30 razlike.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
šta mu učiniEpidaurus je napisao/la:
Dje ces DPOY
I ovo. Da jedna tekma je u pitanju, niti ovo uzimam kao dokaz, samo kao pokazatelj i licnu potvrdu onog sto sam mislio i ranije. Kawhi je najbolji defanzivac kojeg sam u zivotu gledao ali ako protiv neke ekipe njegova defanziva ima 'manji' uticaj onda su to Warriorsi, upravo zbog toga sto ne igraju postup i nemaju izolacije na taj nacin, nego je sve samo protok protok protok i sut iz bilo kojeg dijela terena (ludo znam ali oni su to u stanju) i tu Spursi gube puno, odnosno ne dobijaju onoliko koliko bi inace (recimo protiv Cavsa i OKC-a). Kawhi je i dalje bio odlican defanzivno, samo ne 'onoliko'.Warriors players have missed just 1 shot (9-10) when Kawhi Leonard is the primary defender.
Slazem se. Ali vidjelo se dosta toga, da bi mogao formirati misljenje (iako sam slicno imao i prije sinoc).alemsa je napisao/la:Ali jedna je tekma jos RS, lagano.
Sve fino napisano, ali ovoClutch je napisao/la:Kawhi je najbolji defanzivac kojeg sam u zivotu gledao
Donnie Darko je napisao/la:Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Phoenix. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.
Od GOAT defendera u prajmu sam gledao samo Duncana, Wallacea, KG-a i Howarda, i Kawhi je meni licno bolji (vjerovatno ne ucinkovitiji jer ovi su mogli dominirati na vise nacina s obzirom da su visoki). Ali samo moje subjektivno misljenje.Rajaz je napisao/la:Sve fino napisano, ali ovoClutch je napisao/la:Kawhi je najbolji defanzivac kojeg sam u zivotu gledao![]()
Raul_64 je napisao/la:Ma misli kakva odbrana na trojku sa 9 metara(i vise?) i odgovor je , nema takve.
Kontam da je to postavio onako kao highlight jer Kawhi nije ni blizu Stepha u toj situaciji.Raul_64 je napisao/la:Ma misli kakva odbrana na trojku sa 9 metara(i vise?) i odgovor je , nema takve.
Čisto za očiClutch je napisao/la:Kontam da je to postavio onako kao highlight jer Kawhi nije ni blizu Stepha u toj situaciji.Raul_64 je napisao/la:Ma misli kakva odbrana na trojku sa 9 metara(i vise?) i odgovor je , nema takve.
Ukazuje na ono što mu faliBernardBarnjak je napisao/la:
Sada mi je tak jasan tvoj avatar
@Mavs, šta sad misliš?jose je napisao/la:Čitaćemo sutra ujutro komentare.Mavs je napisao/la: @Jose, pobjednika večerašnjeg meča neće proglašavati šampionom. Pogotovo kad već znamo da će Spursi igrati bez veoma bitnog faktora.
A sta ti mislis? Da je ovo samo jedna tekma regularne sezone, Popovo trolanje gdje je sakrio sve, i da su Spursi apsolutno ravnopravni Warriorsima s Duncanom?jose je napisao/la:@Mavs, šta sad misliš?jose je napisao/la:Čitaćemo sutra ujutro komentare.Mavs je napisao/la: @Jose, pobjednika večerašnjeg meča neće proglašavati šampionom. Pogotovo kad već znamo da će Spursi igrati bez veoma bitnog faktora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.