Nedaj ti njima rođaka, a Beg može još 15 godina branitijasmin10 je napisao/la:legendo ovaj Jajalo je veliki Bosanac. bas sam prije mozda godinu gled'o njegov profil na fejsu i momak je sigurno veliki patriota.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nedaj ti njima rođaka, a Beg može još 15 godina branitijasmin10 je napisao/la:legendo ovaj Jajalo je veliki Bosanac. bas sam prije mozda godinu gled'o njegov profil na fejsu i momak je sigurno veliki patriota.
Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Zola ako se ne proda u roku od godinu -2 negdije vani u bolju ligu sa boljim uslovima za napredak on ce propasti onako ko i Svraka . Svraka je morao otici do sada u neku jacu ligu ali nije i tako da njegova karijera ide nizbrdo sada forsira se poziv u Repku nebili se prodo ali nema od toga nista ima kvalitetniji igraca od njega za Arepku ovako sad moze da popuni spisakNeutral je napisao/la:Ja sam očekivao od Zolotića mnogo više. Prošle sezone kada je igrao bio je sjajan, no umjesto napretka on je stagnirao. Ono što je bilo na tv-u Željinih utakmica momak je odigrao pravo loše. Nakav ukočen.
Naći će se makar 1-2 igrača koji mogu konkurirati aBd za A-tim.
Ako misliš na Srđana Grahovca bez veze je. Nije mu uspio transfer u Dinamo Minsk ako se ne varam. Ne znam otkud njemu kapitenska traka (mislim da je on kapiten) a nije toliko kvalitetan.
Slijedi sada napad plavih u vezi Zolotića kojeg sam prije toliko hvalio.
Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.legenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Prcić već ima profesionalni ugovor sa Sochauxom sigurno da ima budućnosti.
Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.
+ Arslanagić,Kolašinac,Bičakčić ako se privedu
Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta
Znas li kakva je sad njegova situacija u vezi Liverpoola? Je li definitivno ostaje u Zelji?TMovac je napisao/la:Svakako ne treba zaboraviti ni Armina Hodzica.Momak ce imati sjajnu karijeru,ako ovako nastavi.legenda reala je napisao/la:Istog sam mišljenja, ali većina ovih su deficitarne pozicije Duljević i Zola su zadnji vezni, Ćerimagić jako dobro krilo,Maletić je prototip Edina Džeka(dosta posjeća na njega,kretnjom i primanjima lopti,građenjem, dosta je jak)vendeta87 je napisao/la:Bevab mi je nekako najozbiljniji kandidat za repku, a ima i sjajnog trenera (Ciro) u klubu koji ga forsira. Po meni vec sada boji igrac od Kvesica ( iako sam i od njega mnogo ocekivao) i igra na deficitarnoj poziciji.
Prcić već ima profesionalni ugovor sa Sochauxom sigurno da ima budućnosti.
Ako se još razviju kako se očekiva ovih par juniora i kadeta, taj Hodžić,Zec,Radovac,Handžić i dr.
+ Arslanagić,Kolašinac,Bičakčić ako se privedu
Pjana,Stevke,Višća,Vranješ,Zahirović,Beg imaćemo i budućnosti jako dobru ekipu sa igračima približnih godišta
Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
Ma jbeno je za tu dozvolu pravu i puno veci talenti od njega nisu mogli dobit' papire, tako da cisto sumnjam da ce u naredne 2 godine moc' igrat' za LFC .delija je napisao/la:Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom isćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
On je jos uvijek igrac Liverpool-a,ali zbog problema sa radnom dozvolom posudjen je Zelji.Sa Liverpoolom je dogovorena odredjena minutaza koju momak dobiva u Zelji.Zbog toga i dobiva tako malu minutazu u prvom timu Zelje.Takodjer Liverpool daje odredjenu naknadu Zelji sto malac igra.tako da mislim da ozbiljno na njega racunaju.
Za Zeljine juniore igra redovno,a za 1 tim ulazi sa klupe po nekih 10-15 minuta.Usao je sa klupe protiv Travnika,Borca u Banjaluci i sad zadnju protiv Zvijezde.Cini mi se da je usao i protiv Zrinjskog u kupu,ali nisam 100% siguran.Uglavnom vidi se da momak zna lopte.Da je Zeljin igrac sigurno bi bio forsiran i dobivao vise sanse,dok ovako Zeljo ne zeli da ulaze u igraca koji nije njegov.delija je napisao/la:Da se i ja ubacim. Pa jel ikako do sad ulazio sa klupe? Znal se kad bi trebao dobiti tu radnu dozvolu? Bojim se da ne propadne u tom išćekivanju, jer Želju pretpostavljam on ne zanima plaho.TMovac je napisao/la:
a sto nece igrati jasmine?jasmin10 je napisao/la:besic nece igrati sutra. kakav sastav ocekujete ? nesto kao protiv poljske ili ipak ocekujete neke izmjene ?
BHT.Utakmica je u 15:30grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?
SuperTMovac je napisao/la:BHT.Utakmica je u 15:30grgr je napisao/la:Jel prenosi neko tekmu sutra ?