ZakucavanjeDonnie Darko je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ZakucavanjeDonnie Darko je napisao/la:
U 02:00 ima Golden State i Cleveland.filip13 je napisao/la:u 19 new york- atlanta,u 21 i 30 milwaukee - philadelphia na sk1
Kakav dan za nas ljubitelje NBA ligefilip13 je napisao/la:u 19 new york- atlanta,u 21 i 30 milwaukee - philadelphia na sk1
sve će postati pepeo i dimDonnie Darko je napisao/la:Bit će smak svijeta ako izgube.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne mislim da ce se desiti(zaista ne vidim nacin),ali ako GS izgubi opet veceras od CLE....
ima utakmica i od 00:00branimir85 je napisao/la:ovdje vecina odusevljena ranim terminima-osim mozda menemeni je NBA kasni sati i neprospavane noci,jednostavno mi je ovo prerano
Jest to, ovako malo čudno kad bude rano još dosta prenosa na SK... nema dok ti ne tražiš stream u 2-3 ujutro.Kawhi je napisao/la:Plus jedan. Ako prije 11 počinje meni nije to to. Od 2 do 3 najdraži termin. Doduše, zadnje dvije RS više tekmi gledam preko dana u snimku jer ne stignem od faxa.
Report: Cavaliers considered sitting LeBron, Kyrie Irving, Kevin Love vs. Warriors
Uništit će spektaklLuminary je napisao/la:Report: Cavaliers considered sitting LeBron, Kyrie Irving, Kevin Love vs. Warriors
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.