FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 15 apr 2013, 21:33

Oxidenks je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Željo je tako nas dobio, 2004. možda ne znam tačno da ne gledam (Nadarević dao za nas i vodili smo), kad nam je Odović u špic Alihodžića stavio koje je spustio dvije lopte i vozdra.

Nije Husref izmišljao toplu vodu, morao je nešto pokušati. Sinoć katastrofalno izdanje i nažalost neuspjele izmjene. Husref se pojeo na klupi i bilo je tužno gledati ga onakvog.

Puna podrška Husrefu, ako nas on ne uspije vratiti naredne godine, niko nikad neće. Naravno uz odriješene ruke za dovođenje pojačanja i veću podršku Uprave.
Ja mislim da je to Osim uradio.
Amar je do 2003. bio u Želji prvi put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 apr 2013, 21:48

Odović je i odveo vas je do Evrope u drugom dijelu sezone, jer ste u prvom bili loši.

Na početku nove sezone je Plišek preuzeo, iako ste odličan fudbal sa Odovićem igrali.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 apr 2013, 13:29

Najljepse smo i igrali dok je Odovic bio tu... Kakvi su tada idioti bili u klubu, ne ponovilo se.
Sport je lijek za tijelo i duh.

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 16 apr 2013, 13:48

FCUM je napisao/la:sta kad neko digne zastavu srbije ili hrvatske da li ce se tekma prekinuti
Prekinuta je 2009. utakmica zrinjskog i veleza radi zastave hvo-a tako da nisu dvostruka mjerila :wink:

Sent from my PMP5580C

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 apr 2013, 14:27

krmak je napisao/la:
FCUM je napisao/la:sta kad neko digne zastavu srbije ili hrvatske da li ce se tekma prekinuti
Prekinuta je 2009. utakmica zrinjskog i veleza radi zastave hvo-a tako da nisu dvostruka mjerila :wink:

Sent from my PMP5580C
pa pitanje je ko je sudio tekmu...kazu nogometni savez je prepustio sudijama i njihovom slobodnom sudijskom uvjerenju ovakve i sl.situacije,gdje nema odredzenih pravila...e sada **** ga sto se ovako izrazavam na sportskom forumu,al sasvim je normalno da je na Kosevu prekinuto,jer je sudija bio Srbin a zastava AR BIH,i sasvim je normalno da u Lukavici nije prekinuto...Isto tako da je sudija bio Bosnjak u Lukavici,vjerovatno bi bilo prekinuto...To su ta "slobodna sudijska uvjerenja"...nazalost, al takva nam je citava drzava...Ja sam za da se nista ne prepusta slucaju, i da NS donese jasna pravila oko ovakvih i slicnih stvari,da se jednom stane u kraj svemu ovome...
Amare hvala ti...

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 16 apr 2013, 15:01

zeljo4life je napisao/la:
krmak je napisao/la:

Sent from my PMP5580C
pa pitanje je ko je sudio tekmu...kazu nogometni savez je prepustio sudijama i njihovom slobodnom sudijskom uvjerenju ovakve i sl.situacije,gdje nema odredzenih pravila...e sada **** ga sto se ovako izrazavam na sportskom forumu,al sasvim je normalno da je na Kosevu prekinuto,jer je sudija bio Srbin a zastava AR BIH,i sasvim je normalno da u Lukavici nije prekinuto...Isto tako da je sudija bio Bosnjak u Lukavici,vjerovatno bi bilo prekinuto...To su ta "slobodna sudijska uvjerenja"...nazalost, al takva nam je citava drzava...Ja sam za da se nista ne prepusta slucaju, i da NS donese jasna pravila oko ovakvih i slicnih stvari,da se jednom stane u kraj svemu ovome...
Ovu je sudio Arnautovic. Ma nakaradno je sve to sto se pravila tice

Sent from my PMP5580C

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 16 apr 2013, 15:04

Prebacivanje Torlaka u napad je mozda logicno za vrbanjušu, tojsiće i sl., ali FK Sarajevo da pokusava na takav papanski nacin je smjesno i zalosno. SRAMOTA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 apr 2013, 15:13

pa pitanje je ko je sudio tekmu...kazu nogometni savez je prepustio sudijama i njihovom slobodnom sudijskom uvjerenju ovakve i sl.situacije,gdje nema odredzenih pravila...e sada **** ga sto se ovako izrazavam na sportskom forumu,al sasvim je normalno da je na Kosevu prekinuto,jer je sudija bio Srbin a zastava AR BIH,i sasvim je normalno da u Lukavici nije prekinuto...Isto tako da je sudija bio Bosnjak u Lukavici,vjerovatno bi bilo prekinuto...To su ta "slobodna sudijska uvjerenja"...nazalost, al takva nam je citava drzava...Ja sam za da se nista ne prepusta slucaju, i da NS donese jasna pravila oko ovakvih i slicnih stvari,da se jednom stane u kraj svemu ovome...[/quote]
Ovu je sudio Arnautovic. Ma nakaradno je sve to sto se pravila tice

