FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grande
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grande » 17 maj 2011, 18:32

admin je napisao/la:tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?
Dodju bezze ovi koji nisu osvojili treofej 15 godina i pametuju koliko ce mjesta nama dodjeliti,strasnooo

De skontajte da je ovo teme od NAJTROFEJNIJEG I NAJVECEG KLUBA U BiH i sto bezze dolazite provocirati???

De se opustite malo i uzivajte sto cete imati bar sansu da osvojite trofej,vec je zavrsena stvar oko tribine i navijaci ZELJE dobijaju citavu tribinu,ako ne znate provjerite kod svoje uprave koja hoce da zaradi sto vise love za utakmicu..Pozz
INTER SIAMO NOI ! ! !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 maj 2011, 19:05

Najavljuju lijepo vrijeme za četvrtak. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 17 maj 2011, 19:27

Grande je napisao/la:
admin je napisao/la:tema je FK Željezničar. da brišem redom ili da banujem?
Dodju bezze ovi koji nisu osvojili treofej 15 godina i pametuju koliko ce mjesta nama dodjeliti,strasnooo

De skontajte da je ovo teme od NAJTROFEJNIJEG I NAJVECEG KLUBA U BiH i sto bezze dolazite provocirati???

De se opustite malo i uzivajte sto cete imati bar sansu da osvojite trofej,vec je zavrsena stvar oko tribine i navijaci ZELJE dobijaju citavu tribinu,ako ne znate provjerite kod svoje uprave koja hoce da zaradi sto vise love za utakmicu..Pozz
Ma ne treba se sa d.ebilima raspravljat... fol ova dvojica provokatora znaju koliko cemo mi dobiti... cuj 600 mjesta... pa jest da se oni pitaju i da su oni u upravi... prvo su bile provjerene informacije da je karta 20 KM, sad su provjerili da ce gostujuci navijaci dobiti cosak tribine... budala i krivih drva nikad nece nestat... :roll:
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 17 maj 2011, 19:41

kako vam se da lupati gluposti..koliko ce manijka biti u zenici ..valja nam ove gluposti citati do finala :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 maj 2011, 20:21

Znaci ipak Manijaci dolaze u Banovice,lijepo od vas. ;) Ja sam cuo koliko bi trebalo doci samo ne znam jeli to tacno,ali bit ce i ovih iz drugih gradova kantona,pa tako mozda bude i neka fina brojka Manijaka.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 17 maj 2011, 21:24

Ne.Ucimo pisati ;)
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 maj 2011, 21:42

Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 maj 2011, 21:51

Baby je napisao/la:Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
Nedjelja, 17:00 :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 17 maj 2011, 22:34

Bianconeri1988 je napisao/la:
Baby je napisao/la:Jel protiv Borca igramo u subotu ili u nedjelju ?
Nedjelja, 17:00 :D[ Prvo,Ima da napunimo citavu tribinu u zenici, Drugo: Nesmijemo zapostaviti utakmicu protiv borca, ima ba da napunimo Grbavicu , o tome niko ne prica i pobijediti, i onda fino invazija na zenicu ! A to sto vi neki serete oko tribine zapostavite sad to, nasem Želji je sad potrebna velika podrska i prootiv borca i celika, znaci zadatak 1. Napuniti Grbavicu protiv borca, 2. Invazija na zenicu ! LIMVO TE LJOŽE !

Прпа !
Kontakt:

Post Postao/la Прпа ! » 17 maj 2011, 23:01

- " " :mrgreen: :mrgreen:
" " " , " " оне " !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 maj 2011, 23:43

slika

Ukupan aranžman košta 25 KM, 15 prevoz i 10 karta, to je trenutni dogovor.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 maj 2011, 23:59

neutralan__ je napisao/la:Znaci ipak Manijaci dolaze u Banovice,lijepo od vas. ;) Ja sam cuo koliko bi trebalo doci samo ne znam jeli to tacno,ali bit ce i ovih iz drugih gradova kantona,pa tako mozda bude i neka fina brojka Manijaka.
Doci ce momci,ja sam planirao vec na pocetk sezone Banovice,i isao bi ali jbg iskrslo mi nesto tako da sam van drzave,i nema me ni protiv celika :cry:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 maj 2011, 00:03

Jest da će se na moj post odma zakačit 10 ljudi (i to naših navijača) da mi kažu kako od titule nema ništa, ali htjedoh samo prokomentarisati da bi Željo (u slučaju da bude šampion) bio nositelj u drugom pretkolu LP, dakle ne bi više bilo ovih jačih u na početku... inače, ja nisam odustao od titule i to ponavljam već dugo vremena, tako da nemojte da se trudite da mi objašnjavate kako smo titulu izgubili protiv Slobode ili bilo šta slično, titulu smo izgubili kad Borac bude imao više bodova nego št mi možemo teoretski osvojiti i to je to...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 18 maj 2011, 00:51

