BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

JackTheStripper
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 00:50

STEVIE je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

A i ovim na forumu koji im ližu dupe.
**** i ja mater svim kozoj.ebcima koji podrzavaju ove arapske teroriste i kozojebce. toliko o tome. kome smeta europa i europska kultura nek slobodno u skokovima **** na bliski otok svojoj braci :wave:

Izvinite gospon ojropljanin nisam vas prepoznao. Palestinska djeca nisu teroristi i kozoyebi.

Yebala vas ta qurva Europa. Koja je gledala dok su nas vodili kao ovce na klanje. A i opet će, zapamti. Sve dok bude ovakvih naivnih baliyandera poput tebe i družine.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 nov 2015, 00:51

Bihac96 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:neka je ili su uzvikivali Palestina, trebali su pjevat' dok je trajala minuta šutnje

pun mi je više qrac ljudskog licemjerstva, kao da su životi ljudi u Francuskoj bitniji od života ljudi bilo gdje drugdje na svijetu

pun mi je qrac Francuske zastave na Vijećnici, Starom Mostu, zastava na Faceu, pun mi je više qrac te patetike
Samo glupi bosnjo podrzava ovo sto podrzava evropa,a to sto su Francuzi konstantno izrazavaju mrznju prema islamu,sto prave slike sa karikaturom Muhameda a.s. i ismijavaju zbog toga ne znaju da se usprotive al znaju kad se da nekom muslimanskom treba odat pocast tu sute.Ma treba nas kolektivno pobit,najgluplji narod na svije,ne zovu nas dzabe svi glupi bosanci,imaju svi i opravdanje za to :puke: :puke:
Nije poenta šta podržavaš ili ne već da li si sposoban pokazati iole trunku odgoja, kulture i civilizacije. A mi to očigledno nismo. Bunt protiv Evrope se ne radi kreveljenjem sa tribina već aktivnim učešćem u borbi za omogućavanje boljeg života onima za koje de kreveljiš. A i to očigledno ne radimo.

High

Post Postao/la High » 17 nov 2015, 00:51

Prosto je nevjerovatno kako većini ovdje Zapad diktira kritike i upućuje ih na ono ispravno i neispravno. Hajmo sad svi u zemlju propasti zbog Tviteraša i njihovih kritika. :rol: Ma mrš!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 17 nov 2015, 00:52

boomerang5 je napisao/la:*ebo vas vise svijet i evropa...sta su uradili za nas - NIŠTA ? dobro je više dodvoravanja...ok, treba ispostovati minutu sutnje i to je koliko sam skontao isti lik dovikivao,ali tako globalizirati ljude koji su masovnu paru dali da vide pjanica kako se ceska za damu i boli ga q za rez, je stvarno smijesno. Zbog j.ebenog dodvoravanja , sta sad nismo trebali ni slaviti eventualni prolaz da ne bi ispali barbari, osim sto su zabranili javno gledanje utakmice ...
Inače da svi naši građani na godišnje odmore ne idu u Francusku, Španiju, Italiju, nego na Bliski istok, gdje mogu biti prihvaćeni od prgavih arapa i njihovog mentaliteta, koji ih je odveo tamo gdje jesu. :hmmmmm: Mi bi se trebali ponašati civilizovano, kao prvo, i ispoštovati barem tom jednom minutom žrtve. Nama bi strašnije trebalo biti ovo što se u Parizu desilo, nego što se dešava svaki dan na istoku, jer smo mi ta ista Europa, koliko god neki željeli da se "vrate korijenima". Shvatite to kako želite, nađite se uvrijeđenim zabole me, ali tako je.
Inače i za te likove što kažeš da su dali masovnu paru, pa neću ja dat što nemam, nego naša divna dijaspora, koja nas pravo fino svijetu predstavi gdje god da se pojave. ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2015, 00:52

