Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Vedad87
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Vedad87 » 13 jan 2015, 19:41

Ima li iko informaciju s kim je Iran igrao te utakmice u Italiji (pripremne) i rezultate njihove? Sve sam repke upratio, samo njih nisam???

Hvala :)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 13 jan 2015, 20:38

http://m.klix.ba/sport/rukomet/rukometa ... /150113144" onclick="window.open(this.href);return false;
BGM lijepo izgleda. Mozda nas Bude ono sto sam najavljivao 300+ .

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 jan 2015, 22:19

Priblizilo se pravo :opaopa:

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 13 jan 2015, 22:57

Evo sad gledam BHF objavio sliku,dosao Dragan Markovic na docek na aerodromu.Koja je to ljudina od covjeka :D

Mislim da rukometasi najvise cijene BHF od svih nasih sportista :bih:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 14 jan 2015, 00:24

Prekosutra :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 jan 2015, 00:29

Otelo je napisao/la:Prekosutra :bih:
jos malo, jos malo
da se kako moze prespavati ovo sve do tekme :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 14 jan 2015, 02:23

2 dana
10 sati
35 minuta

BosnaE

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 jan 2015, 11:07

Ivan Milas i Emir Gradjan otpali sa spiska.

Jos malooooooo...Ko ne skace, mrzi Bosnu, hej, hej, heeej :bih:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 14 jan 2015, 11:13

U petak uzeti iran i onda subota ludilo protiv austrije + dobat termin 19.00

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 14 jan 2015, 11:39

Koliku su frku pojedinci digli zbog Bosninih igraca u Reprezentaciji , a evo samo jedan na prvenstvu...

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 14 jan 2015, 12:14

I to najslabiji od njih

joj hamo vidi mu glave

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 14 jan 2015, 13:41

Pozdrav našim dragim susjedima i ujedno i čestitke za plasman na SP - zaslužili ste apsolutno biti dio te priče.
E sad, kaj se tiče daljnjeg plasmana, sve vam ovisi o tekmi s Austrijom - to MORATE dobiti kako bi si kupili šansu za drugi krug! Austrija i Makedonija koje je btw. vrlo neugodna je vaša šansa. Bojim se da s Tunisom nećete izaći na dobro, jer i mi imamo dosta problema s prilagodbom na njihovu igru iako sa Hasanefendićem sve više liče kao europska ekipa, a najbolji igrač vam ima mogućnosti igrati 20 ak min po utakmici u dva smjera, tu je još jedan rekovalscent (Karačić) i čuvajte se Tunisa. Kada sve krene sve je to na još višoj razini, s više tenzija, pa i prljavosti, pitanje kak će te se snaći s obzirom na nedostatak iskustva, ali i širine, pripremne utakmice apsolutno nisu neko mjerilo. Uglavnom držim vam fige i radije bih vas u drugom krugu nego makedonce ili Tunis (daj Bože da ispadnu-ali neće)! Sretno - do 23.01. ;)

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 jan 2015, 14:00

zigzag je napisao/la:Pozdrav našim dragim susjedima i ujedno i čestitke za plasman na SP - zaslužili ste apsolutno biti dio te priče.
E sad, kaj se tiče daljnjeg plasmana, sve vam ovisi o tekmi s Austrijom - to MORATE dobiti kako bi si kupili šansu za drugi krug! Austrija i Makedonija koje je btw. vrlo neugodna je vaša šansa. Bojim se da s Tunisom nećete izaći na dobro, jer i mi imamo dosta problema s prilagodbom na njihovu igru iako sa Hasanefendićem sve više liče kao europska ekipa, a najbolji igrač vam ima mogućnosti igrati 20 ak min po utakmici u dva smjera, tu je još jedan rekovalscent (Karačić) i čuvajte se Tunisa. Kada sve krene sve je to na još višoj razini, s više tenzija, pa i prljavosti, pitanje kak će te se snaći s obzirom na nedostatak iskustva, ali i širine, pripremne utakmice apsolutno nisu neko mjerilo. Uglavnom držim vam fige i radije bih vas u drugom krugu nego makedonce ili Tunis (daj Bože da ispadnu-ali neće)! Sretno - do 23.01. ;)
Hvala komšijo ;)

Lijepo si to rekao, baš nešto što sam ja napisao nekoliko stranica unazad. Da je Tunis jedna jako dobra ekipa. Igraju prljavo, ne biraju sredstva da pobijede, a znamo ko ih jos vodi. Gledao sam onu zadnju tekmu kad su s vama igrali i baš je bilo guravo. Hvala na lijepim željama. Nadam se da ćete dogurati što više pa da se zajedno radujemo. Vama predviđam prvo mjesto u grupi, a za dalje je teško prognozirat. Malo ste podmladili ekipu. Iako vidim da vam je jedini cilj Olimpijada, ja opet nekako mislim da ćete dogurati najmanje do polufinala ;)

Sretno!

