Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Salih1984
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 11:49

Wandelanoite je napisao/la:
19 nov 2019, 11:47
Safet je radio odlicno svoj posao do afere "Germanija", ostali menadzeri nisu mogli prismrditi Safetu.

Ja bi ga vratio ukoliko vise nece praviti slicne greske, od ostalih Osim i Muslin su isto tako dobra rijesenja. Licno smatram da bi sansu trebao dobiti Osim.
Sta je ono bila afera germanija?
Ne sjecam se tacno.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 19 nov 2019, 11:50

Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 11:49
Safet je radio odlicno svoj posao do afere "Germanija", ostali menadzeri nisu mogli prismrditi Safetu.

Ja bi ga vratio ukoliko vise nece praviti slicne greske, od ostalih Osim i Muslin su isto tako dobra rijesenja. Licno smatram da bi sansu trebao dobiti Osim.
Ne sjecam se tacno.
Germanija bratova mu agencija iz koje su dosli Vrsajevic, Hadzic i Tino i pored toga naravno laganje kako je Tino zadnji vezni upravo ono sto nismo imali od Rahimica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 11:54

19 nov 2019, 11:50
Salih1984 je napisao/la:

Ne sjecam se tacno.
Germanija bratova mu agencija iz koje su dosli Vrsajevic, Hadzic i Tino i pored toga naravno laganje kako je Tino zadnji vezni upravo ono sto nismo imali od Rahimica.
Aha...na to si mislio
Imo je i safet svojih ispada to stoji,ali nikad menadzeri nisu imali ovoliki utjecaj u repki ko sada

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 11:55

Da je Amar Osim izborio baraz kroz Liga Nacija, sijevalo bih sa svi strana kako je napravio veliki veliki uspjeh, kako igramo historijski baraz, kako je donio 1 mio eura savezu, kako su se neki novi igraci promovisani. Ali posto je Robert Prosinecki, onda nista ne valja. Normalno da je zasluzio otkaz, i da bi zdravo bilo docekati naredne utakmice sa novim selektorom, ali sam sit lokalno-patriotizma.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 19 nov 2019, 11:57

Ko je ba budimir **** vas on
Cuva Bog Zelju svog!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 12:22

Prosinecki je sve moguce pozvao, ali eto jos se kriju zlatne koke u PL. Pozvao je sve iz mlade reprezentacije(gojak,civic,mihojevic, todorovic,loncar, i menalo), jos nam samo fali vodonosac Memija. Tako je isto pozvao igrace koji su nekad igrali PL. A Budimir, boli me briga neka struka procijeni, ali samo znam da ne moze biti veci panj od naseg Baje. Da je jos nekako Baju forsirati, pa da se jos jednom proda, i da Zeljo nesto zaradi, a i nasa legenda Zuban.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 19 nov 2019, 12:27

Jasno je svima da je repka menadzerska, za Dilavera jos nisu zavrseni papiri dok Hotic Redzepagicev igrac dobije za dan sve, nije niko lud. Jedino ovi papci koji moraju braniti Sehica, Kovacevica, Duljevica i ostale propalitete moraju pricati da nije, a svjesni su i oni da je tako.
MES QUE UN CLUB!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 nov 2019, 12:28

19 nov 2019, 11:50
Salih1984 je napisao/la:

Ne sjecam se tacno.
Ne laprdaj! U Germaniji je bio samo Hadzic, i nema nikakve veze sa Seadom, nego porodicna agencija bracnog para iz Hrvatske. Tinu je zastupao Rapaic, a Vrsajevica citavu karijeru menadzer iz Zenice. Sead ima najtezu bolest godinama, covjek se bori sa time. Zato ne lupetaj.
Kad je Safet pozvao ljigice novinarske da dođu u trening centar da ispitaju igrace, nijedan nije nosa pomolio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 12:35

19 nov 2019, 12:27
Jasno je svima da je repka menadzerska, za Dilavera jos nisu zavrseni papiri dok Hotic Redzepagicev igrac dobije za dan sve, nije niko lud. Jedino ovi papci koji moraju braniti Sehica, Kovacevica, Duljevica i ostale propalitete moraju pricati da nije, a svjesni su i oni da je tako.
Sto se tice potencijalnih Bazdarevic se tu najvise borio i s najvise igraca pricao.
Al budimo realni koga mi imamo potencijalnog da bi mogao biti u A repki neki faktor.
Mozda jedino Dilaver i Vukotic da se probaju mada nisu ni oni neka klasa al su vjerovatno bolji od Kovacevica
Smjesno je spominjati nekog Katica koji grije klupu u rangersima

