FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Vidljiv gubitak misicne mase na nogama, trebace mu mjesec, dva da je vrati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
I još mjesec dana da se stabilizuje tako da može ganjati formu početkom januara/februara kada je i najbitnije...FRANK RIBERY je napisao/la:Vidljiv gubitak misicne mase na nogama, trebace mu mjesec, dva da je vrati.
posto klopp odlazi u looserpool, a pisu da bi i peponja mogao u city, bundesliga ponovo prima udarac.
Zato su tu treneri sa identitetom:Scholl je napisao/la:posto klopp odlazi u looserpool, a pisu da bi i peponja mogao u city, bundesliga ponovo prima udarac.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mario Basler: "This Bayern is like dream sex with your dream woman, 34 times in a row. This Bayern is like rivers of beer, that never end. This Bayern is like 300 days of holidays a year, and the rest is free."

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ribery se lipo pomladio,a sto se trenera tice gosp. Anćeloti bujruma ima,trener za turnire.
VOLIM BAYERN
Vjerujem da je planove uprave poremetilo ovo Liverpoolovo potpisivanje Kloppa. Isto tako vjerujem da su planirali ići sa Kloppom ako Pep do nove godine ne potpiše novi ugovor. Sad smo ostali na opciji manje. Ako se još i Karlo negdje uvali prije onda ulazimo u mogući problem.isakovich je napisao/la:Anćeloti bujruma ima,trener za turnire.
- Centre forward
- Kontakt:
Problem neg' šta je. Muamere, da ti ne odgovaram tamo, ponoviću još jednom da se Pep nikad ne može poistovjetit' sa Bayernom, da lagano ruši identitet stvaran jedno stoljeće. Ovo je možda i najveći razlog što ja želim da on što prije ode. Za Bayern se ne navija samo zbog trofeja i te LP, Bayern je više od toga, to je za mene subkultura, shvataš šta hoću da kažem.
Mi ovdje pričamo o nekim novim trenerima a možda Pep dočeka peMziju u Mihenu.
Klop ode, a u tom slučaju trčat' po Carla. Specijalista za LP, a svi ovdje manje-više pjenimo za istom. Možda čak i Mourinho, ako baš krene po zlu u CSKA. Samo ne Low, od njega je čak i Amer Klinsman bolji. Naravno, sve ovo su opcije ako fasujemo par komada tamo nekad na proljeće.
Mi ovdje pričamo o nekim novim trenerima a možda Pep dočeka peMziju u Mihenu.

Klop ode, a u tom slučaju trčat' po Carla. Specijalista za LP, a svi ovdje manje-više pjenimo za istom. Možda čak i Mourinho, ako baš krene po zlu u CSKA. Samo ne Low, od njega je čak i Amer Klinsman bolji. Naravno, sve ovo su opcije ako fasujemo par komada tamo nekad na proljeće.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Za mene je ovo sve poprilicno jasno. Bayern je vec jednom imao kontakta sa Kloppom. Vjerujem da je opet bilo kontakta sa njim. Medjutim ukoliko su mu otkazali, onda su 100% sigurni u Pepov ostanak.
Steta, ali ovo je sve ozgleda zavrseno. Klopp vidjen na aerodromu u Dortmundu, Liverpool objavljuje sutra presica, vazna obavijest slijedi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Steta, ali ovo je sve ozgleda zavrseno. Klopp vidjen na aerodromu u Dortmundu, Liverpool objavljuje sutra presica, vazna obavijest slijedi.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens
ne znam mozete li ovo otvoriti
Zadnja izmjena: Scholl, dana/u 08 okt 2015, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja mogu.Scholl je napisao/la:ne znam moze te li ovo otvoriti
Gaudino je odavno poznat kao super tehnicar, velika buducnost Bayerna a trenutno igra za amatere i tamo je glavna pokretacka snaga.
Svaka akcija ide preko njega.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lewa gol 
Götzeinho povreda
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Götzeinho povreda

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Lewaa siloooooo
nova 2 gola i to veoma bitna u remiju i sad sve ili nista protiv Irske
ali sam siguran da ce i tu pokazat majstorstvo
Najbolji napadac u svijetu trenutno !

Najbolji napadac u svijetu trenutno !
FC Bayern !!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jel Gotze sta ozbiljno ili...?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lewa izuzetno nadahnut, opet dva gola sto ga jos vise ucvrscuje na prvom mjestu liste strijelaca u kvalama i trenutno je na broju 12 a ocekujem i protiv Iraca da dodje do barem jednog gola.
Gotze je izasao sepajuci ali se nije cinilo kao nesto previse ozbiljno.
Gotze je izasao sepajuci ali se nije cinilo kao nesto previse ozbiljno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svaka cast Lewi. Velik posao pravi. Steta kad se vrati Robben oslabit ce statistika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
u prvom pasusu si stvarno super se izrazio oko te neke Bayernove, a Boga mi i minhenske tj njemačke kulture i tradicije koju živi klub i koju strani treneri na neki način blago uništavaju, jer dovodi neke svoje profile igrača, da ne kažem sunarodnjake. Ako se već muti oko Gvardiole i Citya i ako se najavljuje ta promjena trenera, ja ne bi volio ovu dvojicu što sam blodirao a što si ih ti spomenuo, iz prostog razloga jer nisu Nijemci.Centre forward je napisao/la:Problem neg' šta je. Muamere, da ti ne odgovaram tamo, ponoviću još jednom da se Pep nikad ne može poistovjetit' sa Bayernom, da lagano ruši identitet stvaran jedno stoljeće. Ovo je možda i najveći razlog što ja želim da on što prije ode. Za Bayern se ne navija samo zbog trofeja i te LP, Bayern je više od toga, to je za mene subkultura, shvataš šta hoću da kažem.
Mi ovdje pričamo o nekim novim trenerima a možda Pep dočeka peMziju u Mihenu.![]()
Mislim da je ponovo došlo vrijeme kad najtrofejniji njemački klub ima njemačkog trenera, a ako ostane prazno mjesto, kako se iskreno nadam, mislim da će se njemački treneri koji imaju neki rejting otimat za kormilo Bayerna.
A Gvardiola od njeg očekujem da nas napusti na kraju sezone, al da to zaključi jednim osvajanjem LP slično poput Heynckesa.
pozdrav bavarci moji, Dobio sam Bayernov dres original kupljen u Minhenu, ali je XL velicine.Dres je sa etiketama, nikad obucen. Meni prevelik. Radi se o ovome dresu
Da li neko mozda zeli mijenjati za L velicinu, ili sta ja znam... Neki prijedlog sta da uradim

Da li neko mozda zeli mijenjati za L velicinu, ili sta ja znam... Neki prijedlog sta da uradim

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pokloni ga meni. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.