FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Projekat izgleda jako dobro, lijepo su ga razgradili ali treba biti realan i reci da se radi o jako ambicioznom planu. Cifre koje su navedene su velike i za jače klubove iz jačih liga a za naš standard prevelike. Svi su svijesni kako je teško u ovu državu dovesti investitora.
Meni je iskreno drago što se konačno pokrenula priča o stadionima u BiH i što se sve više klubova počinje ozbiljnije ulaziti u tu priču sa ciljem poboljšanja stadiona u BiH koja je trenutno ispod svakog nivoa i gdje većina jedva zadovoljava uslove ze igru a ne nešto više.
Meni je iskreno drago što se konačno pokrenula priča o stadionima u BiH i što se sve više klubova počinje ozbiljnije ulaziti u tu priču sa ciljem poboljšanja stadiona u BiH koja je trenutno ispod svakog nivoa i gdje većina jedva zadovoljava uslove ze igru a ne nešto više.
(aka. simon )
Svaka ti čast momak na objektivnom komentaruHaase je napisao/la:Projekat izgleda jako dobro, lijepo su ga razgradili ali treba biti realan i reci da se radi o jako ambicioznom planu. Cifre koje su navedene su velike i za jače klubove iz jačih liga a za naš standard prevelike. Svi su svijesni kako je teško u ovu državu dovesti investitora.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakav tačdaunAjzea je napisao/la:Te kule zapravo simboliziraju pehare, zato će se na Tušnju kao objekat koji je u sklopu stadiona, nalaziti jedna velika k určina..staragarda je napisao/la:Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Levati se baš upalili. Izgleda da nisu očekivali ove rezultate. Pa im svaka sitnica zlata vrijedi. Sreća njihova pa Amar ima još godinu dana ugovor, inače bi bio masovni harakri na Koševu.
Ajzea je napisao/la:Te kule zapravo simboliziraju pehare, zato će se na Tušnju kao objekat koji je u sklopu stadiona, nalaziti jedna velika k určina..staragarda je napisao/la:Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
gasi internet,gasi svjetlo ,gasi forumphily je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Te kule zapravo simboliziraju pehare, zato će se na Tušnju kao objekat koji je u sklopu stadiona, nalaziti jedna velika k určina..staragarda je napisao/la:Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub![]()
![]()
![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ako ovo sagradite IKAD ima Gandalf lično da komanduje trupama na terenu... Svakako je projekat ko da je iz triologije ispao....
... Ću,200 miliona i to jos za 6 mjeseci a otkazali prije 20 dana utakmicu zbog 10 centimetara snijega...
... sa vama bas nikad dosadno... Mitomanija level-lord of the grbavica

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
glup si decko
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Možete li mi bez zezanja reći kad ste ono računali prihode za ovu godinu poslije europe i transfera koliko smo ustanovili da ste zaradil?
Ako je uspijeh nakon zarade od 5 miliona vanrednim putem, transferi i Europa ne bi smjeli biti dio redovnih prihoda, vraćen dug od dva miliona a uprihodili ste 5, onda dobro, ovo proizvoljno govorim čekam odgovor na gore pitanje.
Mišljenja sam da su ovi ljudi pošteni ali da previše poturaju priču da su uradili nešto što ne bi oduvijek trebalo, sasvim normalno je da se ljudi penzionišu i da imaju plate i dodatke i da su osigurani. Prodaš dva igrača, dobiješ pare od džeke, šehića, marketinga od europe i europe same i vratiš dug oko 2 miliona. To ne mora biti niko naročito pametan da to vrati.
Prihodi su vam odlični i to čestitke.
Stadion je utopija. Ali moguće zbog same vrijednosti lokacije da se neko zainteresuje da pravi ove hotele, zgrade i popratne objekte okolo a da stadion kao protivuslugu jer će dobiti zemlju napravi. Inače prelijep je.
Ljudi su ovi normalni rade fino, pokušavaju al imaju puni opstrukcija što se vidi i puno aferima iz prošlosti. Sretno i da istraju.
Ako je uspijeh nakon zarade od 5 miliona vanrednim putem, transferi i Europa ne bi smjeli biti dio redovnih prihoda, vraćen dug od dva miliona a uprihodili ste 5, onda dobro, ovo proizvoljno govorim čekam odgovor na gore pitanje.