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 12:39

Irfan Hadzic, najbolji napadac lige. Trenutno 2. Turska liga na klupi. Sad na zimu da se opet vrati u PL, navijaci tog kluba bi itekako bili zadovoljni, sa razlogom, jer bi opet bio najbolji napadac lige. I opet bi se trazilo neko mjesto za njega u reprezentaciji. To je nase razmisljanje. Ali ebo ba Budimira, sta je Mallorca, plaza ovo ono. Ali svakako mislim da se ne treba ni Budimiru dati prilika prije Demirovica, mada je drugaciji napadac.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 19 nov 2019, 12:45

Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 01:34
delinjo je napisao/la:
19 nov 2019, 01:32
prizeljkujete trenera koji je uzimao pare u Lokomotici da bi stavljao igrace u igri....pa sta bi tek ovdje radio ...kakav crni Muslin :D
Jesil ti upoznat zasto je on dobio otkaz u srpskoj reprezentaciji?
Lik nije dao da mu se sastavlja spisak od raznih menadzera i zato je dobio nogu.
Molim te pokazi nam dokaz za tu tvoju tvrdnju
ne stavljam ja u isti kos prijatelju naprotiv...to mi je ispricao jedan drug koji igra u Rusiji :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 19 nov 2019, 12:46

Krstajić ceka ko zapeta puska, a evo izgleda ce i Tumbaković uskoro biti slobodan :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 19 nov 2019, 12:46

Tako je ram za sliku sklopljen. Amar Osim, kao i Sergej Barbarez ranije još su jednom izigrani. Za dvije godine, u ovo doba repriza ili nova sapunica, s ponekim novim glumcima. Opet će navijači tražiti Sergeja Barbareza, ponovo će struka biti za Amara Osima, opet će se svjetska trenerska imena “otimati” za selektorsku poziciju u BiH, a na kraju će izbor pasti na nekog novog Prosinečkog. Potrošit će ga, kao što su to uradili sa Safetom Sušićem i Mehmedom Baždarevićem. Robija, kojem će danas sutra svi klicati dok šeta crvenim tepihom ispred Saveza, nakon jednog poraza, odreći će se svi. Neće biti ničiji. Pustit će ga niz vodu. Krenut će glasine “kako puši kao Turčin, pije kao Rus, a troši kao Šeik od Emirata”. Ljubav će brzo prerasti u nepodnošljivu mržnju. “Sporazumni” raskid bit će logičan slijed.

Kada dotaknemo dno i proćerdamo i ono malo zarade što je ostalo od Brazila sjetit će se Ivice Osima. Ako još bude živ. Kojeg su vodali od Orašja do Posušja, od Stoca do Sokoca na noge političarima i sponzorima, anonimusima i bjelosvjetskim barabama koji su bili spremni dati koji dinar, podržati bh. nogomet. Kada su ukinute sankcije, kada je Savez stao na noge i došao do prvih miliona, “stari” Osim je postao teret. Kakav grijeh, kakva drskost ljudi koji danas imaju privilegiju sjediti za istim stolom s takvim velikanom. U nogometnom savezu ništa novo. Prosinečki, dobrodošao u pakao!

https://www.fo.kus.ba/sport/reprezentac ... ao/962576/
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 19 nov 2019, 12:50

Evo ga opet s Amarom...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 12:52

delinjo je napisao/la:
19 nov 2019, 12:45
Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 01:34
delinjo je napisao/la:
19 nov 2019, 01:32
prizeljkujete trenera koji je uzimao pare u Lokomotici da bi stavljao igrace u igri....pa sta bi tek ovdje radio ...kakav crni Muslin :D
Jesil ti upoznat zasto je on dobio otkaz u srpskoj reprezentaciji?
Lik nije dao da mu se sastavlja spisak od raznih menadzera i zato je dobio nogu.
Molim te pokazi nam dokaz za tu tvoju tvrdnju
ne stavljam ja u isti kos prijatelju naprotiv...to mi je ispricao jedan drug koji igra u Rusiji :mrgreen: :mrgreen:
Ok jarane.
Al na osnovu rekla kazala da otpisemo Muslina je smjesno

