FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 16 maj 2011, 21:39

zeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njega 8-)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 maj 2011, 21:39

csh je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu 8-)

P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam :D

Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac :D
Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!
Imao je vjerovatno najbolji udarac glavom od svih napadaca koji su se ikada pojavili na nasim terenima ... steta zbog povrede ali eto bar sada ima posao ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 maj 2011, 21:41

CyberGhost je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina :lol: :lol: :mrgreen:
hahahahah sjecam se toga hahahahha
Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 16 maj 2011, 21:49

Memic i Vazda, tandem za 10, obojica strijelci u tom derbiju, 2:0 za nas.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 maj 2011, 21:50

Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 maj 2011, 21:54

pintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logično :D

Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 maj 2011, 21:56

Bianconeri1988 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logično :D

Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor :D
Aha znaci 20 km ce da bude sve to...nadam se da ce i nasa uprava platiti karte navijacima...jer znam dosta raje kojima su problem pare...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 maj 2011, 21:57

Omar500 je napisao/la:
Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 maj 2011, 21:59

zeljocity je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.
Neće otić za tolike pare sigurno, barem ne nakon ove sezone, ja mislim da bi bilo bolje da ostane još jednu sezonu, da "eksplodira" i da ga onda utrapimo Mamiću za masnu lovu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 maj 2011, 22:35

koliko vas dolazi u Ćumur City ?? :)
1947!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 maj 2011, 22:37

Hocel pola ko nas ? :D Hoce aBd

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 maj 2011, 22:44

samosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ? :D Hoce aBd
hajmo cijeli forum : HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HRENOVKICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
G R B A V I C A 2

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 16 maj 2011, 22:47

Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 maj 2011, 22:49

samosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ? :D Hoce aBd
Jel to provaljuješ, matere ti!? :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 16 maj 2011, 22:50

Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
a jeli ti pokusavas biti smijesan ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

aleksandarhz
Kontakt:

Post Postao/la aleksandarhz » 16 maj 2011, 22:52

Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Razmisli malo sta si upravo napiso jer bi mogao na hladjenje zbog nekih nebuloza... :?
Momak je samo kroz salu priupito koliko vas ide u Zenicu...
Pozz svim normalnim navijacima Zelje ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 maj 2011, 22:54

Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK Stecaj
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 maj 2011, 09:03

Megamon je napisao/la:
Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK Stecaj
Naravno da nam cvjeta, financijska stabilizacija, imamo sponzore, igrači primaju redovno plate, poprilično solidne za naše uslove, šuška se oko izgradnje novog stadiona, imamo reprezentativca, u finalu kupa smo itd itd...

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 17 maj 2011, 11:26

Megamon je napisao/la:

Pripremaj se za vivicitu :D :D :D kazu u cetvrtak je opet.........
:)

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 17 maj 2011, 14:14

U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše. :(
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, Redfire16 i 29 gostiju.