2015/2016 NBA Sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: 2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2016, 09:07

Epidaurus je napisao/la: Haj ba Rio dobro te s tim pesimizmom :kafa:
To je realnost, nikakav pesimizam, koja budala bi izabrala Boston ispred Hollywooda :kafa:

Bolje se na vrijeme pomiriti sa tim, nego gajiti neke lažne nade :problem:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 26 jan 2016, 09:11

rio_Ferdy88 je napisao/la:
To je realnost, nikakav pesimizam, koja budala bi izabrala Boston ispred Hollywooda :kafa:

Kad se dobro plati svaki grad je Hollywood.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 26 jan 2016, 09:15

In all the Spurs previous losses, the combined margin was 33 points, Warriors just won by 30
slika
Belmin6 je napisao/la:Nije do nas, nego oko ekipe koja je u hypeu evo vec dvije godine bez razloga.
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2016, 09:18

muamerc je napisao/la: Kad se dobro plati svaki grad je Hollywood.
Al' je tržište LA daleko najbolje za marketing svakog igrača, tako da i u slučaju da uzmu manje novca (a pogotovo kad ima istu ponudu), opet se može puno više zaraditi van terena negoli u npr Bostonu, da ne pričamo o klimi i ostalim faktorima za život.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 jan 2016, 09:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:

Pa Boston je realno poslije Lakersa, kad se uzmu svi fakturi u obzir (historija, tradicija, ekipa, grad itd), najbolja destinacija za slobodne igrace. U rangu su tu jos Knicski, Heat i Chicago po meni, al ja bi licno poslije Lakersa uvijek prve Celticse birao.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2016, 09:26

Nije poslije Lakersa, budimo realni (titule i historiju više niko i ne gleda niti su bitan faktor kod takvih odluka), možda je nekad bio, ali sada je daleko iza, pa svaki će ti igrač prije otići u LA, Chicago, New York, Miami, San Fran, Dallas, San Antonio itd..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 jan 2016, 10:06

Epidaurus je napisao/la:Lakersi su te pickove sto povlacis dali za Nasha i Dwighta. U tom trenutku najdominantnijeg centra lige i playa koji je onaj Phoneix skoro sam dovukao blizu PO i doktorski odradjivao playmakerski posao. To sto je Dwight u LAL igrao ko najveca p.i.z.d.a na svijetu i sto je Nash odjednom bio unisten povredama nakon relativno zdravih sezona u Sunsima je drugi par cipela. Imas u tom trenutku Kobea koji je top 3 igrac lige, Paua koji je tada bio top 5 cetvorka lige i ti dodajes jos najboljeg centra (za drugog najboljeg) i odlicnog playmakera sto je odlican posao. Dakle prica o tome ti nema smisla.

Ja sam i na tom draftu bio nezadovoljan izborom Randlea i mislim da se mogao uzeti bolji igrac al Hood to definitivno nije. Prije svega razlika izmedju Hooda i Randlea je 2 godine sto je mlade igrace velik period. Randle bez obzira na sve svoje mane (brzopletnost, nedostatak suta, nedostatak igre desnom rukom, siljenje ...) ima vec sad elitnu brzinu i elitni ballhandling za jednu cetvorku i dodavanjem suta on je missmatch nocna mora. Ja licno njim nisam nesto pretjerano odusevljen al decko ima potencijal. Vidim i Cauley Steina spominjes, on je isto tak , bez obzira sto je rookie, godinu stariji od Randlea. Ugl na tom draftu 2014. od igraca koji su poslije Randlea izabrani veci potencijali su Nurkic, Jokic i LaVine (ako ikad nauci igrat timsku kosarku).

Ovo sto Lakersi rade u zadnjih par godina je uslovljeno Dwightovim odlaskom i Kobeovom povredom. Kad na capu imas Kobea koji ti sam prima 25 miliona otprilike (a Lakersi nisu fransiza koja ce se popisat na svoju legendu nego ce je ispostovat do kraja) i to Kobea koji nije ni blizu onome prije povrede, onda ti nemas tu sta puno raditi. Lakersi ove godine imaju ogroman prostor na capu i top 3 pick (trebali bi ga zadrzat) pa mogu itekako dobar posao napravit. Evo npr ako Kingsi ne udju u PO Boogie ce 90% trazit trade i ne postoji ekipa u ligi koja moze poslat bolji paket od Lakersa koji ukljucuje npr Russella, Randlea i Clarksona i jos pick. Dodaj tome da jos imaju prostora na capu za 2 max ugovora i tu se itekako konkurenta ekipa moze sastavit. Ja bih na mjestu FOa ciljao na Duranta i Horforda i onda jos u tradeu za ove mlade doveo Boogiea. Tu samo na osnovu njih trojice govorimo ekipi koja je poslije Dubsa i Spursa uz Clipperse najbolja ekipa zapada.
Ne mozes biti ozbiljan kad kazes da Randle ima bilo sta elitno, a Okaforu postavljas limite. Pricas o dodavanju suta kao da je to lako, a prije ce ga Okafor dodati nego Randle. Boogie kad je dolazio u ligu nije mi nista bio bolji od Okafora. Imao je i on svoje nedostatke koje je tokom godina popravio.