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 19 nov 2019, 12:57

Blagoje je napisao/la:
19 nov 2019, 12:46
Tako je ram za sliku sklopljen. Amar Osim, kao i Sergej Barbarez ranije još su jednom izigrani. Za dvije godine, u ovo doba repriza ili nova sapunica, s ponekim novim glumcima. Opet će navijači tražiti Sergeja Barbareza, ponovo će struka biti za Amara Osima, opet će se svjetska trenerska imena “otimati” za selektorsku poziciju u BiH, a na kraju će izbor pasti na nekog novog Prosinečkog. Potrošit će ga, kao što su to uradili sa Safetom Sušićem i Mehmedom Baždarevićem. Robija, kojem će danas sutra svi klicati dok šeta crvenim tepihom ispred Saveza, nakon jednog poraza, odreći će se svi. Neće biti ničiji. Pustit će ga niz vodu. Krenut će glasine “kako puši kao Turčin, pije kao Rus, a troši kao Šeik od Emirata”. Ljubav će brzo prerasti u nepodnošljivu mržnju. “Sporazumni” raskid bit će logičan slijed.

Kada dotaknemo dno i proćerdamo i ono malo zarade što je ostalo od Brazila sjetit će se Ivice Osima. Ako još bude živ. Kojeg su vodali od Orašja do Posušja, od Stoca do Sokoca na noge političarima i sponzorima, anonimusima i bjelosvjetskim barabama koji su bili spremni dati koji dinar, podržati bh. nogomet. Kada su ukinute sankcije, kada je Savez stao na noge i došao do prvih miliona, “stari” Osim je postao teret. Kakav grijeh, kakva drskost ljudi koji danas imaju privilegiju sjediti za istim stolom s takvim velikanom. U nogometnom savezu ništa novo. Prosinečki, dobrodošao u pakao!

https://www.fo.kus.ba/sport/reprezentac ... ao/962576/
Pa i Ivica Osim i Safet Susic su imali priliku da preuzmu Savez. Pusina im je ranije nudio, ali nisu htjeli da cuju za to.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 19 nov 2019, 12:58

Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 12:35
Sto se tice potencijalnih Bazdarevic se tu najvise borio i s najvise igraca pricao.
Al budimo realni koga mi imamo potencijalnog da bi mogao biti u A repki neki faktor.
Mozda jedino Dilaver i Vukotic da se probaju mada nisu ni oni neka klasa al su vjerovatno bolji od Kovacevica
Dilaver, Arslanagic, Katic, Hadzikadunic, Begic, Omeragic, Burnic, Tankovic, Budimir.

9 igraca s kojima treba popricati i vidjeti hoce li igrati za BiH, ja garantujem da ce mininum sestorica prihvatiti, pogotovo ovi stoperi.

Pored njih imas Demirovica koji treba biti tu, onaj njegov saigrac Itten zabi dva gola za Svicarsku u ove dvije utakmice, a nama Demirovic ne valja. Smijesno.
MES QUE UN CLUB!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 nov 2019, 13:01

Tacno kad pogledas spisak ovih igraca koji bi nas trebali poboljsati tek onda skontas koliko smo propali.

Koliko puta se to treba biti napravljen budalom od Tankovica?
Burnic je jasno rekao da mu je cilj Njemačka.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 19 nov 2019, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 19 nov 2019, 13:04

19 nov 2019, 12:58
Salih1984 je napisao/la:
19 nov 2019, 12:35
Dilaver, Arslanagic, Katic, Hadzikadunic, Begic, Omeragic, Burnic, Tankovic, Budimir.

9 igraca s kojima treba popricati i vidjeti hoce li igrati za BiH, ja garantujem da ce mininum sestorica prihvatiti, pogotovo ovi stoperi.

Pored njih imas Demirovica koji treba biti tu, onaj njegov saigrac Itten zabi dva gola za Svicarsku u ove dvije utakmice, a nama Demirovic ne valja. Smijesno.
Arslanagic je odavno izabrao Belgiju,nema kvalitet za Belgiju ali izgleda da nema ni volje za nas da igra
Katic smjesan igrac grije klupu u Rangersima nista bolji od Kovacevica.
Tankovica ne bih pozvao zato sto lik nema obraza ko ni ker,a reprezentacija ne treba da bude nicija smijurija.
Ovi ostali zasluzuju sansu,pogotovo Burnic i Hadzikadunic njih 2 bi trebalo odmah regrutovati u A repku

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2019, 13:05

Sve inekako al cuj Begovic domimira visokim loptama :urnebes:

Covjek se pomjerio sa linije zadnji put u pionirima
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.