New York Knicks
Re: New York Knicks
Kakav flop Bargsa, vidi se da je talijan.
Hardaway je top 5 u ovoj rookie klasi, igra vala mašala.
Vadi ovog Udriha smuči mi se život gledajući ga.
Hardaway je top 5 u ovoj rookie klasi, igra vala mašala.
Vadi ovog Udriha smuči mi se život gledajući ga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Previše je 35 poena za jednu četvrtinu, što jes, jes. Opet, ofanzivno nije loše, ali defanzivno katastrofa. Vaditi Udriha, Murryja staviti na Westbrooka i to je to.
Odbrana katastrofa cista, napad previse ispucanih trojki, nemamo scorera za ovu tekmu i to je ocito. ibaka nas unisti, durant da ne govorim... DEFENSE Woodsone, jesi li ono ti strucnjak za tu igru ? :O
Udrih dva puta pogodi bočni dio table. Ja ne vjerujem da ga Woodson još uvijek drži na terenu, e svašta.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa yebo mu Udrih vise majku u usta. 

Ja govana od druge četvrtine. Goreg playmakera od Udriha nismo imali ne pamtim. Možda povrijeđeni Douglas da je bio lošiji od ovog Udriha prije dvije sezone, ali i to je upitno. Murry je OČITO odličan u odbrani i fakat ne kontam zašto Woodson drži Udriha u igru.
Shump dokazuje da je odličan odbrambeni igrač. Drži Westbrooka na 1-7
Shump dokazuje da je odličan odbrambeni igrač. Drži Westbrooka na 1-7
Gubimo 25 razlike, a Woodson vraća Chandlera u igru. Lijepo od njega.
Ne mogu da vjerujem kakav vic je postao ovaj Stoudemire. 

tesko je u ovim trenutcima biti fan Knicksa !!!
O čemu pričaš? Amare je večeras jedini koji igra. 9-15, 19 poena.Dzoni je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakav vic je postao ovaj Stoudemire.
Hardaway također veoma dobar, ostalo ****.
Vakat je bio prije dva mjeseca da Woodson pakuje kofere, ali sada je već krajnje vrijeme. Poštujem Mike D'antonija iz razloga što je odustao kada je vidio da nije išlo, a ovaj ništa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
a bi li ti napustio posao iz snova, jos uz to imas "bogovsku" platu, aj budi realanCarlo je napisao/la:Vakat je bio prije dva mjeseca da Woodson pakuje kofere, ali sada je već krajnje vrijeme. Poštujem Mike D'antonija iz razloga što je odustao kada je vidio da nije išlo, a ovaj ništa.

jedini koji ovdje rade gresku jesu ljudi iz uprave, ali nista novo za Knickse
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- invincible1921
- Kontakt:
nije sramota izgubit od OKC,ali kako sam sad saznao na ovom videu koji sam gledo jer sam prespavo tekmu ovo je NAJGORI PORAZ NEKE EKIPE KAO DOMACINA NA BOZIC U NBA HISTORIJI
u pregledu cak ima poseban dio za promasaje niksa
vidim JR na nivou bio ,8/22...

=\_1921_/=
Ubacio je 19 poena,ali dosta njih u trenucima kad je sve vec bilo rjeseno i protiv druge postave Oklahome.Carlo je napisao/la:O čemu pričaš? Amare je večeras jedini koji igra. 9-15, 19 poena.Dzoni je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakav vic je postao ovaj Stoudemire.
Hardaway također veoma dobar, ostalo ****.
Pred pocetak play-offa prosle godine mislio sam da su Knicksi zreli za minimalno finale konferencije. Kakvu su seriju napravili i to bez Mela, jos kad se ovaj vratio uzimali sve redom, odlicna rotacija bila. Onda sam vec protiv Bostona uvidio da im je polufinale vrh. Ova sezona propast ziva, nema nikakvog reda, proslosezonski lideri sem Mela neprepoznatljivi, iako je Smith zadnje dvije tekme dobro odigrao. Felton je sad neki drugi igrac ocigledno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
sin legende heata kada se sve uzme u obzir trenutno najbolji igrac ekipe bez ikakve dvojbe, prva sezona u nba a spram ostatka ekipe ponasa se najzrelije na terenu, to dovoljno dovori kakvim igracima su nakrcani knicksi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako pod trenutno misliš na utakmicu i po' gdje nema Anthonyja. Mada, ni u tom slučaju nije najbolji, al' eto nek' ti bude. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Woodson bi mogao letiti do 5. januara obzirom da ćemo izgubiti sve utakmice na Texas road-tripu tako da bi poslije toga mogla biti noga.
Ja mislim da Dolan želi da dokaže javnosti da ima strpljenja. Posebno nakon što je rekao u intervjuu da ima više strpljenja od onog rusa iz new jerseyja. Očito ne želi da mu se mediji zakače za leđa kao što su učinili nakon Larry Brown situacije.
Meni je čudno, ali fakat čudno što niko od ovih medija Njujorških ne kritikuje Woodsona zbog loših igara Knicksa. Jedini za to je imao mu-da Frank Isola, novinar New York Daily Newsa, čovjeka kojeg prati obezbjeđenje od ulaska u MSG pa do trenutka kada izađe (ljudi se boje da neki belaj ne napravi
) jer čovjek mrzi Dolana i otvoreno ga kritikuje što nije ne smije.
Ja mislim da Dolan želi da dokaže javnosti da ima strpljenja. Posebno nakon što je rekao u intervjuu da ima više strpljenja od onog rusa iz new jerseyja. Očito ne želi da mu se mediji zakače za leđa kao što su učinili nakon Larry Brown situacije.
Meni je čudno, ali fakat čudno što niko od ovih medija Njujorških ne kritikuje Woodsona zbog loših igara Knicksa. Jedini za to je imao mu-da Frank Isola, novinar New York Daily Newsa, čovjeka kojeg prati obezbjeđenje od ulaska u MSG pa do trenutka kada izađe (ljudi se boje da neki belaj ne napravi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.