FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slobodno vi o transparentima.. Mene samo zanima +6
Zadnja izmjena: mak_033, dana/u 14 apr 2013, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- forza_juve
- Kontakt:
ocekivao sam ako ne znanje onda sigurno borbu igraca Sarajeva u drugom poluvremenu. Ovakvu igru treba kazniti oduzimanjem plate ako je uopce i imaju, fkt 80% igraca ne zasluzuje da nosi ovaj dres

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Ma ako ništa sad ćemo svi moći tražiti prekid utakmice radi zastava HB, RS, kojekakvih fašističkih obilježja po raznim kasabama ove države, i za skandiranja ratnim zločincima...
- Neutralan88
- Kontakt:
P.S sva mudrolija je da se Bošnjaci ili još preciznije muslimani opamete kad ovo videZekoo je napisao/la:Kazniti ! ! ! Koji je mail od NFSBIH. Svi šaljite !!!

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
njihova klupa je trazila prekid, naravno da ce trazit da pomognu sebi jer hoce bod..... nasi nisu trazili nikad radi toga prekide , a mozda bi trebali.....
..... slavite titulu na derbiju
..... slavite titulu na derbiju
Potpis!! Ali politika se toliko ukorjenila ovdje da je sve u drugom planu pa i sport. Nazalost ali tako je. A mi cemo raspravljati je li transparent trebao biti tu ili ne,a o samom fudbalu niko i ne govori,on nije ni bitan.Ebai ga...rodjak je napisao/la:ljudi mislim da treba izbaciti politiku iz sportaMnogi politicari hoce da ubace politiku u sport (i sa istoka i sa zapada) da bi unistili i ono jedino sto donekle fercera u BiH, i mislim da se ne trebamo primati na te podmukle pokusaje.Okanimo se politike,bavimo se na utakmicama samo sportskim stvarima za dobrobit BiH sporta,mislim da koliko god mi volili ovaj transparent, ne doprinosi opstem objedinjavanja sporta na citavoj teritoriji BiH.Ne radimo nesto sto bi htjeli vidjeti neki politicari iz BiH koji nemaju dobre namjere prema BiH da vide da se desava(pogotovo na onim djelovima BiH koji su bili pod kontrolom a BiH).Dakle samo kape salovi ,transparenti,navijacke pjesme za svoj tim i to je to
Hvala vam komsije na ovom kiksu pa se vidimo do godine 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
potpis ! I treba da se ljutimo na vlastiti klub ako ne zatrazi uklanjanje zastave ili transa posto smo vidjeli danas da to imamo pravo.TAZ je napisao/la:Ma ako ništa sad ćemo svi moći tražiti prekid utakmice radi zastava HB, RS, kojekakvih fašističkih obilježja po raznim kasabama ove države, i za skandiranja ratnim zločincima...
dok je vama Comora, nema brige za nas...
teorije zavjere???? da im niste duzni bodove od jesenas???
teorije zavjere???? da im niste duzni bodove od jesenas???
Msm meni je drago sto ste izgubili bodove ovdje jer ce Zeljo jos lakse doci do titule, al' od veceras te mi porasli nevjerovatno u ocima i za mene ste vi jedini pobjednici ovog kola.... Neka dusmanima niste dali pardona i neka niste prodali obraz vase grupe i obraz jedine nam drzave....
Nema vise provokacija sa moje strane na vasu posjetu, lose rezultate i sl., a nije da ih nije bilo u proslosti sa dr. nickova....
Znaci totalni respect za trans upucenoj nasoj Armiji...
Nema vise provokacija sa moje strane na vasu posjetu, lose rezultate i sl., a nije da ih nije bilo u proslosti sa dr. nickova....
Znaci totalni respect za trans upucenoj nasoj Armiji...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
-
- Kontakt:
Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini
.Pozz

I kad mi neko kaze nemoj,ne trebamo mi odgovarati na nacin na koji to oni rade.ma sta vam je ljudi ne mozete sa fasistima drugacije.Potrebno je biti radikalan pokazati zube,da zna gamad kako se ova drzava zove
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Trequartista
- Kontakt:
Odakle Sarajevu pare da igra pod reflektorima? 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
I sta cemo sada ,opet je kriv Amar a pogotovo IVICA za danasnju blamazu. Kome su pomogli nazovi navijaci (HORDE), samo nama ZELJI.Svaka vam cast drage komsije.Ko ce kome ko svoj svome.
Titula je na vidiku( ova je osvojena davno) mislim slijedeca.
Titula je na vidiku( ova je osvojena davno) mislim slijedeca.
Zbogom titulo! Cestitam FK Zeljeznicar na novoj tituli i zelim im svu srecu u Kupu BiH,mi se okrecemo starim pricama gdje pobjedimo u prvih pet kola i onda ne mozemo u iducim utakmicama dva pasa sastaviti.Nije ovdje stvar do trenera ni do uprave jednostavno imamo lose igrace! Ozbiljno razmisliti u buducnosti i do rkaja igrati sa juniorima da uhodamo tim i iduce sezone sa njima pokusati nesto napraviti od ovih prekaljenih otpadaka nema kruha nikakvog.Pozdrav i ne klonimo duhom,navikli smo da nista ne osvajamo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Misliš na onu iz 2003 ?terabajt je napisao/la:A jel borac dobio kaznu za skandiranje noz zica srebrenica za sto ima i video dokaz na utakmici protiv zelje ???' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Ma politiku van sporta!
Izbjegavanje najvećeg problema je u najmanju ruku čudno?Sarajevo je mrtvi prosjek,nijedan se igrač posebno ne izdvaja,osim donekle Hadžića,umišljenu zvijezdu Suljića "Očekujem Sušićev poziv" pa halooooo eee!!
Bilo bi glupo reći da je onaj prekid više Leotaru odgovarao.
Izbjegavanje najvećeg problema je u najmanju ruku čudno?Sarajevo je mrtvi prosjek,nijedan se igrač posebno ne izdvaja,osim donekle Hadžića,umišljenu zvijezdu Suljića "Očekujem Sušićev poziv" pa halooooo eee!!
Bilo bi glupo reći da je onaj prekid više Leotaru odgovarao.
jedino da su odali pocast ubijenim albancima, nad njima je vrseno etnicko ciscenje, sto sumnjam da su uradili' & je napisao/la:Normalno da je prekinuta utakmica ,jer budite sad svi realni : Borac je kažnjen zbog parole koja odaje počast ljudima koji su ubijeni u etničkom čišćenju Kosova.Ta parola ne vrijeđa apsolutno nikog i naravno mi smo dobili kaznu ,jer je to "politička parola".E sad i vi morate da dobijete kaznu zbog toga ,inače su to dvostruki aršini.Pozz
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: ebi46, Samozdravlje i 15 gostiju.