Ma obicna defragmentacija. Ides na Start, pa Svi programi, pomagala, system tools i imas Disk defragmenter. Mada je kod mene to bilo na starom kompu i bio je pretrpan, al je defragmentacija rijesila problem. Kod tebe je vidim sistem tek radjen, tako da ne znam mozel pomoc.Papastathopoulos je napisao/la:Mozes li mi care pojasniti malo to ? Mozes i ovdje, a mozes i na PP, svejednoel-fighter je napisao/la: @Papastathopoulos
I kod mene je nedavno tako bilo i poslije obicne defragmentacije problem je bio rijesen.
@adisice imam i D particiju, al danas sam dizao sistem, znaci komplet hard disk je ociscen, znaci i C i D particija..
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- el-fighter
- Kontakt:
Re:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
resetuj kompLillard0 je napisao/la:nema mi zvuka nikako. de pomozite kako da vratim to. pokusavao sam sve, al' nece.

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
to sam na kraju i uradioadisice je napisao/la:resetuj kompLillard0 je napisao/la:nema mi zvuka nikako. de pomozite kako da vratim to. pokusavao sam sve, al' nece.ozb. meni se često to dogodi pa tako uradim poslije toga bude uredu :ugeek:

RIP CITY!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Uradio sam ovo, ali opet nistael-fighter je napisao/la:Ma obicna defragmentacija. Ides na Start, pa Svi programi, pomagala, system tools i imas Disk defragmenter. Mada je kod mene to bilo na starom kompu i bio je pretrpan, al je defragmentacija rijesila problem. Kod tebe je vidim sistem tek radjen, tako da ne znam mozel pomoc.Papastathopoulos je napisao/la:Mozes li mi care pojasniti malo to ? Mozes i ovdje, a mozes i na PP, svejednoel-fighter je napisao/la: @Papastathopoulos
I kod mene je nedavno tako bilo i poslije obicne defragmentacije problem je bio rijesen.
@adisice imam i D particiju, al danas sam dizao sistem, znaci komplet hard disk je ociscen, znaci i C i D particija..

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- peppo_owen
- Kontakt:
jel neko pokusavao raditi samostalno ovo sa grafike ?? ako je neko upucen u ovo moli bih ga da se javi,jer trebam pomoc oko toga.Grafika vrisnula,inace Nvidia, a nisam toliko strucan oko popravki,samo znam da mi se ne daje lova za novu grafiku???
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
ovim samo mozes produziti rad graficke do nekih 2 mjeseca i to je topeppo_owen je napisao/la:jel neko pokusavao raditi samostalno ovo sa grafike ?? ako je neko upucen u ovo moli bih ga da se javi,jer trebam pomoc oko toga.Grafika vrisnula,inace Nvidia, a nisam toliko strucan oko popravki,samo znam da mi se ne daje lova za novu grafiku???
[youtube][/youtube]
ne vrijedi se zajebavati s tim, kupi novu i zdravo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Hitno mi treba pomoc oko konfigurisanja Billion modem/ruter(bijela boja) koristim internet Logosoft,imam veliki problem,uspio sam se konektovati ali mi je konekcija totalno jadna svega 0.70 download a trebala bi biti blizu 18-20mbs ako neko zna kako rijesiti ovaj problem citav dan se patim,podrsku sam zvao ali pojma nemaju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
provjeri kablovePonos Torina je napisao/la:Hitno mi treba pomoc oko konfigurisanja Billion modem/ruter(bijela boja) koristim internet Logosoft,imam veliki problem,uspio sam se konektovati ali mi je konekcija totalno jadna svega 0.70 download a trebala bi biti blizu 18-20mbs ako neko zna kako rijesiti ovaj problem citav dan se patim,podrsku sam zvao ali pojma nemaju...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kablovi svi novi postavljeni....adisice je napisao/la:provjeri kablovePonos Torina je napisao/la:Hitno mi treba pomoc oko konfigurisanja Billion modem/ruter(bijela boja) koristim internet Logosoft,imam veliki problem,uspio sam se konektovati ali mi je konekcija totalno jadna svega 0.70 download a trebala bi biti blizu 18-20mbs ako neko zna kako rijesiti ovaj problem citav dan se patim,podrsku sam zvao ali pojma nemaju...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jel nov net msm jesi ga tek prikljucio?Ponos Torina je napisao/la:Kablovi svi novi postavljeni....adisice je napisao/la:provjeri kablovePonos Torina je napisao/la:Hitno mi treba pomoc oko konfigurisanja Billion modem/ruter(bijela boja) koristim internet Logosoft,imam veliki problem,uspio sam se konektovati ali mi je konekcija totalno jadna svega 0.70 download a trebala bi biti blizu 18-20mbs ako neko zna kako rijesiti ovaj problem citav dan se patim,podrsku sam zvao ali pojma nemaju...
ako jeste, onda to oni trebaju "očepit", tako je meni s telemahom bilo, jedva ulazio, kad sam nazvao proradi za 10 minuta
ako je net "stariji" u kući, a oprema nova, uradi reset opreme (imaš tiny dugmić) i kad resetuješ prikopčaj kablove i uleti preko one IP adrese u postavke lagano i bar nam napravi screenshot da vidimo šta ima, lakše ćemo ti pomoć

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Ponos Torina
- Kontakt:
Problem je rijesen
do njih je bilo a ne do mene (problem je na ostrvu bio)

