Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
sarajevo46
-
Kontakt:
Postao/la sarajevo46 » 26 mar 2017, 11:25
aqarius je napisao/la:Dobro to sve štele,neštele,prepucavanja,posjeta,modalitet,,,nego uze li ko album i sličice da se ćoramo.Ja sve oko sebe uzbihuzurio da sakupljamo sličice,imam dosta kuka pa mi malo ofirno stalno kupovati slibe na kiosku.Ma dobar je ovaj naš cirkus ..extra...prvi paketić i dobijem ćelu Petrovića u drugom gospodina Jagodića...
Ima nas

Dokle si stigao? Ja sam 20 paketica do sad kupio.

-
Shadows
-
Kontakt:
Sve je to super, al ovo o porastu posjete....tesko.
-
7aprildomemoj
Postao/la 7aprildomemoj » 26 mar 2017, 12:49
club21 je napisao/la:Jel' valjic prekinuo na Koševu zbog armija bih, a sljedeće kolo u bl sudi a zastava vojske i normalno se igra.
Mamu mu **** i vi njemu čestitati stidite se.

Bravo, upravo tako. Bošnjo je najveći dušmanin sam sebi sa kratkim pamćenjem i merhametli ponašanjem. Da nas nema trebalo bi nas izmisliti
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
Tristan
-
Kontakt:
club21 je napisao/la:Jel' valjic prekinuo na Koševu zbog armija bih, a sljedeće kolo u bl sudi a zastava vojske i normalno se igra.
Kako moze Valjic da sudi u BL kad je on iz BL?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
7aprildomemoj
Postao/la 7aprildomemoj » 26 mar 2017, 15:01
Tristan je napisao/la:club21 je napisao/la:Jel' valjic prekinuo na Koševu zbog armija bih, a sljedeće kolo u bl sudi a zastava vojske i normalno se igra.
Sudio je u Istočnom Sarajevu i nije prekinuo utakmicu zbog zastave vojske rs kao što je uradio na Koševu. Dvostruki aršini a NSBIH ni mukajet
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
aqarius
-
Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:aqarius je napisao/la:Dobro to sve štele,neštele,prepucavanja,posjeta,modalitet,,,nego uze li ko album i sličice da se ćoramo.Ja sve oko sebe uzbihuzurio da sakupljamo sličice,imam dosta kuka pa mi malo ofirno stalno kupovati slibe na kiosku.Ma dobar je ovaj naš cirkus ..extra...prvi paketić i dobijem ćelu Petrovića u drugom gospodina Jagodića...
Ima nas

Dokle si stigao? Ja sam 20 paketica do sad kupio.

Uzeo sa 15 paketića mislio danas ali nedjelja svi pozatvarali.Od 75 imam 7 duplih i to 3 grba Viteza i 2 Slobode.Ko misli uzimati bolje je uzeti po 5 paketića na 5 različitih prodajnih mjesta nego u cugu sve odjednom....primjetio sam da dosta raje i to starije uzima slike,,tako da je ova Skay-media dobro to odradila,sve je dobro da se malo popularizuje ova naša liga...jedino što bih volio da malo ubace nekog teksta u album da imaš nešto i pročitati,možda par legendi B-H fudbala,par utakmica iz bivše Yu lige...i imali bi pravi album.Papir(debljina-kvalitet)za svaku pohvalu..možda ovaj od 2KM da su malo samo korice deblje napravili...
-
virtuoz
-
Kontakt:
Je li poznata satnica odigravanja meceva 1.kola lige za prvaka/ostanak ?
-
Duff
virtuoz je napisao/la:Je li poznata satnica odigravanja meceva 1.kola lige za prvaka/ostanak ?
Zrinjski - Krupa 16:00
Željo - Sloboda 19:00
Sarajevo - Radnik 16:30
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
-
Vucevich
7aprildomemoj je napisao/la:Tristan je napisao/la:club21 je napisao/la:Jel' valjic prekinuo na Koševu zbog armija bih, a sljedeće kolo u bl sudi a zastava vojske i normalno se igra.
Sudio je u Istočnom Sarajevu i nije prekinuo utakmicu zbog zastave vojske rs kao što je uradio na Koševu. Dvostruki aršini a NSBIH ni mukajet

