Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2014, 15:50

TariqAli je napisao/la:...
Hoćemo ga maznut' večeras pa šta bude? Pratim te u gutljaj. :mrgreen:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 apr 2014, 15:50

TariqAli je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:kao da cekam finale lige prvaka u kojem barca igra ..
Za koga navijas? :D
Iskreno , zbog Pepa i Thiaga bi volio da Bayern dobije , pogotovo ako Real ima u planu opet tesku defanzivu s par kontri. Ali ako se Real odluci na otvorenu igru i budu bolji nemam nista protiv da oni dobiju , ipak se previse ceka ta decima , a i red bi bio da isplate potrosene milijarde ulozene u klub od posljedne titule . :mrgreen:

edit: [youtube][/youtube]

Evo cisto da se opustite malo pred vecerasnju tekmu , znam da se nadate dolasku ove zvijeri , pa evo , uzivajte malo :)

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 apr 2014, 16:03

Furymaker je napisao/la:
edit: [youtube][/youtube]
Evo cisto da se opustite malo pred vecerasnju tekmu , znam da se nadate dolasku ove zvijeri , pa evo , uzivajte malo :)
Na tom ce i ostat al' eto kazu nada zadnja umire :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 apr 2014, 16:06

Ma pusti to , vec ga je Zizu zvao
93 godiste , prva uspomena > volej Zidana u kisnoj Skotskoj
:tralala:

(fino malo skrenuti misli sa utakmice :problem: )
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 16:08

Ja bi vise volio da je verratija zvao,al haj ,nek pocera koga god :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 29 apr 2014, 16:12

Pa i Verratti ce u Juve, Pogba - Verratti - Vidal :cool:

Pusti ti Zizua on je bio i legenda Juventusa :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 16:14

10DelPiero je napisao/la:Pa i Verratti ce u Juve, Pogba - Verratti - Vidal :cool:

Pusti ti Zizua on je bio i legenda Juventusa :D
Ma vi ste se natrpali,kad dodje lulic, kwadwo prelazi u sredinu i jos dodas tu marcisia ,znaci pogba vam je visak :D
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 apr 2014, 16:17

ja takodjer imam misljenje da Juve nece dati Pogbu osim ako on ne izvrsi pritisak i zatrazi transfer , a ako se to desi kostat ce vas finu svoticu novca . A sto se tice njega i kako se uklapa u Realov stil igre , mislim da on nije igrac koji ce mijenjati Xabija , on je igrac koji ce igrati pored njega , totalno razliciti igraci.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 16:18

Furymaker je napisao/la:ja takodjer imam misljenje da Juve nece dati Pogbu osim ako on ne izvrsi pritisak i zatrazi transfer , a ako se to desi kostat ce vas finu svoticu novca . A sto se tice njega i kako se uklapa u Realov stil igre , mislim da on nije igrac koji ce mijenjati Xabija , on je igrac koji ce igrati pored njega , totalno razliciti igraci.
Ma verati je jedini igrac koji moze zamjeniti xabia ,ostali su pokusaji ko illara :D

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 29 apr 2014, 16:22

Šta će nam Pogba, takvih talenata smo u zadnjih 10 godina imali na pretek.

Dovesti pravog provjerenog veznog igrača koji zna šta je nogomet, ne nekog mladog tzv. "budućeg Xabija" i sl. pizdarije, svi znamo kako takvi prolaze.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 29 apr 2014, 16:27

Gonalons iz Lyona ?

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 apr 2014, 16:29

Furymaker je napisao/la:Gonalons iz Lyona ?
:nene: :nene:

i Pogba nije talenat,Pogba je igracina koja je itekako potrebna Realu

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 29 apr 2014, 16:32

Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.

Ili su pola sezone dobri, pa pola nisu, osciliraju ko Di Maria iz sezone u sezonu, a njemu je sreća što je ostao, jer je 90% takvih napustilo Real odmah nakon prve ili druge sezone.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 29 apr 2014, 16:36

Prijatelju,da su svi u top formi i da svi koji su dosli igraju isto ili jos bolje nego u svom ex klubu,fudbal se ne bi ni igrao
Jednostavno mislim da se takav igrac treba dovesti i da ima VELIKE sanse da izdominira u Realu..Ako i ne,sta se moze rizik uvijek postoji :kafa:

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 16:42

Cap17an je napisao/la:Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.

Ili su pola sezone dobri, pa pola nisu, osciliraju ko Di Maria iz sezone u sezonu, a njemu je sreća što je ostao, jer je 90% takvih napustilo Real odmah nakon prve ili druge sezone.
otisli za trofejima jer u madridu TROFEJ je nepoznat pojam :wtf:

Robben, Sneider, :wave:

a nas Mata je tako inteligentan da je on to svatio veoma mlad i otisao u Valenc. :clap:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2014, 16:47

United

al' ga i ti pereš na ruke buraz vec neko vrijeme :shock: kako ti ne dosadi jbt :roll:

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 29 apr 2014, 16:52

MrUnited je napisao/la:
Cap17an je napisao/la:Jeste, vrlo nam je potrebna ta igračina. Šta ih je takvih igračina došlo u Real pa propali kroz sezonu dvije ili nisu bili ni sjena od igrača iz prethodnog kluba. A da ne govorim šta ih je otišlo iz Reala pa postali još veće igračine, mi smo klub sa pritiskom s kojim se nose samo najbolji na svijetu, a ponekad ni oni.

otisli za trofejima jer u madridu TROFEJ je nepoznat pojam :wtf:

Robben, Sneider, :wave:

a nas Mata je tako inteligentan da je on to svatio veoma mlad i otisao u Valenc. :clap:
:crazy: :lol: :lol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 apr 2014, 17:16

Valenc. je skraceno od Valencie
genijalno :salut:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 17:22

Raul_64 je napisao/la:Valenc. je skraceno od Valencie
genijalno :salut:
hvala na komplimentu
:kafa:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 29 apr 2014, 18:01

Samo da ne ispadnemo na penale, frljokom u zadnjoj minuti il nekom nasom kardinalnom greskom. Ako cemo vec ispadati. :problem:
Uvijek cu lakse prezivjeti ako nas nadigraju.
Al ne daj Boze. :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.