NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

poskok123
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la poskok123 » 28 maj 2015, 22:51

Načelnik Gračanice prijetio domaćem nogometašu Kenanu Karađuzu
28. 05. 2015 - 13:11 \\ Prve lige \ Samir Mlaćo
Jučerašnji derbi susret 28. kola Prve lige Federacije između Metalleghea i Bratstva (1:0), pored pobjede domaćina obilježio je i incident koji se desio na samom kraju susreta. Naime, načelnik općine Gračanica Nusret Helić koji se nalazio na klupi gostujućeg tima pokušao je fizički napasti nogometaša domaćeg tima Kenana Karađuza. Bahati načelnik Karađuzu koji je u svojoj karijeri nosio i dres tima iz Gračanice poručio da na ovom neće završiti.

- Bio je sami kraj utakmice i gostujući igrač Huseinbašić me udario s leđa, a ja sam mu se unio i lice i pitao šta radi, da li je lud, s obzirom da je kraj utakmice. Tada je utrčao i načelnik koji mi je rekao šta je seljak šta to radiš? Ja sam samo pitao ko ste vi, a on mi je rekao da ću vidjeti ko je on kada dođem u Gračanicu i nastavio prijetiti, kazao je Karađuz za naš portal.

Inače Keno je rođeni Gračanlija,njegov rahmetli djed je bio jedan od najvjernih navijača Bratstva,,, :tokralju: :tokralju:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 maj 2015, 17:44

Idemo jako keramičari,preokrenut ovo protiv slabašnog Orašja,,, :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 maj 2015, 18:39

**** je napisao/la:Idemo jako keramičari,preokrenut ovo protiv slabašnog Orašja,,, :lol: :lol:
Prvo skoci pa reci hop.... :opaopa:
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 maj 2015, 18:45

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Idemo jako keramičari,preokrenut ovo protiv slabašnog Orašja,,, :lol: :lol:
Prvo skoci pa reci hop.... :opaopa:
Forzza keramičari,,,hajmo još jedan,,, :lol: :lol:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 maj 2015, 19:31

Nema veze keramičari,sad počet odmah pripreme za iduću sezonu,zadrzat ovu ekipu na okupu i sa par pojačanja tipa Filip Glavanović napast Premijer ligu,,, :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:

Samo šta sa onim ukalkuliranim ugljem iz Banovića,,,, :rol: :rol: jest Brkata spodoba mislila zavrnut novac,, :rol: :rol: :rol: :rol: a ono rinaka.. :guz: :guz: :guz: :guz:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 00:43

Skupština Nk Bratstva 31.06.3015. BKC, 19h. pozvani su svi navijači,simpatizeri,kritičari da se izjasne jesu li zadovoljni sezonom,predlože upravi svoje stavove,izkažu sugestije,planove i očekivanja za slijedeću sezonu,izaberu igrača sezone koji je najzaslužniji za uspjeh( 6.mjesto) i nagrade odličjem statue "EKREM GEC" :bow: :bow: :bow:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 jun 2015, 07:49

cokara je napisao/la:Skupština Nk Bratstva 31.06.3015. BKC, 19h. pozvani su svi navijači,simpatizeri,kritičari da se izjasne jesu li zadovoljni sezonom,predlože upravi svoje stavove,izkažu sugestije,planove i očekivanja za slijedeću sezonu,izaberu igrača sezone koji je najzaslužniji za uspjeh( 6.mjesto) i nagrade odličjem statue "EKREM GEC" :bow: :bow: :bow:
Dobar fol hahah
www.nkbratstvogracanica.com

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2015, 11:22

cokara je napisao/la:Skupština Nk Bratstva 31.06.3015. BKC, 19h. pozvani su svi navijači,simpatizeri,kritičari da se izjasne jesu li zadovoljni sezonom,predlože upravi svoje stavove,izkažu sugestije,planove i očekivanja za slijedeću sezonu,izaberu igrača sezone koji je najzaslužniji za uspjeh( 6.mjesto) i nagrade odličjem statue "EKREM GEC" :bow: :bow: :bow:
To je nastavak skupštine koja je bila odrzana 30,02.2015 godine u SPK-centar Bazen pa prekinuta ,nakon što je investitor iz Italije obrazlozio svoj plan investiranja u NK Bratstvo,,,, :lol: :lol: :lol:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 02 jun 2015, 16:44

ovo nema veze sa stvarnosti ,treba odmah pozvati nase igrace u nase bratsvo , ja sam se godinama borila da moj keno igra u
bratstvu a on igra u jajcu i on i druga nasa djeca treba da igraju ovdje oni imaju kvalitet a sve ovo ostalo nema kakav filip panta moj keno je najbjolji
to je i dokazivao dok je igro ovde tolikod mene zasad

