Sve nešto kontam da će opet Totenhem uletiti sa 200 000 funti većom ponudom i eto belaja

peppo: Do ljeta je sve moguće,vrijeme je više da se pojačamo ali kako treba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
31 bod si imao a ne 29 prošle sezone.BeyKopites je napisao/la:Jedan mali statistički podatak - prošle sezone nakon 18 odigranih kola imali smo gol razliku 21 : 14 i 29 osvojenih bodova.
Ove sezone nakon 18 odigranih kola imamo gol razliku 27 : 23 i 25 osvojenih bodova.
Samo nemojte sada početi priču Kenny vs BR
Da, izvinjavam se, 31 bod, moja greškaHenderson je napisao/la:31 bod si imao a ne 29 prošle sezone.BeyKopites je napisao/la:Jedan mali statistički podatak - prošle sezone nakon 18 odigranih kola imali smo gol razliku 21 : 14 i 29 osvojenih bodova.
Ove sezone nakon 18 odigranih kola imamo gol razliku 27 : 23 i 25 osvojenih bodova.
Samo nemojte sada početi priču Kenny vs BR
Vidi se sine da ne posjećuješ baš puno ovu temu.Ovdje tradicionalno šta ja kažem ono je kontra.Dosad si bogataš mogao postati samo na ovoj temi,a ne tamo po nekim teniskim bogovima i šta ti ja znam.Edin TM87 je napisao/la:
samo ovaj volimlivepool najjaciIma dobar osjecaj protiv Ville, ubiju nas ljudi, ima los osjecaj protiv Fulema, ubijemo ih nogama, daj pasa sljedecu kakav ti je osjecaj da kontriram
Valja dat' gol onoj životinji.Zodiac je napisao/la:Stoke primio samo 13 golova,ali i postigli jako malo,samo 15 tako da ako uspijemo skuckati jedan gol isti će vjerovatno biti dovoljan za 3 bobe
.
Znači da igram na Stoke?VolimLiverpool je napisao/la: Protiv Stokea očekujem pobjedu.
Ukoliko želimo top 4 onda je pobjeda imperativ, nikakvih izgovora ne smije bitiZodiac je napisao/la:Stoke primio samo 13 golova,ali i postigli jako malo,samo 15 tako da ako uspijemo skuckati jedan gol isti će vjerovatno biti dovoljan za 3 bobe
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.