-
brig
-
Kontakt:
Jedno pitanje:
Tko je radio utakmicu BiH-Gibraltar? Jer slika je bila neuporedivo bolja nego kad je PL utakmica uzivo. Jel bas BHT odradio ili netko za njih? Ili jednostavno PL rade sa opremom iz prapovijesti?
Ako netko za da odgovori
-
irfo
- Interni moderator
-
Kontakt:
brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Tko je radio utakmicu BiH-Gibraltar? Jer slika je bila neuporedivo bolja nego kad je PL utakmica uzivo. Jel bas BHT odradio ili netko za njih? Ili jednostavno PL rade sa opremom iz prapovijesti?
Ako netko za da odgovori
Utakmice reprezentacije uvijek radi neka firma koju unajmi BHT, cini mi se da je firma iz hrvatske, nisam siguran, a utakmice premijer lige rade sa svojom opremom
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
brig
-
Kontakt:
irfo je napisao/la:brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
Utakmice reprezentacije uvijek radi neka firma koju unajmi BHT, cini mi se da je firma iz hrvatske, nisam siguran, a utakmice premijer lige rade sa svojom opremom
I mislio sam da je tako. Vidi se
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ako netko za da odgovori
Tu se jednostavno moraju poštovati FIFA/UEFA HD standardi koji su na najvišem mogućem nivou.
Znam da je nekoliko mečeva radila Hrvatska kompanija Croatel.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Signore
-
Kontakt:
Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
Signore je napisao/la:Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
Ljudi su prije pet godina kupovali po 20 kamera, kada je jedna koštala 30 hiljada eura, a prošle godine su kupili 12 Sony kamera, jedna košta 50.000 eur i mikser od 120.000 eur
Pa izračunaj koliko im košta onaj reportažni kombi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Signore
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Signore je napisao/la:Taj Croatel radi meceve za Arenu. Vrhunski su. Kamo srece da rade i PL.
Ljudi su prije pet godina kupovali po 20 kamera, kada je jedna koštala 30 hiljada eura, a prošle godine su kupili 12 Sony kamera, jedna košta 50.000 eur i mikser od 120.000 eur
Pa izračunaj koliko im košta onaj reportažni kombi

Kada je Hajduk igrao prije par godina s Dundalkom u Irskoj, nitko nije htio prenositi utakmicu i ljudi iz Hajduka su htjeli napraviti prijenos, tj. platiti nekome taj reportazni kombi da uradi prijenos za njih, valjda preko klupske web stranice. Cifra koja se spominjala je 6.000 eura za utakmicu, navodilo se da toliko kosta prijenos u Hrvatskoj. Na kraju nisu postigli dogovor ni sa jednom produkcijskom kucom i prijenos je propao.
Croatel isplati svoju opremu za godinu, dvije

-
gramparada
-
Kontakt:
Postao/la gramparada » 27 mar 2017, 15:55
Ako netko za da odgovori
BHT je radio prenos 100% nikakva hrvatska firma!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
Duff je napisao/la:virtuoz je napisao/la:Je li poznata satnica odigravanja meceva 1.kola lige za prvaka/ostanak ?
Zrinjski - Krupa 16:00
Željo - Sloboda 19:00
Sarajevo - Radnik 16:30
Sarajevo igra u 19 i 45..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
AdmirLav
-
Kontakt:
gramparada je napisao/la:brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
BHT jest radio prenos, ali sliku sa stadiona do BHT-a radio je neko drugi.
Sloboda je cijeli život moj !
-
gramparada
-
Kontakt:
Postao/la gramparada » 27 mar 2017, 20:07
AdmirLav je napisao/la:gramparada je napisao/la:brig je napisao/la:Jedno pitanje:
Ako netko za da odgovori
BHT jest radio prenos, ali sliku sa stadiona do BHT-a radio je neko drugi.
Stari mi je kamerman na BHT-u,BHT je snimao utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.