Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ima velike sanse da bude prvi strijelac Bundeslige,ubjedjljivo je najkompletniji igrac,do kraja Wolfsburg ima povoljan raspored i vjerujem da ce Dzeko uspjeti postici oko 20 golova,sto bi mu moglo biti dovoljno da ponese titulu najboljeg strijelca lige...Zna li neko koliko Dzeko ima zutih kartona u ovoj sezoni,prijeti li mu opasnost da do kraja lige pauzira jednu utakmicu???
Itekako,ima cetiri slijedeci mu je pauza.k_c je napisao/la:Dzeko ima velike sanse da bude prvi strijelac Bundeslige,ubjedjljivo je najkompletniji igrac,do kraja Wolfsburg ima povoljan raspored i vjerujem da ce Dzeko uspjeti postici oko 20 golova,sto bi mu moglo biti dovoljno da ponese titulu najboljeg strijelca lige...Zna li neko koliko Dzeko ima zutih kartona u ovoj sezoni,prijeti li mu opasnost da do kraja lige pauzira jednu utakmicu???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Negdje sam procitao, da je Wolfsburg zagrizao za napadaca Rubina Bukharov-a.
Sprema li to Dieter zamjenu ili pojacava vukove?

Vom Jäger zum Gejagten
Bukharov moze biti priblizan garavim ovo nasoj ljepotici ni blizu.geronimo je napisao/la:Negdje sam procitao, da je Wolfsburg zagrizao za napadaca Rubina Bukharov-a.
Iako su rusi kompaktni kao ekipa i imaju odlicnog trenera nisu im pojedinci bas nesto da bi se tu moglo govoriti o pojacanjima.
Nesto kao i Wilareal prije,nigdje igraca a ekipa vazda u vrhu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar je Bukharov igrac. Nije sad Svjetska klasa, ali igrac po mjeri za Wolfsburg i solidna zamjena za Dzeku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko je po svim pokazateljima najbolji igrac Bundeslige,e sad da igra recimo u Bayernu pored Riberije i Robena, bio bi bar 30% ucinkovitiji..Wolfsburg je za njega postavio fakat previsoku cijenu od 40 miliona eura,svega 5-6 klubova u Evropi to mogu platiti,prije svih Real,Barcelona,Man U. Man S. ,Celzi i Bayern.. po meni veoma izvjesna opcija je da Bayern ponudi dvojicu igraca i 10-15 miliona eura i da dobiju Dzeku,to bi za njega bio odlican potez...imao bi zagarantovanu minutazu,odlicne saigrace,u Njemackoj ima ogromnu reputacije dakle sve preduslove da jos napreduje kao igrac..Mada se ja potajno nadam da bi on mogao u Man U. ili Arsenal..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro receno, slozio bih se sa tim da ga Bayern dovede, ali crvenkapica predstavlja problem.k_c je napisao/la:Dzeko je po svim pokazateljima najbolji igrac Bundeslige,e sad da igra recimo u Bayernu pored Riberije i Robena, bio bi bar 30% ucinkovitiji..Wolfsburg je za njega postavio fakat previsoku cijenu od 40 miliona eura,svega 5-6 klubova u Evropi to mogu platiti,prije svih Real,Barcelona,Man U. Man S. ,Celzi i Bayern.. po meni veoma izvjesna opcija je da Bayern ponudi dvojicu igraca i 10-15 miliona eura i da dobiju Dzeku,to bi za njega bio odlican potez...imao bi zagarantovanu minutazu,odlicne saigrace,u Njemackoj ima ogromnu reputacije dakle sve preduslove da jos napreduje kao igrac..Mada se ja potajno nadam da bi on mogao u Man U. ili Arsenal..

Tesko da ce on u Bayern, iako bi to bilo ostvarenje mojih zelja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Njemacka Bild pise:
Zwetschge + Dzeko = Zwetschko
Bez bosanskog 60-milliona-duo ne ide nista, od 4 gola protiv Mönchengladbacha su bili za sve jedan direktno odgovorni.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ichts.html
Zwetschge + Dzeko = Zwetschko

Bez bosanskog 60-milliona-duo ne ide nista, od 4 gola protiv Mönchengladbacha su bili za sve jedan direktno odgovorni.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ichts.html
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Danas je Dzeki rodjendan...zanimljivo i njemu i Marjanu isti dan :
Sretan rodjendan

Sretan rodjendan

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Danas je Dzeki rodjendan...zanimljivo i njemu i Marjanu isti dan :![]()
Sretan rodjendan
Meni sutra ako Bog da, i Freyu i Sagnolu

Ma MArt poseban mjesec.
Želim mu sve najbolje, te da nastavi sa ovakvim lijep igrama. Prije svega zdravlja.
- Omerbavarac
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Danas je Dzeki rodjendan...zanimljivo i njemu i Marjanu isti dan :![]()
Sretan rodjendan
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Da stavimo ovo jednu sliku uz cestitke

Ejs ode negdje u stranu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretan rođendan majstore Džeko

Marjane srcu Bosanski

Marjane srcu Bosanski
SRETAN ROĐENDAN DIJAMANTU!
- miralem444
- Kontakt:
SRETAN RODJENDAN MAJSTORE KRALJU LEGENDO .....DIJAMANTU NAS
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ovaj dan bi trebao biti praznik u BIH.
Sretan rodjendan Edine.

Sretan rodjendan Edine.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
bio meni u nedjelju kao i AnelkiNeutral je napisao/la:
Meni sutra ako Bog da, i Freyu i Sagnolu![]()
Ma MArt poseban mjesec.
Želim mu sve najbolje, te da nastavi sa ovakvim lijep igrama. Prije svega zdravlja.

sretan rodjendan Edine

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Goalgetter, hurem, Principatus i 62 gosta.