Consigliere je napisao/la:Saurman pomijesao Ognjena i Stojana Vranjesa
![]()
Cartman je napisao/la:Znam da nekima japanci svi isti izgledaju, a saurmanu izgleda srbi svi isti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Popravlja se tema

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Consigliere je napisao/la:Saurman pomijesao Ognjena i Stojana Vranjesa
![]()
Cartman je napisao/la:Znam da nekima japanci svi isti izgledaju, a saurmanu izgleda srbi svi isti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
HAHAHAAHAHAHATrequartista je napisao/la:Marsal je napisao/la:A ti si StojanSaurman je napisao/la:
Koji ga je đavo uzimao Wenger kad je znao koliko je on ustvari limitiran igrač.
nisi nešto zgodan
imaš kantu zlatnu
voliš da te crnci u guz mlatnu
kinder_jaje je napisao/la:Cemu se mati radovala 9 mjeseci grdna ranoVanjaC je napisao/la:Vranjes > Mujdza
Pjanic je sranje od igraca, odvratno los igrac. Od kada je otisao u Rim sve je losiji igrac. Miske 10x bolji.
Donnie Darko je napisao/la:Cuj zivotinje istog spola se ne jebu.![]()
Prije nekih 2 sata i 45 minuta sam svjedocio kako jedan muski pas yebe drugog muskog psa u glavu. Da, u glavu. Sta je kasnije bilo ne zelim ni da pomislim.
hodža je napisao/la:ja apsolutno podržavam ped.ere....više treba ostaje nama normalnim![]()
vtdgeca je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Sudeci po avataru, devil ga ima.![]()
Cartman je napisao/la:Prezime mu se zavrsava sa -ic. Njima dovoljno.samson je napisao/la:A, na osnovu cega su ga Hrvati pokusali vrbovati? Samo tako?
Meni presmiješnoahmic je napisao/la:Ha ja,Dzeko,Pjana,Bicakcic i drugi trose pare negdje drugdje,dok.Neum zjapi zeljan dobrih musterija
RandyMarsh je napisao/la:Emir000 je napisao/la:djevojke ganjaju seov sudzuk to je ono sto sam vam bio reko pravi sandzo rusilac i van terena
AHAHAHAHAHAHA daj ba, ne mozes ovo hahahahaRandyMarsh je napisao/la:
RandyMarsh je napisao/la:
golden je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:tebe cemo momciluko da satjeramo sa bevandom u duboke sandzacke sume,pa ces da budes hantiran od strane Sea rušioca najveceg,dzaba ti sve,kraj ti se blizi, inace momak je legenda,voli boks i sudzuk,mislim na Sea![]()
bazeni je napisao/la:golden je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:tebe cemo momciluko da satjeramo sa bevandom u duboke sandzacke sume,pa ces da budes hantiran od strane Sea rušioca najveceg,dzaba ti sve,kraj ti se blizi, inace momak je legenda,voli boks i sudzuk,mislim na Sea![]()
golden je napisao/la:![]()
zizu1991 je napisao/la:golden je napisao/la:![]()
ovaj Randy je Bog, Allah, ĆabaRandyMarsh je napisao/la:
Inače moj zivotni moto da se zna ko sam i sta sam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.