Sent from my PMP5580C[/quote]

to ti je to,da je Arnautovic sudio na Kosevu vjerovatno ne bi prekinuo tekmu...idiotizam,sve je to NS kriv...
Amare hvala ti...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 apr 2013, 16:23

FCS je napisao/la:Prebacivanje Torlaka u napad je mozda logicno za vrbanjušu, tojsiće i sl., ali FK Sarajevo da pokusava na takav papanski nacin je smjesno i zalosno. SRAMOTA
O cemu ti pricas ...pa Dortmund je sad prosao u polufinale zbog takvog poteza...usao je stoper Humels umjesto Gundogana veznjaka ja mislim...samo zbog te izmjene i gola "treceg"stopera Santane koji je presao u spic je Dortmund prosao..kakvi tojsici,kakav papanluk.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 apr 2013, 16:30

mma_hz je napisao/la:
FCS je napisao/la:Prebacivanje Torlaka u napad je mozda logicno za vrbanjušu, tojsiće i sl., ali FK Sarajevo da pokusava na takav papanski nacin je smjesno i zalosno. SRAMOTA
O cemu ti pricas ...pa Dortmund je sad prosao u polufinale zbog takvog poteza...usao je stoper Humels umjesto Gundogana veznjaka ja mislim...samo zbog te izmjene i gola "treceg"stopera Santane koji je presao u spic je Dortmund prosao..kakvi tojsici,kakav papanluk.. :roll: :roll:
E jesi nasao poredenje nema dalje. Torlak trci na 100 metara 30 sekundi i ti ga stavis da odlucis mec, a prije toga ne mozes da dodes do sesnesterca da bi usao u priliku. Iznenadio me Musemic s onom izmjenom, pogotovo izbacivanjem jedinog igraca koji je nesto pokusava, a jos je brz i zna prenijeti loptu.

Ipak Musemic samo zna sta je pokusao pa od te izmjene pa do kraja meca nije osutao na gol.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 16 apr 2013, 21:19

dudaluda je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
abelos je napisao/la:Kazem vam ja dok je slagirani ziv nema lige,nema nikoga da osvjetla obraz u europi,al doci ce i njegov kraj.

Neki dan sam napisao za vrijedjanje bh. legendi, dakle, dovidjenja i prijatno.
Za sta se ti umiljas da si.Kao prvo nik ti je urjedljiv trebao bih to izbrisati.Drugo ako si usutkivao ti ili tvoji 92 sad i ovdje neces moci i kao trece Aleksandar pa slagirani i onda ja te nebijemo na neku stvar idiote.Idi slagiranom kriminalcu koji je izdao zelju 91 radi 300hiljada i uzeo krvave pare od partizana i koji nista za ovu drzavu ucinio nego je gladio muda u AUstriji,pa mu i ti gladi muda.
Vrati se u pokemon loptu.

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 16 apr 2013, 21:22

Čitam danas izjave Husrefa u novinama i frajer se malo gubi u vremenu i prostoru ,mislio sam da je veći gospodin .Kaže da je sudija uticao na rezultat kad nije svirao penal i dao crveni golmanu leotara kad je svima koji su gledali na areni 1bilo očigledno da je Hadžić bio u opsajdu a na dva poništena gola rudara nije ni spomenuo sedmicu prije ove tekme .Za igru kaže da je bila dobra u prvom poluvremenu ,da je bilo dosta prilika za sarajevo pa se zapitaš jesmo li gledali istu utakmicu .Poremetio je nas prekid od dvadeset minuta ko da leotar nije imao prekid utamice .Pa još poslije tekme kaže falilo nam je dosta igrača izuzev dupovca i mehlunovića mislim da nije niko nedostajao .
Zadnja izmjena: plavi100, dana/u 16 apr 2013, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 21:24

Neki dan sam napisao za vrijedjanje bh. legendi, dakle, dovidjenja i prijatno.
[/b][/quote]
Za sta se ti umiljas da si.Kao prvo nik ti je urjedljiv trebao bih to izbrisati.Drugo ako si usutkivao ti ili tvoji 92 sad i ovdje neces moci i kao trece Aleksandar pa slagirani i onda ja te nebijemo na neku stvar idiote.Idi slagiranom kriminalcu koji je izdao zelju 91 radi 300hiljada i uzeo krvave pare od partizana i koji nista za ovu drzavu ucinio nego je gladio muda u AUstriji,pa mu i ti gladi muda.[/quote]
Vrati se u pokemon loptu.[/quote]
Daj jedan razlog sta je ucinio za drzavu,ostavio je zelju kao kakvu kurvu i otisao u Partizan za Krvave cetnicke pare pa se ispalio u Austriju.STA JE TAJ COVJEK URADIO????????????Sad je glavni kriminalac u savezu,kao sto je i piun PLATIMI Pardon platiniju.

