NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 01 avg 2014, 01:52

Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
dobili smo strašna dva pojačanja!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2014, 01:54

anonymous001 je napisao/la:Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
Ajd napisi nesto vise o njima. Ne pratim ovu ligu dugo pa me zanima.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 01 avg 2014, 02:01

nerkolfc je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:Goran Marković i Borislav Topić su novi igrači u Jedinstvu ...
Ajd napisi nesto vise o njima. Ne pratim ovu ligu dugo pa me zanima.
kucaj na google brate .
igrali su u Srbiji,Premijer Ligi BiH pa vani isto .. beton su !

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 avg 2014, 04:27

Markovic jos nije stigao ali treba stici u ovo koji dan.Topic je dosao iz Rudar Prijedora inace odlican igrac,Markovic je iz Beograda igrao 2010 godine za Zelju i Zrinjski.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

deni91
Kontakt:

Post Postao/la deni91 » 01 avg 2014, 04:32

Svi su otpisali Jedinstvooo mmmm bice gustooo :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 avg 2014, 04:37

deni91 je napisao/la:Svi su otpisali Jedinstvooo mmmm bice gustooo :D
Mi smo najopasniji kad nas svi otpisu :D

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 01 avg 2014, 09:16

Pozdrav raji iz Bihaća..
JA sam uvijek gotivio Bihać i Jedinstvo,lijep grad i dobri ljudi, ovo govorim nevezano za Nuspahića koji je došao u moj klub, i zaista mi je žao što ne izborite plasman u PL.
Ne znam s kojim igračkim kadrom raspolažete ove godine al nadam se da će te se do samog kraja boriti za ulazak u PL.
Nemojte zaboraviti da u Manijacima i Željezničaru imate podršku!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 avg 2014, 11:30

Velahalve je napisao/la:Pozdrav raji iz Bihaća..
JA sam uvijek gotivio Bihać i Jedinstvo,lijep grad i dobri ljudi, ovo govorim nevezano za Nuspahića koji je došao u moj klub, i zaista mi je žao što ne izborite plasman u PL.
Ne znam s kojim igračkim kadrom raspolažete ove godine al nadam se da će te se do samog kraja boriti za ulazak u PL.
Hvala grug, vidjet cemo sad protiv GOSK-a prvu utakmicu doslo 10 novih igraca... :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 01 avg 2014, 16:15

Velahalve je napisao/la:Pozdrav raji iz Bihaća..
:salut:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 01 avg 2014, 19:53

Topić novi igrač Jedinstva, čeka se Goran Marković

Nogometni klub Jedinstvo nastavlja se pojačavati za predstojeću sezonu. Nakon Popare, Sinanovića, Šiljega, Hodžića, Vile, Hasanhodžića, Milenkovića i Rovčanina, tim iz Bihaća dogovorio je saradnju sa još dvojicom novih fudbalera.

Dres bihaćkog prvoligaša zadužio je 30-godišnji Borislav Topić koji nastupa na poziciji zadnjeg veznog. Topić je posljednji angažman imao u Novom Pazaru, a još je nastupao za Rudar Prijedor, BSK Borču i rumunski Targu Mures.

U toku sedmice u Bihać bi trebao stići i nekadašnji bek Željezničara Goran Marković koji je već postigao dogovor sa čelnicima Jedinstva.

Ovaj 28-godišnji srbijanski internacionalac, pored Željezničara, u karijeri je još nosio dresove Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine. Po vokaciji je desni bek, koji jednako dobro može igrati i na poziciji zadnjeg veznog.

Sportsport.ba
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 03 avg 2014, 14:16

Goran Marković je novi igrač Jedinstva ...
Radi se o iskusnom nogometašu, koji igra na poziciji desnog beka ili zadnjeg veznog. Nastupao je u redovima sarajevskog Željezničara, Zrinjskog, Čukaričkog i Radnika iz Bijeljine.

:opaopa: :opaopa:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 03 avg 2014, 14:18

Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle :salut: :salut:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 03 avg 2014, 14:37

intercontinental je napisao/la:Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle :salut: :salut:
ma ne vjerujem jer nema kod nas para kao prosle sezone a ovo je skroz druga ekipa. bio je totalni raspad sistema sto se tice igrackog kadra ali opet ja se nadam da grijesim i da ce nas ovi decki sve iznenaditi !

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 03 avg 2014, 17:55

Od boljih pojacanja tu su Markovic, Topic, Rovcanin i donekle Popara, mada ni ovaj Sinanovic nije los igrac, nadam se samo da ce Halilovic vratiti onu staru formu kakvu je imao prije 3-4 godine.

Bice to jedna solidna ekipa koja bi trebala biti medju 5-6 ekipa, ali bojim se da necemo postici nesto vise od toga.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 03 avg 2014, 18:56

intercontinental je napisao/la:Ove godine Jedinstvo ulazi 100 %,od svih ekipa iz Prve Federalne vi ste doveli najzvučnija i najkvalitenija pojačanja.Puno sreće,pozdrav iz Tuzle :salut: :salut:
E jerane usra i sefa i stanicu sa tim postom... :sick: :sick:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 avg 2014, 00:13

GracanicaAA je napisao/la:
E jerane usra i sefa i stanicu sa tim postom... :sick: :sick:
Izvini druže zaboravio sam na Gračanlije,ipak je najbolji golman Prve Federalne sada u Gračanici.
Znači Bišćani očekuje vas opet okršaj sa Tuzlanskim kantonom
USK vs TK again :tokralju: :tokralju:
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 avg 2014, 03:12

Nesto kontam nije ova nasa ekipa toliko losa koliko smo mislili,sad sa Markovicem i Topicem sigurno mnogi nece sa nama lako na kraj izaci.U PL ne vjerujem da cemo uci ali opet nikad se nezna,i mozda cak cekamo iducu sezonu da Krajina udje u 1 federalnu pa da nam bude lakse uci.To je barem neko moje misljenje :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 avg 2014, 00:11

A ma prvi dio sezone odigrati kako god mognemo, namučiti se, ali držati priključak za prvim ekipama. Samo da nas krene prva 2-3 kola i to je to, idemo onda lakše..
Vjerovati u ovu ekipu, nadati se da mogu nešto uraditi, a onda na polusezoni pojačati premije, dovesti 2-3 igrača jača i napasti i PL. Ako bi ova ekipa bila slabija pa bili negdje na sredini do polusezone, onda se spremati za sljedeću sezonu, pa pokušati.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 avg 2014, 00:39

Druze tesko ce biti Emdzu nagovoriti da poveca transu prema Jedinstvu, ali je on nezainteresovan za bilo sta. Jedina opcija su izbori i moguca pobjeda zelenih pa bi onda imali i od kantona pomoc. Dok zavisimo od politike nema od nas nista :?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 06 avg 2014, 01:24

tropic je napisao/la:Druze tesko ce biti Emdzu nagovoriti da poveca transu prema Jedinstvu, ali je on nezainteresovan za bilo sta. Jedina opcija su izbori i moguca pobjeda zelenih pa bi onda imali i od kantona pomoc. Dok zavisimo od politike nema od nas nista :?
Upravo zbog izbora ce on i ulozit u Jedinstvo,jer tu su mu najveci bonusi :D Kao sto sam i pisao na oficijalnom forumu Jedinstva sigurno nije htjeo ulozit u ovu ekipu sad da udjemo u PL pa da kojim slucajem odmah ispadnemo i odmah to pada u vodu raja zaboravi,tako da ce on cekat sljedecu sezonu da ulozi i uvede ekipu u PL i taman ce izbori i njegova pobjeda :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.