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 17:05

jasminka je napisao/la:ovo nema veze sa stvarnosti ,treba odmah pozvati nase igrace u nase bratsvo , ja sam se godinama borila da moj keno igra u
bratstvu a on igra u jajcu i on i druga nasa djeca treba da igraju ovdje oni imaju kvalitet a sve ovo ostalo nema kakav filip panta moj keno je najbjolji
Dragi Jasko kad bi se vratili Keno,Terza,Damir kanetov,Linge,Mujkić,Buljubašić,Omer Jahić imali bi ekipu koja može biti među 5.u ovoj ligi.Zahvaliti se Zulčiću,Salkiću,Deliću,Kadriću,Prodanoviću,Smajloviću i Suljiću.Poturalića,Vehabovića,Husejnovića,Mrkovića,Šišića,Stjepanovića forsirati u slijedećoj sezoni maximalno.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2015, 17:18

jasminka je napisao/la:ovo nema veze sa stvarnosti ,treba odmah pozvati nase igrace u nase bratsvo , ja sam se godinama borila da moj keno igra u
Vidi,vidi,,,prepoznatljivi samo mijenjaš nikove,,,, :lol: :lol: de ti nama kazi kolko je Bratstvo igralo sezona u međurepubličkoj ligi,,,i nemoj se ofirat.. :lol: :lol:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 17:32

**** je napisao/la:
Vidi,vidi,,,prepoznatljivi samo mijenjaš nikove,,,, :lol: :lol: de ti nama kazi kolko je Bratstvo igralo sezona u međurepubličkoj ligi,,,i nemoj se ofirat.. :lol: :lol:
Koji si ti idiot :crazy: možeš li jedan normalan post napisat i na jednoj temi? Tebe su izgleda roditelji zlostavljali dok si bio mali ili si imao nesretno djetinstvo pa liječiš svoje frustracije po stare dane na tastaturi :damn: i dosađuješ drugim ljudima.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jun 2015, 18:23

cokara je napisao/la:
**** je napisao/la:
Koji si ti idiot :crazy: možeš li jedan normalan post napisat i na jednoj temi? Tebe su izgleda roditelji zlostavljali dok si bio mali ili si imao nesretno djetinstvo pa liječiš svoje frustracije po stare dane na tastaturi :damn: i dosađuješ drugim ljudima.
jesil ovo smislio dok si stajao pred bankom,,, ;)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jun 2015, 18:26

cokara je napisao/la:Mujkić.
Ako nisi vec upoznat Mujka je se vratio ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 18:33

GracanicaAA je napisao/la:
Neznam jesi li ti upoznat da u Malešićima ima Anel Mujkić koji je najbolji strijelac lige sa 22.gola ;) A sa Jaskom ja danas pio kafu :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jun 2015, 18:37

cokara je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:
Neznam jesi li ti upoznat da u Malešićima ima Anel Mujkić koji je najbolji strijelac lige sa 22.gola ;) A sa Jaskom ja danas pio kafu :kafa:
Hahahah drug bmk za tog, ja sam mislio na Jasmina :D, jer da dovodimo iz Malesica npr. igraca kao sto smo doveli Šaku eh tu smo se sjebali, lik samo stojao u napadu i ceka lopte hahahah :facepalm: i odma sljedece sezone je vracen u Malesice :wave:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 18:39

Ovaj P0sk0k123 danas izgleda čitav dan bio na suncu :crazy: Nisi ti dobar druže :wave: :wave: :wave:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jun 2015, 18:41

cokara je napisao/la:Ovaj P0sk0k123 danas izgleda čitav dan bio na suncu :crazy: Nisi ti dobar druže :wave: :wave: :wave:
Pa vidis da jest cim ti je reko "stajao pred bankom" hahahahahahaha :rol: :lol:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jun 2015, 18:46

Hahahah drug bmk za tog, ja sam mislio na Jasmina :D, jer da dovodimo iz Malesica npr. igraca kao sto smo doveli Šaku eh tu smo se sjebali, lik samo stojao u napadu i ceka lopte hahahah :facepalm: i odma sljedece sezone je vracen u Malesice :wave:[/quote]Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igrač :roll: Tako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda :puke:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jun 2015, 18:48

cokara je napisao/la:Nije vraćen nego se Linge sam vratio jbg kad je Galin bio glavni igrač :roll: Tako je kod nas u Bratstvu.Nema za Terzu,Kenu,Damira mjesta ali za Galine,Zulčiće,Prodanoviće koje kakve crnogorce,Divljakoviće uvjek ima mjesta samo nek nije djete sa naše općine i odma je dobar,pojačanje,zvijezda :puke:
Ja garantujem da je Damir otiso iz Bratstva jer je se dovodilo ovoliko stranaca i sta ce drugo lik ? ode da radi gdje ima vise para ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: LloriS, nebeskasila, Proximic i 13 gostiju.