Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Pirlo produžio na dvije godine. 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Puno, još godina i to je trebalo biti to.
Ništa se ne radi na potencijalnoj zamjeni, niti će izgleda još 2 godine, a još na početku netom završene sezone sam pisao da zamjena Pirla mora doći već sada. Ne mogu vjerovati kakvu smo mi glupost s Verratiem napravili, zbog par miliončića ga pustili, a iste lagano davali za Zazu, Gabbiadinia i slične.
Vidal - Pogba - Verrati - Pirlo - Marchisio, strašno, naprosto, taj vezni red sanja svaki klub na svijetu, a tako naivno ne kupismo momka, još navijača Juventusa.
Spominje se da Ogbonna ide u Englesku, greška, ima momak znanje, samo će napredovati, zna se ko treba da ide iz odbrane. Spominje se mogućnost razmjene Isla-Savić, fantastično, bidon za momka koji će u Juventusu postati svjetska klasa.
Ništa se ne radi na potencijalnoj zamjeni, niti će izgleda još 2 godine, a još na početku netom završene sezone sam pisao da zamjena Pirla mora doći već sada. Ne mogu vjerovati kakvu smo mi glupost s Verratiem napravili, zbog par miliončića ga pustili, a iste lagano davali za Zazu, Gabbiadinia i slične.
Vidal - Pogba - Verrati - Pirlo - Marchisio, strašno, naprosto, taj vezni red sanja svaki klub na svijetu, a tako naivno ne kupismo momka, još navijača Juventusa.

Spominje se da Ogbonna ide u Englesku, greška, ima momak znanje, samo će napredovati, zna se ko treba da ide iz odbrane. Spominje se mogućnost razmjene Isla-Savić, fantastično, bidon za momka koji će u Juventusu postati svjetska klasa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Šteta što ovog Sancheza ne ugrabismo prije Mundijala, Vidal još uvijek nije spreman 100 %, bit će bolji u narednim utakmicama.
Isla hendla i dalje po svom, može trčati koliko hoće, ali nije efikasan uopšte.
Juventusova kolonija tek večeras nastupa, vidjet ćemo kako će to izgledati.
Isla hendla i dalje po svom, može trčati koliko hoće, ali nije efikasan uopšte.
Juventusova kolonija tek večeras nastupa, vidjet ćemo kako će to izgledati.

-
- Kontakt:
Turski mediji: Drogba novi igrač Juventusa, 4,5 miliona plus bonusi godišnje, potpis nakon Mundijala.
I Di Marzio je sinoć nešto govorio, gdje ima dima ima i vatre.
I Di Marzio je sinoć nešto govorio, gdje ima dima ima i vatre.
Nisam oduševljen sto je drogba potpisao za juve, moglo je to puno bolje od njega on je vec istrosen.
- Contentissimo
- Kontakt:
Morata: “Juve ili raskidam ugovor sa Realom”terabajt je napisao/la:Nisam oduševljen sto je drogba potpisao za juve, moglo je to puno bolje od njega on je vec istrosen.
----------------------------------------------------------------
mirise mi da se priprema teren za prodaju Nanda, a to mi se nikako ne svidja

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Hvala ti Boze i Marotta sto cu majstora gledati u dresu Juveta... Naravno zbog njegovih god nadam se da ce biti back up Nandu, al nikako prvi spic... U svakom slucaju bolje on nego kloc Moratta... jos Berardija vratiti za back up.. i dovesti Sancheza na jedno krilo i ofanzivni dio tima rijesen... i sigurno jedan od najboljih u svijetu... Uz vec snaznu odbranu i vezni red i naravno Gigija...
Dovesti jos nekog krstenog LB i Sancheza i Conte ne bi onda smio imati ispriku za neulazak u barem polufinale LP....
Dovesti jos nekog krstenog LB i Sancheza i Conte ne bi onda smio imati ispriku za neulazak u barem polufinale LP....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Drogba se nikako ne moze smatrati losim pojacanjem. eh sad dal to uslovljava odlazak nekog napadaca ili ne to je vec druga pjesma
nista veceras ''nasi'' na djelu valja ih bodriti nema druge, neka ubodu po jedan Pirlo ( iz slobodnjaka naravno ) i balonja i to bi trebalo biti dosta
i usput da pozdravim juventine, nema nam serie A pa se i slabije pise al et