Dati nezasticen pick za igraca koji ima preko 35 godina je moronski (to je isto i Brooklyn uradio). Jednostavno su to veterani i jedna povreda ih dijeli od kraja karijere iako ismijavamo mahom daleke pickove (preko god ili dvije).

Sto se tice potencijala na osnovu godina, prestao sam to pratiti nakon Bennetta, jer je imao potencijal atletiku mekanu ruku itd da bude dobar igrac ali... Ista stvar sa Wesom koji je pokazao svima da grijese jer je napredovao, napredovao je i Jimmy koji mi je bio velika zelja na tom draftu a sekunda falila da padne do nas, napredovao je i Manu itd., sve igraci koji nisu bili na draftu selektirani ranije zbog potencijala. Iz tog razloga sam za Hooda koji pokazuje da je odlican igrac. Vidi sta se zbiva s Jukom, ne moze 4 partije uvezati (u prevodu **** potencijal kad ga ne pokazuje).

Sto se tice buducnosti, mislim da OKC moze bolju ekipu okupiti za Duranta (trejd Westbrook i Kanter za Rondo, Boogie, WCS i recimo neko koga selektuju ove godine kao defanzivca na perimetru). To je pola tima koji bi mnogo bolje funkcionisao od trenutnog, ali to je sve sbbkbb i zajebana je to situacija. Mislim da on ostaje u OKC (odlazak u Washington mi je nelogican i ne vidim razlog zasto to neki potenciraju).

Mislim da su se Lakersi mnogo zajebali sto nisu uzeli Okafora jer je mnogo teze potpisati klasnog visokog iz FA. Russell moze biti odlican igrac ali i bust. Okafor je pored Townsa bio najsigurnija stvar na draftu. Fali kvalitetnih visokih igraca u ligi i meni licno bi to bio prioritet na draftu. Moze vas izvuci Simmons a ako ga ne uzmete onda ne mogu zamisliti u kojem smijeru ce krenuti Lakersi (ako budete imali 4. pick nemate pravo birati). Mnogo zajebano...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 jan 2016, 10:24

Randle ima elitnu brzinu, prvi korak i dribling za jednog visokog igraca. To je jedino sto i valja kod njega uz snagu naravno. Limitiran je igrac potencijalom zbog prosjecnih fizikalija (nije visinom ni rasponom ruku elitan) al definitivno moze biti neki granicni all star igrac i to u najboljem slucaju. Sto se tice suta, imas dosta dosta primjera popravljanja suta s poludistance (cak i jedan Okafor kad je tek dosao u ligu nije mogao nista pogoditi s poludistance, a u januaru cini mi se fine procente s poludistance ima). Ne mora nikad tricas bit al sa dobrim sutom s poludistance on je dosta nezgodan igrac. Meni se licno ko igrac ne svidja al mali ima fin potencijal.

Nema teorije da OKC dadne Westbrooka u bilo kakvom trejdu (a pogotovo ne da dovedes jednog Ronda na njegovo mjesto, bez obzia sto dodajes DeMarcusa na centra). Cak i da dadnu Westbrooka u trejdu za to sto kazes, nema teorije da ce on produzit s Kingsima ugovor (a njemu istice slijedece ljeto cini mi se). Uglavnom vjerujem da Durant ide ako se ne uzme titula i Lakersi bi trebali ici na all in i dati sve mlade igrace i ovaj pick (ako ga se zadrzi) za DeMarcusa npr.

