Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sutra je samo pitanje cija ce sredina biti losija 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta ste se prepali? Ocigledno je da u gostima ove godine Arsenal igra uzasno(Liverpool pet, City 6, pa cak i United 1, Napoli). Jedinu koju su dobili jeste ona protiv BVB-a. Kod kuce se ne igra lose, Napoli razbili, Liverpool razbili, sa Tottenhamom tu negdje je bilo, protiv Chelsea jedino gusto, mada su tu obje ekipe imale sansi za pobjedu. Dakle sumnjam da ce lose i ovu odigrati.
Celik!3,2,2.
nismo mi političari pa da se nečeg plašimoAllGunsBlazing je napisao/la:Sta ste se prepali? Ocigledno je da u gostima ove godine Arsenal igra uzasno(Liverpool pet, City 6, pa cak i United 1, Napoli). Jedinu koju su dobili jeste ona protiv BVB-a. Kod kuce se ne igra lose, Napoli razbili, Liverpool razbili, sa Tottenhamom tu negdje je bilo, protiv Chelsea jedino gusto, mada su tu obje ekipe imale sansi za pobjedu. Dakle sumnjam da ce lose i ovu odigrati.

A.F.C. Bournemouth!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma ovo je veoma bitna utakmica, ekipa je pretrpila najteži poraz u sezoni, samopouzdanje im je maksimalno poljuljano, ako se iz ovog izvuku na najbolji način sezona bi mogla biti spašena.
kažu nemamo kompleks mančestera a ljude smo u zadnjih 12 godina na old traffordu pobijedili nevjerovatnih 2 puta ili ti ako posegnemo zadnjih 20 i kusur godina 3 put . dok smo kući nešto bolji , pa smo tako pobjedjivali tu i tamo 2011 pa 2008 pa 2007 pa 2001.
ma kakav kompleks, guzimo ih redovno, svake prestupne.
edit:

Fali nam ovaj Momčiluk zvani rambo, fali nam njegova motorika na sredini golovi i sve. i kad su govorili da je protiv sitija odigrao nešto slabije čovjek je zaslužan za oba naša prva 2 gola koja su nas držala u životu. Sjetimo se da je prvo oteo tureu loptu na sredini a drugi je asistencija bila njegova kako se sjećam.
Vrati nam se rambo!
ma kakav kompleks, guzimo ih redovno, svake prestupne.
edit:

Fali nam ovaj Momčiluk zvani rambo, fali nam njegova motorika na sredini golovi i sve. i kad su govorili da je protiv sitija odigrao nešto slabije čovjek je zaslužan za oba naša prva 2 gola koja su nas držala u životu. Sjetimo se da je prvo oteo tureu loptu na sredini a drugi je asistencija bila njegova kako se sjećam.
Vrati nam se rambo!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma svake sezone ista prica. Uvijek se povrijede kljucni igraci i nema titula. Voajer je kriv!
I ovaj peh Nedim sto se vratio i izbaksuzirao.
I ovaj peh Nedim sto se vratio i izbaksuzirao.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ovaj gif. je sa one zadnje utakmice u pripremama pred samu sezonu. Kako smo ih tada ubili na kontre...
A jest Nedim baksuz se vratio mi odma nazad!

A jest Nedim baksuz se vratio mi odma nazad!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ozil po nekim izvorima izjavio da je nezadovoljan ulogom u ekipi i treningom
sumnjam nesto da je ovo istina

AA23 je napisao/la:Ozil po nekim izvorima izjavio da je nezadovoljan ulogom u ekipi i treningom![]()
Mesut Özil
Prije 13 min.
much more concentration. much more precision. let's make sure the 3 points stay in the Emirates tomorrow… #AFCvsMUFC #BigGame #COYG
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
uvidio čovjek voajerovu nesposobnost,da ima muda voajer već bi ga odavno metnuo na hlađenje
Izvor je neki nidje veze i to ne pise da je Ozil nezadovoljan treningom, nego da je Njemacki novinar objavio kako Njemacki igraci nisu impresionirani treningom i da ne znaju koja je njihova uloga u timu.AA23 je napisao/la:Ozil po nekim izvorima izjavio da je nezadovoljan ulogom u ekipi i treningom![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Treba iskoristiti ovaj kiks Chelsea,i sutra svim silama krenuti na United za siguran povratak na čelo tabele...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
I znaci to je ta kljucna utakmica sutra...a evo, sad pa sad se prosuse bodovi...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Do kraja sezone odigrat ćemo makar još 20 ključnih utakmica.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sutra po jedinstvu udarit kako znamo i umijemo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Povratak Yaye Sanoga mi samopouzdanje pred sutrašnji duel pumpa do maximuma !
Ma nama je svaka do kraja kljucna...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Nadam se da će se francuski voajer konačno spametovat i sutra na teren poslati igrači koji igraju presing i trče, ne znam na šta će ličit ali u veznom redu sutra želim gledati Wilsherea, Rosickog, Gnabrya, Chamberlaina. Što se tiče onog kreativca kojem će biti mrsko dupe pomaket svejedno mi da li će to biti Cazorla ili Ozil. Ako španjolski traktor započne tekmu ja istu neću gledati.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.