Aaaaa,pa ne trebaju nama realno ti igraci nego ih samo skidamo strumfetama...ono,cisto da im pritisak nabijamo....eo sad i Stokic izjavio da su ga kontaktirali iz doline mumijevih...ahahahaMortemHz je napisao/la:Vi niste normalni,sve pokupovaste a lafo plan za europu tek u ligi 12...nemojte ba suplje![]()
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jesmo li mi definisali ciljeve za iducu sezonu, koji je opstanak u ligi ili sam ja nesto propustio ? Ukoliko dodje do transfera kako da Bilbija nije pojacanje za nas ? Neka mi neko to objasni.
Momak je imao tesku povredu u Vojvodini i tu je imao pad u karijeri. Kada je presao u novosadski klub bio je jedan ako ne i najveci talenat Premijer lige. Vratio se u Sarajevo i nije se snasao onako kako se ocekivalo od njega. Pa do juce svrsavali smo kad su nam dolazila pojacanja iz Gradine ( Moranjkic zimus ), Krpic koji je bio bez kluba do Januara, Zrnanovic takodjer, a vec sada kalibar Bilbije ne smatrate pojacanjem.
Momak bi bio vrhunsko pojacanje, igrao je za reprezentaciju, sa Sarajevom uzeo titulu prvaka, kup, igrao medjunarodne utakmice, dobar udio je imao i u osvajanju titule sa Borcem prije nego sto je presao u Vojvodinu tada super jaku.
On ako dodje trebamo se udarati u dupe od srece.
Momak je imao tesku povredu u Vojvodini i tu je imao pad u karijeri. Kada je presao u novosadski klub bio je jedan ako ne i najveci talenat Premijer lige. Vratio se u Sarajevo i nije se snasao onako kako se ocekivalo od njega. Pa do juce svrsavali smo kad su nam dolazila pojacanja iz Gradine ( Moranjkic zimus ), Krpic koji je bio bez kluba do Januara, Zrnanovic takodjer, a vec sada kalibar Bilbije ne smatrate pojacanjem.
Momak bi bio vrhunsko pojacanje, igrao je za reprezentaciju, sa Sarajevom uzeo titulu prvaka, kup, igrao medjunarodne utakmice, dobar udio je imao i u osvajanju titule sa Borcem prije nego sto je presao u Vojvodinu tada super jaku.
On ako dodje trebamo se udarati u dupe od srece.
samo Sloboda
staragarda je napisao/la:Ne lazi da znas za Bilbiju tek od skoraRUDARSKA2 je napisao/la:Skim god ovaj Svinjski pocen pregovarat ... mi ga potpisemo PPPP ... znao sam da se pregovara s Bilbijom jos prije desetak dana ... al nista jos nije zavrseno , vrlo je blizu realizacije![]()
Al sta ce Bilbija ccc , daj Azmire Ibricica ... i ovog Azmira treba OCERAT i ZEBU
de bolan gledaj gdje vozis ....
Eh bilbija...lijepo BI bilo..ja Muslim da in igra vecinom veznog iza napadaca.Maya cini mi SE da je u sarajevu igrao na vise pozicija.sve u svemu bilo BI odlicno.
Stokic ode u juznu afriku tako da öd njeg nema nista..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego gdje i ljudi vidite komentare Husarica ?..ja ne vidim ili me je blokirao i nema mu vise onog profila ... nije me valjda stavio na "nimukajt" opciju ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Gori si od Salta postao sa tim njemackim t9 opcijom na telefonu ugasi to smecesolinas je napisao/la:Eh bilbija...lijepo BI bilo..ja Muslim da in igra vecinom veznog iza napadaca.Maya cini mi SE da je u sarajevu igrao na vise pozicija.sve u svemu bilo BI odlicno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ma na pauzi na poslu sve brzinski pisem halali hahamerak je napisao/la:Gori si od Salta postao sa tim njemackim t9 opcijom na telefonu ugasi to smecesolinas je napisao/la:Eh bilbija...lijepo BI bilo..ja Muslim da in igra vecinom veznog iza napadaca.Maya cini mi SE da je u sarajevu igrao na vise pozicija.sve u svemu bilo BI odlicno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Bilbija, čuj Palermo, čuj Ordagić doš'o, Zeba produžio ugovor.. A Sarić, Fejzić, Kiso otišli. Azmire odlazi!!