Hawking je napisao/la:Jest da će se na moj post odma zakačit 10 ljudi (i to naših navijača) da mi kažu kako od titule nema ništa, ali htjedoh samo prokomentarisati da bi Željo (u slučaju da bude šampion) bio nositelj u drugom pretkolu LP, dakle ne bi više bilo ovih jačih u na početku... inače, ja nisam odustao od titule i to ponavljam već dugo vremena, tako da nemojte da se trudite da mi objašnjavate kako smo titulu izgubili protiv Slobode ili bilo šta slično, titulu smo izgubili kad Borac bude imao više bodova nego št mi možemo teoretski osvojiti i to je to...
Samo si realan brate, Borac ima ogroman pritisak...Zeljo ce da veze 3 pobjede za redom u to sam siguran, u Banovicima, protiv Borca i u Prijedoru ako bude trebalo. Znaci Borac ne smije dozvoliti sebi domaci kiks...Ali ipak mislim da su sve ovo teoretske sanse :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 18 maj 2011, 00:55

Bianconeri1988 je napisao/la:slika

sad samo nek se neko prikaci od robijasa i nek pocne pricati o brojnosti, ovo nigdje nema,njima karta 5 KM do sarajeva nama 15,lesevima robovima i ostalim karta 2 KM nama 5,znaci smijesno je bilo sta pricati,vidjeli bi da je karta 5KM koliko bi bilo...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 maj 2011, 01:03

samo mi napisi odakle ti ovaj info :roll:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 maj 2011, 09:05

Hawking je napisao/la:Jest da će se na moj post odma zakačit 10 ljudi (i to naših navijača) da mi kažu kako od titule nema ništa, ali htjedoh samo prokomentarisati da bi Željo (u slučaju da bude šampion) bio nositelj u drugom pretkolu LP, dakle ne bi više bilo ovih jačih u na početku... inače, ja nisam odustao od titule i to ponavljam već dugo vremena, tako da nemojte da se trudite da mi objašnjavate kako smo titulu izgubili protiv Slobode ili bilo šta slično, titulu smo izgubili kad Borac bude imao više bodova nego št mi možemo teoretski osvojiti i to je to...
Ako mi mozes ti,ili neko drugi odgovoriti,da li ce i Borac u slucaju osvajanja titule biti nositelj?Posto nisam upucen u to,te koeficijente,pa ne znam od cega to zavisi,i kako se krece.

LAW
Kontakt:

Post Postao/la LAW » 18 maj 2011, 09:18

old school je napisao/la:

sad samo nek se neko prikaci od robijasa i nek pocne pricati o brojnosti, ovo nigdje nema,njima karta 5 KM do sarajeva nama 15,lesevima robovima i ostalim karta 2 KM nama 5,znaci smijesno je bilo sta pricati,vidjeli bi da je karta 5KM koliko bi bilo...
Sve je do vase uprave i vodje navijaca.Da idete normalnim autobusima ne bih vas toliko izaslo ja mislim da vas to neko krade i to dobro.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2011, 09:24

Pobuna Manijaka na cijene ulaznica za uzvratni susret finala Kupa BiH
„Manijaci“ takođe ističu, da je „revanširanje“ za cijene ulaznica koje su navijači Čelika platili za prvi susret finala Kupa BiH na Grbavica bilo nepotrebno, s obzirom da je cijena ulaznice za sjevernu tribinu bila identična i za domaće navijače

Manijaci su izrazili nezadovoljstvo odlukom Uprave Čelika
Manijaci se pozivaju na član 14. Pravilnika o bezbjednosti

Nakon što smo na našem portalu objavili cijene ulaznica za uzvratnu utakmicu finala Kupa BiH koju će na Bilinom polju odigrati fudbaleri Čelika i Željezničara na naš redakcijski mail, stiglo je i nekoliko reakcija navijača „plavih“.

U svojim mailovima navijači tima sa Grbavice pozivaju se na član 14. Pravilnika o bezbjednosti N/FSBIH u kome pi[e:

„Ukoliko se dva kluba drugačije ne dogovore, cijena ulaznica za navijače gostujućeg tima ne smije prekoračiti cijenu ulaznica istog ili sličnog kvaliteta, koje se prodaju navijačima domaćeg tima“.

Tifoze Željezničara objašnjavaju kako je cijena neprimjerena, s obzirom da uslovi na sjevernoj tribini na kojoj će biti smješteni u potpunosti odgovaraju uslovima kakvi vladaju na južnoj tribini stadiona Bilino polje na kojoj se nalaze navijači Čelika, a za koju je karta tri puta jeftinija u odnosu na kartu za sjevernu na tribinu.

„Manijaci“ takođe ističu, da je „revanširanje“ za cijene ulaznica koje su navijači Čelika platili za prvi susret finala Kupa BiH na Grbavica bilo nepotrebno, s obzirom da je cijena ulaznice za sjevernu tribinu bila identična i za domaće navijače. Cijena karte za „sjever“ iznosila je 10 KM.

________________________________________________________________________________________________
Cijena karata bi MORALA biti ista kao i na jugu Bilinog polja. Tako kaže Zakon. Tako kažu propisi. Sve drugo je pljačka. Ukoliko ne koriguju cijene karata, čelik je pljačkaški, sitnošićarski klub i to bi ova cijena samo potvrdila. Nadam se da Čelik nije spao na tako mizeran nivo. Sve ovo je pitanje časti i poštenja, na kojem će Čelik izgleda debelo "zaglibiti".
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 18 maj 2011, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 maj 2011, 09:26

jubitubi je napisao/la:
Ako mi mozes ti,ili neko drugi odgovoriti,da li ce i Borac u slucaju osvajanja titule biti nositelj?Posto nisam upucen u to,te koeficijente,pa ne znam od cega to zavisi,i kako se krece.
Borac ne bi bio nositelj!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.