Bice to derbi Celik-Velez za ulazak u prvu ligu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Marsal je napisao/la:
Realno gledajući ovi dobojani su šupci ispali kad im je trebalo igrača molili i kumili čelik da im daju igrace za ulazak iz prve federalne i sad im ovi vraćaju ovako DIREKTNO IH DOBojANI izbacuju iz lige (umjesto 6 bodova da su vise imali)kao pošteno se igra a otkako se igra premier liga milijardu spletki se izdesavalo. ..FoSte95 je napisao/la:Celik se oprasta od prve lige![]()
brate vjeruj direktno ih izbaci mladost umjesto da se pogura malo zenicki klub al sugavi MUSEMIC to štima ...Lakoste je napisao/la:Sugava Mladost, **** im Zrinjski sve. Nek igraju za Metaleghe
Kakve veze ima to sto je neko vjestacki klub?kiki26 je napisao/la:Realno gledajući ovi dobojani su šupci ispali kad im je trebalo igrača molili i kumili čelik da im daju igrace za ulazak iz prve federalne i sad im ovi vraćaju ovako DIREKTNO IH DOBojANI izbacuju iz lige (umjesto 6 bodova da su vise imali)kao pošteno se igra a otkako se igra premier liga milijardu spletki se izdesavalo. ..FoSte95 je napisao/la:Celik se oprasta od prve lige![]()
HUSREF MUSEMIC **** PRODANO!!!
JA SAM IZ KAKNJA AL SRAMOTA DA SELENDRA IGRA A JEDAN KLUB IZ ZENICE DA SE VUCE PO VUKOJEBINAMA FEDERALNE LIGE.
Ali vrati se sve u životu ...CELIK NIKAD NECE BITI VJESTACKI KLUB KAO STO IH SAD IMA MASA U LIGI..
NAPRIJED LIKČE
Pa ima drug veze VJESTACKI KLUBOVI CE SE KAD TAD UGASIT!!!ASD je napisao/la:Kakve veze ima to sto je neko vjestacki klub?kiki26 je napisao/la:Realno gledajući ovi dobojani su šupci ispali kad im je trebalo igrača molili i kumili čelik da im daju igrace za ulazak iz prve federalne i sad im ovi vraćaju ovako DIREKTNO IH DOBojANI izbacuju iz lige (umjesto 6 bodova da su vise imali)kao pošteno se igra a otkako se igra premier liga milijardu spletki se izdesavalo. ..FoSte95 je napisao/la:Celik se oprasta od prve lige![]()
HUSREF MUSEMIC **** PRODANO!!!
JA SAM IZ KAKNJA AL SRAMOTA DA SELENDRA IGRA A JEDAN KLUB IZ ZENICE DA SE VUCE PO VUKOJEBINAMA FEDERALNE LIGE.
Ali vrati se sve u životu ...CELIK NIKAD NECE BITI VJESTACKI KLUB KAO STO IH SAD IMA MASA U LIGI..
NAPRIJED LIKČE
Bolje rade od pola lige.
Celik su neki grobari kluba sjebali mnogo prije ove sezone, drzali su se u ligi zbog imena i stare slave, trebaju oni mnogo toga uraditi da klub dovedu na nivo ove vjestacke Mladosti, a kamoli da se dovede na nivo kakvom historijski pripada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.