Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Najveći.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kruna karijere! Hvala mu za sve.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Marsal
- Kontakt:
Sinoć kada sam vidio kako je otpočeo navijanje sa pjesmom "Ko ne skače mrzi Bosnu" pustio sam neku suzu od ponosa, sreće i radosti. Da je barem većina bosanskih srba poput njega, gdje bi nam kraj bio...
U nasim redovima bila je dosta velikih igrača, ali za mene su Miske, Sergej i Bola 3 najveća.
U nasim redovima bila je dosta velikih igrača, ali za mene su Miske, Sergej i Bola 3 najveća.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Otac jedini!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Forma je prolazna,a klasa je vječna! 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Momak je prelud,pozitivno lud,stalno nešto izvodi.
Pravi onaj bosanac,oriđinale.

Pravi onaj bosanac,oriđinale.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Kralj, sah, idol.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Consigliere
- Kontakt:
Stvarno je zakazao napad, samo 3000 golova.zgembo89 je napisao/la:ma dzaba taktika ako nemaš igrače koji trče tada sve taktike padaju u vodu,kažem Sušić već dvije godine ide na tu vezu MIske - Džeko i isplatilo se protiv Grčka ali brate u ostalim utakmicama napad zakazao totalno..
Miske je ikona ove reprezentacije. Jedini igrac, uz Spahu iz jedne druge generacije, i zasluzan je dobrim djelom za sve ono sto je Dzeko postigao do sada.
I da ne zaboravim, sinoc najludji na festi. Begic nesto prica na presici, on se ovamo valja od smijeha

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Igracina i ljudina.Jednom rijecu legenda
.Kroz suze sam iz bijesa govorio da se oni da ih ne pominjem ugledaju na ovog covjeka.On je primjer svima kako bez obzira na ime,vjeru i naciju moze se voljeti nasa jedna i jedina.Miske,majstore zasluzio si SP 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
ultrasstyle_tz je napisao/la:Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...i u Romi i u reprezentaciji kad ide svima ide i njemu, a nikad docekat njega da rijesi bilo kakvu utakmicu...to je velika tragedija nase reprezentacije jer Miske je svoje odradio, da je harna sreca i bio bi na klupi pa polako ulazio i lagano isao na Sp te cekao penziju...ali nije tako jer Pjanic nije lider ekipe niti ce kad biti lider bilo koje ekipe...Lik nema nikakve odlike lidera vec je onaj sutljivi igrac koji eto radi svoj posao, medjutim nama umjesto Misketa treba lider a ne neko ko se krije po terenu kad je frka i u klubu i u reprezentaciji...momak je strasno dobar igrac ali on nema grama mu.da osim kad je 2-0 ili 3-0 il kad se igra protiv kuhara i konobara..jel ga neko jednom, 2x nagazi jace on je gotov tu tekmu...
zalosno je ali Miske ovakav kakav je (i Medunjanin ) s njim moraju igrati dok Mire ne nadje mu.da negdje....eh sad je odluka ko na klupu Vedo ili Pjanic...dobro neko rece, tuzno zvuci ali sreca pa Pjanic nije bio protiv grka...mada cu ja i sad reci da je u najjacim tekmama visak Vedo...Pjanic, Miske , Medunjanin, Lulic i jedan razbijac a naprijed samo Dzeko, tad mi najbolje igramo..ovaj vezni protiv Slovaka, Lihtenstajna je samoubistvo i Miske bi sigurno bio na klupi da je Pjanic i 50% igrac i lider kakvim ga ovdje dozivljavaju neki..na nasu zalost (jer nece Miske do vijeka) nije.
njemu treba ko sto rekoh 101 stvar da se poklopi, da nije nacet, da nema Misketa, ovo-ono da bi on odigrao nesto..a daj jbg ako si igrac igrat ces uvijek a ne kad je horoskopski znak i platene u odgovarajucem sazvjezdju i kad nema puno kise ili jakog atmosferskog pritiska te ako je trava podsisana na cent a ne na cent i 1 milimetar..primadona
Mozda kad se Hajrovic malo oslobodi da preuzme tu ulogu lidera.U timu gdje igra sad je vec glavni i mislim da posjeduje tu karizmu da bude lider,ko zna...
Baš me zanima jesi li ti još jedan od onih 3,5 miliona nezaposlenih selektora?ultrasstyle_tz je napisao/la:Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...i u Romi i u reprezentaciji kad ide svima ide i njemu, a nikad docekat njega da rijesi bilo kakvu utakmicu...to je velika tragedija nase reprezentacije jer Miske je svoje odradio, da je harna sreca i bio bi na klupi pa polako ulazio i lagano isao na Sp te cekao penziju...ali nije tako jer Pjanic nije lider ekipe niti ce kad biti lider bilo koje ekipe...Lik nema nikakve odlike lidera vec je onaj sutljivi igrac koji eto radi svoj posao, medjutim nama umjesto Misketa treba lider a ne neko ko se krije po terenu kad je frka i u klubu i u reprezentaciji...momak je strasno dobar igrac ali on nema grama mu.da osim kad je 2-0 ili 3-0 il kad se igra protiv kuhara i konobara..jel ga neko jednom, 2x nagazi jace on je gotov tu tekmu...
zalosno je ali Miske ovakav kakav je (i Medunjanin ) s njim moraju igrati dok Mire ne nadje mu.da negdje....eh sad je odluka ko na klupu Vedo ili Pjanic...dobro neko rece, tuzno zvuci ali sreca pa Pjanic nije bio protiv grka...mada cu ja i sad reci da je u najjacim tekmama visak Vedo...Pjanic, Miske , Medunjanin, Lulic i jedan razbijac a naprijed samo Dzeko, tad mi najbolje igramo..ovaj vezni protiv Slovaka, Lihtenstajna je samoubistvo i Miske bi sigurno bio na klupi da je Pjanic i 50% igrac i lider kakvim ga ovdje dozivljavaju neki..na nasu zalost (jer nece Miske do vijeka) nije.
njemu treba ko sto rekoh 101 stvar da se poklopi, da nije nacet, da nema Misketa, ovo-ono da bi on odigrao nesto..a daj jbg ako si igrac igrat ces uvijek a ne kad je horoskopski znak i platene u odgovarajucem sazvjezdju i kad nema puno kise ili jakog atmosferskog pritiska te ako je trava podsisana na cent a ne na cent i 1 milimetar..primadona
Allez
Miske je mašina za asistencije.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Svaka cast za tekst legendo, svaka na mjestu.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ammare je napisao/la:Baš me zanima jesi li ti još jedan od onih 3,5 miliona nezaposlenih selektora?ultrasstyle_tz je napisao/la:Pjanic dominira u Romi jer je sav teret liderstva na Totiju i De Rosiju pa se on kad je gusto sakrije iza njih kao u reprezentaciji kao iza Misketa i Dzeke pa na njih sav teret padne...

