FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Hvala na brzim odgovorima. Zelim vam srecu i da sa TZ Tanom uletite u evropu iduce god
-
- Kontakt:
Crveno - crni bi prema planu priprema od 06. jula trebali boraviti u Sloveniji na uigravanju u Mariboru (Pohorje), a u međuvremenu došlo je do određenih izmjena kada su u pitanju protivnici sa kojima ćemo odmjeriti snage.
Prvobitno planirani meč 08. jula protiv beogradskog Partizana pod znakom je pitanja, jer popularni Crno - beli još uvijek se nisu izjasnili odgovara li im taj termin za odigravanje utakmice.
Crveno - crni će 11. jula odmjeriti snage sa budimpeštanskim Vasasom koji je prošle sezone izborio povratak u elitni rang mađarskog fudbala.
Za 14. juli planiran je prijateljski ogled sa FC Anzhi Makhachkala, povratnikom u rusku Premier ligu, dok će 17. jula izabranici Husrefa Musemića odmjeriti snage sa Palermom, članom italijanske Serie A.
Zbog nepoklapanja termina priprema otpao je prijateljski meč protiv Kubana.
Prvobitno planirani meč 08. jula protiv beogradskog Partizana pod znakom je pitanja, jer popularni Crno - beli još uvijek se nisu izjasnili odgovara li im taj termin za odigravanje utakmice.
Crveno - crni će 11. jula odmjeriti snage sa budimpeštanskim Vasasom koji je prošle sezone izborio povratak u elitni rang mađarskog fudbala.
Za 14. juli planiran je prijateljski ogled sa FC Anzhi Makhachkala, povratnikom u rusku Premier ligu, dok će 17. jula izabranici Husrefa Musemića odmjeriti snage sa Palermom, članom italijanske Serie A.
Zbog nepoklapanja termina priprema otpao je prijateljski meč protiv Kubana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Palermo. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fino to sve zvuci...hajde vidicemo..
pazi ovo...
moji mokri snovi
ahmetovic u spic iza ordaga i zeba
iza njih zahirovic..
pazi ovo...
moji mokri snovi
iza njih zahirovic..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
a tu je i ovaj sa nikom oploditelj hahaahahhasolinas je napisao/la:Fino to sve zvuci...hajde vidicemo..
pazi ovo...
moji mokri snovi
iza njih zahirovic..

Može Palermo. Anzhi...

Nekontam te kakav oploditeljSloboda1919 je napisao/la:a tu je i ovaj sa nikom oploditelj hahaahahhasolinas je napisao/la:Fino to sve zvuci...hajde vidicemo..
pazi ovo...
moji mokri snovi
iza njih zahirovic..![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
jojjj kad Efendic da gol Palermu

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Kad bi neko malo nesto izvjestio sta nas ocekuje i sta je dogovoreno danas zbog nafake svoje ako nista

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Prati stranicumerak je napisao/la:Kad bi neko malo nesto izvjestio sta nas ocekuje i sta je dogovoreno danas zbog nafake svoje ako nista
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kada je u pitanju blagovremeno informisanje javnosti, jedinstven stav učesnika sastanka je da će sve informacije iz Kluba biti prvo plasirane na oficijelnoj klupskoj stranici.
-
- Kontakt:
Ma lik iznad sto je pitao nesto za stadion, nik oploditelj .... ma glupost hahah zanemarisolinas je napisao/la:Nekontam te kakav oploditeljSloboda1919 je napisao/la:a tu je i ovaj sa nikom oploditelj hahaahahhasolinas je napisao/la:Fino to sve zvuci...hajde vidicemo..
pazi ovo...
moji mokri snovi
iza njih zahirovic..![]()
![]()

kome ti prijetiš?solinas je napisao/la:haloooo momak,pogrijesio si podforum,il da prijavim postChinaglia je napisao/la:druže, svaka častSkver je napisao/la:ovdje 90% sto pisu uopste nsu svjesni koje gluposti pisu....![]()
meni se nije dalo odgovarat' retardima, jer stvarno mi pojedini idu na qrac![]()
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jao kako ce neki pojesti sva vnago koja su p o s r a l i
....mislim da smo oslabljeni u svim linijama i da su ovi igraci sto su nas napustili jednostavno nezamjenjivi....ovi sto su dosli su buranija teska....slijedi nam rasulo i najvjerovatnije ispadamo sljedece sezone kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava ...eto samo da odradimo ove pripreme posto su nam poklonjene i da odmjerimo snage sa nekakvim palermom i anzijem pa kud koji mili moji kuknjava kuknjava kuknjava ..jao,jao,jao lopove Husicu

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 20 jun 2015, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Jesi dobar pitaru haha
Ovako da vam iskreno kazem, imam njuh za to i ako vidite mene da se sikiram znaci da nesto nije uredu a do tad uzivajte 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Stvarno nije ovo uredu...pa ne pripremamo se za grupnu fazu LP.....pripremamo se za PL.staragarda je napisao/la:jao kako ce neki pojesti sva vnago koja su p o s r a l i![]()
![]()
....mislim da smo oslabljeni u svim linijama i da su ovi igraci sto su nas napustili jednostavno nezamjenjivi....ovi sto su dosli su buranija teska....slijedi nam rasulo i najvjerovatnije ispadamo sljedece sezone kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava ...eto samo da odradimo ove pripreme posto su nam poklonjene i da odmjerimo snage sa nekakvim palermom i anzijem pa kud koji mili moji kuknjava kuknjava kuknjava ..jao,jao,jao lopove Husicu
![]()
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma z a j e b i PL...gdje su bolan POJACANJA...kakav Kostic,kakav neki Ordagic...pa pogledaj kakve su institucije otjerali KISO,SARIC kuknjava kuknjava kuknjava ....gdje je Ibricic,Zahirovic,Huseinovic...pa do kad taj Husic misli vise prosipat samovolju kao da on sve placa....pa dokle vise kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaSkver je napisao/la:Stvarno nije ovo uredu...pa ne pripremamo se za grupnu fazu LP.....pripremamo se za PL.staragarda je napisao/la:jao kako ce neki pojesti sva vnago koja su p o s r a l i![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Očigledno kuknjave oko prijateljskih urodile plodom. Dosta više kukuruz ekipa, GOŠK-a i ostalih. Što se pojačanja tiče, ne vjerujem da će ostati na ovome, ako je Musemić predao spisak igrača na koje ne računa, onda je predao i SPISAK igrača sa kojima bi želio raditi. Na spisku nisu mogla biti dva imena. Strpljenja, ne može sve za jedan dan.
Mujic i Azmir sutra ponovo imaju sastanakSaltCityAttack je napisao/la:Sto vam Skver kaze sta ba kukate za Saricem,Kisom,Fejzicem ebo vas...ok da je Zeba otisao zalio bih...zao ce mi biti Mujica i pomalo Zrnanovica ali i oni hoce pare a Zrnanovic se spremao za evropu svakako..ali trazi covjek bolje ebiga ..ostavio bih ja Mujica ali eto kako Husref kaze bice tako...ja vam garantujem ako podrzimo covjeka da ce on jednog dana trazit pojacanja za grypnu fazu evropske lige i lige prvaka a ne borbu za evropu i titulu...covjeku je ovo hobi i nece odustat

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.