KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ma nije problem u gp. Raznjatovicu ,samo je njegova prednost sto ima nekoliko VAGONA jeftinih igraca za izvoz
i Tuljkovic je njegov iPreldzic je njegov ,,ali ti kada dodjes sa malom kolicinom eura - nemozes - dobiti veci kvalitet ..
POGLEDAJ malo ko je sve na spisku BEObasketa ,,ima tu i zestokog kvaliteta ali za to treba NOVAC ,a ne rijec ...U danasnjem avazu Bukva je dao izjavu ,,ni uprava nema rjesenja jer nema sredstava ,,
kaze ,,Mnogi su tu jer im nemozemo dovesti zamjenu ,, i kaze potreban plej .
i pored Koplanda opet treba plej ,,,,znaci MUHU drzi dvije sezone DZABA , a na tome nista ne poradi ,,ZNACI SVE JE DO UPRAVE,,
i Tuljkovic je njegov iPreldzic je njegov ,,ali ti kada dodjes sa malom kolicinom eura - nemozes - dobiti veci kvalitet ..
POGLEDAJ malo ko je sve na spisku BEObasketa ,,ima tu i zestokog kvaliteta ali za to treba NOVAC ,a ne rijec ...U danasnjem avazu Bukva je dao izjavu ,,ni uprava nema rjesenja jer nema sredstava ,,
kaze ,,Mnogi su tu jer im nemozemo dovesti zamjenu ,, i kaze potreban plej .
i pored Koplanda opet treba plej ,,,,znaci MUHU drzi dvije sezone DZABA , a na tome nista ne poradi ,,ZNACI SVE JE DO UPRAVE,,
ma treba ovu upravu sutnuti podhitno oni pojma nemaju pogotovo onaj bukva debil teski,bar dok je bio konakovic tu su bili i rezultati znal neko ko ce doci umjesto ivana malo je slobodnih igraca skoro nikako
dok je bio tu konakovic bile su tu i daleko vece pare od telecoma i imamovicamuamer_15 je napisao/la:ma treba ovu upravu sutnuti podhitno oni pojma nemaju pogotovo onaj bukva debil teski,bar dok je bio konakovic tu su bili i rezultati znal neko ko ce doci umjesto ivana malo je slobodnih igraca skoro nikako
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma i da je Konakovic para kada nema NEMA i to je to samo sto dovode u klub sve nesto sto je DZABA ...
Svi su nam roviti citava petorka
Svi su nam roviti citava petorka
Ma jebote igrači i kad igraju domaće utakmice osjećaju se kao na strani Zetra nije niti će biti Bosnin domaći teren. Na stranu kvalitet, neorganizacija al Skenderija je imala svoje čari. Nadam se da ce ovo sto prije shvatit iz rukovodstva kluba i Bosnu vratit na njen domaći teren Skenderiju, ako se ovako nastavi bićemo klub sa najlosijim omjerom pobjeda i poraza kako se igra NLB liga
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
-
- Kontakt:
bukva je debilcina j.... li mu kolijevku sto su ga u njoj ljuljali kad je bio mali!! upropasti kosarku u nasem dragom sarajvu!!! sve je to mafija kradu pare...onaj dzafo od djece krade patike i komplet opremu...znam iz pouzdanih izvora!!! bukva nista ne smije jer mu raznatovic **** mater!!! trose pare na polovne igrace to jest propale miskove igrace!!! a daju im ogromne svote pa se tale uprava i raznatovic!! umjesto da te pare tolike daju trbali bi vratiti MLADE IGRACE!! aaa za neke dezinformisane na ovom forumu amar suljagic nije vise mogao da podnese kriminal i korupciju u ovome nekada prvaku evrope pa je on uzeo papire i otisao placuci kao i mahalbasic,zato sto nisu bili pijuni srpskog tajkuna. A da ne pricamo o brojnim talentima koji su propali i propadaju!! zbog sravne politike kluba,prije svega BUKVE koji je jedan obivni kriminalac!! A zbog gospodina konakovica su u b+najvecim **** jer je on sklapao ugovore sa raznatovicem, BUKVA je za njega mala maca!!! to je mafija!! AA da ne govorim o ovim igracima sto su dosli to jest ti "mladi"igraci,prosjek 30 godina.
aaa dovedu neke mlade koji ne mogu da hodaju kako treba kao sarajliju.
