Ne, samo me zanima.emir_dj je napisao/la:što da nece doći da igras za Zvijezdu?Buu je napisao/la:Kakvo je kod vas stanje sa platama u klubu? Jesu li visoke i redovne ili je ispod prosjeka i kasne po 3-4 mjeseca?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
NO PYRO NO PARTY
- SaltCityAttack
- Kontakt:
svastaastra1922 je napisao/la:steta sto danas nismo pobijedili morali smo pobijeditionako losu slobodu njihovo glavno oruzje je bilo sto jace udariti protivnickog igraca.danas sam se nasluso brate tuzlanskog seljakluka moze mi biti godinu,sta sve govore svojim igracima i trebaju se ugasit pa oni nemaju podrsku svojih navijaca a kamoli sponzora i opstine.SRAMOTA.prvo ime kod zvijezde je golman labus dok je u polju najbolji bio gavaric i morankic.veza nula do jaja hasic mujo vela havle al netreba kukat bod ko kuca..sad povaliti borca pa gosk

Nego cestitke navijacima Zvijezde na zasluzenom odnesenom bodu sa Tusnja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
moranjak je napisao/la:svaka cast ZVIJEZDI na osvojenom bodu..a sloboda je dno dna njima je bitno da slomiju naseg igraca....ma mesari ne gine im prva liga![]()
....
ti si sabane primjecen sto si krpelj?

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I da li vam je slomijen koji igrac cobane.moranjak je napisao/la:svaka cast ZVIJEZDI na osvojenom bodu..a sloboda je dno dna njima je bitno da slomiju naseg igraca....ma mesari ne gine im prva liga![]()
....
- slani grad
- Kontakt:
SLOMIJUmoranjak je napisao/la:svaka cast ZVIJEZDI na osvojenom bodu..a sloboda je dno dna njima je bitno da slomiju naseg igraca....ma mesari ne gine im prva liga![]()
....

inace,cestitke Zviezdi na zasluzeno osvojenom bodu...fino su odigrali i zasluzili bod
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ma je.beš bod neuspjeh je neuvaliti ovakvoj Slobodi 3 komada, zato ne trebamo se dizati zbog ovih mršavih 0:0, čestitam Slobodi na boduslani grad je napisao/la:SLOMIJUmoranjak je napisao/la:svaka cast ZVIJEZDI na osvojenom bodu..a sloboda je dno dna njima je bitno da slomiju naseg igraca....ma mesari ne gine im prva liga![]()
....
![]()
![]()
....ogranicen si ko balkon.....i koja klocu prva liga..pa nama ako bude trebala pobjeda raskovacemo vas na proljece u toj vasoj kasabi
....upamti....ti ces nekog prozivat
![]()
inace,cestitke Zviezdi na zasluzeno osvojenom bodu...fino su odigrali i zasluzili bod
zao mi je sto danas nismo uspjeli uspostaviti pas igru jer mogli smo ih razvalit,medutim nasi su se napadi vecinom svodili na dubinske lopte koje je odbrana slobode uspjesno izbacivala daleko od gola,halil je zakazao osjetio se neki strah kod njega i husica neznam zasto ali po njihovoj strani smo trebali biti puno opasniji.jel istina da aleckovic sudi protiv borca u srijedu znal neko 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bodu se ne treba gledati u zube ali...Sloboda u kakvim je mukama za Zvijezdu je neuspjeh i to.Imali smo idealne uslove za igru,sudija za čudjenje više nego korektan.Mislim da je Vojvodić imao bolju taktiku od Jovića jer je znalački zatvorio i markirao naše najjače adute i igrači Slobode češće dolazili u prilike za gol ,ali nisu imali sreće.Bez obzira na bod mislim da je taktika Slobode bila bolja od Zvijezdine.tj.da je Vojvodić bolje proučio igru Zvijezde već Jović Slobode.Kosto obično biva kod nas da nakon gostujućeg boda ili bodova slijedi gubitak bodova na domaćem terenu.Ne zanima me kup,ali ako Jović ponovi igru kao danas i protiv Goška neće biti dobro.Nadam se da će proanalizirat dobro igru ove hercegovačke ekipe.Domaći navijači su na dijelu tribine gdje smo mi bili,bili su više od korektnog.
gosk je puno bolja ekipa od slobode i bit ce puno teze igrati i pobijediti ga.iako nasi igraci igraju puno opustenije kod kuce ocekujem da se ponovi igra kao protiv borca i pobjeda nebi trebala doci u pitanje.utakmica je na tv znaci sudenje ce biti korektno i sta nam vise treba.momcima treba dati podrsku jer su je zasluzili.mnoge ekipe su dosad izgubile dosta bodova kuci tako da zvijezda uz tri domace pobjede moze zavrsiti na 8 mjestu sto bi bio odlican uspjeh,i onda na proljece uz dosta laksi raspored uspjesno zavrsiti sezonu u gornjem dijelu tabelezvjezdas je napisao/la:Bodu se ne treba gledati u zube ali...Sloboda u kakvim je mukama za Zvijezdu je neuspjeh i to.Imali smo idealne uslove za igru,sudija za čudjenje više nego korektan.Mislim da je Vojvodić imao bolju taktiku od Jovića jer je znalački zatvorio i markirao naše najjače adute i igrači Slobode češće dolazili u prilike za gol ,ali nisu imali sreće.Bez obzira na bod mislim da je taktika Slobode bila bolja od Zvijezdine.tj.da je Vojvodić bolje proučio igru Zvijezde već Jović Slobode.Kosto obično biva kod nas da nakon gostujućeg boda ili bodova slijedi gubitak bodova na domaćem terenu.Ne zanima me kup,ali ako Jović ponovi igru kao danas i protiv Goška neće biti dobro.Nadam se da će proanalizirat dobro igru ove hercegovačke ekipe.Domaći navijači su na dijelu tribine gdje smo mi bili,bili su više od korektnog.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Komšije čučemo se na kraju sezone ko je bolji a ko nije. Zvijezda daleko bolja od Sloboda koja se nalazi na 11.mjestu pa po vašoj logic covjek bi pomislio da ste u gornjem dijelu tabele i da se borite za titulu, previše dizete svoj klub, prije ce Zvijezda ispasti iz lige nego Sloboda u to sam siguran 100 % a do tad vidimo se na proljece kad nam budu trebali bodovi 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- mačak u čizmama
- Kontakt:
A sad vam ko ne trebaju bodovi i zašto vi to ne bi ispali. Ispadali su i bolji i veći klubovi od vas.fukara87 je napisao/la:Komšije čučemo se na kraju sezone ko je bolji a ko nije. Zvijezda daleko bolja od Sloboda koja se nalazi na 11.mjestu pa po vašoj logic covjek bi pomislio da ste u gornjem dijelu tabele i da se borite za titulu, previše dizete svoj klub, prije ce Zvijezda ispasti iz lige nego Sloboda u to sam siguran 100 % a do tad vidimo se na proljece kad nam budu trebali bodovi

