hahahahaNapapijri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:38Placaju, ali u limburgu mjesecu. S platama se opet kasni.bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:10Nevjerovatno je da ljudi iz kluba se ne oglašavaju u vezi ne registrovani igraca. 2 mjeseca ljudi u klubu, treniraju, plaćat ih moraš a ne igraju, stvarno neozbiljno da nemaju uopšte pojma kad ce se to rijesiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jao kasni im jedna plata, treba kose cupat ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa sta je sad sa tim amerikancem problem eto za 1€ prava
-
- Kontakt:
Protiv Radnika sudi Aleksandar Njegomirovic iz Prnjavora
U ligi sudio nam je samo jednom,i to prosle sezone
32.kolo protiv Radnika,gdje smo pobjedili 3:0
U kupu isto sudio nam je samo jednom,takodjer prosle sezone
U 1/4 protiv Zrinjskog gdje smo pobjedili 1:0
U te 2 utakmice igracima naseg kluba pokazao je 5 puta zuti karton
A svirao nam je 1 penal,protiv Radnika
Po meni skroz ok sudija
A ko god da sudi,u nedelju ne bi trebali imati nikakvi problema
Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
U ligi sudio nam je samo jednom,i to prosle sezone
32.kolo protiv Radnika,gdje smo pobjedili 3:0
U kupu isto sudio nam je samo jednom,takodjer prosle sezone
U 1/4 protiv Zrinjskog gdje smo pobjedili 1:0
U te 2 utakmice igracima naseg kluba pokazao je 5 puta zuti karton
A svirao nam je 1 penal,protiv Radnika
Po meni skroz ok sudija
A ko god da sudi,u nedelju ne bi trebali imati nikakvi problema
Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vjerovatno ce Tan nesto gurati da klub cisto funkcionise do pronalaska novog investitora. Pa zasto su se onda plate pokrile.
Nikad mi nece biti jasan Tan za sitnu lovu uzmes titulu od Evrope namaknes novac, prodas jos igraca ala Djokanovic,i eto te haman na nuli. Ako bude srece u zdrijebu pa prodjes jos jedno kolo LŠ i kasnije ide pley off konferenciske lige najmanje. Sponzori, navijaci, eto mu da namakne lovu.
Nikad mi nece biti jasan Tan za sitnu lovu uzmes titulu od Evrope namaknes novac, prodas jos igraca ala Djokanovic,i eto te haman na nuli. Ako bude srece u zdrijebu pa prodjes jos jedno kolo LŠ i kasnije ide pley off konferenciske lige najmanje. Sponzori, navijaci, eto mu da namakne lovu.
-
- Kontakt:
vedinjo98 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 01:50Sve si rekao. 4231. Tako smo mi uvijek igrali, a svi ostali eksperimenti nisu prosli. 3 nazad zahtijevaju dva bocna igraca koji kao navijeni pokrivaju i fazu odbrane i napada. S nasim trenutnim opcijama silovali bi nas po stranama. Prvi Sabanovic kao bek otrci u napad i nakon 10 minuta se vrati u odbranu sto dovodi do toga stoper napusta prirodnu poziciju i mi bi kao igrali s tri nazad.napoleon72 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 01:19Kako pravite ove formacije sa 3 nazad bez bekova, u ovom sistemu su bekovi najvazniji. Igrat sa tri stopera, dva centralna/zadnja vezna, desetkom, dva ofanzivna krila i dva spica je nemoguce. Previse ljudi gore, guzva, sudarali bi se. A nazad promaha. Svaki svijetski klub koji igra sa tri nazad ima ekstra jake bekove, dobre u oba pravca. Jer su oni najvaznija karika te formacije. Nasi bekovi sami svakako ne mogu igrat ni protiv najslabijih rivala, Hebibu ako se krilo ne vrati on ispada ko ratkapa, a zamislite sad da treba sami da cuvaju nazad plus da daju podrsku napadu kad god mi imamo loptu... A posebno da to rade Kobiljar i Dal/Salcin. Jos plus gore dva sidrasa. Pa nije pes jbg.