Mišljenja sam da su ovi ljudi pošteni ali da previše poturaju priču da su uradili nešto što ne bi oduvijek trebalo, sasvim normalno je da se ljudi penzionišu i da imaju plate i dodatke i da su osigurani. Prodaš dva igrača, dobiješ pare od džeke, šehića, marketinga od europe i europe same i vratiš dug oko 2 miliona. To ne mora biti niko naročito pametan da to vrati.
Stadion je utopija. Ali moguće zbog same vrijednosti lokacije da se neko zainteresuje da pravi ove hotele, zgrade i popratne objekte okolo a da stadion kao protivuslugu jer će dobiti zemlju napravi. Inače prelijep je.
Ljudi su ovi normalni rade fino, pokušavaju al imaju puni opstrukcija što se vidi i puno aferima iz prošlosti. Sretno i da istraju.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ja bas mislim da ovi nemaju aferimajurisicduska je napisao/la:Možete li mi bez zezanja reći kad ste ono računali prihode za ovu godinu poslije europe i transfera koliko smo ustanovili da ste zaradil?
05. - 07. Oktobar 1992
4 cmstaragarda je napisao/la:ako ovo sagradite IKAD ima Gandalf lično da komanduje trupama na terenu... Svakako je projekat ko da je iz triologije ispao....![]()
... Ću,200 miliona i to jos za 6 mjeseci a otkazali prije 20 dana utakmicu zbog 10 centimetara snijega...
![]()
... sa vama bas nikad dosadno... Mitomanija level-lord of the grbavica
![]()

Das Ist Walter
-
- Kontakt:
@11plavih1987
Nemaju ovi , nego prethodnici, ovi de bore s tim aferimima i opstrukcijama. Pogledao sam, nisu ljudima dali knjige, uvid, sve su morali težim putem, na to mislim, pa ovo oko s.d., sve bi to trebalo biti normalno da se riješi al zbog privatnih interesa blokiraju ljude da rade svoj posao.
Nemaju ovi , nego prethodnici, ovi de bore s tim aferimima i opstrukcijama. Pogledao sam, nisu ljudima dali knjige, uvid, sve su morali težim putem, na to mislim, pa ovo oko s.d., sve bi to trebalo biti normalno da se riješi al zbog privatnih interesa blokiraju ljude da rade svoj posao.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bio je jos jedan na temi koji je slicno napisao, ali vidim da je 2 puta ispravljao post.ChWilla je napisao/la:pa imaju i čim. niko nikad u državi, a i dosta šire nije javno izašao sa ovim podacima ovako otvoreno.
Sta reci, kralju, sefe, idole pa kako to radis!
Mirsad Siljak

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ma ovdje ti se sve svodi na neka glupa i djecija prepucavanja,razmišljanja su im tako imbecilna i sve svodi na to da cu ja radije zivjeti u cumezu ali cu biti sretan da ti ne uspijes napraviti stalu.Kamo srece da se u ovoj Drzavi pocne razmisljati pozitivno i normalno,kao sto i ti rece tesko je dovesti investitore u ovu nasu svakodnevnicu i ovakvi projekti zaista jesu veliki zalogaj objektivno,ali vrijedi pokusati.Krajnje je vrijeme da se nesto ucini po pitanju stadiona u svim gradovima.kamo srece da svi klubovi mogu obezbjediti normalne uslove i infrastrukturu.A raspravljati sa ovima sto vise vole da nema napretka drugima pa makar i ja nemao nista je besmisleno.Ako Bog da Grbavica,Kosevo,Tusanj,Bijeli brijeg i svi ostali budu napravljeni po najvecim standardima.Pozdrav.Haase je napisao/la:Projekat izgleda jako dobro, lijepo su ga razgradili ali treba biti realan i reci da se radi o jako ambicioznom planu. Cifre koje su navedene su velike i za jače klubove iz jačih liga a za naš standard prevelike. Svi su svijesni kako je teško u ovu državu dovesti investitora.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Kako ce veselo biti kad se Amar vrati. Bice zanimljivo u Januaru, Februaru. Neofirno ste ga prozvali za 800 000 ili 600 000 duga prema njemu tj pozajmici. Cujem da mu se to bas i ne svidja i da nije u najboljim odnosima sa ovim ljudima.