shandrlike-tandrlike
Brazil nam donosi puno toga
Misimović: Zbog plasmana na SP gubit ćemo sve manje igrača
http://sportsport.ba/bh_fudbal/misimovi ... aca/116098

Misimović: Zbog plasmana na SP gubit ćemo sve manje igrača
http://sportsport.ba/bh_fudbal/misimovi ... aca/116098

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Uzmite za primjer malog Halilovića. Ja dečka savršeno razumijem, mislim njegovu odluku. Ja sam rođen u Münchenu i kad imam godišnji odmor prvo odlazim u München, jer ondje je moj dom.
Ne želim nikome dijeliti lekcije. Svatko čini onako kako osjeća. Nekad sam mislio da pripadam jugoslavenskoj reprezentacuiji, za koju sam igrao u juniorskim danima. Kasnije sam se, poput Pjanića koji je odrastao u Luksemburgu, odlučio za bh. reprezentaciju.
Vjerujem da će odsad svaki nogometaš rođen u Bosni i Hercegovini, kao i onaj bh. korijena, ubuduće dvaput razmisliti prije no što se odluči za koju će reprezentaciju igrati. - Misimovic

Jedan je Miske!.

shandrlike-tandrlike
- Sarajlijc@
- Kontakt:
BOG NA NEBU MISKE NA ZEMLJI!
USTAT PA RECI ZVJEZDAN MISIMOVIC!
USTAT PA RECI ZVJEZDAN MISIMOVIC!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ja ne znam da smo imali tehnicki bolje potkovanijeg igraca u posljednjih godina... Miske je igracina!
To sto je rekao za Alena se ne slazem, ja ne razumijem Alena. Pogrijesio je a vrijeme ce pokazati koliko. Vrlo vjerovatno ce dozivjeti sudbinu Ljajica, momka koji je htio igrati za nas ali mu nisu dali (familija).
Nedavno je bila anketa na hrvatskom Indexu, koga ne zelite vidjeti u dresu hrvatske reprezentacije. Alen Halilovic je pobijedio. Nece ga nikad voliti a ni smatrati svojim. Kod nas je mogao biti "neko"
To sto je rekao za Alena se ne slazem, ja ne razumijem Alena. Pogrijesio je a vrijeme ce pokazati koliko. Vrlo vjerovatno ce dozivjeti sudbinu Ljajica, momka koji je htio igrati za nas ali mu nisu dali (familija).
Nedavno je bila anketa na hrvatskom Indexu, koga ne zelite vidjeti u dresu hrvatske reprezentacije. Alen Halilovic je pobijedio. Nece ga nikad voliti a ni smatrati svojim. Kod nas je mogao biti "neko"

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.