FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 17:19

Ma nije bolan, tad Rudar Kakanj nije ni igro 1. ligu, nego Ugljevik... :) ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 17:27

sarajlija89 je napisao/la:Ma nije bolan, tad Rudar Kakanj nije ni igro 1. ligu, nego Ugljevik... :) ;)
U pravu si,godinu prije..samo znam da ga je Žeric uvalio ;)
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 maj 2011, 18:03

djale je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
djale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis :!: ?
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku
Ma znam i ja da se zakomplikovalo, sad je najlakse osuti po igracu. Ovdje je po meni Amar jedini krivac, mjesec dana ga vozao po Puli i na kraju potpise na 6 mjeseci. :(
Da li smo u stanju takvog igrača zadržati duže od 6 mjeseci. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 18:05

Znaci svi ste se primili na Piletovu zayebanciju :mrgreen:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 16 maj 2011, 18:15

Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu 8-)

P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam :D

Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 maj 2011, 18:20

Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina :lol: :lol: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 16 maj 2011, 18:27

Ma transferi su naslabiji dio Amarovog menadzerskog rada.Nece Nijema biti ni prvi ni posljedni koji zbog njegove arogancije i nepromisljenosti umaci mu ispred nosa. Mozda Nijema i nije toliko dobar koliko nam se cini, ipak dok su ostali igraci fizicki ispuhali kroz sezonu on je svjez al svakako da ima mjesta medju 18. Uzme li se u obzir da je neke uzimao i davao im dobre ugovore a da ih uzivo nije ni pogledao, Nijemu je imao skoro mjesec u Puli, cak ga je i Ivica gledao i pohvalio. Ne ocekujem od Nijeme da bude lud za Zeljom i da posto-poto potpise, jedno je voliti i navijati za Zelju a drugo ziviti od Zelje. I ako potpise Amar mu je dobro podigao cijenu stavljajuci ga u ekipu. Nisam ni ja od onih koji napadaju Amara al ne zato sto Amar sve zna, vec sto je Amar najbolje od realnih rjesenja za Zelju

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 maj 2011, 18:58

djale je napisao/la:Ma transferi su naslabiji dio Amarovog menadzerskog rada.Nece Nijema biti ni prvi ni posljedni koji zbog njegove arogancije i nepromisljenosti umaci mu ispred nosa. Mozda Nijema i nije toliko dobar koliko nam se cini, ipak dok su ostali igraci fizicki ispuhali kroz sezonu on je svjez al svakako da ima mjesta medju 18. Uzme li se u obzir da je neke uzimao i davao im dobre ugovore a da ih uzivo nije ni pogledao, Nijemu je imao skoro mjesec u Puli, cak ga je i Ivica gledao i pohvalio. Ne ocekujem od Nijeme da bude lud za Zeljom i da posto-poto potpise, jedno je voliti i navijati za Zelju a drugo ziviti od Zelje. I ako potpise Amar mu je dobro podigao cijenu stavljajuci ga u ekipu. Nisam ni ja od onih koji napadaju Amara al ne zato sto Amar sve zna, vec sto je Amar najbolje od realnih rjesenja za Zelju
Ma dobar je Nyema, bez obzira i što je svježiji od ostalih, ima on prirodno tu fizičku konstituciju a uz to i brzinu koju naši drugi štoperi nemaju. Uz to može igrati i lijevog i desnog beka, takav igrač nam treba za Evropu pogotovo.. Takvog igrača teško da ćemo opet naći, jer moramo biti pravi srećkovići da nam u godini dana dođu dva takva igrača za džabe. Zato ga moramo zadržati.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2011, 19:00

kakanjski rudar nas je uzeo 1998. u prvom kolu na grbavici, zeric je uvalio golcinu... to je sezona kada smo uzeli rajvosa 4-0 u kupu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 maj 2011, 19:57

Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu 8-)

P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam :D

Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac :D
Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!
AMAR OSIM!!!

CyberGhost
Kontakt:

Post Postao/la CyberGhost » 16 maj 2011, 20:01

Edin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina :lol: :lol: :mrgreen:
hahahahah sjecam se toga hahahahha
Ja volim Želju ,za Njega sveeeee ,OOOooooo naprijed Željo do pobjedeeeee, u boj kad krenemoooo, sve pred sobom rušimoooo, Željo mi Te volimooooo, kako god završioooooo..... .....ooooo....

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 16 maj 2011, 20:15

jel ima negdje emisija od subote o Osimu...mislim da je vec bilo pitanja i da je neko obecao postaviti pa ako je postavio...
...nisu mogli da te ugase!!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 16 maj 2011, 20:17

Dobar onaj napadač iz Sutjeske šuka kako li Neđo 3 gola zabi Modriči usred modriče iako druga liga
nije to za odbaciti vidi se da zna lopte,a 87 godište da li to iko od naših prati iz kafića :mrgreen:

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 16 maj 2011, 20:22

Sutra se ceka Nijemin potpis :!: ?[/quote]
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku[/quote][/quote]

pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 16 maj 2011, 20:26

chichak je napisao/la:jel ima negdje emisija od subote o Osimu...mislim da je vec bilo pitanja i da je neko obecao postaviti pa ako je postavio...
prelistaj par ovih zadnjih stranica, postavljeno je ;)
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 maj 2011, 21:03

droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kemal90
Kontakt:

Post Postao/la kemal90 » 16 maj 2011, 21:19

Oni če več sljedeće sezone igrati značajnu ulogu. :)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 maj 2011, 21:32

Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 maj 2011, 21:35

pile87 je napisao/la:
droba je napisao/la:pa imali kakvih novosti oko nijeme? ima li sanse da se dogovore?
Nema jos ovih ce dana biti razgovori...Ono sto sam cuo je da se za iducu sezonu najozbiljnije racuna na Zolu i Ramica sto je dobro za duzi period ali i da ce biti potrage za igracima pa eto vidjecemo...
Zola i Ramić su budućnost našeg kluba. Po meni će oni biti dobra 'pojačanja' za iduću sezonu. Još lijevog beka naći, Stanić ga ne može igrati, stvoren je za krila, dok je Radovanović često povrijeđen. Također se trebamo fokusirati oko produženja ugovora sa Nyemom.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 16 maj 2011, 21:36

Stole iz Bora je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo drug..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.