Ajde neko nek pomogne, kad upalim racunar za par minuta adapter koji vodi iz monitora do struje pocne pucketati i izlazi dim, osjeti se plastika odma. Jel to puno opasno, moze li se popraviti, hvala. Inace ovaj adapter nije uobicajen kod monitora, tj. potreban je zbog specificnog ulaza za struju.
- el-fighter
- Kontakt:
Kako to da "apdejtujem"?mandraX je napisao/la:Ma update-uj sve što ti padne na pamet, flash player, drivere, javu, one ostale za'ebancije...i gledaj na mozzili tekme.
Skinuo sam program Driver Checker i kod grafike mi izbaci 2 neka drivera da se trebaju "popraviti", idem na "download" napuni se odmah do 100, ali nikako ne izbacuje da se instaliraju.
Velež do groba života mi moga
Imam problem s reklamama. Gdje god udjem, na ovom forumu, na rezultato com, na portalima, sve je puno reklama, nerijetko mi se otvara i nova kartica u kojoj je takodjer nesto reklamirano. Brisao sam chrome i stavio novi, procistio sve sa ccleanerom, ali one se i dalje pojavljuju, izbacuju na svim mogucim mjestima. Ne mogu se normalno sluzit internetom zbog njih. Znal itko kako to rijesit?
Mogao bi ti napraviti i malo pozara domatruts je napisao/la:Ajde neko nek pomogne, kad upalim racunar za par minuta adapter koji vodi iz monitora do struje pocne pucketati i izlazi dim, osjeti se plastika odma. Jel to puno opasno, moze li se popraviti, hvala. Inace ovaj adapter nije uobicajen kod monitora, tj. potreban je zbog specificnog ulaza za struju.

Naravno da je opasno. Ne znam kakav je adapter ali dovoljno je da nadjes bilo kakav koji ima jednake vrijednosti elektricne struje i napona kao taj tvoj. nije to skupo. Ako mu strujni jack prikljucak nije isti kao kod tvog, jednostavno ih pomijenis s tim da ne smijes da obrnes polove. Njpametnije bi bilo da posjetis neki servis ako ne znas to uraditi samostalno.
neces bas postici neki poseban efekat. Poznata reflow metoda nije trajno rjesenje.peppo_owen je napisao/la:jel neko pokusavao raditi samostalno ovo sa grafike ?? ako je neko upucen u ovo moli bih ga da se javi,jer trebam pomoc oko toga.Grafika vrisnula,inace Nvidia, a nisam toliko strucan oko popravki,samo znam da mi se ne daje lova za novu grafiku???
[youtube][/youtube]

Ako mozes uraditi reballing, onda uradi, i to uz profi aparat koji kontrolira temparaturu i ne dozvoljava da se maticna ploca pregrijava do te mjere da popucaju kanali jer to su viseslojne ploce koje se sire/izvijaju pri velikoj temparaturi. To se ne radi tom duvaljkom ali eto kod nas svasta moze. I da, obavezno koristi kvalitetan flux.
Instaliraj adblock plusSignore je napisao/la:Imam problem s reklamama. Gdje god udjem, na ovom forumu, na rezultato com, na portalima, sve je puno reklama, nerijetko mi se otvara i nova kartica u kojoj je takodjer nesto reklamirano. Brisao sam chrome i stavio novi, procistio sve sa ccleanerom, ali one se i dalje pojavljuju, izbacuju na svim mogucim mjestima. Ne mogu se normalno sluzit internetom zbog njih. Znal itko kako to rijesit?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Ne pomaze. Prvo sto mi dodatno uspori komp, a onda makne reklame, al na tom mjestu bude prazan prostor tako da mi dodje na isto. Zaboravih dodat i kako imaju one reklame na rijecima, ne znam kako se zove. Uglavnom, neki tekst, recimo 'Duplo vise informacija' i ovo 'Duplo' mi je zelene boje, podvuceno i kad predjem misom izbaci mi i tu neku reklamu.Lampard8 je napisao/la:Instaliraj adblock plusSignore je napisao/la:Imam problem s reklamama. Gdje god udjem, na ovom forumu, na rezultato com, na portalima, sve je puno reklama, nerijetko mi se otvara i nova kartica u kojoj je takodjer nesto reklamirano. Brisao sam chrome i stavio novi, procistio sve sa ccleanerom, ali one se i dalje pojavljuju, izbacuju na svim mogucim mjestima. Ne mogu se normalno sluzit internetom zbog njih. Znal itko kako to rijesit?
I ja sam to jedva rijesio, slucajno si instaliro iLivar il tako nesot je kod mene bilo, probaj kad ti otovri reklamu nac negdje u cosku te reklame ima ko "about...." probaj tu kliknut da ti otvori to nesto, tu ce ti il pisat kako da deaktiviras to il pravi naziv tog programa, pa ga nadji najbolje preko "Revo Uninsalera" i obrisi, ja sam bar tako to rijesio.Signore je napisao/la:Imam problem s reklamama. Gdje god udjem, na ovom forumu, na rezultato com, na portalima, sve je puno reklama, nerijetko mi se otvara i nova kartica u kojoj je takodjer nesto reklamirano. Brisao sam chrome i stavio novi, procistio sve sa ccleanerom, ali one se i dalje pojavljuju, izbacuju na svim mogucim mjestima. Ne mogu se normalno sluzit internetom zbog njih. Znal itko kako to rijesit?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Kod mene to bude kod u browser instaliram HDVID codec
pogledaj mozda je i kod tebe isti problem
pogledaj ovaj klip meni je pomogao
[youtube][/youtube]
pogledaj mozda je i kod tebe isti problem
pogledaj ovaj klip meni je pomogao
[youtube][/youtube]
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.