BIHfan je napisao/la:Masala.Donnie Darko je napisao/la:Evo imate do petnestog free league pass
Odlicno...jos kad bi nam u play offu pustili sta djabaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
BIHfan je napisao/la:Masala.Donnie Darko je napisao/la:Evo imate do petnestog free league pass
jest merak braco. samo drag utakmicu koju hoces i odmah ide.Titova-Juga je napisao/la:Perverzija !
Dajte nesto i kad playoff dodje !
P.S
Eo bas gledam Hawks - Heat, ludo im je u Atlanti, imaju onu ziku na primjer "campioniii del mondooo" cak i desetine navijaca koji pjevaju istu i skacu kao da je nogometna utakmica. Dobru sam utakmicu izabr'o za svoju prvu preko ovog Nba league pass-a
kad_kako je napisao/la:
jest merak braco. samo drag utakmicu koju hoces i odmah ide.slika mlijeko, hem nema onih ebenih reklama svakih pola minute.
da je ovo imat citavu godinu.
huh, nemoj mi spominjat ba, pusti da uzivam do 15og.Titova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:
jest merak braco. samo drag utakmicu koju hoces i odmah ide.slika mlijeko, hem nema onih ebenih reklama svakih pola minute.
da je ovo imat citavu godinu.
Jašta jebote, pa ja ne bih spavo nikako ahaha...
Jao, ko ce se poslje 15-og naviknut na one streamove nakon ovoga hah![]()
kad_kako je napisao/la:
huh, nemoj mi spominjat ba, pusti da uzivam do 15og.
Koji si nick tamo? ja ugrabio "BosnianBull"
Sutra smo u 02:00h.Titova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:
huh, nemoj mi spominjat ba, pusti da uzivam do 15og.
Koji si nick tamo? ja ugrabio "BosnianBull"
Haha, usr'o sam se i sebi i tebi u ćejf s onim upisom, jbg, već razmišljam o tome, znaš ono kako kažu, uživaj u lijepim momentima... hah, ja uživam misleći o tome kako će loše poslje 15-og bit osim ako ne dadnu koju besplatnu nakon toga u play-offu. Ma sličan ovome ja svugdje gledam da isti koristim da ne bih zaboravio, kokad me svukud' ima. Titoslavija :- ). Je li sutra igramo u 1 ili opet u 2 ?
kad_kako je napisao/la:
Sutra smo u 02:00h.
Nadam se da ce biti koja djabali preko nba.com. Ma kad je stream u pitanju, uvijek sam zadovoljan kad naletim na "ZoneIn" stream. Rijetko kad stopa, a slika uvijek bude solidna, nikad uzasna. Ali kad naletim na "Meevos" ili "CAst Amp" to je zesce njesra, koje se nemoze gledati.
Ma nemoze se stream ni jedan ni blizu poredid da ovim rahatlukom.Titova-Juga je napisao/la:kad_kako je napisao/la:
Sutra smo u 02:00h.
Nadam se da ce biti koja djabali preko nba.com. Ma kad je stream u pitanju, uvijek sam zadovoljan kad naletim na "ZoneIn" stream. Rijetko kad stopa, a slika uvijek bude solidna, nikad uzasna. Ali kad naletim na "Meevos" ili "CAst Amp" to je zesce njesra, koje se nemoze gledati.
Eh 'bem'ti dvojku !
Ma i ja sam to skont'o, ali recimo onaj veetle je extra slika uvijek samo previse stopa.
Da je uhvatit neki preko sopcasta bilo bi mocno. Inace ih mnogo stopa kada gledam preko MyP2P.eu,
a na atdhe.fm rijetko kad, iako ovaj prvi ima mnogo vise izbora. Ma sra*nje pored ovoga nba passa,
samo kliknes koju zelis utakmicu i za sekundu se kontektujes na istu.
Nema mi spavanja do ovog vikenda sigurno!
Koju ti sad gledas ?
kad_kako je napisao/la: Ma nemoze se stream ni jedan ni blizu poredid da ovim rahatlukom.![]()
Gledao malo Was - Bos, pa presao na Phi - Orl. Ova druga dobra tekma. Orl. vodio 43:31, da bi ih stigla Phi. na 43:43, poluvrijeme zavrsi 47:49.
edit: sad gledam reprizu nase jucerasnje tekme protiv Orlanda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.