FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
E jadna nam je drzava ako ste vi naj klub pa vi deceniju niste u evropu izasli vec se vise borite za opstanak nego za sredinu tabele.Imate bod vise na tabeli posle par godina i u transu.Da nije smijesno bilo bi zalosno,ali mi je i drago da se Zeljo vratio bez vas nama je dosadno,jer sad bar posle 10 godina imate i vi nesto komentarisati.Zivio Amar Osim!

izvini sarajevo je najbolji klub u drzavicena je napisao/la:19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
E jadna nam je drzava ako ste vi naj klub pa vi deceniju niste u evropu izasli vec se vise borite za opstanak nego za sredinu tabele.Imate bod vise na tabeli posle par godina i u transu.Da nije smijesno bilo bi zalosno,ali mi je i drago da se Zeljo vratio bez vas nama je dosadno,jer sad bar posle 10 godina imate i vi nesto komentarisati.Zivio Amar Osim!
Koliko ironije u ovom postu,ali dobro razumijem vas...i danas ste dobili po picici...poslije toliko price oko te famozne tekme,opet odete blamirate se i popusite.Kompleksasi da,gledacete finale kupa Zeljo-Borac...gledate nas na prva dva mjesta i sta jos...umalo zaboravi...zivio nam Osim dragicena je napisao/la:19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
1921-2011
hahahahahahahahaa, Borac je cudo... ajd Borac
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
VB 1987 je napisao/la:hahahahahahahahaa, Borac je cudo... ajd Borac

pa što je ovo ljudi moja 2 zgoditka za 2 minuta ludnica ljudi moji tresu se tribine

ja se izvinjavam navijacima borca na off temi, ali moram jos ovo napisat ovom PITARCICU...ni u jednom trenutku nisi spomenuo borac koji ispadao 2 puta iz lige i evo ga sad prvi na tabeli i u finalu kupa i niko nesmije sporiti njihovu kvalitetu...ali djaba on je samo zelju spomenuo i to je jos jedan dokaz njihovog kompleksa i ako su zadnjih 5 godina imali vise uspjeha...ali djaaaaaba, zeljo je njima uvjek trn u okucena je napisao/la:19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
$ са ? " " по $, " " & је готово " & је & " $ оно $ 2:2!!!!
Не ' $ ' $ су опет у " $ ? " то $ $
јест $ " ? 90+ ? је опет & ? &
% се ' " $ $ ?, поготово % су ? 2 ? за ?. & ¥ ?, & - ¥ $ се ? / ' ето $ % " " ?.
$ " " $ у ? " " " %... $ се $ - ? $ у % - & на % ".
А - се $ је " & $ у & " ? & све $. Он " ' " " $ ¥ $ је $.
е $ % % % је & $ за нас. Сарајево је ? у ?

Не ' $ ' $ су опет у " $ ? " то $ $

% се ' " $ $ ?, поготово % су ? 2 ? за ?. & ¥ ?, & - ¥ $ се ? / ' ето $ % " " ?.
$ " " $ у ? " " " %... $ се $ - ? $ у % - & на % ".
А - се $ је " & $ у & " ? & све $. Он " ' " " $ ¥ $ је $.
е $ % % % је & $ за нас. Сарајево је ? у ?

Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 24 mar 2010, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""
to je ono sto prizeljkujemo... nama titula ne treba...samo borac u evropi...neka s....odzvanja!19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
http://www.rtvis.tv/latn/?page=67&kat=1 ... jest=37941
evo,pa ko moze neka pogleda tekmu...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Izbacimo Slaviju i dovedemo ovog Jovanovica za Evropu. To je paklen plan! 
radebl, hvala za link, probacu se nekako stisnuti i pogledati na miru.

radebl, hvala za link, probacu se nekako stisnuti i pogledati na miru.
HAJ FAJV
ааааа ? пуно за ?radebl je napisao/la:http://www.rtvis.tv/latn/?page=67&kat=1 ... jest=37941

"" ПУТ ""
- Милош Обилић
- Kontakt:
& $ $ ' на &. " $ " ? & $ & ?, $ оно $ & $ $ ? " настаје $..." у $ ? &...не ' ", " " ? , а све је $ & црно $ $ &...
' $ $ %, а у ? са / % $ $..." је ЕВРОПА!
У $ " на $ " $!

' $ $ %, а у ? са / % $ $..." је ЕВРОПА!
У $ " на $ " $!

Zadnja izmjena: Милош Обилић, dana/u 24 mar 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
? & ?, & $ " ње...
- Simpatizer
- Kontakt:
Cemu tackice... slobodno napisi sta mislis, nek svi znaju da mrzis Bosnu i Hercegovinu... i mozes nam otpjevat jednu junacku, c......., spremite se spremite c......radebl je napisao/la:to je ono sto prizeljkujemo... nama titula ne treba...samo borac u evropi...neka s....odzvanja!19TM87 je napisao/la:objektivno stanje fudbala u BIH najaca dva kluba na prva dva mjesta na tabeli i 90% u finalu kupa
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 24 mar 2010, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Jeli to onaj kanal sto su poceli emitovati umjesto ftvSimpatizer je napisao/la:Ima.
Izgleda da smo oba gola dali iz prekida.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.