Bihac96 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:neka je ili su uzvikivali Palestina, trebali su pjevat' dok je trajala minuta šutnje

pun mi je više qrac ljudskog licemjerstva, kao da su životi ljudi u Francuskoj bitniji od života ljudi bilo gdje drugdje na svijetu

pun mi je qrac Francuske zastave na Vijećnici, Starom Mostu, zastava na Faceu, pun mi je više qrac te patetike
Samo glupi bosnjo podrzava ovo sto podrzava evropa,a to sto su Francuzi konstantno izrazavaju mrznju prema islamu,sto prave slike sa karikaturom Muhameda a.s. i ismijavaju zbog toga ne znaju da se usprotive al znaju kad se da nekom muslimanskom treba odat pocast tu sute.Ma treba nas kolektivno pobit,najgluplji narod na svije,ne zovu nas dzabe svi glupi bosanci,imaju svi i opravdanje za to :puke: :puke:
I trebaju nas zvati glupi bosanci sa takvim razmisljanjem
MINUTA JE **** SUTNJE ZA NEVINO STRADALE LJUDE I TREBA SE ISPOSTOVATI MINUTA **** SUTNJE ZBOG TOGA. POSLIJE TOGA NEK SKANDIRAJU 90MIN PALESTINA SVEJEDNO BI NAS TAKO MANJE OBRUKALI
Nad tobom sunce najljepše sja

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:53

JackTheStripper je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Ma nayebem se mamare europskim licemjerima. Boli me qurac.

A i ovim na forumu koji im ližu dupe.
**** i ja mater svim kozoj.ebcima koji podrzavaju ove arapske teroriste i kozojebce. toliko o tome. kome smeta europa i europska kultura nek slobodno u skokovima **** na bliski otok svojoj braci :wave:

Izvinite gospon ojropljanin nisam vas prepoznao. Palestinska djeca nisu teroristi i kozoyebi.

Yebala vas ta **** Europa. Koja je gledala dok su nas vodili kao ovce na klanje. A i opet će, zapamti. Sve dok bude ovakvih naivnih baliyandera poput tebe i družine.
balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 17 nov 2015, 00:53

@faraontm jeste lose smo igrali, nema sta to se nemoze branit... bilo je katastrofalno i pi.ckasto do bola.. ali smrdi savez tu pocinje sve zato to govorim... znam da nisu igrali, ali sta rade na spisku hadzic i susic kad uopste ne igraju. Zato sto su lopovska posla. Daj igrace koji mogu pomoc a ne neko da uzina mjesto sto je samo broj. Moglo se gurnut primjer krunica u vatru mozda bi iznenadio poguro nas? A ne on odpada sa spiska zasto? Jebote u norveske odegaard sjedi na klupi sa 16 u nas se zove debitant i svaki put ga treba cekat kao dok neko ode, nek bude zadovoljan sto je uopste dobio poziv i tako to... potpuno smijesno.. zato sto to odgovara savezi da gura svoje druge igrace. To hocu rec da je tako mogo neko upast iznenada i pomoc nam mozda odlucit baraz, a ne vako neki na spisku nit igraju ni nista samo smetaju. Jer vidis da negledamo na buducnost, ovo je zabrinjavajuce danasnja igra. Ako ode spaha ibi sejo mozda mujdza sta onda? Sprema nam se raspad jer savez nije gledo dugorocno na repku nego gledaju kako sebi ugodit sa menadzerima i svojim igracima. Lahko je sada svi pisu marš vedo sejo medo spaha a i onako nemamo igrace kako treba , da kazes nema veze ako ovi odu mozemo ih zamjenit.da nije bilo na pocetku kriminala protiv kipra izraela velsa kod papeta sad bi bili direkt na ep.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

hakkaDunne
Kontakt:

Post Postao/la hakkaDunne » 17 nov 2015, 00:54

Kakvi sve personalitiji pričaju o tom uzvikivanju? Pa koji je vama više ku.rac? Znači, nea veze je.bi mater Palestincima nek ginu ko ih je.be kad su u pi.čki maternoj nego daj ti da riješavamo probleme naših Europejaca, znaš kako su to fin narod pa znaš li ti da su njih Alžirci molili da ih ubijaju, znaš li ti da su ti Francuzi pomogli da se sruši Libija ona ku.rčevita država u Magrebu što je ko fol neki vojskovođa vodio.
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!

