FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 16 maj 2011, 15:41

tm84 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:i zbog ovog pustanja, siroki nas otrese kad smo se ganjali sa leotarom u zadnjem kolu :evil:
gledaj ovako, da nismo pustili mozda bi nas te sezone bas buducnost tog proljeca otresla kao siroki u zadnjem kolu... ;)
e, jbg sad. da amar protiv rudara na grbavici, te godine, protiv rudara nije izveo rezervnu postavu, radi utakmice sa njukastlom, ne bi nas ni rudar uzeo 1-0 i uopste ne bi bilo ni vazno to zadnje kolo. nadam se da se sjecas i znas o cemu govorim ;)
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2011, 15:43

starigrad je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:i zbog ovog pustanja, siroki nas otrese kad smo se ganjali sa leotarom u zadnjem kolu :evil:
gledaj ovako, da nismo pustili mozda bi nas te sezone bas buducnost tog proljeca otresla kao siroki u zadnjem kolu... ;)
e, jbg sad. da amar protiv rudara na grbavici, te godine, protiv rudara nije izveo rezervnu postavu, radi utakmice sa njukastlom, ne bi nas ni rudar uzeo 1-0 i uopste ne bi bilo ni vazno to zadnje kolo. nadam se da se sjecas i znas o cemu govorim ;)
jbg, ko je mogao u tom periodu, na pocetku sezone znati da ce upravo ekipa protiv koje si izgubio kuci biti kljucna u borbi za titulu... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 16 maj 2011, 15:50

@tm84
naravno, upravo tako... sjecam se i utakmice u citluku sa brotnjom, te godine, gdje smo vodili i bezze popusili na kraju. takodjer, sjecas li se onog kloca od golmana adilovica, koji napravi auto gol nakon naseg auta. to su bodovi koji su nas kostali titule te godine.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 16 maj 2011, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 16 maj 2011, 16:17

starigrad je napisao/la:@tm84
naravno, upravo tako... sjecam se i utakmice u citluku sa brotnjom, te godine, gdje smo vodili i bezze popusili na kraju. takodjer, sjecas li se onog kloca od golmana od adilovica, koji napravi auto gol nakon naseg auta. to su bodovi koji su nas kostali titule te godine.

Ko ce zaboraviti tog kloca :D :D :D :D
:)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 16 maj 2011, 16:25

Omar500 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
djale je napisao/la:Bogicevic produzio ugovor! Sutra se ceka Nijemin potpis :!: ?
Izgleda iskoplikovalo se...pih **** mu majku
Jbmu, biće valjda sve dobro, da nam ne ode kao Kerla ili Cocalić :?
Ma znam i ja da se zakomplikovalo, sad je najlakse osuti po igracu. Ovdje je po meni Amar jedini krivac, mjesec dana ga vozao po Puli i na kraju potpise na 6 mjeseci. :(
Zadnja izmjena: djale, dana/u 16 maj 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 16 maj 2011, 16:37

Ma znam i ja da se zakomplikovalo, sad najlakse je osuti po igracu. Ovdje je po meni Amar jedini krivac, mjesec dana ga vozao po Puli i na kraju potpise na 6 mjeseci. :([/quote]

Upravo to!
Koliko je samo izjava dao za njega, kao nije nesto specijalno, da ne vrijedi itd itd.
Ispade momak igrac i po, sto je najgore u 5-6 utakmica je pokazao nego svi ostali za 25 utakmica.
Nije ovo protiv Amara da ne bude sad napada (a i da bude bas me...), ali nazalost tako je, ko radi taj i grijesi.
Nadati se da ce se te prepreke otkloniti i da ce momak potpisati ugovor, meni je legao pravo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 maj 2011, 16:47

starigrad je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
Ja mislim da je Modriča bila u pitanju...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 16:54

Ma jok, Rudar Ugljevik..sjecam se i je te tekme i evro-gola gostiju... :lol:

Samo, jel gol bio u 90. minuti???
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 maj 2011, 16:57

sarajlija89 je napisao/la:Ma jok, Rudar Ugljevik..sjecam se i je te tekme i evro-gola gostiju... :lol:

Samo, jel gol bio u 90. minuti???
I jedni i drugi su nas uzimali na Grbavici ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 16:59

Rudar Kakanj te godine kad smo igrali Ligu prvaka,i to Faćo Žeric nam ga uvalio sa 16 metara :cry:
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 16 maj 2011, 17:03

Sjećam se tog poraza od Rudara, to je bilo pred put u Englesku čini mi se. Znam da je Baho pitar radio intervju s Amarom i na kraju kaže "kad je Rudar mogao iznenaditi Želju na grbavici, zašto Željo ne bi mogao Newcastlea?". :mrgreen: Lafo ista razlika u kvaliteti. Šteta samo što Amar nije odgovorio na to pitanje.

