Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Imao je vjerovatno najbolji udarac glavom od svih napadaca koji su se ikada pojavili na nasim terenima ... steta zbog povrede ali eto bar sada ima posaocsh je napisao/la:Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu
P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam
Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac
Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Aha znaci 20 km ce da bude sve to...nadam se da ce i nasa uprava platiti karte navijacima...jer znam dosta raje kojima su problem pare...Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...![]()
Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor
Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Neće otić za tolike pare sigurno, barem ne nakon ove sezone, ja mislim da bi bilo bolje da ostane još jednu sezonu, da "eksplodira" i da ga onda utrapimo Mamiću za masnu lovu...zeljocity je napisao/la:Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
hajmo cijeli forum : HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHsamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
Jel to provaljuješ, matere ti!?samosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
a jeli ti pokusavas biti smijesan ?Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Razmisli malo sta si upravo napiso jer bi mogao na hladjenje zbog nekih nebuloza...Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Naravno da nam cvjeta, financijska stabilizacija, imamo sponzore, igrači primaju redovno plate, poprilično solidne za naše uslove, šuška se oko izgradnje novog stadiona, imamo reprezentativca, u finalu kupa smo itd itd...Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], MoSaZeLjo1921, Redfire16 i 29 gostiju.