Ako ce se ici na zadrzavanje mlade jezgre i izgradnja tima oko talenata, Russell i Simmons ili Ingram bi bili fakat odlicna osnova. Vec sam govorio za Russella, on je igrac kojem ce najvise trebat da se prilagodi na NBA jer je znanje i talenat neupitno al je problem fizicka nesporemnost. On i ove sezone u uzasnom kontekstu ima solidne brojke i u zadnje vrijeme se sve vise i vise poboljsava. Oko njegovog kreatorskog i playmakerskog potencijala ja nemam brigu, on ce izaci na vidjelo sam od sebe, bitno mi je samo da se fizicki prilagodi ligi i tad ce pokazat i sav scorerski potencijal kojeg ima. Lijepo kreira suteve iz driblinga i pocinje sve bolje i bolje pogadjati ih (u januaru je na 57% ukupnog suta iz igre i 37% za tri) tako da bi njegove predstave trebale ici prema gore u narednom periodu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 jan 2016, 11:01

Epidaurus je napisao/la:Randle ima elitnu brzinu, prvi korak i dribling za jednog visokog igraca. To je jedino sto i valja kod njega uz snagu naravno. Limitiran je igrac potencijalom zbog prosjecnih fizikalija (nije visinom ni rasponom ruku elitan) al definitivno moze biti neki granicni all star igrac i to u najboljem slucaju. Sto se tice suta, imas dosta dosta primjera popravljanja suta s poludistance (cak i jedan Okafor kad je tek dosao u ligu nije mogao nista pogoditi s poludistance, a u januaru cini mi se fine procente s poludistance ima). Ne mora nikad tricas bit al sa dobrim sutom s poludistance on je dosta nezgodan igrac. Meni se licno ko igrac ne svidja al mali ima fin potencijal.

Nema teorije da OKC dadne Westbrooka u bilo kakvom trejdu (a pogotovo ne da dovedes jednog Ronda na njegovo mjesto, bez obzia sto dodajes DeMarcusa na centra). Cak i da dadnu Westbrooka u trejdu za to sto kazes, nema teorije da ce on produzit s Kingsima ugovor (a njemu istice slijedece ljeto cini mi se). Uglavnom vjerujem da Durant ide ako se ne uzme titula i Lakersi bi trebali ici na all in i dati sve mlade igrace i ovaj pick (ako ga se zadrzi) za DeMarcusa npr.

Ako ce se ici na zadrzavanje mlade jezgre i izgradnja tima oko talenata, Russell i Simmons ili Ingram bi bili fakat odlicna osnova. Vec sam govorio za Russella, on je igrac kojem ce najvise trebat da se prilagodi na NBA jer je znanje i talenat neupitno al je problem fizicka nesporemnost. On i ove sezone u uzasnom kontekstu ima solidne brojke i u zadnje vrijeme se sve vise i vise poboljsava. Oko njegovog kreatorskog i playmakerskog potencijala ja nemam brigu, on ce izaci na vidjelo sam od sebe, bitno mi je samo da se fizicki prilagodi ligi i tad ce pokazat i sav scorerski potencijal kojeg ima. Lijepo kreira suteve iz driblinga i pocinje sve bolje i bolje pogadjati ih (u januaru je na 57% ukupnog suta iz igre i 37% za tri) tako da bi njegove predstave trebale ici prema gore u narednom periodu.
Bolja ponuda za Kingse je Westbrook nego nedokazani i do ovog momenta prosjecni Russell, Randle i recimo Clarkson uz pickove (u slucaju dolaska Cousinsa odmah ce to biti izmedju 10 i 15 pick). Westbrook moze u Kingsima itekako produziti puni maksimalni ugovor i imati svoj tim i raditi sta zeli (do ovog momenta mislim da je zeljan paznje i slave i da itekako moze stavljati brojke kakve zeli u Kingsima i mozda bi mu to bio izazov). Moguce je da sljedece sezone upravo on ode u LAL i time unisti i to potencijala sto ima Russell. Eh zamisli sad Okafor na C i Westbrook na PG i to je vec nesto (iako mi se Westbrook nikako ne svidja kao igrac). Russell se popravlja ali nije tesko se popraviti kad si bio na pocetku sezone i do sredine sezone mrtvi prosjek (mislim na to vizuelno popravlja na osnovu statistike, a golim okom je to daleko od 2. picka drafta).

Ja se fakat ne mogu nacuditi kako su preskocili Okafora kada se zna i upravo bogata tradicija centara u LAL. Eto tu je sada Russell a ne Okafor, ali se iskreno nadam da ce biti strpljivi i da nece dovoditi prosjecne igrace cisto da ganjaju playoff.

Randle je meni fakat nikakav igrac i koliko god ga gledam (koliko god mi se ranije svidjao potencijal nekog igraca, dok smo ganjali draft pa sam gledao i dosta NCAA) Randle mi je onako bio. Recimo veci mi potencijal ima Vonleh ali mi se ne svidja kako ga guse u ligi (prvo Charlotte pa sad Portland). Isti slucaj i sa T-Robom, mnogo bolje je izgledao ranije i mislim da su ga nazalost njegovi timovi unistili. Randle mi je neki prosjek i fakat sam skeptican sto se tice njega.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 26 jan 2016, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.

