Ako su ovo zenske noge ja sam Mehmed Bazdarevic!FaraonTM je napisao/la:Gledaj hanume bosanske jest nekulturna, noge na stolNerminovic je napisao/la:''only place where he's actually playing''![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ako su ovo zenske noge ja sam Mehmed Bazdarevic!FaraonTM je napisao/la:Gledaj hanume bosanske jest nekulturna, noge na stolNerminovic je napisao/la:''only place where he's actually playing''![]()
![]()
Biće da je Kolarov nabacio uske pantole i ove sexy šmekerske šunjaliceBiki je napisao/la:Ako su ovo zenske noge ja sam Mehmed Bazdarevic!FaraonTM je napisao/la:Gledaj hanume bosanske jest nekulturna, noge na stolNerminovic je napisao/la:''only place where he's actually playing''![]()
![]()
Ovo je sa njenog Instagrama gospodine BazdarevicBiki je napisao/la:Ako su ovo zenske noge ja sam Mehmed Bazdarevic! :)FaraonTM je napisao/la:Gledaj hanume bosanske jest nekulturna, noge na stol :mrgreen: :lol:Nerminovic je napisao/la:''only place where he's actually playing'' :clap:
Edin Džeko za novinarsku agenciju Patria: "City je tim koji želi svake godine osvojiti sve trofeje i sasvim je normalno da se igrački kadar ojačava. Bonyja jako cijenim, ali svi imamo svoje mjesto u ekipi. Do kraja je ostalo još mnogo da se igra i svi ćemo dobiti priliku za dokazivanje. Kao i svake zime i ljeta mediji me konstantno sele iz Citya, a ja sam već godinama u Manchesteru. Rekao sam već prije, a evo i ponovit ću - fokusiran sam samo na Manchester City i reprezentaciju, ostale stvari i nagađanja me zaista ne interesuju, niti se zamaram time."
Nama je najbitnije da on bude pravi u reprezentaciji. Kako sjedi na klupi od dolaska u ovaj klub a opet je najbolji u reprezentaciji citavo to vrijeme onda to i nije bitno hoce li otici ili ostati. Fino njemu-fino i nama.Greivis je napisao/la:Evo citam i Jovetic hoce da ide. Jedino Edin nema nista protiv toga da sjedi na klupi.
Osjeti se itekako da je opao u formi. Nije on na klupi tamo stalno. Bilo je perioda kada je bio relativno standardan. Vec duze vrijeme je jedna velika nula za repku, glavni razlog je Papke, a odma iza toga mizerna minutaza u Cityu koja ce sada biti jos manja nakon dolaska Bonya.Sabinho je napisao/la:Nama je najbitnije da on bude pravi u reprezentaciji. Kako sjedi na klupi od dolaska u ovaj klub a opet je najbolji u reprezentaciji citavo to vrijeme onda to i nije bitno hoce li otici ili ostati. Fino njemu-fino i nama.Greivis je napisao/la:Evo citam i Jovetic hoce da ide. Jedino Edin nema nista protiv toga da sjedi na klupi.
Nema to nikakve veze.. Man City igra troduplo vise tekmi nego drugi klubovi. Dzeko dobija sasvim dovoljno i zadnjih 6 mjeseci je imao povrede.. prema tome, realno je drugi napadac nakon Aguera, koji je isto tako peh sto se tice povreda. Vise bi nas trebao da brine Ibisevic nego Dzeko.Greivis je napisao/la:Biti treci napadac u ekipi koja igra formaciju sa jednim sigurno nije dobro.
Pazi, realno da Pelle malo bolje razmisli Edin bi mu itekako koristio protiv ekipe kao Barcelona (baš ih danas gledam odbrana im je katastrofalna i Malagi je samo trebao igrač koji će zabiti gol, imali su par munjevitih kontri al' niko nije znao zabiti gol) jer u skoku nema igrača Barcelonu koji mu može uzeti loptu sjećate se šta im je radio prošle godine na Camp Nou u drugom poluvremenu kad je ušao u igru...Goalgetter je napisao/la:Upravo tako, u utorak je starter skoro pa sigurno samo Aguero, jedino ako Dzeko ne bi danas utrpao gol ili dva, pa se preporucio za sljedecu tekmu.
Naprijed Edine.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, denza, dzemil, invincible1921, kakarut, Marciano87, Napapijri, signalidunapark, UtdBiH21, Zglavkar i 47 gostiju.