taj decko nema dozvolu da igra radi zdravstvenih problema..a da ne govorimo o ostalom preplacenom igrackom kadru koji nista ne pruzaJU..bolje onda ove mladje kaliti pa imati ekipu za par godina!!! peace
REST IN PEACE ZULEJHA
aaa dovedu neke mlade koji ne mogu da hodaju kako treba kao sarajliju.
taj decko nema dozvolu da igra radi zdravstvenih problema..a da ne govorimo o ostalom preplacenom igrackom kadru koji nista ne pruzaJU..bolje onda ove mladje kaliti pa imati ekipu za par godina!!! peace
REST IN PEACE ZULEJHA
Nije kriv samo Bukva,imao je on dosta gresaka ali i dosta dobrih poteza!.. Problem je sto on ne moze sve sam,za jedan ozbiljan klub je potrebno mnogo vise ljudi u njegovom rukovodstvu, nas upravni odbor broji dosta poznatih lica,i neko od njih se treba pridruziti Bukvi,Imamovicu..Krizu treba vidjeti kao sansu da se neke stvari poprave! Treba uraditi dvije stvari ako zelimo spasiti klub od propadanja:
-Pod hitno uci u pregovore sa menadzmentom Skenderije kako bi Bosna svoje utakmice igrala u svom domu Mirza Delibasic,tu smo mnogo jaci,uostalom kao i svaki klub koji igra u svojoj dvorani! Zetra nije i ne smije biti domaca dvorana kosarkasa Bosne,kao ni rukometasa...ipak je ispostavilo se predalaka za jednog obicnog navijaca koji poslije svake utakmice u Skenderije produzi za grad...Koliko god to bolno bilo,sto prije treba uci u pregovore o povratku u Skenderiju!
-uz prelazak u svoju dvoranu ,treba pod hitno rjesiti pitanje centra! Evo Ivanovic je vec sada bivsi igrac Bosne,i treba sve uciniti kako bi doveli kvalitetnog igraca koji moze igrati 4-5! Varda bi bio idealno rjesenje,a Bajica prebaciti na 4..ali ni mnogo ozbiljnija uprava od nase jednog takvog igraca ne moze dovesti,pa tu ne treba gajiti velike iluzije!
Kako god ,vremena nemamo za gubljenje,nije jos kasno da se ova dva po meni kljucna koraka naprave i Bosna ce izbjeci ovu groznu poziciju zadnjeg u ligi! Navijaci ne smiju okrenuti glavu u ovim teskim vremenima,Bosni je potrebna podrska vise nego ikad!..
-Pod hitno uci u pregovore sa menadzmentom Skenderije kako bi Bosna svoje utakmice igrala u svom domu Mirza Delibasic,tu smo mnogo jaci,uostalom kao i svaki klub koji igra u svojoj dvorani! Zetra nije i ne smije biti domaca dvorana kosarkasa Bosne,kao ni rukometasa...ipak je ispostavilo se predalaka za jednog obicnog navijaca koji poslije svake utakmice u Skenderije produzi za grad...Koliko god to bolno bilo,sto prije treba uci u pregovore o povratku u Skenderiju!
-uz prelazak u svoju dvoranu ,treba pod hitno rjesiti pitanje centra! Evo Ivanovic je vec sada bivsi igrac Bosne,i treba sve uciniti kako bi doveli kvalitetnog igraca koji moze igrati 4-5! Varda bi bio idealno rjesenje,a Bajica prebaciti na 4..ali ni mnogo ozbiljnija uprava od nase jednog takvog igraca ne moze dovesti,pa tu ne treba gajiti velike iluzije!