Mes Que Un Club!

Mavs
Kontakt:

Post Postao/la Mavs » 26 jan 2016, 11:02

Ne bi me čudilo da Ŕođo nakon ove utakmice zatraži trade. Dobro, ne mislim naravno da hoće, ali ako ima išta u onoj ludoj glavi, tražiti će trade na kraju sezone. Ako uđu u PO, bit će ili 7. ili 8. i dobit će metle od GSW ili SAS-a. Mislim da je on i previše ostao u ovoj franšizi, koja je pokušala nešto skupiti i okupiti oko njega, na kraju skupila konačnu neku pristojnu ekipu, ali ekipu kojoj je domet prva runda. Ne znam koliko oni baš mogu bolje i u naredne 2,3 sezone. Zao mi je gledat ovakvog centra koji se ne rađa često u ovakvoj franšizi, on mora biti igrač koji će biti prva/druga opcija ekipe koja se bori za prsten.
Wake up and live !

Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 jan 2016, 11:15

Logicno je da je bolja ponuda da dobijes WBa od bilo kakvih potencijala al stvar je u tome sto WB u Sacramentu nece nikad al nikad produzit ugovor. Sumnjam da ce htjet i u OKC ostat, vjerujem da on zeli neki Big market tim poput Lakersa il Knicksa. Cak mislim da su mu i Lakersi prva opcija jer po ponasanju na terenu nenormalno lici na Kobea (tj onom zaboli me cuna stavom), a i s UCLA collegea je. Cak je i rodjen u Long Beachu u Californiji.

Kazem ti za Randlea, on se meni ne svidja kao igrac jer igra na silu previse al da ima potencijal, ima. Vonleh se i meni jedno 10 puta vise svidjao i mislio vidio sam u njemu neki Chris Bosh like potencijal (samo sto do sada nikako da dobije pravu priliku pokazati) al T-Rob je daleko daleko od bilo kakvog talenta Randlea. T-Rob je cisti ssljake, skakac koji u napadu nista zivo ne zna dok Randle ipak ima te svoje poteze, igru licem prema kosu i slicno.

Kod Russella je najveci problem okruzenje u kojem igra, to je igrac koji treba igrat s loptom i brzu kosarku s puno picka i sirim terenom dok ovo sto je Scott forsirao preko visokog posta i kroz post up izolacije je bilo suprotno onome sto momku treba. On je tu samo statirao i cekao da se neko smiluje i doda mu. To je slicno tome da je Philla npr forsirala Okafora da siri teren i sut s poludistanc ili da ga koriste samo za handoff na vrhu reketa za bekove npr umjesto sto mu bacaju lopte u post. Cak i da su Lakersi uzeli Okafora a Philla Russella, vjerovatno bi se sad o Russellu pricalo kao o cudu nekom jer bi imao 10 puta povoljniju situaciju i igrao bi svoju igru dok bi se o Okaforu pricalo kao o bustu jer bi bio maksimalno neiskoristen i dosle bi do izrazaja samo njegove lose strane .

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 jan 2016, 11:23

Sta radi chef curry, nema konkurencije covjek.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 26 jan 2016, 11:51

Epidaurus je napisao/la:Logicno je da je bolja ponuda da dobijes WBa od bilo kakvih potencijala al stvar je u tome sto WB u Sacramentu nece nikad al nikad produzit ugovor. Sumnjam da ce htjet i u OKC ostat, vjerujem da on zeli neki Big market tim poput Lakersa il Knicksa. Cak mislim da su mu i Lakersi prva opcija jer po ponasanju na terenu nenormalno lici na Kobea (tj onom zaboli me cuna stavom), a i s UCLA collegea je. Cak je i rodjen u Long Beachu u Californiji.

Kazem ti za Randlea, on se meni ne svidja kao igrac jer igra na silu previse al da ima potencijal, ima. Vonleh se i meni jedno 10 puta vise svidjao i mislio vidio sam u njemu neki Chris Bosh like potencijal (samo sto do sada nikako da dobije pravu priliku pokazati) al T-Rob je daleko daleko od bilo kakvog talenta Randlea. T-Rob je cisti ssljake, skakac koji u napadu nista zivo ne zna dok Randle ipak ima te svoje poteze, igru licem prema kosu i slicno.