Zanimljivo, sve sto treba da se uradi po zakonu je predstavljano kao neki bauk od posla. Svi klubovi, ustvari iole ozbiljniji na kraju godine iznesu finansijski izvjestaj koji svako moze pogledati. Sta.je tacno uradjeno sto se prije nije moglo?
Iskreno, ne mogu da vjerujem da je Siljak izjavio da ste jedini klub koji priznaje sve dugove, sta je sa tim htio postici, sta.je.cilj?
Boga mi, kako prizivate Amara neko bi pomislio da ce vam biti ljepse kad dodje. Po nekim informacijama, bit ce bas suprotno.
Zanimljivo, sve sto treba da se uradi po zakonu je predstavljano kao neki bauk od posla. Svi klubovi, ustvari iole ozbiljniji na kraju godine iznesu finansijski izvjestaj koji svako moze pogledati. Sta.je tacno uradjeno sto se prije nije moglo?
Iskreno, ne mogu da vjerujem da je Siljak izjavio da ste jedini klub koji priznaje sve dugove, sta je sa tim htio postici, sta.je.cilj?
Boga mi, kako prizivate Amara neko bi pomislio da ce vam biti ljepse kad dodje. Po nekim informacijama, bit ce bas suprotno.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- kenan_tm87
- Kontakt:
Posto vidim da mozga nemas... Papiri bi se MOGLI srediti za 6 mjeseci do 2 godine. Za 6 mjeseci bi se mogao izmjeniti regulacioni plan u kantonu ako bi opcina progurala isti po hitnoj proceduri, inace oko 2 godine ako se nadje na razumijevanje. Po meni je to duzi proces od najavljenog jer u ovoj drzavi svi zele da imaju neki tal, ali ako se mogne progurati ta prica pa da se sve sa papirima ima cisto onda mozes i mijenjati modele okoline stadiona i traziti investitora koji ce praviti ono sto on zeli a sto se uklapa u novi regulacioni plan. Nadam se da neces biti tako glup sljedeci put kad budes komentarisao. Hvalastaragarda je napisao/la:Ću,200 miliona i to jos za 6 mjeseci...
P.S. A evo i pitara i njihovih provjerenih informacija ko se s kim ne slaze i ko je kome koliko duzan.

FORZA ZELJO
Ovo ne moze biti istina, ovo nije napisao.....
@kenan
Jel to ti stvarno nešto pokušavaš objasniti tom, ne znam kako bih ga nazvao a da ne prekršim pravila foruma..
@kenan
Jel to ti stvarno nešto pokušavaš objasniti tom, ne znam kako bih ga nazvao a da ne prekršim pravila foruma..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 17 dec 2015, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Jeb.en neki informant. Neka napiše knjiguRuleHz je napisao/la:Kako ce veselo biti kad se Amar vrati. Bice zanimljivo u Januaru, Februaru. Neofirno ste ga prozvali za 800 000 ili 600 000 duga prema njemu tj pozajmici. Cujem da mu se to bas i ne svidja i da nije u najboljim odnosima sa ovim ljudima.
Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Pa nisam rekao da je covjek slagao. Cak sta vise.Gator je napisao/la:Jeb.en neki informant. Neka napiše knjiguRuleHz je napisao/la:Kako ce veselo biti kad se Amar vrati. Bice zanimljivo u Januaru, Februaru. Neofirno ste ga prozvali za 800 000 ili 600 000 duga prema njemu tj pozajmici. Cujem da mu se to bas i ne svidja i da nije u najboljim odnosima sa ovim ljudima.
Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Ali zbog cega se razlikuje ovaj danasnji Vas finansijskk izvjestaj od naseg proslogodisnjeg, kada su isto receni svi dugovi javno, jasno i glasno. Ja ne znam i ne razumijem i fakat mi nije jasno, ne zajebavam se, stvarno pitam jer ne vidim razliku.
Jesam li slagao da od 800 000 pozajmica, bar pola miliona odlazi na Amara, jel laz?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Kako bi bilo ljepo kad bi Amar porazgovarao sa ovim arapima, lovatorima tj. investitorom, a jos ce Amar biti siguran delegat u nadolezecoj skupstini.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], LondonBlues i 14 gostiju.