a ako ostvare sve pobjede do susreta sa BiH vjerovatno ce odmarati neke igrace, tj bit ce i prinudjeni jer im ovaj put roster nije bas toliko sirok kao i inace..a sa njihovom klupom mozemo igrati
Moderator/ica: Pasha
Cekaj, prekosutra pocinje, a u petak igramo.Otelo je napisao/la:Ma yebat cemo im majku svima![]()
![]()
![]()
Sutra pocinje a prekosutra igramo
Jest, ja sve kontam pocinje sutra a igramo prekosutra a zapravo pocinje prekosutra a igramo u petakVedad87 je napisao/la:Cekaj, prekosutra pocinje, a u petak igramo.Otelo je napisao/la:Ma yebat cemo im majku svima![]()
![]()
![]()
Dešava seOtelo je napisao/la:Jest, ja sve kontam pocinje sutra a igramo prekosutra a zapravo pocinje prekosutra a igramo u petakVedad87 je napisao/la:Cekaj, prekosutra pocinje, a u petak igramo.Otelo je napisao/la:Ma yebat cemo im majku svima![]()
![]()
![]()
I dobra šansaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOtelo je napisao/la:Jos Spaho ako bude komentirao protiv Irana bit ce haos![]()
Prrrrrrrrrrrceeeeeeeeeee
Nikako mi nije jasno zašto su se odrekli Drage Vukovića, čovjek je specijalist za odbranu ali hajde otom potom nama boljeVedad87 je napisao/la:Evo def popis Hrvata koji ce igrati u Kataru. U zagradi su im klubovi gdje igraju...
Popis putnika na SP u Kataru
1. Mirko Alilović (Veszprem)
2. Filip Ivić (PPD Zagreb)
3. Manuel Štrlek (Kielce)
4. Ivan Ninčević (Bešiktaš)
5. Ivan Čupić (Kielce)
6. Zlatko Horvat (PPD Zagreb)
7. Igor Vori (PSG)
8. Željko Musa (Kielce)
9. Ilija Brozović (PPD Zagreb)
10. Marko Kopljar (PSG)
11. Luka Stepančić (PPD Zagreb)
12. Damir Bičanić (Chambery)
13. Ivan Slišković (Celje PL)
14. Jakov Gojun (PSG)
15. Igor Karačić (Vardar)
16. Domagoj Duvnjak (Kiel)
kakav Valcic pored zivog Karacica.ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ide to navodno podmladjivanje..a realno Gojun i Musa su mu dovoljni za odbranu
njima ce dosta faliti J.Valcic da rastereti Duvnjaka kao i iskustvo Lackovica
cudi me da Obranovica nema, kao i treceg golmana..oni su vjerovatno na listi rezervi
Šuplja, kao da su Musa i Gojun golobradi mladići al' briga me uostalomultrasstyle_tz je napisao/la:mah ide to navodno podmladjivanje..a realno Gojun i Musa su mu dovoljni za odbranu
cudi me da Obranovica nema, kao i treceg golmana..oni su vjerovatno na listi rezervi
jbg kakvi Musa i ovaj mali iz Zagreba pored zivog Sulica, ali Goluza vazda ima neke svoje idejesamo_lijevo je napisao/la:kakav Valcic pored zivog Karacica.ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ide to navodno podmladjivanje..a realno Gojun i Musa su mu dovoljni za odbranu
ja kazem da treba podmladiti reprezentaciju,sto Goluza i cini.Bolje je u Kataru gurati Iliju da bi naredno bio potpuno spreman.U suprotnom gubis dva prvenstva jer igra 36-godisnjak.Svakako je cilj olimpijada,nema imperativa oko osvajanja.Sad sto je on u losim odnosima sa Sulicem je samo druga stvar,oko koje ja ne raspravljam.ultrasstyle_tz je napisao/la:Renato ne igra vec godinama zbog problema sa Goluzom.. a i neki dan je otvoreno kritizirao ovu selekciju igraca i predvidio im krah...
a koga Goluza preferira dovoljno je pogledati po broju nastupa Karacica i Valcica..ne raspravljam o tome ko je bolji igrac (xy puta sam rekao da ne mogu prezaliti sto Karacic ne igra za nas) nego koga trener preferira kad su oba zdrava
Nazalost,vcrs sam morao ranije na posao.Mogao sam birati ili ovo druzenje ili utakmice.Izabrao sam utakmice.no rules je napisao/la:@ newton nemoj zaboraviti ovdje podnijeti izvjestaj kako je bilo na druzenju Bosanaca u Qatru...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.