Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juventus F.C.
Bit ce da subjektivnost vlada u oba slucaja.
Bit cu iskren i reci da osim RvP-a ne vidim igraca koji bi bio prva postava Juventusa. Eventualno bi Rafael u ovoj formaciji koja se forsira bio ok iako tesko da Lichta neko moze izbaciti iz ekipe.
Znam da se Nani dosta spominjao, ali taj momak po meni ne bi bio veliki upgrade jer je upitno stabce biti od ostatka njegove karijere, vise mi lici na igraca spremnog za turske lige.
Bit cu iskren i reci da osim RvP-a ne vidim igraca koji bi bio prva postava Juventusa. Eventualno bi Rafael u ovoj formaciji koja se forsira bio ok iako tesko da Lichta neko moze izbaciti iz ekipe.
Znam da se Nani dosta spominjao, ali taj momak po meni ne bi bio veliki upgrade jer je upitno stabce biti od ostatka njegove karijere, vise mi lici na igraca spremnog za turske lige.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Zašto onda tražite Nanija i Evru 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Da se smanji prosjek godina u ekipirio_Ferdy88 je napisao/la:Zašto onda tražite Nanija i Evru

Naravno da je magarac Utd u ovom slučaju, ne igraju Evropu sljedeće sezone, novi trener, neuigranost, i Boga pitaj na šta će to izaći. Juve ima postavljene temelje i ovo je ključna sezona za neki grande Juve, a može on dosta toga samo da Conte promijeni formaciju, a dovede se igrači odnosno traže se igrači za novu formaciju
Možete pisati šta hoćete ali Vidal će ostati vjeran Juventusu

Ja te volim, volim Željo..
Nego juventini šta ima za Iturbea, hocel celo opet zafrkat celu il ce se celo osvetit celi 

Il Club più titolato al mondo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma ovaj kolumbijac sto se spominje je onaj stoper 90 %. Jos u prilog ide i ovo sto Pogba napisa za Barzaglia, znaci nema ga na terenu prije decembra u nekoj njegovoj pravoj formi, s obzirom na godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Vidalova i Pogbina lojanost Juventusu je na testu u ovom prelaznom roku...Vidal ce bez sumnje odbiti svaku ponudu AKO Juventus napravi tim koji odgovara njegovim ambicijama..nije ni njegovo strpljenje bezgranicno, a plus obojica imaju ogromne ambicije kao igraci..Vidal ce sigurno biti lojalan dokle god vjeruje u Marotine price o velikom Juventusu, medjutim te price su pocele da se gase i kod najvecih zagrizenika u Juventus, sta tek ocekivati od igraca koji ima potencijal da bude najbolji vezni na svijetu.
ako se ne stvori tim konkurentan za LP mozemo da se pozdravimo i sa Vidalom, i sa Pogbom i sa Konteom...a ono moras biti teski parmak da vjerujes da su Iturbe i Pereira ono sto dijeli Real , Barcu, Celzi, Bajern itd itd od Juventusa u ovom momentu..
ako se ne stvori tim konkurentan za LP mozemo da se pozdravimo i sa Vidalom, i sa Pogbom i sa Konteom...a ono moras biti teski parmak da vjerujes da su Iturbe i Pereira ono sto dijeli Real , Barcu, Celzi, Bajern itd itd od Juventusa u ovom momentu..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za scousere jeste, čudilo bi me da vi nekad nešto objektivno napišete o Unitedu.gio10 je napisao/la: Naravno da je magarac Utd u ovom slučaju
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa reci hajde, reci zašto je ManUtd bolji od Juventusa u ovom trenutku, ne moraš se hvatati za tu "scousersku" objektivnnost iako ja sebe ne volim nazivati scouserom, ipak sam ja daleko i od vatrenog navijača Liverpoola i Juventusa. Ja ta dva kluba samo simpatišem
Drugo bi ti bilo da si me nazvao Željovcem
Drugo bi ti bilo da si me nazvao Željovcem

Ja te volim, volim Željo..
Kad je riječ o tom famoznom kolumbijcu, čisto sumnjam da se radi o Balanti..vjerovatno je u pitanju Ibarbo ili Guarin 

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Novi mladi igrač Juventusa, Stefano Sturaro.
Ostaje na posudbi u Genoi još godinu dana.

[youtube][/youtube]
Juventus have released a statement confirming they have signed Stefano Sturaro from Genoa.
The Old Lady say the deal will be worth a starting fee of €5.5m, though that may increase. They will alsol loan him back to the Rossoblu next season.
“Juventus announces that it has finalised an agreement with Genoa for the acquisition of the player Stefano Sturaro’s sporting rights,” the statement on the Old Lday’s official website reads.
“The contract means a fee of €5.5m payable over three years.
“The value of the signing could increase by a further maximum of €3.5m, depending on the achievement of certain sporting targets beginning from the 2015/16 season.
“The club has agreed a five-year contract with the player. For the 2014/15 season, Juventus have agreed a deal with Genoa to allow him to go there on a temporary basis for free.”
Ostaje na posudbi u Genoi još godinu dana.

[youtube][/youtube]
Juventus have released a statement confirming they have signed Stefano Sturaro from Genoa.
The Old Lady say the deal will be worth a starting fee of €5.5m, though that may increase. They will alsol loan him back to the Rossoblu next season.
“Juventus announces that it has finalised an agreement with Genoa for the acquisition of the player Stefano Sturaro’s sporting rights,” the statement on the Old Lday’s official website reads.
“The contract means a fee of €5.5m payable over three years.
“The value of the signing could increase by a further maximum of €3.5m, depending on the achievement of certain sporting targets beginning from the 2015/16 season.
“The club has agreed a five-year contract with the player. For the 2014/15 season, Juventus have agreed a deal with Genoa to allow him to go there on a temporary basis for free.”
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Contentissimo
- Kontakt:
Radio Radio director Ilario Di Giovambattista: "The Colombian that Moggi tweeted that Juventus have already signed is Luis Muriel."golden je napisao/la:Kad je riječ o tom famoznom kolumbijcu, čisto sumnjam da se radi o Balanti..vjerovatno je u pitanju Ibarbo ili Guarin

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Može bit'Contentissimo je napisao/la:Radio Radio director Ilario Di Giovambattista: "The Colombian that Moggi tweeted that Juventus have already signed is Luis Muriel."golden je napisao/la:Kad je riječ o tom famoznom kolumbijcu, čisto sumnjam da se radi o Balanti..vjerovatno je u pitanju Ibarbo ili Guarin

btw.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ja i ne kažem da je United bolji tim od Juventusa, imaš na prošloj stranici moj stav o tome, nije teško priznati da je Juve kvalitetniji tim u ovom trenutku, u boljoj poziciji, to je jasno. Ja sam samo protiv tog poređenja koje se koristi ovdje, (o magarcu i konjugio10 je napisao/la:Pa reci hajde, reci zašto je ManUtd bolji od Juventusa u ovom trenutku,

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Contentissimo
- Kontakt:
Jest novi Ronaldo ali samo po kilazi
Puno je obecavao, ali lik stagnira vec 2. sezonu

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Eto neka zavrse ovog malog Rojo iz Argentine. Nije skup a vidi se da zna lopte. Plus moze i stopera igrati.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Sančeza ipušili sad kad i ovog Iturbea ispuše. Jesmo jaki u pm 

Allegri je gospodin!
- Alen Škoro
- Kontakt:
šaćiri + 40 milki za vidala, prihvatite odmah, dok se ne predomisle 

NON MOLLARE MAI
Nema šanse. Vidal vrijedi više.Alen Škoro je napisao/la:šaćiri + 40 milki za vidala, prihvatite odmah, dok se ne predomisle
Svjetsko napuhava vrijednosti igrača, odigras prosjecnu sezonu onda tri utakmice dobro i svi zaborave da si bio prosjek cijelu sezonu, ko navuce se na tu varku preplati igraca.
Juventus met Mascardi, who was a previous owner of Iturbe's rights in the past. Verona and Juventus will meet tomorrow or in the upcoming days. Verona will also listen to Milan's offer. Verona are evaluating Juventus' counterparts. Juventus are still in the lead for Iturbe.
- SKY
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Alen Škoro
- Kontakt:
Slažem se da svjetsko/evropsko napuhava vrijednost igrača, al' za Šaćirija to ne možemo i ne smijemo reći.
Dečko je igrao vrhunski u Baselu, trenutno se u moru kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji u Bayernu i guši neopravdano.
Za 40 miliona Marotta može dovesti 1 wc i 1 budući wc igrač + Šaćiri = 2 wc i budući wc igrač.
Dečko je igrao vrhunski u Baselu, trenutno se u moru kvalitetnih igrača na njegovoj poziciji u Bayernu i guši neopravdano.
Za 40 miliona Marotta može dovesti 1 wc i 1 budući wc igrač + Šaćiri = 2 wc i budući wc igrač.
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Saciri je meni bio drag igrac i prije ovih dobrih igara na SP..kad god ga Gvardiola ubaci vidjelo se da momak zna..njegova realna cijena nije ispod 20-ak miliona, svaki englez bi sad platio 20 mil za Sacirija bez sekunde premisljanja...
eh sad druga strana medalje je sto mi navijaci Juventusa znamo koliko Vidal vrijedi i znaci za ekipu i koliko je ustvari dobar igrac..vecini nas je to najdrazi igrac u timu i da on za nas nema cijenu..koliko god da se ponudi bilo bi premalo, a jos kad stavis u odnos njegov transfer sa novcima koji se placaju za druge igrace dobijes da Vidal vrijedi sigurno 70-ak miliona najmanje...
ponuda koju bih ja prihvatio: Mandzo+Saciri+35 miliona eura
eh sad druga strana medalje je sto mi navijaci Juventusa znamo koliko Vidal vrijedi i znaci za ekipu i koliko je ustvari dobar igrac..vecini nas je to najdrazi igrac u timu i da on za nas nema cijenu..koliko god da se ponudi bilo bi premalo, a jos kad stavis u odnos njegov transfer sa novcima koji se placaju za druge igrace dobijes da Vidal vrijedi sigurno 70-ak miliona najmanje...
ponuda koju bih ja prihvatio: Mandzo+Saciri+35 miliona eura

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.