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 14 jan 2015, 14:19

Također hvala, imate snagu i talent doći do osmine, pa ako bude i malo sreće...zajedno na OI :bih:
Kaj se nas tiče situacija je malo komplicirana, ni mi više ne znamo što možemo, ispasti u četvrtfinalu, a doći i do zlata, puno faktora je tu. Ekipa načelno je kao pomlađena, ali ništa značajno se nije promijenilo u odnosu na zadnjih par natjecanja. Jedino je Stepančić umjesti Bunte tu, ali on je vrhunski zasad "potencijal", ali ima on jakih tekmi u rukama, Bičanić i Slišković su sjajni na LV, pogotovo mi se sviđa Sliško koji ima top i ima "muda", bilo bi jako bitno da se Karačić dobro uklopi i dobro zamijeni Domagoja da se ovaj ne troši previše u momentima kada ne mora, ali poznavajući ovog našeg majmuna od izbornika nikad ne znaš. O krilima i pivotima neću trošiti riječi, to je uvijek na svjetskom nivou. Jedino priželjkujem veću minutažu Brozovića jer je to po meni budući Sulić i već je pokazao da se može hrvati i s najjačima, jedino je još iskustvo malo u deficitu. Uglavnom, da ne trošim puno prostora na BH forumu o Hrvatskoj, sretno preksutra iako je Iran za vas piece of cake ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 jan 2015, 14:27

zigzag je napisao/la:Pozdrav našim dragim susjedima i ujedno i čestitke za plasman na SP - zaslužili ste apsolutno biti dio te priče.
Treba ovakvu pjesmu napravit za rukomet

Hvala. Idemo do finala i tamo neka bude baš kao što kaže Ante 'X'. :D Kad smo pobjedili jedan Island, koji je po meni bolji i od Austrije i od Makedonije, vala možemo i njih. Iran se mora pobjedit, daleko smo kvalitetniji ali ako nam bude trebalo za prolaz protiv vas, vi nas pustite. :mrgreen:

Petak će da bude težak, Tomo i Damir prvo pa rukomet, ima da odu živci. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 14 jan 2015, 14:58

Unofficialpage je napisao/la:
Treba ovakvu pjesmu napravit za rukomet

Hvala. Idemo do finala i tamo neka bude baš kao što kaže Ante 'X'. :D Kad smo pobjedili jedan Island, koji je po meni bolji i od Austrije i od Makedonije, vala možemo i njih. Iran se mora pobjedit, daleko smo kvalitetniji ali ako nam bude trebalo za prolaz protiv vas, vi nas pustite. :mrgreen:

Petak će da bude težak, Tomo i Damir prvo pa rukomet, ima da odu živci. :D
...Pa da poslje deset godina pričate kak ste "razvalili" svjetske prvake i nasladjujete se da ste bolji itd. :clap: ;) šalim se naravno :thumbup:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 jan 2015, 16:22

Samo vi nas pustite u zadnjem kolu kad vam ne bude nista znacilo i bice sve OK :mrgreen:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 jan 2015, 16:32

Evo kako ja zamišljam naš nastup:
poderaćemo Iran, sa Austrijom i Makedonijom će biti guravo do zadnje minute, Tunis će nas ubiti istrošene na snagu i onda ćemo protiv Hrvata odigrati najbolji meč, ali neće biti dovoljno i sve će biti super jer smo umalo pobijedili veliku Hrvatsku. :mrgreen:

Sad ozbiljno. Iran naravno očekujem pobjedu. Protiv Austrije ćemo biti nabrijani zbog početne pobjede i ne smijem tu ništa prognozirati, ali dajem austrijancima blagu prednost. Makedonce mislim da možemo dobiti lakše nego Austriju, ali pitanje je u kakvom ćemo ozračju dočekati tu tekmu. Protiv Tunisa se ne nadam ničemu, jer ćemo biti iscrpljeni poslije dva teška meča. Na kraju Hrvatska, ako nam budu pustili to je jedina nada.
Uglavnom, svaka čast momcima za sam plasman. Srce mi je veliko kad samo znam da ću jedan Januar provesti u gledanju rukometa, gdje će biti i moja država. :bih:
Mes Que Un Club

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 14 jan 2015, 16:33

Bice i hrvatima zajebano jednu dvije, nadam se da ce sve pobijediti do nas :D
Tesko ce ici to za pustanje, a sto se nebi potukli ono muski u zadnjem kolu pa sta budepa ih probati uzeti, mozes misliti kako bi bilo na ulicama bih

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 jan 2015, 16:35

Vala ako hrvatima ne bude nista znacilo mogli bi nas fakat i pustiti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.