Vi ste uvijek fini pa nam dajete tri bobe na proljece, ko ce kome ako nece komsija svomemačak u čizmama je napisao/la:A sad vam ko ne trebaju bodovi i zašto vi to ne bi ispali. Ispadali su i bolji i veći klubovi od vas.fukara87 je napisao/la:Komšije čučemo se na kraju sezone ko je bolji a ko nije. Zvijezda daleko bolja od Sloboda koja se nalazi na 11.mjestu pa po vašoj logic covjek bi pomislio da ste u gornjem dijelu tabele i da se borite za titulu, previše dizete svoj klub, prije ce Zvijezda ispasti iz lige nego Sloboda u to sam siguran 100 % a do tad vidimo se na proljece kad nam budu trebali bodovi

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- slani grad
- Kontakt:
kojimačak u čizmama je napisao/la:A sad vam ko ne trebaju bodovi i zašto vi to ne bi ispali. Ispadali su i bolji i veći klubovi od vas.fukara87 je napisao/la:Komšije čučemo se na kraju sezone ko je bolji a ko nije. Zvijezda daleko bolja od Sloboda koja se nalazi na 11.mjestu pa po vašoj logic covjek bi pomislio da ste u gornjem dijelu tabele i da se borite za titulu, previše dizete svoj klub, prije ce Zvijezda ispasti iz lige nego Sloboda u to sam siguran 100 % a do tad vidimo se na proljece kad nam budu trebali bodovi

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Nažalost po BiH fudbal to je istina, u ovom savezu koji još ima 70% starog u sebi Sloboda ima zagarantovano učešće u PL. Ovdje nije bitna igra Slobode, sve ostalo samo dođeslani grad je napisao/la:kojimačak u čizmama je napisao/la:A sad vam ko ne trebaju bodovi i zašto vi to ne bi ispali. Ispadali su i bolji i veći klubovi od vas...i da,Sloboda nece ispasti NIKADA iz ove lige....jesi se spreman kladit....

Dragon Town
sloboda je uspjesno odradena okrecemo se narednim utakmicama,i to vec u srijedu kada nam dolazi borac.bit ce merak pogledat tu utakmicu.mislim da imamo sansu za prolaz osim ako nasi sta nisu dogovorili a nadam se da nisu.neznam za nas kakvi smo sada sa kartonima mislim da niko nema tri dok kod borca krunic nece igrati.vrijeme je za matkin prvijenac 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo i mene novi samastra1922 je napisao/la:sloboda je uspjesno odradena okrecemo se narednim utakmicama,i to vec u srijedu kada nam dolazi borac.bit ce merak pogledat tu utakmicu.mislim da imamo sansu za prolaz osim ako nasi sta nisu dogovorili a nadam se da nisu.neznam za nas kakvi smo sada sa kartonima mislim da niko nema tri dok kod borca krunic nece igrati.vrijeme je za matkin prvijenac
Sloboda je mogla i bolje al i ovo je dobro jos ako uzmemo u obzir da je Sloboda pobijedilia Široki.B tekma sa Brocem i ja se nadam prolazu a Matko ce ga zabit protiv Borca imam osjecaj
znači postavljeno svemoranjak je napisao/la:
U srijedu ćemo vas poderati 1-1!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
e hajd baš da vidim i toDule 078 je napisao/la:U srijedu ćemo vas poderati 1-1!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.