uz duzno postovanje prema vama, mislim da Sablic zna bolje. Iz NIKAKVIH preduslova i sa 5-6-im rosterom u PL ocito ima viziju i zna zanat i ovih 6 boba i 4. na tabeli ok.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa ne komentarise niko Sablica, nego pricamo o ovim formacijama koje forumasi postavljaju ovdje, neke divlje formacije sa tri stopera i 5 ofanzivaca. Koliko vidim, Sablic je u svim utakmicama koristio Sabanovica i Pidru, tako da covjek koristi bekove, kakvi god da su. Bekovi MORAJU bit u ekipi, ma kakvi bili. Nas je problem sto su nam bekovi grozni, al crtat neke formacije bez klasicnih bekova ili wingbekova je nonsense.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:00vedinjo98 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 01:50Sve si rekao. 4231. Tako smo mi uvijek igrali, a svi ostali eksperimenti nisu prosli. 3 nazad zahtijevaju dva bocna igraca koji kao navijeni pokrivaju i fazu odbrane i napada. S nasim trenutnim opcijama silovali bi nas po stranama. Prvi Sabanovic kao bek otrci u napad i nakon 10 minuta se vrati u odbranu sto dovodi do toga stoper napusta prirodnu poziciju i mi bi kao igrali s tri nazad.napoleon72 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 01:19Kako pravite ove formacije sa 3 nazad bez bekova, u ovom sistemu su bekovi najvazniji. Igrat sa tri stopera, dva centralna/zadnja vezna, desetkom, dva ofanzivna krila i dva spica je nemoguce. Previse ljudi gore, guzva, sudarali bi se. A nazad promaha. Svaki svijetski klub koji igra sa tri nazad ima ekstra jake bekove, dobre u oba pravca. Jer su oni najvaznija karika te formacije. Nasi bekovi sami svakako ne mogu igrat ni protiv najslabijih rivala, Hebibu ako se krilo ne vrati on ispada ko ratkapa, a zamislite sad da treba sami da cuvaju nazad plus da daju podrsku napadu kad god mi imamo loptu... A posebno da to rade Kobiljar i Dal/Salcin. Jos plus gore dva sidrasa. Pa nije pes jbg.
uz duzno postovanje prema vama, mislim da Sablic zna bolje. Iz NIKAKVIH preduslova i sa 5-6-im rosterom u PL ocito ima viziju i zna zanat i ovih 6 boba i 4. na tabeli ok.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Ejs prije 5 godina vidio da će biti problem...što se ne javi u klub da preduhitriš, sad ne bi prolazili kroz sve ovo?
Koševo Zapad
Da,dobro se sjecam nasih komentara ovdje kao i onoga sto smo pricali preko pp tada. Vec nakon prve titule sa Tanom i prve krize nakon toga postalo je puno toga jasno.
Sad nam treba neki ‘emerik blum’ da nas iscupa iz ovog sr/tanja.
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:15
Pa ne komentarise niko Sablica, nego pricamo o ovim formacijama koje forumasi postavljaju ovdje, neke divlje formacije sa tri stopera i 5 ofanzivaca. Koliko vidim, Sablic je u svim utakmicama koristio Sabanovica i Pidru, tako da covjek koristi bekove, kakvi god da su. Bekovi MORAJU bit u ekipi, ma kakvi bili. Nas je problem sto su nam bekovi grozni, al crtat neke formacije bez klasicnih bekova ili wingbekova je nonsense.
Izvini ako sam bio "neprijatan", ovim bordo si mi sve rekao

Ako mozes ubost nesto ala Rahman,D.Dresa,evo Bodul i sl. onda ok.
Mi smo Klub sa tradiijom, ali u svijetu € smo kao Igman iz Konjica u odnosu na nas.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa i ova investicija u naš klub je realno čudo.
Ja da sam kakav biznismen, a poznajem prilike u BiH nikad ne bih investirao.
Tako da ovo je realno da kažemo hvala na ovom dosad, hvala na lovi koju ste ubacili u klub, hvala na svim trofejima, igračima, utakmicama koje su nas obradovale.
Jbg nije sve bilo idealno, ali je bilo dosta dobrog.
Ostaje da se vidi hoće li se ovaj Amer uključiti ozbiljno ili je i on neki token efendija.
Ako neće da znamo kud i kako dalje.
