BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Na Dzumhura uvijek treba igrat kad je veca kvota. Hvala kralju. 

Grandeeee

- NerminFatic
- Kontakt:
Treba odbiti pola plate genijalcu koji je onakvu kvotu dao protiv Damira, osvajaca ATP titule na travi. Pa Australac zna mlatnuti prvi servis i nis drugo. Kako dodje u top 200, nevjerovatno.
Nerman propusti sansu za BP kod 1:1 u trecem i sada ce se tesko vratiti nakon gubitka servisa.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nek je on prošao.Ovaj Australac je odigrao dosta mečeva ove sezone na travi.Prošao je kvalifikacije u Hertogenbošu.Odigrao solidan meč protiv Korde.A Damir s druge strane odigrao samo jedan meč na travi ove sezone.Šteta za Nermana ali solidno za igrača koji prvi put igra na travi.NerminFatic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:46Treba odbiti pola plate genijalcu koji je onakvu kvotu dao protiv Damira, osvajaca ATP titule na travi. Pa Australac zna mlatnuti prvi servis i nis drugo. Kako dodje u top 200, nevjerovatno.
Nerman propusti sansu za BP kod 1:1 u trecem i sada ce se tesko vratiti nakon gubitka servisa.
Dzumhur u 2. kolu ide na Hardta koji je danas odigrao tek treci mec na travi u karijeri, i ostvario prvu pobjedu. Fina sansa za finale kvala. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Fonseca, haj ti sine kuci 

-
- Kontakt:
S narednom pobjedom dosao bi do 10 novih bodova(2+8). Jako je dobro sto je odigrao jos jedan mec na travi i dobio na kladari favorita.
Ono sto bas nije dobro je da je samo jedan od devet bolje rangiranih otpao(Barrere), u slcaju da kao LL udje na MD Wimbledona.
Ono sto bas nije dobro je da je samo jedan od devet bolje rangiranih otpao(Barrere), u slcaju da kao LL udje na MD Wimbledona.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Jeste Damir 2x dobio Dominikanca Hardt-a,oba puta 2:0, ali uvijek tijesno, na brejk razlike. Izuzetno bitan mec za Damira, a takve obicno igra dobro u zadnje vrijeme, nadati se da ce i danas biti na nivou.
Znam malo sam dosadan, ali bi bilo lijepo da neko postavi link @Heraklit, @Uno.. Hvala.

Znam malo sam dosadan, ali bi bilo lijepo da neko postavi link @Heraklit, @Uno.. Hvala.
-
- Kontakt:

- TMmanija2012
- Kontakt:
Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.
-
- Kontakt:
Hvala, ali se ne kladim od 17.10.2015. Rahat sam po tom pitanju, ali evo piljim u rezultate i bas se rastuzi. 2:0 i 3:6.TMmanija2012 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:32Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.

Hvala komsija na pomoci

- TMmanija2012
- Kontakt:
Nema na cemu komsija ,uzivajSamozdravlje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:35Hvala, ali se ne kladim od 17.10.2015. Rahat sam po tom pitanju, ali evo piljim u rezultate i bas se rastuzi. 2:0 i 3:6.TMmanija2012 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:32Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.![]()
Hvala komsija na pomoci![]()
![]()

Uzeo 18/21 poena da završi meč.
Na poznanika Canasa za MD Wimbledona.
Fakat odlična prilika.
Na poznanika Canasa za MD Wimbledona.
Fakat odlična prilika.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Nek "NAS"TMmanija2012 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:32Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.

Tebi hvala, a ovima sto su mogli a nisu postavili link zelim dobro zdravlje i svaku srecu, bez ironije.

Hvala Ti sto si pokusao

Tako je Dzumiii

https://letmegooglethat.com/?q=tennis+live+streamsSamozdravlje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:04Nek "NAS"TMmanija2012 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:32Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.Manijak dobija, pa taman ga ja ne gledao nikad.
![]()
![]()
Tebi hvala, a ovima sto su mogli a nisu postavili link zelim dobro zdravlje i svaku srecu, bez ironije.![]()
Hvala Ti sto si pokusao![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Finaleeeeee ooooo bravo mačko idemo u glavni turnir.
Kakav je ovaj spanac?
Kakav je ovaj spanac?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Ovo je nesto univerzalno, ucis me da pecam, a ne da mi dajes ribu. Nije mi problem Challenger TV, ali ATPgaston je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:14https://letmegooglethat.com/?q=tennis+live+streamsSamozdravlje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 14:04Nek "NAS"TMmanija2012 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:32
Ima link na premier kladionici ,ako imas racun mozes tu gledati.Manijak dobija, pa taman ga ja ne gledao nikad.
![]()
![]()
Tebi hvala, a ovima sto su mogli a nisu postavili link zelim dobro zdravlje i svaku srecu, bez ironije.![]()
Hvala Ti sto si pokusao![]()
![]()

Ma za jednog 67-godisnjaka dobro da i na rezultatima mogu pratiti

Naredna pobjeda aBd bi mogla znaciti ne jedan , nego tri GS.

Hvala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.