Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
gadi mi se gledat hrvatska kad cujem taj ustasluk na tribinama,i onda kukaju kad seselj pali hr zastavu i naziva je ustaskom.pa daju povod cetnicima da govore da je hrvatska fasisticka zemlja
Mislim da je Crna Gora dobila dvije pred praznim tribinama.Signore je napisao/la:U Srbiji nemas organizacije koje vode Hrvati i 'promicu' jednakost i bore se protiv rasizma, nacizma i cega vec ne. U Hrvatskoj imas upravo taj FARE koji vode Srbi i logicno da ce prijaviti sve. Pa prijavili bi pjevanje himne da mogu.
Sto se kazne tice, smijesna je. Pa ni CG nije dobila prazne tribine. UEFA lagano gubi kontrolu, navijaci ih ne je*u ni 1% i ne mogu se pomiriti s tim. Ovo je Balkan, ljudima je bitnije da su oni u centru pozornosti, zivo im se je*e i da ukinu reprezenraciju.
Izbori
Shvatili smooskarboy je napisao/la:gadi mi se gledat hrvatska kad cujem taj ustasluk na tribinama,i onda kukaju kad seselj pali hr zastavu i naziva je ustaskom.pa daju povod cetnicima da govore da je hrvatska fasisticka zemlja
Jest, vidim sad, ne znam kako mi je promakeloSiamoNoi je napisao/la: Mislim da je Crna Gora dobila dvije pred praznim tribinama.
- gerdmuller
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la:Meni je iskreno najsmjesnije sta su se ljudi odjednom poceli zgrazat tim uzvicima. Ja reprezentaciju pratim od 98 i mozda sam ukupno propustio 3 utakmice, ali se sjecam da se vec godinama prije vikalo ZDS i slicne parole nije to pocelo 2010.
Zelia sam otic pogledat utakmicu napokon uzivo ali izgleda da cu pricekat 10ak godina opet
Jesi vidio ovo?
"Pogledajte kako je to impresivno, kakva je to bakljada koliko tu ima krasote, ljepote i jednog velikog sportskog ugođaja."
Sto se tice pozdrava "Za dom spremni" apsolutno ga podrzavam jer je to starohrvatski pozdrav.S ponosom sam ga glasno uzvikivao kako na utakmici reprezentacije tako i na utakmicama lokalnog kluba.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Ja ga ne podrzavam.
Ali to nije nikakvo ustastvo jer zna se da su ljudi branili kuce u ratu s istim povicima. Mislim, msve se to izmijesalo, ali nitko tko vice ZDS ne misli na poglavnika...
Ali trebali bi se pustit toga. Ako je zabranjeno, nema sta radit na tribinama. Imamo dovoljno pjesama kojima mozemo bodrit momke na terenu i bez te.
Ali to nije nikakvo ustastvo jer zna se da su ljudi branili kuce u ratu s istim povicima. Mislim, msve se to izmijesalo, ali nitko tko vice ZDS ne misli na poglavnika...
Ali trebali bi se pustit toga. Ako je zabranjeno, nema sta radit na tribinama. Imamo dovoljno pjesama kojima mozemo bodrit momke na terenu i bez te.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
mani se te price o starohrvatskom pozdravu,bas navijaci se sjecaju togagerdmuller je napisao/la:Tritolone je napisao/la:Meni je iskreno najsmjesnije sta su se ljudi odjednom poceli zgrazat tim uzvicima. Ja reprezentaciju pratim od 98 i mozda sam ukupno propustio 3 utakmice, ali se sjecam da se vec godinama prije vikalo ZDS i slicne parole nije to pocelo 2010.
Zelia sam otic pogledat utakmicu napokon uzivo ali izgleda da cu pricekat 10ak godina opet![]()
Jesi vidio ovo?http://www.frequency.com/video/pogledaj ... /205637615" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pogledajte kako je to impresivno, kakva je to bakljada koliko tu ima krasote, ljepote i jednog velikog sportskog ugođaja."
Sto se tice pozdrava "Za dom spremni" apsolutno ga podrzavam jer je to starohrvatski pozdrav.S ponosom sam ga glasno uzvikivao kako na utakmici reprezentacije tako i na utakmicama lokalnog kluba.
Ne aludira se na ništa i to je valjda svima jasno.Namjerno se viče sve više kao provokacija pošto su se odjednom svi dignuli na noge i odjednom svima smeta.
Izbori
Izbori
Zalizani:"U šoku smo.Ničih ih nismo izazivali,niti sekunde ih nismo provocirali"
Izbori
Izbori
- Schneiderlin
- Kontakt:
tak se postupa s krimanalcima i njihovim lizačima dupeta
šteta da nisu i kovaču poravnili grbu na nosini pa nek podubire osuđene krimalce,klošar mrtvi
da stvarno ce s ovim puno postic ovo ide ne ruku mamicu i ostalima koji govore da su svi oni koji su protiv njih huligani
Dok su svi svjetski mediji i domaća javnost šokirani napadom na izbornika i bivšeg kapetana vatrenih ima i ovakvih papaka da se zapitaš gdje živiš. Koji ti je ovo account već siamo pored siamo noi, bazero i neznam koji već. Valja li tebi itko i je li ti išta sveto? JadničeSchneiderlin je napisao/la:tak se postupa s krimanalcima i njihovim lizačima dupetašteta da nisu i kovaču poravnili grbu na nosini pa nek podubire osuđene krimalce,klošar mrtvi
audere est facere!
Kakva paranoja
Da deset akauntova 
Sto svjetski mediji nisu sokirani kriminalom u hrv.nogometu?!Kbk za svjetske medije.
Izbori
Sto svjetski mediji nisu sokirani kriminalom u hrv.nogometu?!Kbk za svjetske medije.
Izbori
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.hrhb.info/content.php?r=3694 ... -nespremni" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://sportske.jutarnji.hr/glasnogovor ... -/1330857/
Izbori
Kako ih je istrolala TorcidaKad se opravdava ponašanje nekih dužnosnika HNS-a, onda često čujemo frazu, on je emotivac, malo ga ponese. Očito je da su sada ljudi iz HNS-a naletjeli na par emotivaca i s druge strane.
Izbori
http://www.****.net/**** ... treba.aspx
Dobar tekst od nedavno.Zanemarimo ovaj "zanimljiv" podatak i spominjanje Modrića.
Izbori
Dobar tekst od nedavno.Zanemarimo ovaj "zanimljiv" podatak i spominjanje Modrića.
Izbori
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Jubito link za one koji zele gledat utakmicu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bravo za HRTTritolone je napisao/la:
Jubito link za one koji zele gledat utakmicu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kakva su razmišljanja pred utakmicu u petak? Mislite da ćemo to dobit, popušit ili pak nerješeno odigrat?
YNWA
Dinamo Zagreb
Dinamo Zagreb
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.