Kod Russella je najveci problem okruzenje u kojem igra, to je igrac koji treba igrat s loptom i brzu kosarku s puno picka i sirim terenom dok ovo sto je Scott forsirao preko visokog posta i kroz post up izolacije je bilo suprotno onome sto momku treba. On je tu samo statirao i cekao da se neko smiluje i doda mu. To je slicno tome da je Philla npr forsirala Okafora da siri teren i sut s poludistanc ili da ga koriste samo za handoff na vrhu reketa za bekove npr umjesto sto mu bacaju lopte u post. Cak i da su Lakersi uzeli Okafora a Philla Russella, vjerovatno bi se sad o Russellu pricalo kao o cudu nekom jer bi imao 10 puta povoljniju situaciju i igrao bi svoju igru dok bi se o Okaforu pricalo kao o bustu jer bi bio maksimalno neiskoristen i dosle bi do izrazaja samo njegove lose strane .
Tesko ali jako tesko Okafor ne bi bio maksimalno iskoristen u LAL. Evo za Russella, najvise se krivi Scott. Kako onda taj isti Scott iskoristi i Kidda i Paula i Irvinga (cak mu je i Waiters odlicno izgledao)? Sumnjam da je do Scotta ali eto vrijeme ce pokazati.

T-Rob je daleko bio od obicnog sljakera na koledzu. Na taj nacin ga koriste u NBA ligi a on je bio puno vise od toga bio.

Mes Que Un Club!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 jan 2016, 12:08

Sta cemo sad radit'? :think:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 jan 2016, 12:15

Ma sve potencijali na koledzu kad treba igrat protiv Iowa state i tih ekipa koji nemaju centa pod kosem..NBA se razvija u jednom drugom smjeru od Okafora prema Townsu i Porzingisu npr,post nije efikasan to je valjda sad svima jasno..i zato ce Randle,T-Rob i takvi ti igraci koji imaju neku atletiku ali ne za NBA nivo uvijek biti sljakeri koje mozes dovesti krajem prve ili tokom citave druge runde,pogledati Holmesa iz Phille npr i jos ima primjera,i nikad nece biti all star materijal,osim ako ne ispune bas bas svoj puni potencijal..
Cousins nece biti trejdan nema teorije,ni u Sacramentu nisu toliko ludi,top 10 igrac lige,centar koji napreduje svake godine sa 2 pune godine ugovora sto su mu ostale da odradi i do kraja ove sezone u kojoj ganjaju PO,a pogotovo ga nece trejedat za Randlea,Clarksona i nekakav pik..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 jan 2016, 12:17

T-Rob je tek kao junior na collegeu tj u 3. sezoni imao brojke kakve je Randle imao u prvoj. Istina bile su bolje ali za nijansu bolje. Dakle eto odmah tu razlika izmedju njih dvojice. T-Rob prvu sezonu nije nikako ni igrao na collegeu, a u drugoj sporedna rola. Randle je u prvoj sezoni vec bio glavni igrac Kentuckyja i jos je igrao finale NCAA. Velika, velika razlika.

Iskreno me ne zanima sta je Scott radio sa Irvingom, Paulom i Kiddom (samo mi nije jasno sto Kidda tu ubacujes jer je njemu Scott bio trener kad je imao vec skoro 30 godina jer vidim da ono sto radi Russellu i nacin na koji ga koristi je zivi uzas. On Kobeu apsolutno nista ne smije reci veci uticaj na tim duplo ima Kobe nego Scott. Sve mi bude jasno kad vidim kako vrti akcije kroz Hibberta.

Inace poredjenje Russella s Waitersom ti nije na mjestu jer Russell ima prije svega nesto sto se zove kosarkaska inteligencija i jos sa svojih 19 godina u rookie sezoni ima vrlo slicne brojke onima koje je Waiters imao u svojoj rookie sezoni ali sa 2 godine vise. Onda kazes da je Waiters odlicno izgledao kod Scotta, a Russell kao mrtvi prosjek. Ne ide to bas.

Torres_9
Kontakt:

2015/2016 NBA Sezona

Post Postao/la Torres_9 » 26 jan 2016, 12:34

Puno paznje dajete trolovima koji prate nba ujutro kroz boxscore

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jan 2016, 12:36

Jest rio postao naporan sa ovim pateticnim pokusajima jinxa.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jan 2016, 12:39

Kingse ugasit, a Boogiea poslat u Phoenix. Ljudi su bez njega na terenu bespomocna ekipa, smijesno je kako su igrali od momenta kad je on iskljucen.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jan 2016, 12:46

Donnie Darko je napisao/la:Jest rio postao naporan sa ovim pateticnim pokusajima jinxa.
Jeste i vi postali naporni sa tom pričom da je to pokušaj jinxa :kafa:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.