Hoćemo ga maznut' večeras pa šta bude? Pratim te u gutljaj.TariqAli je napisao/la:...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Iskreno , zbog Pepa i Thiaga bi volio da Bayern dobije , pogotovo ako Real ima u planu opet tesku defanzivu s par kontri. Ali ako se Real odluci na otvorenu igru i budu bolji nemam nista protiv da oni dobiju , ipak se previse ceka ta decima , a i red bi bio da isplate potrosene milijarde ulozene u klub od posljedne titule .TariqAli je napisao/la:Za koga navijas?Furymaker je napisao/la:kao da cekam finale lige prvaka u kojem barca igra ..
edit: [youtube][/youtube]
Evo cisto da se opustite malo pred vecerasnju tekmu , znam da se nadate dolasku ove zvijeri , pa evo , uzivajte malo
- 10DelPiero
- Kontakt:
Na tom ce i ostat al' eto kazu nada zadnja umireFurymaker je napisao/la:Evo cisto da se opustite malo pred vecerasnju tekmu , znam da se nadate dolasku ove zvijeri , pa evo , uzivajte malo
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma pusti to , vec ga je Zizu zvao
93 godiste , prva uspomena > volej Zidana u kisnoj Skotskoj

(fino malo skrenuti misli sa utakmice
)
93 godiste , prva uspomena > volej Zidana u kisnoj Skotskoj
(fino malo skrenuti misli sa utakmice
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja bi vise volio da je verratija zvao,al haj ,nek pocera koga god 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa i Verratti ce u Juve, Pogba - Verratti - Vidal 
Pusti ti Zizua on je bio i legenda Juventusa
Alessandro Del Piero !
Ma vi ste se natrpali,kad dodje lulic, kwadwo prelazi u sredinu i jos dodas tu marcisia ,znaci pogba vam je visak10DelPiero je napisao/la:Pa i Verratti ce u Juve, Pogba - Verratti - Vidal
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ja takodjer imam misljenje da Juve nece dati Pogbu osim ako on ne izvrsi pritisak i zatrazi transfer , a ako se to desi kostat ce vas finu svoticu novca . A sto se tice njega i kako se uklapa u Realov stil igre , mislim da on nije igrac koji ce mijenjati Xabija , on je igrac koji ce igrati pored njega , totalno razliciti igraci.
Ma verati je jedini igrac koji moze zamjeniti xabia ,ostali su pokusaji ko illaraFurymaker je napisao/la:ja takodjer imam misljenje da Juve nece dati Pogbu osim ako on ne izvrsi pritisak i zatrazi transfer , a ako se to desi kostat ce vas finu svoticu novca . A sto se tice njega i kako se uklapa u Realov stil igre , mislim da on nije igrac koji ce mijenjati Xabija , on je igrac koji ce igrati pored njega , totalno razliciti igraci.
Šta će nam Pogba, takvih talenata smo u zadnjih 10 godina imali na pretek.
Dovesti pravog provjerenog veznog igrača koji zna šta je nogomet, ne nekog mladog tzv. "budućeg Xabija" i sl. pizdarije, svi znamo kako takvi prolaze.
Dovesti pravog provjerenog veznog igrača koji zna šta je nogomet, ne nekog mladog tzv. "budućeg Xabija" i sl. pizdarije, svi znamo kako takvi prolaze.
Gonalons iz Lyona ?
Furymaker je napisao/la:Gonalons iz Lyona ?
i Pogba nije talenat,Pogba je igracina koja je itekako potrebna Realu
Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.
Ili su pola sezone dobri, pa pola nisu, osciliraju ko Di Maria iz sezone u sezonu, a njemu je sreća što je ostao, jer je 90% takvih napustilo Real odmah nakon prve ili druge sezone.
Ili su pola sezone dobri, pa pola nisu, osciliraju ko Di Maria iz sezone u sezonu, a njemu je sreća što je ostao, jer je 90% takvih napustilo Real odmah nakon prve ili druge sezone.
Prijatelju,da su svi u top formi i da svi koji su dosli igraju isto ili jos bolje nego u svom ex klubu,fudbal se ne bi ni igrao
Jednostavno mislim da se takav igrac treba dovesti i da ima VELIKE sanse da izdominira u Realu..Ako i ne,sta se moze rizik uvijek postoji
Jednostavno mislim da se takav igrac treba dovesti i da ima VELIKE sanse da izdominira u Realu..Ako i ne,sta se moze rizik uvijek postoji
otisli za trofejima jer u madridu TROFEJ je nepoznat pojamCap17an je napisao/la:Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.
Robben, Sneider,
a nas Mata je tako inteligentan da je on to svatio veoma mlad i otisao u Valenc.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
United
al' ga i ti pereš na ruke buraz vec neko vrijeme
kako ti ne dosadi jbt 
al' ga i ti pereš na ruke buraz vec neko vrijeme
MrUnited je napisao/la:otisli za trofejima jer u madridu TROFEJ je nepoznat pojamCap17an je napisao/la:Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.
Ili su pola sezone dobri, pa pola nisu, osciliraju ko Di Maria iz sezone u sezonu, a njemu je sreća što je ostao, jer je 90% takvih napustilo Real odmah nakon prve ili druge sezone.![]()
Robben, Sneider,![]()
a nas Mata je tako inteligentan da je on to svatio veoma mlad i otisao u Valenc.
Valenc. je skraceno od Valencie
genijalno
genijalno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hvala na komplimentuRaul_64 je napisao/la:Valenc. je skraceno od Valencie
genijalno
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Samo da ne ispadnemo na penale, frljokom u zadnjoj minuti il nekom nasom kardinalnom greskom. Ako cemo vec ispadati.
Uvijek cu lakse prezivjeti ako nas nadigraju.
Al ne daj Boze.
Uvijek cu lakse prezivjeti ako nas nadigraju.
Al ne daj Boze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.