plavi100
Kontakt:

Post Postao/la plavi100 » 16 apr 2013, 21:30

dudaluda je napisao/la:Neki dan sam napisao za vrijedjanje bh. legendi, dakle, dovidjenja i prijatno.
[/b]
Za sta se ti umiljas da si.Kao prvo nik ti je urjedljiv trebao bih to izbrisati.Drugo ako si usutkivao ti ili tvoji 92 sad i ovdje neces moci i kao trece Aleksandar pa slagirani i onda ja te nebijemo na neku stvar idiote.Idi slagiranom kriminalcu koji je izdao zelju 91 radi 300hiljada i uzeo krvave pare od partizana i koji nista za ovu drzavu ucinio nego je gladio muda u AUstriji,pa mu i ti gladi muda.[/quote]
Vrati se u pokemon loptu.[/quote]
Daj jedan razlog sta je ucinio za drzavu,ostavio je zelju kao kakvu kurvu i otisao u Partizan za Krvave cetnicke pare pa se ispalio u Austriju.STA JE TAJ COVJEK URADIO????????????Sad je glavni kriminalac u savezu,kao sto je i piun PLATIMI Pardon platiniju.[/quote]

100 % si u pravu trebao se Osim pridružiti bordo brigadi koja je bila na ratištu u Saudijskoj arabiji na čelu sa brigadirom Pušinom pa su dobili prekomandu u vatikan sa zadatkom da papi izljube ruku ,ne seri tako ti BOGA

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 21:37

STA JE COVJEK URADIO??????????????Jednu stavr osim sto je izdao Zelju pa im sada vraca,i normalno svoju drzavu.Treba malo citati i biti upucen zato nam je stanje u drzavi kako jest,sto niko nista nezna,a samo prosljedjuju rjeci drugih ljudi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 apr 2013, 21:39

dudaluda je napisao/la:STA JE COVJEK URADIO??????????????Jednu stavr osim sto je izdao Zelju pa im sada vraca,i normalno svoju drzavu.Treba malo citati i biti upucen zato nam je stanje u drzavi kako jest,sto niko nista nezna,a samo prosljedjuju rjeci drugih ljudi.
plavi100 je napisao/la:
100 % si u pravu trebao se Osim pridružiti bordo brigadi koja je bila na ratištu u Saudijskoj arabiji na čelu sa brigadirom Pušinom pa su dobili prekomandu u vatikan sa zadatkom da papi izljube ruku ,ne seri tako ti BOGA
DRUG NEBI TI PUNCA

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 21:41

bagrcavi je napisao/la:
dudaluda je napisao/la:STA JE COVJEK URADIO??????????????Jednu stavr osim sto je izdao Zelju pa im sada vraca,i normalno svoju drzavu.Treba malo citati i biti upucen zato nam je stanje u drzavi kako jest,sto niko nista nezna,a samo prosljedjuju rjeci drugih ljudi.
plavi100 je napisao/la:
Trebalo je prvo cuvati da se moze obnoviti,a ne trljadi muda pa sad da i od rvi-a krade

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2013, 21:46

@dudaluda, na čemu si ti daj i meni malo da dođem sebi...vidim na tebe opasno djeluje?!

dudaluda
Kontakt:

Post Postao/la dudaluda » 16 apr 2013, 21:56

hilmo je napisao/la:@dudaluda, na čemu si ti daj i meni malo da dođem sebi...vidim na tebe opasno djeluje?!
Moj problem je sto znam puno i gledam na neke stvari drugacije.Dizu covjeka koji je poletio u zagrlaj srbiji a ostavio svog!!! zelju radi love trljao muda po svijetu i on sad neka faca pitam nek mi neko odgovori sta je uradio SAMO JEDNU STVAR,AL SAMO JEDNU.To je 0 od covjeka smece pravo samo sto sad balavima ispiraju mozak kao i ovi na vlasti.Isti su kao ove istocne komsije tvrdoglavi.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2013, 21:58

dudaluda je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@dudaluda, na čemu si ti daj i meni malo da dođem sebi...vidim na tebe opasno djeluje?!
Moj problem je sto znam puno i gledam na neke stvari drugacije.Dizu covjeka koji je poletio u zagrlaj srbiji a ostavio svog!!! zelju radi love trljao muda po svijetu i on sad neka faca pitam nek mi neko odgovori sta je uradio SAMO JEDNU STVAR,AL SAMO JEDNU.To je 0 od covjeka smece pravo samo sto sad balavima ispiraju mozak kao i ovi na vlasti.Isti su kao ove istocne komsije tvrdoglavi.
Kako te nisu banovali do sad :?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, TefalTava, Tracy3McGrady i 38 gostiju.