pobjedi. Cuban i Nelson su bili uvjereni da Steve u sebi nema instinkt ubojice, i da će se izgubiti u ulozi prve opcije. Kakva greška. Steve je zabio 27, pogađajući svaki puta kada je trebalo, u isto vrijeme radeći dar-mar pick igrom sa Stoudemireom (koji je zabio 37, od čega većinu na račun Nashovih 17 asista). Dallas je dobio sljedeću, usprkos Nashovih 48 koševa, ali i samo 5 asista.

I onda je krenuo pravi show. Preostale dvije tekme fantazija su košarke i nešto što svaki pravi NBA fanatik mora imati u kolekciji. Doma Steve pobjedu donosi gotovo sam, s triple-doubleom (34 koša, 12 asista i 13 skokova!!!!), a na gostovanju odigrava tekmu karijere – 39 koševa, 12 asista, 9 skokova, plus zabija svaki bitan koš kada je trebalo. Osam ih pogađa u zadnjoj minuti da bi izborio produžetak, a onda s još jednom tricom, petom te večeri, donosi konačnu pobjedu Sunsima. Do tada sam bio NBA fan, ali nakon toga postao sam fanatik. I ostao.

jedan fantastican tekst sa ISPOD OBRUCA :)

[youtube][/youtube]

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 02:44

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 04:00

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Smrt nacionalizmu !!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 12 apr 2011, 04:31

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 apr 2011, 09:51

U ove dvije utakmice Miami pokazuje da je dorastao Play Offu i da su ozbiljna ekipa..
Mislim da su vise kalkulisali u prvom dijelu i isli na napucavanje statistike,jednu utakmicu igrali odbranu drugu trcali samo napad..

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 12 apr 2011, 11:25

Sad znamo East Playoff bracket:

Chicago(1) - Indiana(8)
Orlando(4) - Atlanta(5)

Miami(2) - Philadelphia(7)
Boston(3) - New York(6)
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 apr 2011, 12:28

Indiana prolazi sa 4-2, Orlando isto 4-2

Majami uzma 4-0, Boston 4-1

Indiana uzma Orlanda 4-1

Majami Bostona 4-2

Majami uzma Indianu 4-1

Majami osvaja ligu :D
nema potpisa

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 12 apr 2011, 12:31

Chicago(1) - Indiana(8) 4-2
Orlando(4) - Atlanta(5) 4-2

Miami(2) - Philadelphia(7) 4-1
Boston(3) - New York(6) 4-2

San Antonio(1)-New Orleans 4-2
Dallas(2)-Memphis(7) 4-3

Oklahoma(3)-Portland(6) 4-3
Lakers(4)-Denver(5) 3-4
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.