nema veze kako smo dali golove,vazno je da smo ih dali.Simpatizer je napisao/la:Ima.
Izgleda da smo oba gola dali iz prekida.
izgleda da cemo se sa zeljom boriti za duplu krunu,nadam se da cemo ih nadmasiti
Moderator/ica: vlakanje
nema veze kako smo dali golove,vazno je da smo ih dali.Simpatizer je napisao/la:Ima.
Не ' $ ? је ' ФТВ ? " ? ? у врху ? ? ", " све, % " " ? $ пута & нове ' " " & најавеVB 1987 je napisao/la:Jeli to onaj kanal sto su poceli emitovati umjesto ftvSimpatizer je napisao/la:Ima.
Aaaaaaaaaaaaaa, imam imam, e veceras cu sve izbaciti iz kuce i lagano, a jesmo veliki klub, svakih malo malo pa na tv, sta je to reci" je napisao/la:Не ' $ ? је ' ФТВ ? " ? ? у врху ? ? ", " све, % " " ? $ пута & нове ' " " & најавеVB 1987 je napisao/la:Jeli to onaj kanal sto su poceli emitovati umjesto ftvSimpatizer je napisao/la:Ima.
Hoćemo nadmašićemo ih,vjeruj mi.Bolji smo.& ? je napisao/la:nema veze kako smo dali golove,vazno je da smo ih dali.Simpatizer je napisao/la:Ima.
izgleda da cemo se sa zeljom boriti za duplu krunu,nadam se da cemo ih nadmasiti
хехехехеех, & нас " то % "VB 1987 je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaa, imam imam, e veceras cu sve izbaciti iz kuce i lagano, a jesmo veliki klub, svakih malo malo pa na tv, sta je to reci" je napisao/la:
Не ' $ ? је ' ФТВ ? " ? ? у врху ? ? ", " све, % " " ? $ пута & нове ' " " & најаве
VB 1987 je napisao/la:Ma cuti, to i ja rekao onako, gdje da zenu i djecu istjeram, tu sam u manjini mogli bi oni mene istjerati...
То " ? , јер $ $ " $ & % ' $ у $ "/$.TeroweNth je napisao/la:Po ko zna koji put ove sezone vi u zadnjim trenucima dajete golove
2 : 2 družedoci je napisao/la:FK Slavija - FK Borac
2 : 0
ahahahahahaVB 1987 je napisao/la:A mozda smo mi i pobijedili, mozda je reporter izasao prije nego je utakmica zavrsila...
pa da, tek je trebao produzetak da se desi, a mozda sudija nije ni smio da je produziBorčevac je napisao/la:ahahahahahaVB 1987 je napisao/la:A mozda smo mi i pobijedili, mozda je reporter izasao prije nego je utakmica zavrsila...
Meni je drago da postoji jak Borac, iako po tradiciji Banja Luka i nije posebno fudbalski grad ipak je ovo nova situacija a BL je drugi grad po veličini u BiH! Do sada smo vas izbacivali iz lige (Željo, 2X? ? je napisao/la:То " ? , јер $ $ " $ & % ' $ у $ "/$.TeroweNth je napisao/la:Po ko zna koji put ove sezone vi u zadnjim trenucima dajete golove
druže zbog ovoga si me izbio al ono aj zdraoemchoz je napisao/la:Meni je drago da postoji jak Borac, iako po tradiciji Banja Luka i nije posebno fudbalski grad ipak je ovo nova situacija a BL je drugi grad po veličini u BiH! Do sada smo vas izbacivali iz lige (Željo, 2X? ? je napisao/la:То " ? , јер $ $ " $ & % ' $ у $ "/$.TeroweNth je napisao/la:Po ko zna koji put ove sezone vi u zadnjim trenucima dajete golove) sad ćemo iz kupa i borbe za prvaka! Uzdravlje i lijep pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.