ma Rose je tito ocami

...za sada vodimo 80:65... nadam se da cemo izdrzati ovih 9 minut au ovom ritmu i pobjeda nece doci u pitanje
Ma psustamo ih na niske grane za 11 minuta Boston samo dva kosa dao

... jos i sudije imaju neke cudne odluke ovo igranje nogom tomasa mislim presmjesno.... ne znam sto Thins sa digra sa drugom petorkom protiv startera Bostona zadnje evo 4 minute...pa jeli treba dozvoliti da se vrate ljudi?...jest d ai ovi se odlicno nose, ali daj ba vidis da je Bostonova petorka u igri treba vratiti Rosa svakako
Ova nam je odbrana beton majkemi 2 minute do kraja Boston dao 73p...mislim da Bullsi mogu iznenaditi sve u playoffu...ako ovako budu igrlai odbranu svakako nemamo razloga bojati se nikoga
97:79

...Butler samo stu je usao covjek tricu sa lahkocom... pa dajte ovom covjeku da igra ebemu mater sigurno ce nam pomoci, a vjerujem da ce u playoffu pomoci nam mnogo
KRAJ: 98:81.... bravooooo majstori pokazali ste zasto ste 1 na istoku ocitali ste bukvicu mnogima
Rose 30p 8 ast 5 skokova i 2 ukradene odlicna utkamica MVP!!..kakve samo rpodore je imao zaist aimpresivno
Deng 23p 6 skokova , 2 blokade odlicna utkamica za Denga podebno u drugom poluvremenu, a odbrnau ne moram spominjat
Boozer 14p 12 skokova dosta dobar
Kod Bostona niko nista pa cak i Garnet je ostao na 10p koih je imao u prvom poluvremenu....Ronda necu ni spominjat njemu je bukvica ocitana, pa je imao i samo 6 ast i 7p koih je postigao u drugom poluvremenu
kakva odbrana ono nije normalno

....Thibs ti si nas novi Phill
"I said he's the MVP a while back," Celtics coach Doc Rivers said.
"(Rose) has definitely taken a stride. They're not chanting 'MVP' for nothing," Garnett said of the Bulls guard. "He's well-deserving, how he has carried himself, how he has played. His play is doing all the talking.
Evo ko nije gledao ceremonuju koja je priredjena Pippenu, moze ovdje da pogleda
http://www.chicagobreakingsports.com/sp ... 7119.story
.........................................................................................................................................