A za Nyemu, može li pojašnjenje šta se iskomplikovalo? Ima li ponude drugih klubova, ili su mu slabi uslovi kod nas ili oboje? :roll: Može i na pp.. Hvala

Edit: Mohikanac, biće da je Rudar Ugljevik :?
Zadnja izmjena: spielführer_21, dana/u 16 maj 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 16 maj 2011, 17:04

@sekretaru :mrgreen:

Ma ok to, oni govore o toj tekmi sa Rudarom i prvim porazom na Grbavici, nakon dvije godine mislim...i na kraju se ispostavilo da je taj kiks Zelju kostao titule....to ejs ezona kada je Leotar bio prvi...

Sjecam se i kad vas je Borac pobjedio prije par sezona, frajer je opalio sa 30. metara :lol: golcina prava...

E sad mi dvojba jel protiv Rudara primljen gol u 90. ili protiv Borca...znam da su oba evrogola bila.... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 maj 2011, 17:06

sarajlija89 je napisao/la:@sekretaru :mrgreen:

Ma ok to, oni govore o toj tekmi sa Rudarom i prvim porazom na Grbavici, nakon dvije godine mislim...i na kraju se ispostavilo da je taj kiks Zelju kostao titule....to ejs ezona kada je Leotar bio prvi...

Sjecam se i kad vas je Borac pobjedio prije par sezona, frajer je opalio sa 30. metara :lol: golcina prava...

E sad mi dvojba jel protiv Rudara primljen gol u 90. ili protiv Borca...znam da su oba evrogola bila.... :mrgreen:
E taj sa 30m je bio protiv Borca kad smo zijanili. Sjecam se branio onaj neki golman sto nije mogao prebaciti loptu preko centra pri ispucavanju i sto je jedva precku mogao dohvatiti kad skoci. Ne sjecam mu se imena :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 maj 2011, 17:08

zlaya_tm87 je napisao/la:

E taj sa 30m je bio protiv Borca kad smo zijanili. Sjecam se branio onaj neki golman sto nije mogao prebaciti loptu preko centra pri ispucavanju i sto je jedva precku mogao dohvatiti kad skoci. Ne sjecam mu se imena :lol:
hmm Baotic,Kruzik ko bi jos tad mogao da brani??al mislim da su oni bile klase golmana i ne vjerujem da je neko od njih dvojice...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 16 maj 2011, 17:09

Kružik je primio taj čuveni gol od Rudara iz Ugljevika prije utakmice na Koševu protiv Newcastlea!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 maj 2011, 17:10

mislim da se zvao Faris nesto,dobar golman za bajramskog :D
svoj ti pos'o !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 16 maj 2011, 17:11

evo nasao sam u ovoj knjizi, Becirovic Kenan se zvao :mrgreen: edit: ili Eldin Hasanspahic :roll: ne znam fkt sada koji od ta dva
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 16 maj 2011, 17:12

pintol_TM87 je napisao/la:

hmm Baotic,Kruzik ko bi jos tad mogao da brani??al mislim da su oni bile klase golmana i ne vjerujem da je neko od njih dvojice...
Hasanspahic je branio protiv Borca , a to je utakmica poslije Litexa

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 maj 2011, 17:13

zlaya_tm87 je napisao/la:evo nasao sam u ovoj knjizi, Becirovic Kenan se zvao :mrgreen: edit: ili Eldin Hasanspahic :roll: ne znam fkt sada koji od ta dva
Kao kroz maglu ga se sjecam :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Mohikanac
Kontakt:

Post Postao/la Mohikanac » 16 maj 2011, 17:16

spielführer_21 je napisao/la:Sjećam se tog poraza od Rudara, to je bilo pred put u Englesku čini mi se. Znam da je Baho pitar radio intervju s Amarom i na kraju kaže "kad je Rudar mogao iznenaditi Želju na grbavici, zašto Željo ne bi mogao Newcastlea?". :mrgreen: Lafo ista razlika u kvaliteti. Šteta samo što Amar nije odgovorio na to pitanje.

A za Nyemu, može li pojašnjenje šta se iskomplikovalo? Ima li ponude drugih klubova, ili su mu slabi uslovi kod nas ili oboje? :roll: Može i na pp.. Hvala

Edit: Mohikanac, biće da je Rudar Ugljevik :?
Na Grbavici prije tekme sa Newcastleom dobio nas Rudar Kakanj...Žeric ga uvalio milon %
Švabo rek'o : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.