Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
U pravu si,godinu prije..samo znam da ga je Žeric uvaliosarajlija89 je napisao/la:Ma nije bolan, tad Rudar Kakanj nije ni igro 1. ligu, nego Ugljevik...![]()
Da li smo u stanju takvog igrača zadržati duže od 6 mjeseci.djale je napisao/la:Ma znam i ja da se zakomplikovalo, sad je najlakse osuti po igracu. Ovdje je po meni Amar jedini krivac, mjesec dana ga vozao po Puli i na kraju potpise na 6 mjeseci.pile87 je napisao/la:Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majkudjale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis?
Ma dobar je Nyema, bez obzira i što je svježiji od ostalih, ima on prirodno tu fizičku konstituciju a uz to i brzinu koju naši drugi štoperi nemaju. Uz to može igrati i lijevog i desnog beka, takav igrač nam treba za Evropu pogotovo.. Takvog igrača teško da ćemo opet naći, jer moramo biti pravi srećkovići da nam u godini dana dođu dva takva igrača za džabe. Zato ga moramo zadržati.djale je napisao/la:Ma transferi su naslabiji dio Amarovog menadzerskog rada.Nece Nijema biti ni prvi ni posljedni koji zbog njegove arogancije i nepromisljenosti umaci mu ispred nosa. Mozda Nijema i nije toliko dobar koliko nam se cini, ipak dok su ostali igraci fizicki ispuhali kroz sezonu on je svjez al svakako da ima mjesta medju 18. Uzme li se u obzir da je neke uzimao i davao im dobre ugovore a da ih uzivo nije ni pogledao, Nijemu je imao skoro mjesec u Puli, cak ga je i Ivica gledao i pohvalio. Ne ocekujem od Nijeme da bude lud za Zeljom i da posto-poto potpise, jedno je voliti i navijati za Zelju a drugo ziviti od Zelje. I ako potpise Amar mu je dobro podigao cijenu stavljajuci ga u ekipu. Nisam ni ja od onih koji napadaju Amara al ne zato sto Amar sve zna, vec sto je Amar najbolje od realnih rjesenja za Zelju
Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu
P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam
Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac
hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
prelistaj par ovih zadnjih stranica, postavljeno jechichak je napisao/la:jel ima negdje emisija od subote o Osimu...mislim da je vec bilo pitanja i da je neko obecao postaviti pa ako je postavio...
Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Zola i Ramić su budućnost našeg kluba. Po meni će oni biti dobra 'pojačanja' za iduću sezonu. Još lijevog beka naći, Stanić ga ne može igrati, stvoren je za krila, dok je Radovanović često povrijeđen. Također se trebamo fokusirati oko produženja ugovora sa Nyemom.pile87 je napisao/la:Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Stole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.