nije njegova greska, zadnje utakmice brani odlicno ali nema srece..-Paja je napisao/la:Ne moze Fabianski imati clean sheet da **** rak raka
Arsenal se dominatno poigrao sa slabasnim protivnikom!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
82' Eduardo drži gosta u igri smanjivši rezultat na 1 - 5.

rezultati . com uzivo komentar

rezultati . com uzivo komentar
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jedna predivna igra Arsenala, a šta drugo očeivat od njih ?!
Dudu, hvala što si ti zabio gol
Svaka čast i navijačima na aplauzu.
Neznam šta da kažem, uvertira pred nedeljni derbi
Dudu, hvala što si ti zabio gol

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
To je fudbalski obrazovana publika ustani i aplaudiraj igracu koji je branio boje klube a ne ko oni primitivci u Madridu cim Robinho primi loptu koncert zvizdukaGunnerS je napisao/la:Jedna predivna igra Arsenala, a šta drugo očeivat od njih ?!
Dudu, hvala što si ti zabio golSvaka čast i navijačima na aplauzu.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
Eh, ko zna, možda njima Robinho nije ponudio što je Arsenalu Dudu, iako Dudu je ostao u srcima svih Arsenalovih navijača nakon onog starta nad njim

Dobro je isto što je se Fabregas, Theo i Denilson vratili. Izgleda da će ovaj trio konkurisat za prvih 11 protiv City-a

- Blue_He4rt
- Kontakt:
Bio je Song odličan večeras, samo što ni danas nije bio klasični zadnji vezni, često je išao prema naprijed, to može proći protiv Shakhtara, ali biće gutavo u Premiershipu ako nastavi ovako Song. Da zna igrat lopte, hvala Bogu to svi vidimo, ali nek ipak ostaje nazad.
Neka njega i naprijed. Jer, Song je Arsenal spasio jedno 100 puta i danas je postigao s(p)retan taj gol i on je pokrenuo lokomotivu tu. Uostalom, danas je po meni, opet, Nasri bio najbolji. Jednostavno, Wilshere, Chamack i Nasir su več uhodan tandem, veoma dobar 

Davno je to Paja postavio. 

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Nisam bas siguran da su oni TANDEM.GunnerS je napisao/la: Jednostavno, Wilshere, Chamack i Nasir su več uhodan tandem, veoma dobar

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
AW o Rooneyu.
Van Marwijk ga je malo naljutio, pa ovih dana sipa dosta humorističnih komentara.
It is a story I am happy to read in the newspapers but I would like to keep out of it.

Van Marwijk ga je malo naljutio, pa ovih dana sipa dosta humorističnih komentara.

Znam , več su me prozivali zbog togaJetSet_Hantraga je napisao/la:Nisam bas siguran da su oni TANDEM.GunnerS je napisao/la: Jednostavno, Wilshere, Chamack i Nasir su več uhodan tandem, veoma dobar![]()
![]()

Reako je također, da Rooney-a 3-4 ekipe samo mogu sada imat, jer traži prevelik ugovor

Ja se samo bojim da ce se ponoviti prosla godina kada je Arsenal takodjer gazio u Ligi Prvaka i onda im se ukazao Messi... Nisu ovi timovi nikakav pravi test, jer tu su timovi kao sto su za Real Ajax i Auxerre.
Navijam za Chelsea, ali bih volio da osvojite ili vi ili oni, samo da Mancho ne osvaja, pa nam eto Rooneya
Navijam za Chelsea, ali bih volio da osvojite ili vi ili oni, samo da Mancho ne osvaja, pa nam eto Rooneya

Brnjoo,Brnjoo, mislio sam da znaš bolje od tog.Brnjoo je napisao/la:Ja se samo bojim da ce se ponoviti prosla godina kada je Arsenal takodjer gazio u Ligi Prvaka i onda im se ukazao Messi... Nisu ovi timovi nikakav pravi test, jer tu su timovi kao sto su za Real Ajax i Auxerre.
Ma ponijelo me kralju kad su poceli onako ubijati na pocetku sezone, pa reko steta je da se onakvi rezultati ne okrune 

Hajmo bit malo optimisti, ako Arsenal dobije City sad u gostia, osvajaju titulu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.