FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
De **** vam zeljo familiju Mrs u pm uzeli ste daviti ovuda ljude sa vasom glupom logikom. **** vas osim u supak odvas nemogu nista ni procitati dok admin trlja muda I dopusta da se ovo nastavlja vec par mjeseci? Postaje bezveze
Ne radi ovaj stream ?ennis je napisao/la:http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;Oxidenks je napisao/la:Ima li neko stream za gledanje ??
Sto su fini dresovi kod Leotara
Radi,skloni reklame,mora raditOxidenks je napisao/la:Ne radi ovaj stream ?ennis je napisao/la:http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;Oxidenks je napisao/la:Ima li neko stream za gledanje ??
Sto su fini dresovi kod Leotara
SLOBODA NAVIJAČIMA
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
A sta je pisalo na transparentu pa je tekma prekinuta? Moze i na PP.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
ARMIJA BIHRooney88 je napisao/la:A sta je pisalo na transparentu pa je tekma prekinuta? Moze i na PP.
Ovo samo kod nas ima.
Da na njemu stoji Arkanovi tigrovi, vjerovatno ne bi bio ni "opažen". fuj, fuj, fuj!

Da na njemu stoji Arkanovi tigrovi, vjerovatno ne bi bio ni "opažen". fuj, fuj, fuj!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Ultras1921
- Kontakt:
problem je sto je pisalo ARMIJA R.BIH. u lukavici stoje 2 transparenta armija republike srpske i nista
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
U lukavici 90 min stoji vrs a sudija šuti ...Nek nam živi naša ARMIJA BIH I svi koji je poštuju..
Jer si JEDAN JEDINI...........
sta je ba? ovo je papanluk, koji ce im qrac transparent o armiji, kome, povodom cega? neki dan je njihovom najboljem igracu ikad papetu bio rodjendan, bolje bi bilo da je nesto u vezi toga pisalo, ili bilo bi lijepo nesto u vezi zolotica ili poruka igracima da se ne predaju, itd. koji ce im qrac ovo??? u lukavici sam bio i vidio dva transa VOJSKA RS, ali ja sam od onih koji zele prvo ocisititi u svom dvoristu!
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Ako se ne varam sutra je dan armije. 15.4SB90 je napisao/la:sta je ba? ovo je papanluk, koji ce im qrac transparent o armiji, kome, povodom cega? neki dan je njihovom najboljem igracu ikad papetu bio rodjendan, bolje bi bilo da je nesto u vezi toga pisalo, ili bilo bi lijepo nesto u vezi zolotica ili poruka igracima da se ne predaju, itd. koji ce im qrac ovo??? u lukavici sam bio i vidio dva transa VOJSKA RS, ali ja sam od onih koji zele prvo ocisititi u svom dvoristu!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Sutra je 15. April dan Armije RBiH....sta ba da cistis jesi dobar?SB90 je napisao/la:sta je ba? ovo je papanluk, koji ce im qrac transparent o armiji, kome, povodom cega? neki dan je njihovom najboljem igracu ikad papetu bio rodjendan, bolje bi bilo da je nesto u vezi toga pisalo, ili bilo bi lijepo nesto u vezi zolotica ili poruka igracima da se ne predaju, itd. koji ce im qrac ovo??? u lukavici sam bio i vidio dva transa VOJSKA RS, ali ja sam od onih koji zele prvo ocisititi u svom dvoristu!
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Apsolutno podrzavam svaki prekid i svako kaznjavanje. Samo sto prekidaju i kako im se digne. Dace Bog da ostane nekog kontinuiteta u svemu tome. Leotar proslo kolo dobi 2500 KM kazne, dobice i Sarajevo sada,ali dzaba ti to sve ako se ne ostvari neki kontinuitet.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
podrzavamsta je ba? ovo je papanluk, koji ce im qrac transparent o armiji, kome, povodom cega? neki dan je njihovom najboljem igracu ikad papetu bio rodjendan, bolje bi bilo da je nesto u vezi toga pisalo, ili bilo bi lijepo nesto u vezi zolotica ili poruka igracima da se ne predaju, itd. koji ce im qrac ovo??? u lukavici sam bio i vidio dva transa VOJSKA RS, ali ja sam od onih koji zele prvo ocisititi u svom dvoristu!

inace, jel se samo meni cini il je leotar bolji i konkretniji od sarajeva ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Tekma kao da se igra u Trebinju, Leotar igra a Sarajevo pokusavana kontre nesto uraditi. 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Dosta sumnjiva situacija u finisu. Prije bih rekao da nije bio ofsajd nego da jeste. Losi ste za sada, ocekivala se drugacija slika sigurno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Otvorena utakmica Leotar dosao da se nadigrava sto je za pohvalu, ni nasa igra nije losa, ne sumnjam u pobjedu ovdje......Rooney88 je napisao/la:Dosta sumnjiva situacija u finisu. Prije bih rekao da nije bio ofsajd nego da jeste. Losi ste za sada, ocekivala se drugacija slika sigurno.
VOLIM TE BOSNO
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovaj trans. mozda nema veze sa sportom ali opet sta bi se trebalo raditi drugim timovima. Npr. Slavija pusta Mars na Drinu
Postujem zahvalu jedinoj pravno priznatoj vojsci iz proteklog rada. Da nije bilo njih ne bi bilo ni Bosne, ni Sarajeva, Zelje, mozda i nas. Hvala im.
Sto se tice igre Sarajeva, pravo tanko...

Sto se tice igre Sarajeva, pravo tanko...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa i nebih rekao bas da Leotar nesto aman igra fudbal. Ne sjecam se tacno brojeva, na kraju je Arena dala prikaz u kojem se vidi kako igra Leotar. Dosli su na bod, cvrsto u sredini a lopte koje prodju nabijaju sto dalje od svog gola. Nije to neko nadigravanje ali kakvih je postavki bilo na Kosevu i Grbavici, tuzno ce zvucati, ovo se i moze nazvati nadigravanjem u nekim segmentima.MrWhite je napisao/la:Otvorena utakmica Leotar dosao da se nadigrava sto je za pohvalu, ni nasa igra nije losa, ne sumnjam u pobjedu ovdje......Rooney88 je napisao/la:Dosta sumnjiva situacija u finisu. Prije bih rekao da nije bio ofsajd nego da jeste. Losi ste za sada, ocekivala se drugacija slika sigurno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC