FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
pa gradi se ljudi gradi bice tribina ona gotova uskoro ebiga i mi bi voljeli imati tribinu vise nego vi
...vidis da nam ljudi vise ne dolaze na utkamicu, ne zbog lose Slobode, vec zbog tribina

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
zmaju nisi nikad bio na grbavici tako poklopi se molim te i pitaj momke koji su bili kakvi su uslovi 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Situacija je takva kakva je i nema razloga za kukanjem Manijaka zbog neustupljenog gostoprimstva na tribinama. Sve dok se ne sredi situacija sa stadionom, nazalost ovakve stvari ce se i dalje desavati. Nikome nije svejedno sto gosti nemaju pogodne uslove za pratiti utakmicu na najbolji moguci nacin, ali ABD dogodine ce biti bolje. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma u pravu si, u stvari vi ste manijaci uvijek u pravu. A imas onaj video sto kruzi kako su snimljeni zmajevi prije dvije godinevjeran1987 je napisao/la:zmaju nisi nikad bio na grbavici tako poklopi se molim te i pitaj momke koji su bili kakvi su uslovi

Dragon Town
-
- Kontakt:
a to jel ?zmaj_Bosne je napisao/la:ma u pravu si, u stvari vi ste manijaci uvijek u pravu. A imas onaj video sto kruzi kako su snimljeni zmajevi prije dvije godinevjeran1987 je napisao/la:zmaju nisi nikad bio na grbavici tako poklopi se molim te i pitaj momke koji su bili kakvi su uslovi

SaltCityAttack je napisao/la:pa gradi se ljudi gradi bice tribina ona gotova uskoro ebiga i mi bi voljeli imati tribinu vise nego vi...vidis da nam ljudi vise ne dolaze na utkamicu, ne zbog lose Slobode, vec zbog tribina
druze moj kod vas se gradi evo vec 3 godine :S nikad normalno u tz nismo bili smjesteni
a danas smo rahat mogli na onu sjevernu samo da su je zagradili malo

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma daj ne kvari temu ljudima ovdje svojim huliganskim prijetnjama. Vidimo se na sredini tabele, hahavjeran1987 je napisao/la:a to jel ?zmaj_Bosne je napisao/la:ma u pravu si, u stvari vi ste manijaci uvijek u pravu. A imas onaj video sto kruzi kako su snimljeni zmajevi prije dvije godinevjeran1987 je napisao/la:zmaju nisi nikad bio na grbavici tako poklopi se molim te i pitaj momke koji su bili kakvi su uslovimeni se cini da ste vi zeljni da protegnete malo noge malo jacom brzinom kao sto su nekad fukare ali o tom potom
Dragon Town
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
otkad ti to ides na utakmiceLudLo je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:pa gradi se ljudi gradi bice tribina ona gotova uskoro ebiga i mi bi voljeli imati tribinu vise nego vi...vidis da nam ljudi vise ne dolaze na utkamicu, ne zbog lose Slobode, vec zbog tribina
druze moj kod vas se gradi evo vec 3 godine :S nikad normalno u tz nismo bili smjesteni

isto ko i onaj gore iznad sto govori zmajevima da ce brze protegnut noge ,a ne sjeca se alipasinog..mali tad bio haman

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
[/quote]
e jbg druze ti isto ko da ne zivis u Bosni, valjda znas kakva je situacija, pa i vi ste sijalice na reflektore stavljali 5 godina.....aBd iduce godine vi ce te ko gospoda gledati utakmicu sa istoka
p.s.
zao mi je sto ste onako bili smjesteni ali jbg vidio si da se gradi.

e jbg druze ti isto ko da ne zivis u Bosni, valjda znas kakva je situacija, pa i vi ste sijalice na reflektore stavljali 5 godina.....aBd iduce godine vi ce te ko gospoda gledati utakmicu sa istoka

p.s.
zao mi je sto ste onako bili smjesteni ali jbg vidio si da se gradi.
Rekli smo 100 puta ali jos ne shvataju da nije do nas .SaltCityAttack je napisao/la:pa gradi se ljudi gradi bice tribina ona gotova uskoro ebiga i mi bi voljeli imati tribinu vise nego vi...vidis da nam ljudi vise ne dolaze na utkamicu, ne zbog lose Slobode, vec zbog tribina
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
gdje si moderatoru alipasino,svaka ti cast 

idem dovoljnoultrasstyle_tz je napisao/la:otkad ti to ides na utakmiceLudLo je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:pa gradi se ljudi gradi bice tribina ona gotova uskoro ebiga i mi bi voljeli imati tribinu vise nego vi...vidis da nam ljudi vise ne dolaze na utkamicu, ne zbog lose Slobode, vec zbog tribina
a danas smo rahat mogli na onu sjevernu samo da su je zagradili malo![]()
isto ko i onaj gore iznad sto govori zmajevima da ce brze protegnut noge ,a ne sjeca se alipasinog..mali tad bio hamantako i ti se ne sjecas kad ste na D isli, svi gosti, dok smo mi imali svoje stajanje

pozdrav

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
sve je bilo čisto kao suza, osim naše igre
Imali smo sve uslove za dobru partiju, korektno suđenje, sjajnu publiku, ali nismo znali iskoristiti naše šanse, kazao je trener Amar Osim, trener Željezničara
Za razliku od poraza u Travniku (1:2), u prethodnom kolu Premijer lige BiH, menager Željezničar Amar Osim nije imao primjedbi nakon završetke utakmice na Tušnju u kojoj je njegov tim savladan sa 0:2.
«Imali smo sve uslove za dobru partiju, korektno suđenje, sjajnu publiku, ali nismo znali iskoristiti naše šanse. Znali smo da se u ovako tvdrom meču neće stvarati mnogo prilika i stoga je ekipa koja bi ih iskoristila bila bliža pobjedi. To je pošlo za rukom Slobodi i zbog toga je rezultat ovakav kakav jeste», istakao je Osim.
Na pitanje da li je Željo kažnjen jer su sjajne prilike na 0:0 propustili da realizuju Popović i Zeba, strateg Plavih je kazao.
«Jednostavno, Sloboda je više željela pobjedu i čestitam im na tome. Nema tu mnogo filozifije. Tuzlaci su danas bili bolja ekipa», dodao je Osim.
Imali smo sve uslove za dobru partiju, korektno suđenje, sjajnu publiku, ali nismo znali iskoristiti naše šanse, kazao je trener Amar Osim, trener Željezničara
Za razliku od poraza u Travniku (1:2), u prethodnom kolu Premijer lige BiH, menager Željezničar Amar Osim nije imao primjedbi nakon završetke utakmice na Tušnju u kojoj je njegov tim savladan sa 0:2.
«Imali smo sve uslove za dobru partiju, korektno suđenje, sjajnu publiku, ali nismo znali iskoristiti naše šanse. Znali smo da se u ovako tvdrom meču neće stvarati mnogo prilika i stoga je ekipa koja bi ih iskoristila bila bliža pobjedi. To je pošlo za rukom Slobodi i zbog toga je rezultat ovakav kakav jeste», istakao je Osim.
Na pitanje da li je Željo kažnjen jer su sjajne prilike na 0:0 propustili da realizuju Popović i Zeba, strateg Plavih je kazao.
«Jednostavno, Sloboda je više željela pobjedu i čestitam im na tome. Nema tu mnogo filozifije. Tuzlaci su danas bili bolja ekipa», dodao je Osim.
Sad nam slijedi mec sa Zrinjskim,nadat je se nekom dobrom rezulatu,ali bice tesko .
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vjeran1987 je napisao/la:gdje si moderatoru alipasino,svaka ti cast
pa dobro brate alipasino se desilo, ali mi ga ne spominjemo po forumima.To je ono kada smo se vracali iz Lukavice, ali mi takve stvari nemamo ralzoga piati po ovim forumima, to je nesto sto je iza nas, a ne da se djeca zasladjuju.Da alipasino nema u historiji, nebi tek onako spremni dosli na nasu Kapiju

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
LudLo je napisao/la:
idem dovoljnou tz nikad nisam volio ici al' kad sam iso' bio sam na onim livadama neki kavez pm skoro gore neko sad ova rizla al' o ne bitno to ... nema smisla stvarno ako slijedece sezone to ne bude sredjeno
pozdrav
ma care onda nikad nisi bio kada ste ranije godinama bili gosti na onoj D tribini gdje mi danas budemo jelde?.... to je dok smo mi bili na istoku-stajanju koje je sruseno kojeg sada ema ebiga nazalost....bice bolje care dogodine imat cete tribinu 100% to mi svi zelimo ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Danas je i Kikanovic bio na mecu protiv Zeljeznicara .
- slani grad
- Kontakt:
eo vako...sto se tice tekme....preteska i puna nekog elektriciteta...onognegativnog..isa jedne i sa druge strane....zeljo se pokazao kao ekipa koja zna i da su realizovali neki od 2-3 mrtva zicera bilo bi svasta...ovako...kazna....cak ih i ubjedljivo dobismo....ja neznam za vas al ona nasa igra mi se nikako ne dopada...opet se ide na ho-ruk i neke svijece i bunare u sesnesterac..nigdje tecne akcije...izradzene...opet igra na preskakanje....jedino sam zadovoljan zalaganjem na terenu...vidjelo se da momci ginu za crveno-crni dres i kad bi odigrali sa 50% volje kao danas na Tusnju negdje na strani ne da bi bili prvaci nego bi svima 20 bodova pobjegli...al nasa stara boljka skidanja gaca cim se masi Sicka petlja ce se vjerovatno nastavit i to vec iduce sedmice u mostaru..nazalost...sto se tice navijanja...nelose i sa jedne i sa druge strane.....sve u svemu....fino popodne...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,slani grad je napisao/la:eo vako...sto se tice tekme....preteska i puna nekog elektriciteta...onognegativnog..isa jedne i sa druge strane....zeljo se pokazao kao ekipa koja zna i da su realizovali neki od 2-3 mrtva zicera bilo bi svasta...ovako...kazna....cak ih i ubjedljivo dobismo....ja neznam za vas al ona nasa igra mi se nikako ne dopada...opet se ide na ho-ruk i neke svijece i bunare u sesnesterac..nigdje tecne akcije...izradzene...opet igra na preskakanje....jedino sam zadovoljan zalaganjem na terenu...vidjelo se da momci ginu za crveno-crni dres i kad bi odigrali sa 50% volje kao danas na Tusnju negdje na strani ne da bi bili prvaci nego bi svima 20 bodova pobjegli...al nasa stara boljka skidanja gaca cim se masi Sicka petlja ce se vjerovatno nastavit i to vec iduce sedmice u mostaru..nazalost...sto se tice navijanja...nelose i sa jedne i sa druge strane.....sve u svemu....fino popodne...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema logike. Nece tribina igrati utakmice?brcanska_malta je napisao/la: kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.