Bosnian all the way!1921!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 nov 2015, 00:54

Pitanje je samo sto mi moramo glumit svoju zabrinutost za Palestinu kad ej minuta sutnje, gdje su milioni ljudi odali pocast a mi se nasli ili pojedinic medu nama da deru se Palesitina. Ja bi se prvi derao da mi svaki dan, ili barem jednom mjesecno ma ko godisnje barem iskazemo u vecem broju posotvanje Palestinicima, prbolem je najveci sto mi uvijek na pogresnom mjestu pokusajemo da dokazemo nesto i da se pokazemo u necemo sto nas u sustini ni ne dotice. Vjerujem da je onaj sto se dere Palestina i ti pojedinci prvi okrenu kanal kad na TV prica se o ubistivima na bliskom istoku. Eh u tome je problem, niej bitna Francuska ni zapad, iskazi postovanje zrtvi vec kad si na tom stadionu medu 50 000 ljudi, sta imas glumata i derat se Palestina kad vjerovatno daj jednom mjesecno da se sjetis Palestine.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 17 nov 2015, 00:55

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 19:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 17 nov 2015, 00:56

STEVIE je napisao/la:
let3 je napisao/la:Jedan bolesnik uzvikuo Palestina i ovi irci odmah potrcali da ocrne citavu grupu :facepalm: yebo majku, kao da su jedva cekali da se to desi i odmah potrce da objave, pa cim su bili spremni da snimaju naše navijace :puke:
bosnjo uvijek glumi zrtvu, koji **** je bilo potrebe da ista uzvicu?! gdje im je kultura?! picketine obicne, kad su na "svom" po zapadu ne smiju pisnuti, vec drkaju po internetu i ovako kad prate repku kroz europu. seljacine slobodno nek' idu kod svoje brace arapa ako im smeta toliko azil u europi.
Da ti iskreno kazem yebe mi se i za minutom sutnje i za zrtvama u parizu. Koliko je minuta sutnje bilo u Evropi za Markale prvi put pa Markale drugi put, za Srebrenicu ili neki masovni zlocin u nasem ratu? Na koliko utakmica se nosila crna traka! Ti ako imas potrebu da se saginjes i izvinjavas bujrum ali pristajes na fasizam u kojem se Evropa gusi jer smatras da je neki francuz vrjedniji od palestinca ili djeteta iz afrike koje umire od gladi dok ti licemjerno moralises.
Dakle, yebe mi se za minutom i zrtvama.. nisu me nicim zaduzili u zadnjih 25 godina pa im nista i ne dugujem.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 17 nov 2015, 00:56

STEVIE je napisao/la:balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
Yebali tebe. Jesi li ofarbao profilnu trikolorom? Da pokažeš da si poslušan baliyander.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:56

hakkaDunne je napisao/la:Kakvi sve personalitiji pričaju o tom uzvikivanju? Pa koji je vama više ku.rac? Znači, nea veze je.bi mater Palestincima nek ginu ko ih je.be kad su u pi.čki maternoj nego daj ti da riješavamo probleme naših Europejaca, znaš kako su to fin narod pa znaš li ti da su njih Alžirci molili da ih ubijaju, znaš li ti da su ti Francuzi pomogli da se sruši Libija ona ku.rčevita država u Magrebu što je ko fol neki vojskovođa vodio.
poen je taj da su mogli uzvikati palestina nakon pocetka meca koliko god im je cejf, a ne tokom minut sutnje, kapiras? radi se o osnovnoj kulturi, ali dzaba nekima objasnjavati..
JackTheStripper je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
Yebali tebe. Jesi li ofarbao profilnu trikolorom? Da pokažeš da si poslušan baliyander.
balijander ti je caca, kozojebu.
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 17 nov 2015, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 00:57

STEVIE je napisao/la: balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
I on ti je dijaspora. Svedjanin.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 nov 2015, 00:57

Ova dva meca su nam pokazali da smo fizicki i psihicki na vrlo niskom nivou, a i kvaliteta je vrlo upitna... reprezentacija koja nema beka normalnog koji moze proci jednom u 90 minuta i ubaciti loptu, ekipa koja nema krilo da valja.... Visca ima brzinu i na trenutke pokaze neki kvalitet ali jednostavno nije ozbiljno krilo i Turska je za njega vjerovatno vrh karijere... Lulic sta reci o njemu i 170 minuta katastrofalne igre, igrac koji je kao vazio za neko respektabilno krilo nije u stanju probiti ni jednom a cini mi se da nije ni centarsut uputio uopste za ove dvije utakmice...

Od veznih igraca Besic i Pjanic jedino vrijde to je pokazalo i ovo drugo poluvrijeme jer Pjanic pored Besica moze i da pokaze nesto jer ima kome da odigra i ko njemu da odigra, niko drugi nit ima tu dozu kreativnosti nit je tahnicki potkovan za to i cudite se sto Pjanic u Romi igra a u reprezentaciji je truba, jednostavno nema s kim da igra u vezi, ili ne znaju ili nemaju muda da odigraju iole rizicniji pas a bez toga mozemo Begovicu vracati loptu do prekosutra....