Husara fb informatorSARS je napisao/la:citam sad Husarine komentare i eto navodno Bilbija je zavrsio sa nama i dolaze na 3-4 prava pojacanja vrlo brzo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi gdje Husara pise ja ga ne vidim ahahhaa..da me covjek nije blokiro ili sta vec ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
pise na fb stranici sporsport, pitanje glasilo ko je do sada najbolji posao napravio sto se tice pojacanja...Covjeku puna usta Slobode i eto izmedju ostalog komentarise kako je Bilbija zavrsen i da ce uskoro doci 3-4 prava pojacanja i da nas vidi kao glavnog konkurenta SarajevuSaltCityAttack je napisao/la:ljudi gdje Husara pise ja ga ne vidim ahahhaa..da me covjek nije blokiro ili sta vec ?
Nego, da ne bude da upadam u ovaku "ozbiljnu" temu . . .. ima li ko informaciju (nisam pratio), kad će sezonske.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cim on to pise nesto kontam da nam je uvalio nekog svog pa hvali. Tako je radio i na proljece.. Ne moze pljuvat do prije par dana i Kostica, a sada hvalit
Moze ko link poslati ? Ja ne mogu da nadjem
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
TaRgEt_ je napisao/la:Moze ko link poslati ? Ja ne mogu da nadjem
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Bilbija bi svakako bio pojacanje i ako je istina dobro nam dosao sine bosanski 
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Treba Mesanovica i Skahica prodat, zato su i puna usta SlobodeSARS je napisao/la:pise na fb stranici sporsport, pitanje glasilo ko je do sada najbolji posao napravio sto se tice pojacanja...Covjeku puna usta Slobode i eto izmedju ostalog komentarise kako je Bilbija zavrsen i da ce uskoro doci 3-4 prava pojacanja i da nas vidi kao glavnog konkurenta SarajevuSaltCityAttack je napisao/la:ljudi gdje Husara pise ja ga ne vidim ahahhaa..da me covjek nije blokiro ili sta vec ?
Niko, niko, samo Sloboda
Cilj za slhedecu sezonu ce biti javan pred pocetak priprema.
Sve zvanicne informacije u vezi ugra a samo na sluzbenoj stranici kluba. Svaki drugi izvor moze ici u kategorije zelje slusaoca, uvijek prisutnih kriticara, sanjara, neostvarenih menadjera, wanna be strucnjaka itd.
Sezonske ce vjerovatno ici u eter do kraja sljedece sedmice. Trenutno se rade probne, a u srijedu ce se znati cijena te bi cijela prica oko ulaznica i svih gledalaca u sljedecoj sezoni mogla imati jednu extra novinu, ali ajde ipak da sacekamo sljedecu sedmicu i odgovor partnera kluba na ideju.
Sve zvanicne informacije u vezi ugra a samo na sluzbenoj stranici kluba. Svaki drugi izvor moze ici u kategorije zelje slusaoca, uvijek prisutnih kriticara, sanjara, neostvarenih menadjera, wanna be strucnjaka itd.
Sezonske ce vjerovatno ici u eter do kraja sljedece sedmice. Trenutno se rade probne, a u srijedu ce se znati cijena te bi cijela prica oko ulaznica i svih gledalaca u sljedecoj sezoni mogla imati jednu extra novinu, ali ajde ipak da sacekamo sljedecu sedmicu i odgovor partnera kluba na ideju.
tuzlanska Sloboda
Husaric nas do neki dan pljuvao,sad mu puna usta Slobode,kao sto napisa @katarakta treba prodati Skahica i Mesanovica,mozda nam uvali i Okica,ako je njegov igrac,ako sam pogresio ispravite me..kako neki mogu biti dvolicni u pm kao ovaj kvazi menadzer iz Srebrenika !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Čujem i Kajkut je vrlo blizu dolaska da ne napadate titulu? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.