Jedno je jasno, ako ne bude investitora, ide pritezanje kaiša i ova ekipa što vodi klub treba da kupi prnje.
Tako da ovo je realno da kažemo hvala na ovom dosad, hvala na lovi koju ste ubacili u klub, hvala na svim trofejima, igračima, utakmicama koje su nas obradovale.
Ostaje da se vidi hoće li se ovaj Amer uključiti ozbiljno ili je i on neki token efendija.
Jedno je jasno, ako ne bude investitora, ide pritezanje kaiša i ova ekipa što vodi klub treba da kupi prnje.
Koševo Zapad
Šta će se oglašavat kad nemaju za kifle, ni na nebu ni na zemlji s ovim promjenama u upravljačkim strukturama. Čekaju se pare od Vladana da se riješi dug s poreskom, ovamo se čeka ko će nas preuzet pa da pošalje kakve sadake ovim jadnicima u upravi... raspad sistema na svim nivoima.bordobijeli je napisao/la: ↑12 avg 2021, 12:10Nevjerovatno je da ljudi iz kluba se ne oglašavaju u vezi ne registrovani igraca. 2 mjeseca ljudi u klubu, treniraju, plaćat ih moraš a ne igraju, stvarno neozbiljno da nemaju uopšte pojma kad ce se to rijesiti.
Najviše mi je žao Sablića kojem boga pitaj šta su obećali kad je dolazio, a evo proći će 5-6 kola čovjek na klupi još ne može, pola ekipe mu nema pravo nastupa, o pojačanjima da ne pričam...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ceric je bio predsjednik obični, Ismir kupuje dionice kluba, nije to 20 maraka drug. Lik je milioner, za razliku od onog lika koji je imao 1 firmu s 300 funti na računuShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:29Pa i ova investicija u naš klub je realno čudo.
Koliko znam ima dionice u jednom NBA timu, kao i u LAFC
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Shategabri
- Kontakt:
Dok ne vidim konkretne korake ništa mu ne vjerujem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:32Ceric je bio predsjednik obični, Ismir kupuje dionice kluba, nije to 20 maraka drug. Lik je milioner, za razliku od onog lika koji je imao 1 firmu s 300 funti na računuShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:29Pa i ova investicija u naš klub je realno čudo.
Evo sad je zvanično, bujrum za 1 euro, prihvati se posla.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:29Pa i ova investicija u naš klub je realno čudo.
Sve si objasnio.Evo malo i detalja: kanp, Fanimo, Djokanovic,Dizdarevic i ima jos tu solidnih ili osrednjih Akademaca koji mogu dati ruke.
Imamo i PODOSTA balasta, ali da se ne ponavlja. Samo cu reci da pojedinci iz balasta su 5x skuplji od Dizdarevica,Kurdica i da igraju dzaba.
Zbog tog balasta od 32 do 35 god. nikad necu podrzati Upravu. TALOVI, nek me demantuje neko.
-
- Kontakt:
Jedno je imati dionice a drugo voditi i ulagati u klub.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:32Ceric je bio predsjednik obični, Ismir kupuje dionice kluba, nije to 20 maraka drug. Lik je milioner, za razliku od onog lika koji je imao 1 firmu s 300 funti na računuShategabri je napisao/la: ↑12 avg 2021, 13:29Pa i ova investicija u naš klub je realno čudo.
Pa u cemu je sad fazon, ** objavi kako Nam koci stvar, ovi za ss.ba govore kako daju upravljacka prava za 1 euro ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
steta za Tinu ,jedini koji je znao lopte
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Ako ovako nastavi do kraja sezone Sablic bi poslije Rahmana bio najjace pojacanje FKS. Bude li ono sto mislim da bi mogao biti ( strucan i dobronamjeran) dati mu ovlasti menadzera poput Engleza. Cak mislim da tako i funkcionise sad. Samo se bojim bojkota balasta kad dodjemo na "zelenu granu". Vec vidjeno.
-
- Kontakt:
Zna i Bodul. Sad dokad ? Nekako vuce na boema. Neki moji haveri nekad govorili "Ko nije has nije brat nas"

Trenutno korisnika/ca: Evander, johntravolta123, Lavcina, Napapijri, Proximic, riki46, rimljanin90, siroliver69 i 87 gostiju.