Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Geoff je izuzetno pouzdan, kao i Darren. To su dva lika kojim najviše vjerujem od ovih arsenalovih "insidera" mada logično svi oni lupetaju, ali kod Geoffa i Darrena ima istine uvijek 

ima po principu i ćorava koka zrno ubode.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ja sam Geoffa bas pratio cijelo ljeto i taj nije ni viljuskom ubo!frankqqqqq je napisao/la:Geoff je izuzetno pouzdan, kao i Darren. To su dva lika kojim najviše vjerujem od ovih arsenalovih "insidera" mada logično svi oni lupetaju, ali kod Geoffa i Darrena ima istine uvijek

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
što kaže onaj na arseblog dont get too excited 
Nego ja jedva čekam duel protiv liverpoola u kupu Bgm

Nego ja jedva čekam duel protiv liverpoola u kupu Bgm
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Uzimamo ih onda 100%anell je napisao/la:TEAM NEWS: Sanogo is available for Man United

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sanogo is back !
Sad sam još viđe ubijeđen u pobjedu. Francuski poštar će donijeti prevagu u narednim mečevima sigurno !

Sad sam još viđe ubijeđen u pobjedu. Francuski poštar će donijeti prevagu u narednim mečevima sigurno !

A vidi Sanoga xD Jes bio dobar potencijal na FMu 2012 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sutra ako se Manco ne dobije o tituli treba prestati pricati, sutra Arsenalov pobjednicki mentalitet je na iskušenju. Taj kompleks Mancestera se mora skinuti. Rekoh bih da je ovo najvažnija utakmica u sezoni za Arsenal, nakon nje sve ce biti jasno ili se borimo za titulu ili ništa.
borba za drvenu kitu,a ne naslov prvaka,naslov je bajka za djecu
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koji kompleks? Zadnja pobjeda prije tri godine? Kako vi ovdje pisete ispada da Arsenal 25 godina nije dobio United. Fakat smijesno.Durden je napisao/la:Sutra ako se Manco ne dobije o tituli treba prestati pricati, sutra Arsenalov pobjednicki mentalitet je na iskušenju. Taj kompleks Mancestera se mora skinuti. Rekoh bih da je ovo najvažnija utakmica u sezoni za Arsenal, nakon nje sve ce biti jasno ili se borimo za titulu ili ništa.
Celik!3,2,2.
gigantSeaman je napisao/la:borba za drvenu kitu,a ne naslov prvaka,naslov je bajka za djecu

A.F.C. Bournemouth!
Ko god je malo vise stisnuo United ove sezone nije bio porazen. Samo Arsenal nasao da bude dzentlmen i da ih respectuje ove sezone.
Toliko su kukavicki odigrali na Traffordu da je to bilo smjesno. Tek na kraju kada je Gnabry usao malo smo zivnuli, probili njihov bedem i napravili 2-3 prilike mada nedovoljno. Mora agresivno protiv Djavola ako hoce da se uspije... A ova utakmica je kljucna. Ili pukovnik ili pokojnik...

arteta će napraviti pritisak
onakav vezni red kao liverpoola nema šta sutra raditi na terenu,defanzivno taj vezni red izgleda vrlo slabo i odmah ispada obrana smiješna jer ovi drkaju kitu naprijed i gledaju

- QUARTERBACK
- Kontakt:
seamen je upravu!
Od 30-ak odigranih utakmica ove sezone, po nasoj prici bar 25 njih je bilo kljucnih, sad nam kljucna ova, sad ona, svaka je utakmica jednako bitna u ligi, svih je.benih 38 kola i treba pokazat konstantnost da bi se ista uzela. Podcijeni bilo koga i prospes bodove momentalno. Dopizdilo mi je vise sa tim kljucnim utakmicama, bit il ne bit, prvenstvo nije Liverpul niti Junajted, prvenstvo je jos 17 ekipa pored njih. Utakmica po utakmica, u svakoj se mora izgorit na terenu da bi se rezultat ostvario.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ako mi ovu izduvamo izduvali smo ga za titulu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.