Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

oskarboy
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la oskarboy » 09 apr 2015, 12:35

gadi mi se gledat hrvatska kad cujem taj ustasluk na tribinama,i onda kukaju kad seselj pali hr zastavu i naziva je ustaskom.pa daju povod cetnicima da govore da je hrvatska fasisticka zemlja

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 apr 2015, 14:20

Signore je napisao/la:U Srbiji nemas organizacije koje vode Hrvati i 'promicu' jednakost i bore se protiv rasizma, nacizma i cega vec ne. U Hrvatskoj imas upravo taj FARE koji vode Srbi i logicno da ce prijaviti sve. Pa prijavili bi pjevanje himne da mogu.

Sto se kazne tice, smijesna je. Pa ni CG nije dobila prazne tribine. UEFA lagano gubi kontrolu, navijaci ih ne je*u ni 1% i ne mogu se pomiriti s tim. Ovo je Balkan, ljudima je bitnije da su oni u centru pozornosti, zivo im se je*e i da ukinu reprezenraciju.
Mislim da je Crna Gora dobila dvije pred praznim tribinama.

Izbori :kafa:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 apr 2015, 14:23

oskarboy je napisao/la:gadi mi se gledat hrvatska kad cujem taj ustasluk na tribinama,i onda kukaju kad seselj pali hr zastavu i naziva je ustaskom.pa daju povod cetnicima da govore da je hrvatska fasisticka zemlja
Shvatili smo

SiamoNoi je napisao/la: Mislim da je Crna Gora dobila dvije pred praznim tribinama.
Jest, vidim sad, ne znam kako mi je promakelo :mrgreen:

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 09 apr 2015, 14:26

Tritolone je napisao/la:Meni je iskreno najsmjesnije sta su se ljudi odjednom poceli zgrazat tim uzvicima. Ja reprezentaciju pratim od 98 i mozda sam ukupno propustio 3 utakmice, ali se sjecam da se vec godinama prije vikalo ZDS i slicne parole nije to pocelo 2010.

Zelia sam otic pogledat utakmicu napokon uzivo ali izgleda da cu pricekat 10ak godina opet :mrgreen:
:thumbup:

Jesi vidio ovo? :mrgreen: http://www.frequency.com/video/pogledaj ... /205637615" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pogledajte kako je to impresivno, kakva je to bakljada koliko tu ima krasote, ljepote i jednog velikog sportskog ugođaja."

Sto se tice pozdrava "Za dom spremni" apsolutno ga podrzavam jer je to starohrvatski pozdrav.S ponosom sam ga glasno uzvikivao kako na utakmici reprezentacije tako i na utakmicama lokalnog kluba.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard » 09 apr 2015, 14:46

Ja ga ne podrzavam.

Ali to nije nikakvo ustastvo jer zna se da su ljudi branili kuce u ratu s istim povicima. Mislim, msve se to izmijesalo, ali nitko tko vice ZDS ne misli na poglavnika...

Ali trebali bi se pustit toga. Ako je zabranjeno, nema sta radit na tribinama. Imamo dovoljno pjesama kojima mozemo bodrit momke na terenu i bez te.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

oskarboy
Kontakt:

Post Postao/la oskarboy » 09 apr 2015, 15:14

gerdmuller je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Meni je iskreno najsmjesnije sta su se ljudi odjednom poceli zgrazat tim uzvicima. Ja reprezentaciju pratim od 98 i mozda sam ukupno propustio 3 utakmice, ali se sjecam da se vec godinama prije vikalo ZDS i slicne parole nije to pocelo 2010.

Zelia sam otic pogledat utakmicu napokon uzivo ali izgleda da cu pricekat 10ak godina opet :mrgreen:
:thumbup:

Jesi vidio ovo? :mrgreen: http://www.frequency.com/video/pogledaj ... /205637615" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pogledajte kako je to impresivno, kakva je to bakljada koliko tu ima krasote, ljepote i jednog velikog sportskog ugođaja."

Sto se tice pozdrava "Za dom spremni" apsolutno ga podrzavam jer je to starohrvatski pozdrav.S ponosom sam ga glasno uzvikivao kako na utakmici reprezentacije tako i na utakmicama lokalnog kluba.
mani se te price o starohrvatskom pozdravu,bas navijaci se sjecaju toga :facepalm: dobro se zna na sta aludiraju,pa zasto onda vicu ajmo ajmo ustase????????? jel i to starohrvatski pozdrav? sve vas klince treba ponovo obrazovat i odvest u jasenovac i ausvic da vidite sta se pod zds radilo drugim ljudima koji se nisu slagali sa fasizmom.taj zds je pobio i masu hrvata.taj zdp je prodao pola hrvatske italiji.svako normalan bi se stidio tog uzvika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 apr 2015, 16:21

Ne aludira se na ništa i to je valjda svima jasno.Namjerno se viče sve više kao provokacija pošto su se odjednom svi dignuli na noge i odjednom svima smeta.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 apr 2015, 21:14

Zalizani:"U šoku smo.Ničih ih nismo izazivali,niti sekunde ih nismo provocirali"
:rol: :rol:

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 13 apr 2015, 21:53

tak se postupa s krimanalcima i njihovim lizačima dupeta :kafa: šteta da nisu i kovaču poravnili grbu na nosini pa nek podubire osuđene krimalce,klošar mrtvi

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 13 apr 2015, 23:46

da stvarno ce s ovim puno postic ovo ide ne ruku mamicu i ostalima koji govore da su svi oni koji su protiv njih huligani

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 14 apr 2015, 11:31

Schneiderlin je napisao/la:tak se postupa s krimanalcima i njihovim lizačima dupeta :kafa: šteta da nisu i kovaču poravnili grbu na nosini pa nek podubire osuđene krimalce,klošar mrtvi
Dok su svi svjetski mediji i domaća javnost šokirani napadom na izbornika i bivšeg kapetana vatrenih ima i ovakvih papaka da se zapitaš gdje živiš. Koji ti je ovo account već siamo pored siamo noi, bazero i neznam koji već. Valja li tebi itko i je li ti išta sveto? Jadniče :thumbdown:
audere est facere!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 apr 2015, 13:18

Kakva paranoja :rol: Da deset akauntova :rol:

Sto svjetski mediji nisu sokirani kriminalom u hrv.nogometu?!Kbk za svjetske medije.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 apr 2015, 15:20

http://www.hrhb.info/content.php?r=3694 ... -nespremni" onclick="window.open(this.href);return false; :tokralju:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 apr 2015, 23:04

http://sportske.jutarnji.hr/glasnogovor ... -/1330857/
Kad se opravdava ponašanje nekih dužnosnika HNS-a, onda često čujemo frazu, on je emotivac, malo ga ponese. Očito je da su sada ljudi iz HNS-a naletjeli na par emotivaca i s druge strane.
Kako ih je istrolala Torcida :rol: :rol: :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 18 maj 2015, 19:36

http://www.****.net/**** ... treba.aspx
Dobar tekst od nedavno.Zanemarimo ovaj "zanimljiv" podatak i spominjanje Modrića.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 28 maj 2015, 11:06

Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 jun 2015, 18:00

Jubito link za one koji zele gledat utakmicu :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 07 jun 2015, 18:15

Tritolone je napisao/la:

Jubito link za one koji zele gledat utakmicu :D
Bravo za HRT :clap:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 10 jun 2015, 18:21

Kakva su razmišljanja pred utakmicu u petak? Mislite da ćemo to dobit, popušit ili pak nerješeno odigrat?
YNWA
Dinamo Zagreb

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.