Kako god ,vremena nemamo za gubljenje,nije jos kasno da se ova dva po meni kljucna koraka naprave i Bosna ce izbjeci ovu groznu poziciju zadnjeg u ligi! Navijaci ne smiju okrenuti glavu u ovim teskim vremenima,Bosni je potrebna podrska vise nego ikad!..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 nov 2009, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
veceras u Tuzli Sloboda 90:88 Bosna nakon produzetaka
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Cuj izgubili od Slobode,pa ne mogu vjerovati!.. Izgleda da fakat propadamo!TaRgEt_ je napisao/la:veceras u Tuzli Sloboda 90:88 Bosna nakon produzetaka
Pa čovječe božiji, isto kao da se u Hadžićima nalazi.......Smiješno je uopšte govoriti o nekoj daljini u gradu veličine Sarajeva, a pogotovo je smiješno govoriti o udaljenosti u ovom slučaju, kada se ta dvorana i nalazi u opštini Centar, a od Skenderije nije udaljena ni 2 kilometra. Navijača nema zato što nema rezultata, a fensi-šmenseraj koji je ispunjavao 50 % publike u Skenderiji nam svakako i ne treba. Nosi u materinu i Enisa BEšlagića i HAdžihafizbega i gomilu namazanih papanki koje ne znaju ni pravila košarke, a dolaze na utakmice da budu viđene dole u podnožju tribina.........Zapravo mi je izuzetno drago što takvih više nema na utakmicama. Dvorana nije i ne smije biti nikakav izgovor i smiješno je to pitanje nazivati ključnim. Ključno je otjerati lopove i nesposobnjakoviće iz kluba, dovesti prave i poštene ljude koji znaju svoj posao, pa onda ulagati u mlade i očekivati za 5-10 godina rezultat. Ovo sve ove godine je bilo na ho-ruk i govorio sam uvijek da to ne može da opstane na duže staze.....samo sam uvijek dobijao odgovor, kao "teška situacija finansijska, tako se mora"....Pa da su kreteni samo dio tog novca uložili u kvalitetan trenerski kadar koji bi radio sa mladim igračima, danas bismo imali svojih 5 vrhunskih igrača....a klako očekivati da stvoriš vrhunskog igrača kada ga košarci uče Sead Pešto, Podbičanin i slični....Pod hitno se riješiti i lopova Imamovića i Konakovića i Bukvi i spomenutih duduka u omladinskom pogonu, kao i onih najobičnijih alkoholičara što sjede u klubu i jedina im je funkcija naprđivanje na sastancima upravnog odbora, a zapravo ih niko ne benda nio 2%, pa kad se sve to dobrano raščisti, onda možemo očekivati rezultate, možda za 5-10 godina...prije ne sigurno....stvari treba mijenjati iz temelja.......to je žalosno, ali je tako...bosnas_ je napisao/la:Nije kriv samo Bukva,imao je on dosta gresaka ali i dosta dobrih poteza!.. Problem je sto on ne moze sve sam,za jedan ozbiljan klub je potrebno mnogo vise ljudi u njegovom rukovodstvu, nas upravni odbor broji dosta poznatih lica,i neko od njih se treba pridruziti Bukvi,Imamovicu..Krizu treba vidjeti kao sansu da se neke stvari poprave! Treba uraditi dvije stvari ako zelimo spasiti klub od propadanja:
Zadnja izmjena: dnalydal, dana/u 24 nov 2009, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Majstore, da nije bilo Imamovića mi bi propali odavno, jednostavno većina para koje dođu u klub su njegove, i njega nazivati lopovom je po meni van svake pameti, pa čak da i ukrade nešto, mada čisto sumnjam u to.dnalydal je napisao/la:Pa čovječe božiji, isto kao da se u Hadžićima nalazi.......Smiješno je uopšte govoriti o nekoj daljini u gradu veličine Sarajeva, a pogotovo je smiješno govoriti o udaljenosti u ovom slučaju, kada se ta dvorana i nalazi u opštini Centar, a od Skenderije nije udaljena ni 2 kilometra. Navijača nema zato što nema rezultata, a fensi-šmenseraj koji je ispunjavao 50 % publike u Skenderiji nam svakako i ne treba. Nosi u materinu i Enisa BEšlagića i HAdžihafizbega i gomilu namazanih papanki koje ne znaju ni pravila košarke, a dolaze na utakmice da budu viđene dole u podnožju tribina.........Zapravo mi je izuzetno drago što takvih više nema na utakmicama. Dvorana nije i ne smije biti nikakav izgovor i smiješno je to pitanje nazivati ključnim. Ključno je otjerati lopove i nesposobnjakoviće iz kluba, dovesti prave i poštene ljude koji znaju svoj posao, pa onda ulagati u mlade i očekivati za 5-10 godina rezultat. Ovo sve ove godine je bilo na ho-ruk i govorio sam uvijek da to ne može da opstane na duže staze.....samo sam uvijek dobijao odgovor, kao "teška situacija finansijska, tako se mora"....Pa da su kreteni samo dio tog novca uložili u kvalitetan trenerski kadar koji bi radio sa mladim igračima, danas bismo imali svojih 5 vrhunskih igrača....a klako očekivati da stvoriš vrhunskog igrača kada ga košarci uče Sead Pešto, Podbičanin i slični....Pod hitno se riješiti i lopova Imamovića i Konakovića i Bukvi i spomenutih duduka u omladinskom pogonu, pa onda možemo očekivati nešto, možda za 5-10 godina...bosnas_ je napisao/la:Nije kriv samo Bukva,imao je on dosta gresaka ali i dosta dobrih poteza!.. Problem je sto on ne moze sve sam,za jedan ozbiljan klub je potrebno mnogo vise ljudi u njegovom rukovodstvu, nas upravni odbor broji dosta poznatih lica,i neko od njih se treba pridruziti Bukvi,Imamovicu..Krizu treba vidjeti kao sansu da se neke stvari poprave! Treba uraditi dvije stvari ako zelimo spasiti klub od propadanja:
A Bosna je imala pare i priliku da ih uloži kako treba prije dvije godine (nakon Nihadove prodaje) kada su se Dino i co. odlučili na ULEB Cup i Hilla, Lensa i kompaniju. Sad se tome plaća ceh, i nemamo se pravo buniti na loše finansije, kad smo tad svi bili zadovoljni.
Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Ovo u Tuzli je sramota,cuj izgubiti od slobodinih tinejdzera,je dno dna! sram ih bilo! Sve raspustiti!
Ovo u Tuzli je sramota,cuj izgubiti od slobodinih tinejdzera,je dno dna! sram ih bilo! Sve raspustiti!
bosnas_ je napisao/la:Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Nasa djeca su se trudila prosjek godina nase ekipe je 20 ali veceras su svi od sebe dali i pobjedili Bosnu na produzetke ... jos jedan podatak Bosna je sutnula 42 trice i pogodila 16 samo najveci potrosaci su bili Copeland koji je sutao 11/2 i i Radonjic 12/4
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
šta su igrali sloboda i bosna?
kup?
ima li revanš?
kup?
ima li revanš?
Ja i dalje vjerujem da se uz prave poteze mozemo izvuci! Prije svega dovesti kvalitetnog centra i vratiti se u Skenderiju! joj kako smo nisko pali,fuj...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igrali prijateljsku,memorijalni turnir...ono veceras sto smo mi prezentovali,nije me posebno impresioniralo ali eto pobijedili su.S obzirom na ono sto imamo u ekipi realno i tesko da mozemo nesto vise. S druge strane Bosna me blago receno razocarala,znao sam da je kriza i da su trenutno losi,ali ovo veceras je bilo razocarenje.Igraci trebaju poraditi na pristupu a trener na motivaciji,to je pod hitno pa tek onda nesto dalje...Iako je ovo bila revijalna utakmica lako uocljivo je bilo da ono u Bosni ni na sto ne lici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
malo je reci da smo jadni kada od slobode izgubimo,**** ti ovog coplenda kad on suta 11/2 ja sad da se skinem vise bih pogodio,mislim da je ovo zaista dno dna 

aha, ok, hvala...čestitam na pobjedi...i nek se mirza hrnčić što prije oporavi...
- King_James
- Kontakt:
Sto mi je ovaj wade odnekud poznat!!!wade je napisao/la:realno veoma slabe...cibona sad na krilima pobjede protiv zalgirisa...nema nekog vele pritiska na njima da moraju dobit utakmicu,tako da mogu rastereceno igrat a za takvu igru imaju dobru ekipu...sto je najbitnije imaju trenera sposobnog...anel81m je napisao/la:Koliko ima Bosna sanse protiv Cibone ljudi?Vi sto se malo bolje razumijete.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
bosni fali dobra petica
sad kad nema ivanovića, i dobra četvorka
dobra trojka, kad je čehović na dvojci (od đurasovića nema veće fajde)
dobra dvojka kad je šeha na trici (feliks mi djeluje na zalasku laganom)
eto, ne znam ovaj amer na pleju, još mi je nejasan
...i jovanović kad se vrne, možda bar to mjesto bude popunjeno da valja...
sad kad nema ivanovića, i dobra četvorka
dobra trojka, kad je čehović na dvojci (od đurasovića nema veće fajde)
dobra dvojka kad je šeha na trici (feliks mi djeluje na zalasku laganom)
eto, ne znam ovaj amer na pleju, još mi je nejasan