Vrijeme je da nekim mladjim igracima damo sansu da se nametnu tu jer realnost je takva da je ova reprezentacija vrlo limitirana i pored fizicike i psihicke nestabilnosti ne treba se zavaravati nekim kvalitetom koji kao imamo u reprezentaciji jer osim tri-cetiri igraca mi kvaliteta nemamo sve ostalo je prosjek ili sto je jos gore ispod prosjeka...

Vise srece u iducim kvalifikacijama za SP da pokusamo drugi put otici na to svjetsko prvenstvo i nadam se da je vrijeme da se neki novi klinci okusaju u reprezentaciji, kvalitet mozda i nije toliko bitan jer irci nemaju taj kvalitet ali imaju muda sto ocigledno nasim igracima fali, ko zna mozda novi klinci sa sobom ponesu i muda....
Zadnja izmjena: amertiger, dana/u 17 nov 2015, 01:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 00:58

truts je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:*ebo vas vise svijet i evropa...sta su uradili za nas - NIŠTA ? dobro je više dodvoravanja...ok, treba ispostovati minutu sutnje i to je koliko sam skontao isti lik dovikivao,ali tako globalizirati ljude koji su masovnu paru dali da vide pjanica kako se ceska za damu i boli ga q za rez, je stvarno smijesno. Zbog j.ebenog dodvoravanja , sta sad nismo trebali ni slaviti eventualni prolaz da ne bi ispali barbari, osim sto su zabranili javno gledanje utakmice ...
Inače da svi naši građani na godišnje odmore ne idu u Francusku, Španiju, Italiju, nego na Bliski istok, gdje mogu biti prihvaćeni od prgavih arapa i njihovog mentaliteta, koji ih je odveo tamo gdje jesu. :hmmmmm: Mi bi se trebali ponašati civilizovano, kao prvo, i ispoštovati barem tom jednom minutom žrtve. Nama bi strašnije trebalo biti ovo što se u Parizu desilo, nego što se dešava svaki dan na istoku, jer smo mi ta ista Europa, koliko god neki željeli da se "vrate korijenima". Shvatite to kako želite, nađite se uvrijeđenim zabole me, ali tako je.
Inače i za te likove što kažeš da su dali masovnu paru, pa neću ja dat što nemam, nego naša divna dijaspora, koja nas pravo fino svijetu predstavi gdje god da se pojave. ;)
:shock: :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 nov 2015, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 nov 2015, 00:59

Greivis je napisao/la:
STEVIE je napisao/la: balija klasicni su takvi poput tebe, hobby-islamisti. ako ti je toliko stalo do palestine, zaputi se tamo i pomozi svojoj braci protiv IDF-a jebli te oni vise.
to me uopce ne cudi, valja primati socijalu tamo i onda osuti paljbu po ruci koja ga hrani.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 17 nov 2015, 00:59

TRUST je napisao/la:Pitanje je samo sto mi moramo glumit svoju zabrinutost za Palestinu kad ej minuta sutnje, gdje su milioni ljudi odali pocast a mi se nasli ili pojedinic medu nama da deru se Palesitina. Ja bi se prvi derao da mi svaki dan, ili barem jednom mjesecno ma ko godisnje barem iskazemo u vecem broju posotvanje Palestinicima, prbolem je najveci sto mi uvijek na pogresnom mjestu pokusajemo da dokazemo nesto i da se pokazemo u necemo sto nas u sustini ni ne dotice. Vjerujem da je onaj sto se dere Palestina i ti pojedinci prvi okrenu kanal kad na TV prica se o ubistivima na bliskom istoku. Eh u tome je problem, niej bitna Francuska ni zapad, iskazi postovanje zrtvi vec kad si na tom stadionu medu 50 000 ljudi, sta imas glumata i derat se Palestina kad vjerovatno daj jednom mjesecno da se sjetis Palestine.
Na nepravdu treba upozoravati uvijek i na svakom mjesto ali za to treba najprije imati kičmu

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 nov 2015, 01:02

Fuj
Nad tobom sunce najljepše sja

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 17 nov 2015, 01:02

STEVIE je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
to me uopce ne cudi, valja primati socijalu tamo i onda osuti paljbu po ruci koja ga hrani.
Ja to ne mogu da razumijem nikako. A upravo takav profil licnosti su i ovi kozojebi sto ubijaju.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 15 gostiju.