Bez prenosa, zar vec nije dogovoreno da se prenose obje utakmiceCapital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bez prenosa, zar vec nije dogovoreno da se prenose obje utakmiceCapital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
pa normalno. a onda bi opet kmezili kako je sudija navlačio za želju, njima se nije dao pomaket, itd..Capital City je napisao/la:Ništa još nije zvanično ali domaćin bi radije igrao u mraku ko prije dvije sedmice i vidjeli smo šta je bilo.
Па " стварно " " ? ... & прво уговор " је & ? ? , је & $ " & " ? & . & $ та " о % " $ у $ .Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
Pa znas li mozda imal neki video il nesto?the scouser je napisao/la:Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
doslo je do provalesamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
ima prenos 100%Capital City je napisao/la:U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše.
invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Znaci bez izmotavanja i bez trazenja razloga !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!
đe oko........bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Ono sto je bitno je da nas STO VISE ode u Zenicu i da damo MAXIMALNU podrsku nasim momcima, kojim nece biti ni malo lahko u onom grotlu !!
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reciJust do it.TM je napisao/la:đe oko........bilinopolje je napisao/la:invazija na zenicu doslo vas je proslu tekmu 56 ....svi u zenicuLuca.Toni je napisao/la:Ma bit ce prenos nego nije to bitno.
Nego ..
SVI U ZENICU !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne sekiraj se....... dolaze sarajevski mangupi
To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
Tako i dodje...Sta bi sa malim Hodzicem jel definitivno otisao u Liverpul?Grbavica moj zivot je napisao/la:To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
od osnivanja nisu igrali bitniju tekmuGrbavica moj zivot je napisao/la:To je bila vasa najveca utakmica u zadnji 15 godina,a nasa od proslog mjesecabilinopolje je napisao/la: ma nosikiriki vi ste ti koji se sikirate dali ce vas doci 56 ili 33 hahhaha mmi smo se dokazali ja mislim dosta je raje bilo na prvoj tekmi realno reci
ma bio je dobar, al cijelu polusezonu igra lose skroz.......Alipasino je napisao/la:Molim malo realnosti a to je oko Visce.Koji ba milion.Pa onaj balo ne vrjedi ni 100 hiljada a ne miliona.Prokurcio se zadnje vrjeme treba ono malo spustit na zemlju.Uf da mu je Rutko kapiten nebi se on onako kurcio.Dakl euzet sat bilo od njega i nogom u zicagu.
realno nismo nista drugo ni mogli ocekivat,licno sto se mene tice odlicno kako je moglo bitiBuddy je napisao/la:10 KM karte finale kupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.