nista veceras ''nasi'' na djelu valja ih bodriti nema druge, neka ubodu po jedan Pirlo ( iz slobodnjaka naravno ) i balonja i to bi trebalo biti dosta

i usput da pozdravim juventine, nema nam serie A pa se i slabije pise al et

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Znaci, ponovo antologijski dueli Vidić vs Drogba 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Duel titana sa pelenama za odrasle.marconato je napisao/la:Znaci, ponovo antologijski dueli Vidić vs Drogba

[youtube][/youtube]
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
imamo najstariju ekipu i dovodimo 36-godišnjeg igrača,još ako je to kao veliko pojačanje....tuga. drogba je bio zvijer iako možda ima snage još godinu na nekom višem nivou poželio sam nekog mlađeg perspektivnog napadača da gledam u juveu,ali od toga izgleda ništa neće biti...
ima li tog lijevog beka?
ima li tog lijevog beka?
-
- Kontakt:
Marchisio pred višemilijonskim auditorijem pokazao svjetsku klasu, sazreo je ko igrač fakat. Barzagli također rutinski, Chiellini realno ispušio foru, ali nije on kriv, Pirlo očekivano, u odbrani truba, u napadu šprdancija i ofiranje Engleza.
Sve u svemu zadovoljan sam nastupom juventina.
Sve u svemu zadovoljan sam nastupom juventina.
- Burberry46
- Kontakt:
Pirlo doktor, Marchisio zabi lijep gol, nadam se da ce se Gigi uskoro oporaviti, bravo i za ostale juventine
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
S kim bi ti napadao LP, Drogba ili Gabbiadini ili mozda i najgore 20 miliona placenim Moratom ? Sasvim ok pojacanje na 1 godinu pa mozda cak i 2. Isto kao da ga niste pratili kao da ne znate da sa svojih 36 godina i dalje moze izdominirat bilo kojeg odbrambenog igraca. Ako ce im ovo dati prostora odnosno posto je po free transferu omogucit da jos nesto love usmjere na dovodenje Sancheza ili beka nema potrebe zalit.Pogba je napisao/la:Jbo ih Drogba sve redom.
Alessandro Del Piero !
Ma Drogba je igračina i dalje, ali ne mogu podnijeti da smo najstarija ekipa u Evropi. Nećemo mi napasti LP ni ove godine, realno, osim ako se ne desi čudo i kupe bar još 2-3 klase na svojim pozicijama (bekovi, krila i jedan klasan veznjak).
Je li iko ovo čitao?
http://www.i n d e x.hr/sp2014/clanak/evo-zasto-je-pirlo-jedan-od-najvecih-svih-vremena/754523.aspx

Je li iko ovo čitao?

Ukloniti razmake.http://www.i n d e x.hr/black/clanak/zasto-je-car-andrea-pirlo-najbolji-covjek-na-svijetu-/754366.aspx
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
I mi smo bili najstarija ekipa kad smo zadnji put osvojili LP 
Nisu bitne godine, bitno je koga dovodis u ekipu. Drogba je sad u boljoj fizickoj spremi, nego recimo jedan Ljorente. Barem je to moje misljenje. A o igrackim kvalitetima da ne govorim.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Nisu bitne godine, bitno je koga dovodis u ekipu. Drogba je sad u boljoj fizickoj spremi, nego recimo jedan Ljorente. Barem je to moje misljenje. A o igrackim kvalitetima da ne govorim.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.